Lejonvägg


Piece of art... by Johan


Billig kopia.. av Katinka


PS: Johan glömde ränderna!!!!


Häv, häv, häv, häv...

Johan mötte mig vid bussen när jag slutade. Nu sitter vi i hans soffa och dricker black tower (vitt vin) och surfar runt på nätet. Jag måste erkänna att jag börjar känna mig lite lullig... åt fan bara ett äpple till middag kl 16:30. Jag har insett att jag måste äta mycket till frukost och lunch för att inte börja hetsäta till middag... och faaan vad det går bra. Är inte ens hungrig nu :| Kan du fatta!!!? LOVE IT! ^^ Nu ska vi supa vidare ;)

PUSS PÅ SNOPPEN! Nu tycker Johan att detta kan misstolkas. Jag kan ju säga att Johan sitter i sin ände av soffan och jag sitter i min ände av soffan och ingen ände av Johans kuk sitter i min ände av munnen!!!


Fan...

... vad jag är duktig på att såra folk ibland då... =/

Fredag

Imorgon är det fredag och jag har veckans lediga dag. Underbart! Jag funderar på att ligga hela dagen fram till typ 16 och bara lapa sol. Äta frukost, dra någonstans och ha med nån picknick. Låter inte det underbart??? Kolla vädret liksom. To die for!!!



Och skulle man upp till Sthlm är det minsann inte fy skam där heller!!!! Minst sagt!



Så, ska inte till jobbet in 30 min. Min chef - Susanne - ringde och bad mig komma in en timme tidigare så... mja... så blir det!

So hot... soooo hot!

Det är alldeles kokhett här inne (i mitt rum). Jag har fönstret öppet. Jag kan ju säga att det märks inte förutom att man hör bilar nerifrån Birkavägen. Sitter och kollar på min ABSOLUT DISCO. Sitter och lyssnar på skrivaren som jag har igång tvärsöver lägenheten. Kanske bild nummer tre är färdig... jo.. det låter så! Ska kolla!

Nope... jag hade fel!! Sooooo fucking slooooooooooo-ooooooooo......... ooooooooow!!! Kan lägga in lite cykelbilder under tiden ^^

Jag gick ner till källaren fem över nio för att åka ut och cykla lite innan SYTYCD.



Jag cyklade ut och så fort jag satte mig på cykeln... 'aaaaaaah' det var underbart. Som att flyga ^_^!!! Sedan hittade jag en stor hare... jag cyklade efter den ett tag... det var kul!! Lite läskigt att styra efter en hare med en hand och ta kort med den andra samtidigt bara :P





Och nej Jocke, jag gick INTE på Berns salonger efteråt!! Sedan cyklade jag ner till min gamla skola (6an till 9an) Nyckelskolan. Där tog jag kort på lekställningarna som den blinda (jag skämtar inte, han var blind!!) konstnären byggde.... sedan cyklade jag upp för HELA den hemska backen (egentligen tre backar).


Lekställningarna


Backen nerifrån


Backen uppifrån


Såhär slut var jag efter backen

Sedan var jag bara TVUNGEN att ta kort på det här huset... det ligger på Birkavägen.



På tal om creepy. När jag var liten var jag så rädd för att gå ner själv i källaren i vårat höghus. Kan du förstå varför?

1. 2. 3.
4. 5.

1) Dörren in till cykelförrådet utifrån
2) Gången ner till tvättstugan
3) Dörren in till de personliga förråden innanför cykelförrådet
4) Inne i cykelförrådet
5) Dörren in till cykelförrådet innifrån

Barnmisshandel



Inatt drömde jag en hemsk dröm:


Jag, pappa, Lone (pappas fru), Niklas (Lones son runt 25-30 år tror jag) och en kille på typ 18-19 år. Vi satt allihopa och spelade ett spel. Så förlorade 18-åringen en omgång. Jag satt med en 2,5 liters spriteflaska med ren vodka i (av någon anledning). Alla skrattade och stojade och Lone sa "Häll i honom ur flaskan!!". "Ska jag?" frågade jag. "Ja!! Kom igen" sa Lone.

Jag tog killen om bakhuvudet och började hälla i honom av flaskan. Plötsligt insåg jag att killen jag hällde i ren vodka i verkliga fall var en pojke på runt 6 år som nu satt och hostade av vodkan i sin hals som nästan kvävde honom. Jag slutade förfärat hälla. Lone sa "Vad händer? Vad är det för sprite egentligen?". "Sprite!!?" Sa jag och var alldeles vettskrämd!!! "Vad menar du med 'sprite!!?'?" frågade Lone. "Vad är det i flaskan???". "........... vodka.........." sa jag och visste inte vad jag skulle göra eller var jag skulle ta vägen. Jag trodde Lone visste... ochy nyss var ju pojken 18 år!!! 'Vad händer? Är jag galen?'

Lone slog armarna om pojkens huvud och drog honom till sig... bort ifrån mig. "Är du sjuk? Är du sjuk i huvudet??? Det är ett barn!!! Vad tänkte du på????" sa hon till mig... vettskrämd och äcklad lät hon. Som om jag vore ett monster... en pedofil... som om jag njöt av det. ".... jag, jag... jag vet inte.." sa jag. Jag visste ju inte vad jag skulle säga. Nyss var han ju 18.... Lone frågade om och om igen om jag var sjuk och psykiskt störd och annat hemskt. Jag svarade att jag inte visste vad som hände och mumlade och stirrade. Jag hade panik och var typ i chock.

Mer och mer började Lone och pappa - som även han höll sig på avstånd från sin äckliga dotter - se oroliga ut och se på mig som om jag var helt psykiskt störd och levde helt i en egen sjuk och vriden värld. Jag såg ordet 'instutition' dansa framför ögonen och pojken såg alldeles förstörd ut... gissa om det var skönt att vakna sedan!!!?

Jaha, vad har jag gjort nu då?

Straff

FUCK!!! Har jag klantat till det igen???

2688 kr (inte vad jag har kvar på kontot)

Nu har jag suttit vid kalkylatorn i ca 3 minuter och nej, jag har inte klantat till det... Thank you God!!!

Myself is I



Älska medan du kan!!! <3

Se hit och bli inspirerad

Hittade massa bilder på mat jag har ätit i juli. De är rätt fina så jag lägger upp dem!


Hemmagjorda köttfärsbiffar, fetaost, quinoa och någon slags gogreen-salsa (middag)


Köttfärssås, stekt zucchini och soltorkade tomater (lunch)


Skärgårdssill med avocado (mellanmål)


Stekt kycklingfilé, gul paprika, soltorkade tomater, mellankokta ägg, isbergssallad, tomat och en morot (lunch)


Ryvita vetemjölsfritt knäcke med bregott, svennes kaviar, avocado, hårdkokt ägg och trocomare (örtsalt) på (frukost)


Stekt lax med salt, peppar och viltkrydda på med stekta wokgrönsaker, stekta ärtor, quinoa och sötsur sås (lunch)


Purjolöksomelett, burkmajs, rökta kycklingbröstskivor och soltorkade tomater (frukost)


Grillad lax (del av middag)


Vattenmelon och honungsmelon (kvällspicknick utanför iron maiden-koncert)


Grillat kycklingbröst, soltorkade tomater, avocado och tomatspadet över kycklingen (lunch)


Mitt glutenfria hembakta bröd. Russin, pumpafrön och solrosfrön i (bakverk)

Extensive SHOPPING!!!

Först och främst: Klippt håret... YEEEY!!!

Sedan har jag SHOOOOOOOOPPAAAAAAAAAAT!!!! ^_^

Acessoarer:

Scarf: H&M runt 150 kr
Nagellack: LINDEX (tror jag) runt 60 kr


Väska: H&M runt 200 kr?
Läppglans: ICA Maxi 90 kr (smakar sjukt gott... SMAKAR alltså)


Scarf: H&M runt 150 kr
Glasögon: H&M runt 50 kr


Bikiniunderdelar: 2 för priset av en på H&M 99 kr
Hårspännen: H&M runt 40 kr
Halsband: 2 för priset av en på LINDEX runt 50 kr (tror jag)


Halsband no 1: Två för priset av en på LINDEX runt 50 kr (tror jag)
Halsband no 2: Två för priset av en på Indiska runt 80 kr
Armband: Wedins för runt 50 kr?


Skärp no 1: LINDEX runt 150 kr
Skärp no 2: LINDEX runt 150 kr
Halsband: Två för priset av en på Indiska runt 80 kr



Väska: Två för priset av en på Indiska 149 kr (delade med Tove så egentligen 74,50 kr)
Sprayvax: LORÉAL Play ball från min frisör (Hanna på Elitesse i Södertälje).... runt 200 kr tror jag

Skor:

Sko no 1: Wedins för 100 kr
Sko no 2: Din sko (H&M Drottninggatan) 199 kr
Sko no 3: Din sko (H&M Drottninggatan) 99 kr

Tunikor:

Tunika no 1: Två för priset av en på Indiska runt 170 kr (XL, ska sy in den)
Tunika no 2: Två för priset av en på Indiska runt 170 kr
Tunika no 3: MQ runt 200 kr

Jag tyckte Tove skulle vara elak...

... men det tyckte inte hon. Nä, Tove. Nu tycke rjag vi drar till en park i innerstan så bjuder jag oss på vattenmelon och lite sånt ^^!! Tycker jag... fast Totto vill bara bada. Jag kan köpa en balja så kan vi fylle den med nåt blött och kallt! Tove kan få ligga där så spottar vi vattenmelonkärnor på henne... de är ganska blöta och kalla. Nu skrattade Tove för hon trodde jag menade att vi bara skulle sitta och spotta på henne HEHEHE!!!

Vi han be förbipasserande att spotta på Tove också. Kanske en lösprilla eller två! "Ettan lös tack!"

Nu ska Tove få bestämma sig här... ett.... tvåååååå.... trrrrrrrrrrrrrrr........... rrrrrrrrrrr.... e-e-e-e-e-e-e-EEEEEEEEE!!!!

... e...

NU! >=D



Nu får hon beslutsångest. Jösses... vad ska Tove gööööööööööra?

Vadå ÄGD???



Jag är supersöta Sniff. Jag håller mig borta från galenskaper och samla in mina slantar... jag kommer vara miljonär när du - lilla My - ligger bortsupen i nån snödriva under Morrans röv uppe på nån glasiär nån stans utan en enda slant att varken ringa taxi eller äga en mobil för den delen... Jag har det bra här tack så mycket... med mina slantar din bittra lilla dvärg!!!

Girl on gurka

Heee-heee! Vi använder faktiskt förkläde. Bara kulinarisk porrföring här vettu!!! ;) Tohmas lilla, fattar inte när han ska erkänna tunnelbanans överläge över spårvagnen. Vi behöver till och med flytta ner under jord för att vara hövliga nog att inte helt och fullt trampa på stackars spårvagnens fnasiga lilla självförtroende... men de e la goa gubbar!

Iaf, borsta inte tänderna hemma hos tove... det är farligt för både kropp och själ!!! Jag kan lova att den bild jag nu lägger upp inte har med varken fiolspel, emobeteende eller rakblad att göra... det är bara gammal hederlig tandborstning!!!


Overdue

Ojdå! Kl är visst 0008......... Aja!!! Nu ska jag la sova iaf... snart ^^

Hmm... ska jag våga?

   VS.  

Ja, jag ska nog lägga mig innan 00 inatt/ikväll igen! Det är så skönt att inte känna behovet att falla ihop av utmattning över handfatet när man gör sig iordning. Fiffigt va!! Så ska jag nog ner till coop också imorgon bitti kl 8 och handla frukost... ambitöst... jag vet... hmmm, kanske struntar i det och går till ellbe istället... jag vill ju inte vänta för länge på frukost!!

It's a´me!




Vad heter du:
Jessica Katinka Lindahl
Födelseort: Södertälje
Längd: 183 cm =S
Skostorlek: 40-41
Hårfärg:
Mörkbrunt
Förebild: Dunno!

Var bor du: Södertälje
Trivs du där: Eeeeh... beror på vad man syftar på! Helt okej... men vill inte bo kvar!


Brukar du läsa horoskop: Mm

Har du körkort: Nope... faaaaaaaar away!

Festar du mycket: Inte just nu... jobbar för mycket!
Sprit, cider, vin eller öl: Cider eller vitt vin helst (black tower)
Godaste ölen du druckit:
Ett körsbärsöl... någon som vet vad den heter!?
Brukar du bli för full: Tyvärr har det hänt lite för ofta...

Äger du ett busskort: Japp! Det går ut på lördag!

Vad åt du till frukost: Havregrynsgröt med russin, pumpafrön och solrosfrön i med glutenfri müsli på
Vad åt du senast: Pallade ett körsbär på vägen hem från jobbet runt 21:50


Nästa mål i ditt liv: Få jobb till hösten
Hur svarar du i mobilen: "Katinka!"


Har du haft sex idag: Nope
Antal timmar sömn inatt: FAKTISKT imponerande 8a timmarna som jag har tjatat om att jag vill ha!!!
Sov du ensam: Jepp!
Antal kuddar i sängen:
5 :| Men jag använder bara två... de andra tre ligger i fotänden


Vad är det för veckodag?: Torsdag.


Vem fick du sms av senast:
Evelina
Vem ringde dig senast:
Tove
Vem skickade du sms åt senast:
Evelina
Vem ringde du senast:
Johan
Vem pratade du med på msn senast:
Eeehm... har inte varit inne på ett tag... skulle gissa... hmmm... typ Mange kanske?


Vilka hårfärger har du haft: Naturligt mellanblond, har haft rödbrunt, platinablondt, mörkbrunt och supermörkbrunt (som jag har nu)

Vad såg du senast på TV: Hell's kitchen
Vad läser du för bok just nu: Sagan om ringen... orka

Är du kär i någon: Nää


Vad gör du om ett år: Ska snart börja plugga till illutratör =D
Önskar du att du bodde någon annanstans: Yepp. Estockholmo
Dricker du: Eeeh... ja? Luddig fråga. Jag dricker inte just nu. När jag gör det dricker jag gärna vatten, vitt vin, cider eller champagne. Nyponsoppa är grymt gott också!!! Och så vetedryck!
Vilken parfym använder du: Puma aqua och hugo deep red


Vilka skor använder du: Flip flops från H&M (helt utslitna), mörkbruna slavsandaler (bästa ever), svart- och vitrutiga converseliknande skor med fodring (i brist på annat) och på jobbet har jag beiga vandringsdojor. JA, jag ska shoppa skor imorgon!!! (LÖN!!!)
Gårdagens klädsel: Vita korta shorts med smala marinblå ränder och svart- och grårandig tunika med sandaler. På jobbet: tunikan med röda ica-pikétröjan över och slappa jeans med beiga skorna.
Dagens klädsel: Mörkbruna korta shorts, svart halterneckbikini och ljusgrå stor T-shirt med avklippta ärmar och klippt urringning och flipflop. Samma sak på jobbet som dagen innan fast ljusgrå tröjan under istället


Time to myself



Jag har haft alldeles för mycket på tapeten på sistone. Jag behöver verkligen lite tid för mig själv. I höst hade jag tänkt åka på sista minuten  med några kompisar (de som hade velat- eller kunde komma med) men nu tror jag att jag ska åka ALLDELES ensam på solsemester och bara koppla av. Jag tänkte åka en vecka till någon lugn och fin stad och bara dricka chillout-drinkar och bunkra upp med massa böcker och shoppingpengar. Har jag lust blir det kanske 2 v... det är all up to hur jag känner mig då. Men jag trodde att det skulle do me good. Ursäkta svengelskan men jag orkar inte komma på lika bra uttryck på svenska!

Fucking kuk

jag ska jobba idag från 1330 till 2130 och så står det på imdb att det ska bli 26 grader. BAJS!!!

Dags att sova

Jag är helt slut! Fan vad duktigt av mig att lägga mig innan 00!!!!

Den gamla hederliga temperatur.se-kurvan ^^


Gissa vad jag gjorde den här bilden av!


Så hiiiimla fint!


Att sova på udden


Rihanna - Cry


Brangelina goes våg- and lodrät


HAHAHHA!! Apfult!


Du kan inte gissa vad jag gjorde nyss!!! :|

Jag var fan så skitduktig. Jag skrev en arbetsansökan mitt i natten och skickade inte den. Fan vad duktig jag är!!! =D

På tal om ingenting. Fatta om man hade lodräta ögon eller en vågrät näsa. När jag hörde detta första ggn höll jag på att dö av skratt. MÅSTE snabbillustrera!! Bilder kommer inom kort!

Fiskslyna



mammas jockes fiskslynas kompis mosters snusdosas fiskben

Mitt och Jockes hopkok under en kemilektion på universitetet i höstas/vintras - eller vad det var. Jocke tyckte den var kul att riva sönder i små bitar. Jag tyckte den var rolig att tejpa ihop

9 nya besökare...

... 10 minuter efter midnatt. Yey me!

Nu är kl över 00

 

OJ1

 

Skynda skynda!!!

 

Snart!!

 

Kl är...

... snart 00

Nu ska jag ut!

Ciao!!

Gubb-camel-toe


What's the deal med gubbar som drar upp byxorna så högt att jag nästan kan ana ett underliv??? Var tvungen att illustrera en lild av en kund på ica för att hänvisa var tankarna över detta spännande nya ämne kom ifrån! (ritade ungefär ett streck - på baksidan av ett kasserat kvitto - per femte kund när jag satt i kassan så den är inte direkt ett mästerverk ;))

Fan!


På McDonalds toalett efter hårförlängningen

Jag ska bli snor-rik illustratör/designer och leva ett SNUSKIGT grymt liv! Look out, för jag är bäst i världen... eller nåt!!!

Älskar min mamma



(L) MASSA KÄRLEK!!!

Sagan om ringen-maraton

Hoppas ni hade det kul hos Axel, Totto! ^^ KRAMAR!

Ojoooj


Komiskt iom att jag faktiskt hade pumpafrön i brödet... :P

Ångest! Jag känner den. Närmare och närmare. Snart kommer jag göra nåt dumt... igen. Bäst att krypa ner och få ångestattack under täcktet och kanske somna innan det är för sent.............

Brödet blev UTSÖKT

Jag har så ont i magen!!!!

Har gjort en sak

Du skulle sucka om jag sade vad... så jag struntar i att säga det... förr eller senare borde du kanske upptäcka det själv... beroende på vem det är som läser ;) Jag kan ju säga att det har med min avundsbara förmåga att tröttna på saker och ting!

Femenistlåt?

Det här är nog den enda klart femenistiska låten som kommer dyka upp på min blogg. Jag är mest för HUMANismen jag! Men jag gillade den =D



PS: Smakar väldigt mycket gäst när jag rapar... undra varför.............

Återfall

Åt en bunke glass förut ikväll (och "lite" mer). Gjorde du vet vad. Aja baja!!

Katinka är irriterande

Tinka - Club Treblinka säger:
tror jästen klarade sig!

Berglund säger:
^^

Berglund säger:
du skulle kanske försökt kasta ut det på baslkongen annars?

Tinka - Club Treblinka säger:


Tinka - Club Treblinka säger:
vi har ingen baslkong!

Berglund säger:
:( obbigt

Tinka - Club Treblinka säger:

hahahha

Tinka - Club Treblinka säger:

obbigt är det inte heller

Tinka - Club Treblinka säger:
möjligtvis lite jobbigt... fast vi klarar oss bra utan baslkong... vi har ju ändå en balkong liksom!

Husmor Katinka

Vet du var jag gör nu? JO! Jag står i svart halterneck-klänning och bakar bröd ^^ Nu är jag bara rädd att jag kanske har dödat jästen igen :| Som när jag bakade bullar i vintras!!

Oh yes!!

Är hemma. Fyfaaan vad skönt!!!!! Ska duscha nu och ta hand om mig. Aldrig äta 4 grillade fläskstekar och 8 kycklingklubbor igen!!! Inte heller fem lass med klyftpotatis m. salsa eller 5 kg sallad!!!! Eller det kommer allra troligast hända igen... om än inte exakt likadant. Men för fan, håll mig borta från mat. Avgrundshålet är alltid öppet!

Men det var kul i lördags, jorå (Micke L). Mätt blev jag som sagt, áaaah! (Markus). Men SÅ mätt kommer jag inte bli på länge, närå (Katinka). Kvällens höjdpunkt var lugnt när Micke L skrattade!! ÅÅÅÅH!!! Hahaha!!! Så sött! Han liksom började hoppa från fot till fot!! HAHA! Kom i säng (hemma hos Markus i Enhörna som tur är) med kläderna på och allt runt 3 inatt och så gick jag upp 06 igen. Jag åt tre små skedar jordnötssmör :P och läste Mark Levengoods bok om vad barn säger och håll på att dööö för den är så kul! Sedan åt jag lite körsbär, hallon och smultron på vägen till affären (för att jobba). Tog ca 45 min att gå för jag stannade och gjorde massa överallt så jag kom fem min för sent. Men det gjorde inget för jag och Sofia skulle bara öppna och allt hanns med väldigt finfint iaf! ^^

Off to work



Då var det bara att "skutta" iväg igen då... From igår arbetar jag non stop fram till nästa torsdag... EN VECKA på raken... det går inte ihop med att jag SÅÅÅÅ behöver vila! Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv...

Laktosintoleranta... kolla hit!

Svaret skrivet den - 3 februari 2002 17:24
Hej,
Vanlig ost som är lagrad i minst 3 månader är lactosfri... dvs all hårdost är det ej! Är man känslig (vilket jag är) så räcker det tyvärr inte med att osten är hård.. en god ost är Västgöta kloster.. svart :)

Lov love love ep. 1, Honey and the moon


Ännu en låt som bara jag gillade...

... och varför jag älskar den. Söta söta Ryan!

Frukostgalen... snart lunch, wiiiiiie


Inte min gröt.... uppenbarligen

Åt havregrynsgröt med kanel och MASSA russin i... och som "grädde på moset"... eller man kan väl helt enkelt säga som "müsli på gröten" hade jag müsli på gröten.

Åh...

... vad jag är trött! Ska försöka sova... sååå jobbigt!!

Av någon anledning hade jag 37 besökare idag... och jag som inte ens hade skrivit någonting intressant! Vilken blåsning.........

PS

Jag sov inte med kläderna på. Var superduktig och gjorde mig iordning ordentligt ^^

Lista... trååååkigt hehe


Namn: Katinka Lindahl
Födelseplats: Södertälje sjukhus
Bor: Slöddertälje
Ögonfärg: Gröna med brungult i mitten
Hårfärg: MörkBRUNT
Skostorlek: 40... ibland 41
Civilstatus: Singel baby
Höger eller vänsterhänt: TOTALT högerhänt. Be mig inte göra nåt med vänster hand för då går det åt helvete!!!
Kär? Nope

Skor som du bar idag:
Inte ännu
Dina svagheter: MAT!!!!!!
Rädsla: Tristess!!!!!!!!!!!1

Första tanke när du vaknar:
FRUKOST!!!!!!!!!!!!
När somnar du: runt 1-2 oftast

Pepsi eller Coca Cola: Pepsi max!!! No doubt!
McDonalds eller Burger King: The king tror jag. Jag äter nästan aldrig på nåt av ställena!
Adidas eller Nike: Najk!
Lipton Ice Tea eller Nestea: Vente!
Choklad eller vanilj: Båda! Glass i stora lass mmmmm

Svär du? Sorry yes!
Sjunger du? Gör jag det inte på riktigt är det alltid en låt i huvudet!
Duschar du varje dag? Yep, morgondusch har guld i mund
Röker du? Noppa
Gillar du skolan? Mmm, sakna! :'(
Tror du på dig själv? Nä, jag ljuger mer för mig själv än någon politiker är kapabel till!
Kommer du överens med dina föräldrar? Japp!

Har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol? Eeeeh............
Rökt? Hmm... nope
Shoppat? HALLÅ!!!! Duuuh!!
Ätit en hel ask müsli? Hahahhaha.................... ja...
Ätit sushi? Nää... men VILL!!!
Stått på scen? Hmm, nä det har jag inte tror jag
Skejtat? I förrgår åkte jag en meter på Jockes bräda, räknas det?
Bakat? Nä, men planerar ett glutenfritt brödbak!!
Stulit något?
Det tror jag inte!
Ljugit? Det har jag säkert gjort!
Kysst någon? Hmm, nae... tyvärr =/
Kramat någon? Jaaa, det är vällan klart!!
Haft sex? Näe

Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? HAHAHHAHA... ja
Blivit kallad hora? Mm, det tror jag
Blivit nerslagen? Ja, men bara på skoj
Gjort något som du ångrade? Japp!!!
Kastat en sten på nån ruta? Ja, men bara för att få komma in (grus alltså)

I framtiden..
Namn på barn? Brunte och Missan ;)
Hur vill du dö? Lycklig och redo
Vad vill du bli när du blir gammal? Rik och lycklig

Antal människor du skulle ge ditt liv för? Jag vet inte
Antal CD-skivor du äger? Typ 20 kanske :P
Antal piercings? En stycken in tha lip
Antal tatueringar? Ingentingen
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Typ tre kanske

Vad ska du göra i sommar? Jobba.............. >=(
Vad ska du göra i vinter? Gnälla på vädret
När tar du studenten? Ready
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Man vet aldrig, nu gör jag ju det och jobbar iaf
Vad händer till helgen? Kanske grilla hos Markus efter stängning på jobbet i Enhörna?
Vad vill du helst göra just nu? Var ledig och ligga på en strand i Carribien och drinka fruktdrinkar

Vill du ha pojk/flickvän? Nää... tror inte det
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Allt (perfektion)
Vem av dina kompisar tror du kommer gifta sig först? Hmmm, ingen aning... finns för många att välja på!
Hur gammal är din äldsta kusin? tror 25!
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? Att papp
Bästa sommaren i ditt liv, och varför? alla somrar har väl haft nåt bäst i sig. men 2006 med tyskland o det var skojsigt.

Usch... varför ska det finnas problem

Jag har så många oroligheter att det inte ens är kul "längre". Jag känner att jag mest försöker fly ifrån dem just nu och de travas upp på hög så jag håller på att bli tokig. Men jag vet inte hur jag ska lösa vissa... och andra klarar jag bara inte av för att jag har så mycket! Tror jag ska gå och sova med kläderna på nu! Puss!!!

"Du uppför dig som ett barn"

Jag gjorde två quizar på en norsk hemsida nyss. På muminquizen blev jag sniff och på hur-gammal-du-är-quizen blev jag 12 år "gammal"! Titta:


Fatta jag blev chockad

Gick in på en blogg som var länkad... fatta jag blev chockad... trodde det stod om mig :|


Är faktiskt inte så bitter som jag låtsas om

Jag tycker faktiskt det känns rätt spännande och har gått med i en hemsida där man hittar allergirecept. Det ska bli kul att baka och experimentera lite!! ^^ Det känns tvärtom också lite skönt att slippa alla skitprodukter! Jag menar: jag behöver ingen mjölk sådär jättemycket eftersom jag har växt klart och gluten klarar man sig bra utan för det är bara gifter som går rakt igenom iaf... dvs det som inte sätter sig om magen. Känns skönt att inte ha ont i magen och känna sig lättare och friskare =D Nu ska jag receptknarka lite mer innan jag sover! Fan vad kul!! ^^

Adjö gluten, adjö laktos

Några saker som aldrig kommer bli desamma:

Klagomål

Efter klagomål skriver jag ett inlägg:

Här är det! Njut! Jag har för övrigt BAJSONT i magen och misstänker att det är för att jag råkade dricka te med mjölk i hos Axel imorse. FAN vad sur jag blir om jag inte är allergiker... då vet jag ärligt talat inte vad det kan vara... och det är värre än ALLT! Förhoppningsvis är det bara laktos.... detta kan förklara varför bröd får mig att få ont i magen också nämligen. Ringer imorgon och kollar om provsvaren har kommit!!

Nu har vi rakat Axels hår

Tove ska inte bli frisör!

Iron Maiden


Nu dras det! Tjuvlyssnas ska det! ^^

Valio, Gogreen, Milda och Finax



Love to them! Men sänk priserna!

Äter just nu havredryck, glutenfri müsli och russin i en mugg. Mums!

På g till ICA Maxi

Ska nog dit och köpa rakblad... tror det är billigare där!

I'm so excited

Jag är alldeles upprymd över detta!! HIHIHI!!!!!!!!!

Parodi... men vad sjunger de???


Den här låten är grym (dålig kvalitet på youtube bara). jag hittade sedan en parodi... men den skulle nog vara roligare om man fattade vad de sjöng!!!

Fast jag ÄLSKAR tjejens ansiktsuttryck i parodin!!

Låten jag älskar som ingen annan tycker om...

... och varför jag älskar den!

The OC... something pretty


Patrick Park - something pretty

Ursäkta men VAD är det här???


Jockes blogg



Nu deletade jag Jockes blogg från mina länkar! Säg till om nåt händer där!

Nu mår jag bra...



... ska träffa Totto på onsdag!!! Lotsa' löööv tu ju!! ^^

Jag mår skit just nu...

... så jag förtränger det med en till Enhörnakändis!

Hon kommer också från boendet och heter "är pigallerna färska". Varje gg hon handlar plöjer hon sig fram till kassan... gungandes. Hon frågar - vad det än är... frukt eller plastpåse - om de är färrrrska. (hon bryter kraftigt på finska). Jag svarar automatiskt "ja". Hon frågar "När kom dom!!!!?". Jag svarar automatiskt "idag. (vare sig de kom för ett år sedan eller imorgon...)

PS: Ali Kebaba hetter inte Ali Baba! Jag kollar upp mer info nu... gissade på Musse Pigg eller Snövit!

Sljivovica

URK!

Men ÅH vad jag blev sugen på fårfiol!!!

   

Falska människor

Dra åt helvete med er!!! Det finns ingen plats för er i mitt liv!!!

Promenixis

Var nyss på promenad med Jannike. 1,5 h blev det för min del! Är alldeles svettig!

Jag vill såååå gärna ha en cykel. Hoppas pappa kan fixa en åt mig. Det är verkligen KUL att cykla!

Kuliga kunder!

Idag satt jag i kassan och så kommer - vad jag tror ur ögonvrån - en kvinna och en man in... det är tills jag hör "mannen" prata... Det ÄR INTE en kvinna och en man. Det är en kvinna och hans son... Musse Pigg!! Här kommer bara ett smakprov på Musse Piggs röst. Lyssna på det här klippet så hör ni den ca 16åriga efterblivna "pojkens" exakta röst!!! Du behöver bara lyssna på de första orden för att förstå:



Tänk er då att följa Musse Piggs röst genom hela affären i ca 30 minuter, upprepandes "mamma". "mamma", "mamma". "mamma", "mamma". "mamma" om och om igen. Det första han sa var "MAMMA! Nästa gång ska jag ha iste!!!" Jag kladdar ner en skiss på honom i paint också!


Lite senare kom en riktig ICA-kändis. Snubben med handen i ansiktet. Han bor borta på gruppboendet och kommer rätt ofta. Han däremot när han pratar (bara med sina vårdare... eller vad man säger) låter som Mr Bean. Underbart!!


Hans svarta kavaj var av sammet!! HIHIHIIH!!!! Sedan tog han på sig en svart frigolithjälm med ett chockrosa och ett limegrönt streck på!!!! HAHA!!!

PS: handen är inte festväxt i ansiktet... han väljer bara att ha den där... om någon skulle råka titta på honom liksom!

Nattligt samtal



VEM ringde mig runt kl 3 inatt TRE gånger med dolt nummer och lade på i örat på mig!!?... jag liksom SOV då och skulle upp kl 05 (2 h senare) på morgonen/natten!!

Ska bara döda harkranken

Sedan är det sova som gäller för mig... buhu! Jag som hade biljett till en fest!!! Tråk!!!!!

Kram kram kram

4 h och 55 min tills jag ska upp och jobba!!

Ali Kebaba

HAhahahha. Kollade inte ordentligt. Ali kom från Sthlm. Fatta chocken när jag loggade in nu igen och fick se att han skrev "Tjena, läget? Var bor du då?" HIHI!!! Nu ska jag fråga om han verkligen heter Ali Baba!

Ali Kebaba och de fyrtio "rövarna" ;)

Loggade nyss in på facebook. Har fått en ny notification. Den lyder som följande:



Jag höll på att döööö! HAHAHHA! 'Men kom igen... Ali Baba'.

Jag tryckte iaf på länken till hans namn och indeed så var han faktiskt riktigt het. Men så såg jag bakom honom och som en äkta Södertäljebo så började jag garva. För vad poserar han framför om inte en stor fet klump med kebab!!!?

Men det ironiska med det hela var att jag igår ingick i en diskussion angående att Turkar och Egyptier flirtar med mig och försöker bli vän med mig på facebook. Och vem kommer förbi och slänger en blinkning nästa dag... om inte Ali Baba himself. HAHAH! Det är nästan för mycket.. kebab och allt!

Piercing... lö golden

Jag köpte två nya piercings idag... för att kunna byta mot läkningspiercingen. Förra ggn jag skulle byta tog jag enkelt ut läkningspiercingen men hade ett HELVETE med att sätta i den nya svarta ringen. Idag när jag kom hem från Sthlm ställde jag mig framför badrumsspegeln och började "skruva". Men det var just det... INGENTING skruvade på sig. Det enda som hända var... INGENTING!!! Läkningspiercingen bara snurrade runt i sitt hål men kulan satt där den satt.... Jag stod där i typ en kvart innan jag gav upp! Nån gg nästnästa vecka - eller när jag inte jobbar - drar det ner till Swahili Bobs så får han slita ut den... för det GÅÅR inte!!!

FAN!!!

Nu ska jag kanske ut och cykla... jag DRACK massa grädde. Grädde rockar!! Det är fan så gott. Marängsviss nästa!!!

Att lägga sig är en snurrig procedur


Ta på tandkräm


Borsta tänderna


Skölj rent med vatten


Gurgla


Spotta


Tandtråda


Skölj ansiktet med varmt vatten


Tvätta med ansiktstvålmojs


Skölj igen


Torka (nej, jag ser bara extremt olycklig ut i denna fas av tvättandet)


Skölj en bommullspad


Krama ur


Häll på lite ansiktsvatten


Krama ur igen


Rengör ansiktet


Ta en droppe lactacyd


Tvätta rent piercingen


Tvätta först med varmt vatten sedan skölj av med kallt


Torka... igen


Återfukta


Sängdags

Och folk undrar varför jag brukar tycka att jag är för trött för att gå och lägga mig!


Oj, och klä av sig såklart!!

Södertälje view

Johan kom över efter att ha hetsköpt en påse chips (som jag inte smakade en smula av ^^) på skepparns. Vi gick runt mitt "hus" och gick längs berget till en högre belägen punkt var vi kunde se en stooor del av Södertälje. (den runda globen mitt i smeten är Tom tits nya luftballong).






Efter det gick vi hem till Johan och larvade runt på hans dator. Till sist ville Johan sova men då hittade vi en video på youtube. Denna:


Så var vi tvungna att kolla på den. Sedan ville vi ju se 80-talet också!!



Men efter det var dete dags för mig att gå hem! ^^





Så var man hemma ca 03:30 och kom i säng ca en timme senare! Nattinatt sa man och drog ner draperierna för soluppgången!

Bögar är varma på snoppen

Fatta att Johan inte visste det! :| Det vet väl alla!!!? HAHAHAH ^^

Invitation cards

De är sååå fina!

Lycklig!

Nä, jag är inte kär! Bara glad!

Jag är så lycklig!

=D

Am I miss Sweden?



HAHA! Jag dööör!! =D Gotta' love facebook...

Bajs-sex-sniglarnas gyllene väg

Tänk att det kan vara så härligt trots allt

PS: sjukt stolt över mig själv! SJUKT stolt. Ikväll hände nåt som ALDRIG händer! Jag struntade i att äta russinen. Jag är så stolt!!!

Russin



Ett russin. Det är en förkrympt liten vindruva. Man borde egentligen kalla den brun-rutten. Det ser ut som en liten harlort och den borde göra mig äcklad. Men russin: det är vansinnigt gott och jag tror jag ska ta och äta en näve nu!!

En flipflop var

... så trött... jag vill vara ledig imorgon... men det går inte! Zzzzzz.... tänk skönt att ta ut en picknick och filt och ligga och halvsova i solen. Himmelrike!!!

Här kommer en av många jättefina bilder på mig och Thessan från i söndags:


Vi satt - efter en jakt på en älg - mitt ute på en åker full av vackra blåa blommor. Jag i Mickes morgonrock och vi båda med en varsin av mina flipflops

SYTYCD #2

Det var många som var intresserade av So You Think You Can Dance!!

Bråkelibråk

Sitter och fightas nu över msn med Limejohan och Anna-chikkachikkalingling! Jag insåg nu att det inte har gått en minut utan att jag har tänkt på mat det senaste året åtminstone.... säkert flera år!

Sommar, sommar, sommaaar (8)

 

MOHAHAHAHAHA


Klockan är halvtre och jag har nu spelat dropple... ett tag. ÄNTLIGEN klarade jag det och min stackars hand som nu är rätt stel ska få vila... liksom jag! NATTINATTPUSS!!!

OPS: min mobil har varit död sedan fyratiden i eftermiddags! Dags att sätta i laddaren =/

Ledig imorgon onsdag =D


SYTYCD

Kollade nyss på So You Think You Can Dance, det var helt sinnessjukt roligt och jag saknar det redan och längtar tills nästa avsnitt!!! (L)(L)(L)

Idag

Jobbade 09:30 - 16:00. Kort dag, skönt! Hade en axelbandslös BH och den skaaaver <=(



Sedan gjorde jag mat: stekt kycklingfilé, isbergssallad, tomat, orange paprika, soltorkade tomater, mellankokt ägg och morot. Det var så hiiiimla gott!!



Sedan tog jag kort på ångan ur mammas temugg när vi kollade på Parfymen som var helt djävla skum förresten. Men dne var häftig ändå!



Sedan tog jag kort på buketten som har stått i mitt fönster sedan min födelsedag... den är så fin ^^



Puss puss, nu ska jag på promenad!

Använder inte och ogillar starkt ordet men...

... JÄVLA FITTA vad irriterad jag är!!!

Stackars mamma! Jag kollade på internet om hur man hjälper sig själv att bli av med hetsätning. Man skulle lägga sig i ett tyst rum och fokusera på ångesten och låta känslan ta över. Jag spenderade tio minuter med att ligga och tänka att mamma säkert oanmält skulle klampa in och förstöra allt... sedan somnade jag av utmattning och vaknade av mamma lite senare. Här är scenariet:

Mamma kommer in i mitt rum och skrattar som om jag är rolig som somnade. Jag känner en hemskt vrede stiga upp inom mig på ett skrämmande vis. 'Jag är inte söt eller rolig... jag är en fet och äcklig person med ätstörningar, lämna mig ifred!!" Mamma sätter sig på sängkanten och undrar om jag vill se den andra filmen jag hyrde också. Jag blir ännu mer förbannad och tänkar att hon bara tänker på sig själv som drog så ut på tiden efter första filmen. Så börjar hon prata om sig själv och om bandet som hon håller på att plockar ihop inför spelningen på Torekällberget. 'JAG BRYR MIG INTE!!! HÅLL KÄFTEN!!!!' Hon fnittrar och beter sig som en kompis... 'Var är min mamma...? Äh, fan... skit samma...'. Nu pratar mamma och frågar för mycket och jag orkar inte mer. Jag låter mig själv gång på gång sluta ögonen och somna in... mamma ser det här som lustigt eftersom hon inte inser vad som pågår i huvudet på hennes dotter. Hon börjar skratta varje gg jag sluter ögonen. Jag vill bara skrika på henne att det inte är nå kul att hennes normalviktiga dotter känner sig sex gånger så fet som hon är och stänga dörren och låsa. Men det går ju inte. Jag får inte ha nåt privatliv... jag har fan inte ens en dörr. Jag vill inte känna hur fet jag är och hur mycket jag skäms över att jag hetsåt ikväll... funderar på att bara lägga mig under täcket och somna bort från allt!

Den är så sjuk, min hetsätning. Jag har ingen kontroll och faller handlöst ner i den potentiella bullemins käftar! Jag kommer hem. Jag äter en normal middag. Jag äter långsamt!! När jag är klar tänker jag 'nu behöver jag inte äta mer'. Men min hjärna har för länge sedan glömt vad ordet "mätt" innefattar. högst 30 minuter efter intaget av mat har spärrarna brustit och jag fixar girigt fram något mer att äta. När det är slut tänker jag att det inte är så farligt och tänker att nu är det nog! (FAN MAMMA BÖRJADE PRATA MED MIG NU!!! TYST!!!!!) Men högst 5 minuter senare har jag ordnat fram ännu mer att äta. Stannar det inte här så blir det värre för varje steg. Jag äter snabbare, portionerna blir större, fett- och sockerhalten blir högre, ångesten blir värre, vårdlösheten för vad jag stoppar i mig blir sanslös... jag slutar bry mig så pass att det inte känns som att jag är vid medvetande till slut. Som att jag matar någon annan person som jag inte ens känner. Jag matar ett monster vars bottenlösa mage aldrig får nog...

Krav

Usch, jag behöver bara leva helt kravlöst ett tag. Komma bort från alla måsten... för MÅSTEN finns det en miljard av just nu!!!

Diskussion med Helena på msn:

"Tinka - Sexy motha' fucka' säger:
måste ringa cateringfirman, måste bestämma vilken skola jag ska söka till nästa år, måste sluta hetsäta, måste söka mera jobb, måste städa lägenheten, måste slänga papperssoporna, måste städa mitt rum, måste börjar söka lägenhet (mamma planerar att flytta), måste måste måste måste.............

Tinka - Sexy motha' fucka' säger:
och mitt bland allt detta kommer folk jag inte känner så bra in och ska rota sig fast och undra och fråga och tycker att jag ska träffa dem när jag knappt har tid för mig själv

Tinka - Sexy motha' fucka' säger:
och så blir jag så upptagen med att tänka att jag inte får tid till att göra nåt jag tycker är roligt eftersom jag har alltför dåligt samvete över allt jag borde göra"

Sjöslaget

Alla mina små su-vänner... hur gör ni med sjöslaget?

48 st...

... blev det

I've done it!!!



Jag mailade Carola på Westers nu! Det känns djääääääääävligt skönt! Trots att jag fortfarande nog måste ringa dit... men ändå... nu är bollen i rullning och det känns toppen. Kanske kan jag tygla hetsätningen litegrann nu!? Hoppas!! För att ikväll var en katastrof!!!

Ett allvarligt bland alla platta

Usch! Jag är så stressad! Nu skriver jag fan ett mail till Westers istället!! Måste bli av med det!

47

 

46 st

 

OMG, jag dör

Scrolla ner och kolla på bilderna på henne... jag tror hennes läppar klämdes i dörren när hon var liten!

:|

44 unika besökare... what's going on??

FULT!!!


Va? Den sitter ju helt cp! Sitter galgen kvar eller...???

"We've only got 4 minutes to save the world"

Udda, på 4 minuter hade 4 pers kommenterat inlägget om mynten jag hittade! HAHA!

43,50 kr

Så mycket hittades på Mickes golv under flytten!

Grillning i Järna

2008-07-02
 
Jag och mamma gick först till stan

På väg nerför skogsbacken från oss ser jag nåt litet som sveper förbi mig innanför ett stängsel på en tomt i skogsbacken. "Kanin!" säger jag och tänker att jag menade 'hare'. Men så hör jag mamma säga "Åååh, titta Katinka!". Jag tittar bakåt och ser... det är ett liiiitet rådjurskid!!! Helt ensam. Kvittrar som en fågel gör den också ;| "Mamma, mamma!!" tänkte vi att den skrek... stackars lilla <=(

Klicka på bilden!! ^

Senare åkte jag till Järna för att möta Anna L och några andra. Vi gjorde test ur veckorevyn och sedan dog min kamera! Fast först gick jag och Anna runt i Järna centrum...

Dessa var där sedan:
1.  2.
3. 4. 

1) LimeJohan
2) Anna/Chikkachikkalingling
3) Ged (uttalas gädd)
4) Oooh, minns inte vad han hette :S Men fick skjuts hem av honom sedan iaf!

Jag och Anna var i en leksaksaffär:
1. 2. 3.
4. 5. 6.
7.

1) Jag spelade misslyckat für elise på ett alldeles för litet piano. Kunde inte ens spela inledningen av månskenssonaten!
2) Jag blev VÄLDIGT fascinerad av en penna
3) Kolla på den bara!!
4) De fanns i olika färger!
5) Såhär såg de ut
6) Vi fäktades
7) Fan, att man ser ut som Legolas eller nåt >_<

Vi gjorde som sagt test i veckorevyn testspecial och jag åt skärgårdssill och avocado


Fynd hos Micke

1. 2.
3. 4.
5. 6.
7.

1) En vidrig plommonwisky som Micke inte ville ha, tänkte bjuda stackars folk på det...
2) Vinöppnare som Micke inte ville ha
3) Micke L's grymt coola vodkaflaska som han inte ville ha (stinker vodka raspberry uääää)
4) Micke: "Ta alla pengar du hittar när du städar" (jag hjälpte till att städa när han skulle packa för flytten)
5) Vill nån ha en gratis FMspelare?
6) Min mammas gamla kokbok låg i nåt hörn där (PS: man ska laga maten... inte aga maten... jag är inte pro misshandel)
7) Jag fick äntligen den underbara manpower-dusch-handduken (L)

Helsingborg

Så har Micke flyttat! Det känns konstigt!!

On the way to the pizzeria

Snart drar vi till Enhörna pizzeria. Markus, Thessan och Micke L bör väl vara vakna nu!? Tommy är iaf vaken! Och jag och Micke A är vakna... snart bär det av.. nu vill Micke A ha hjälp!

Tequilarace... tummen upp ^^

Dessutom.. JAG iaf tyckte Prins Caspian var bra...men lite löjlig i slutet men klart seväääärt! ^^

På bio



Fan vad kul det ska bli! =DDDDDDDD

Varigt


Svar

"Bussarna kommer troligtvis komma när de ska... men jag kan ju inte lova..."

Resultat: Katinka kommer sitta på en cykel imorgon bitti klockan halv sju!

tut tut

Nu har de tom slutat säga att de ska besvara mitt samtal. Nu sitter det nån nasal typ och säger "tut tut" om och om igen

15 minuter kö



"... vi gör allt för att försöka svara ditt samtal så fort som möjligt..."

Katinka on the phone

I dag
Strejken slut – bussarna rullar igång
Busstrejken är avblåst sedan tre-tiden på fredag eftermiddag. Arbetet med att sätta igång busstrafiken har inletts men det dröjer till lördagen innan merparten av trafiken är i gång igen. För uppdaterad information kontakta SLs kundtjänst på telefon 08-600 10 00.

Svar... grattis Johan! ^^


Vad ser du?


Se på bilden och skriv vad du ser! "Rätt" svar kommer senare!

Var iaf hos min läkare kl 8 imorse på telgeakuten. Jag ska köpa någon nässpray som vidgar örontrumpeten och så skrivs det en remiss till öron-hals-näsa så får vi se vad som händer! Snart ska jag iväg till södertälje sjukhus och testa mig för laktos och gluten... får la se vad som händer med det också. Det är massa remisser som flyger huller om buller åt höger och vänster och upp och ner!

Efter läkarbesöket cyklade jag till Ellbe och köpte ett äpple. Gulligaste kassörskan i hela Södertälje (förutom jag förstås ;)) satt i kassan.

Jag: "Gomorron!"
Hon: "Gomorroooon!!"
Jag lägger fram mitt äpple
Hon: "Oj, vilket rött fint äpple!!"
Jag: "Jag vet!!!"
Hon slår in PLU-koden
Hon: "SJU KRONOR!!!" Tittar chockat på mig "Gud vad mycket!!... men det var ju ganska stort också!"
Jag: "Jaa, det var ju det"

När jag kom hem satte jag mig i mammas säng och pratade lite med henne, sedan gick jag på toa och till sist in i köket för att skära upp äpplet... det kändes som att det var ett sådant äpple!



Men sedan kom jag fram till att jag ville skriva om äpplet på min blogg... så jag pusslade ihop det igen... annars skulle man ju inte se hur rött det var!!



PS: Tryckutjämning en gång i timmen... det är vad som gäller nu!! :| Hur ska jag klara det!!??

Cykel



Imorgon får jag för första gången uppleva busstrejkens baksida. Jag ska till jobbet.

Först cyklar jag - med mammas 80tals-cykel - till min läkare för att bli informerad om att jag ska få operera in rör i mina öron. Där ska jag vara 08 så jag går väl upp 06 för bekvämlighets skull - dags att sova snart?

Sedan cyklar jag hem och är hemma några timmar. Sedan cyklar jag iväg mot jobbet 11:30 och räknar med att jag kommer vara där lagom till 13:30 då jag börjar. Wish me luck! Så ska jag stänga sedan och snällt cykla hem igen halvtio på kvällen. Vi hörs vid midnatt imorgon då!

Fan vad du är gammal Parre!


Mamma hittade gamla sms!



Australien 2006, någonstans på en åker i Mildura, australiensisk försommar men svensk höst, 2006-11-01:

"Hej! Idag har jag jobbat på en åker! Vi har fixat i ordning vindruvebuskar och det var det hemskaste jag har gjort. De hade ljugit om lönen också! Puss"

Fortfarande det hemskaste jag har gjort...

HADE INGEN BILD FRÅN MAX SÅ DET BLEV FRÅN DEN PERIODEN ISTÄLLET!



På MAX hamburgerrestaurang i Södertälje 2007-02-01 på toaletten, 10:27:

"Hej, sitter på jobbet och kissar! Du skulle hämta mig runt 18 va?"

Vad ska man annars göra när man är på toa??

JAG HAR INGA FOTON MELLAN PERIODEN MARS-SEPTEMBER... SÅ JAG LÄGGER IN EN BILD SOM JAG HAR RITAT I PAINT ISTÄLLET!... DEN ÄR DOCK HEEELT ORELEVANT... MEN FRÅN DEN PERIODEN IAF:



Vår 2007-04-12, Katinka på ICA Enhörna, "lunch" första dagen... dissorienterad, 18:40:


"Hej, jag sitter inne på blöj- och ficklampeförrådet och har rast. Är du på ikea?"

Jag var - efter MAX kassa "personalrum" - inte van vid normala lunchförhållanden... därför förstod jag inte att det fanns ett sådant på ICA. Därför spenderades min första lunchrast där - pinsamt nog - i baklagret för icke-kolonial-artiklar.

HADE BILD PÅ FARMORS GRAV... HITTAR INTE!

Försommar på en kyrkogård i Södertälje vid Weda, fint väder 2007-05-03, 19:09:

"Jag är på kyrkogården! Jag hittade en söt gravsten: skogshuggare NAMN 27 11 1947 till 15 05 1998 Livet blev för kort, en tall tog lvet bort. Dessutom hittade jag fyra gravar bredvid varandra med syriankillar mellan arton och tjugo som alla dog 2001. Bilolycka? Hoppas att det går bra! Puss"

Det som var roligt i det smset var klart dikten tillsammans med yrket på mannen i grav nr 1!!



Sommar på ICA Enhörna 2007-07-21 kl 08:15... lite mer avslappnad och invand...: "Försov mig som fan! Jag vaknade 07:39 och skulle med 08bussen från stan" <jag bor i Brunnsäng och bussen går från Södertälje C vid centrifugen under klaffbron> "Jag lyckades klä på mig, kissa, hitta solglasögon att dölja svarta ögon med, hitta nycklarna, packa ner smink, packa ner allt att tvätta ansiktet med samt hårfix och ett frukostäpple! Jag hann till bussen."

Detta var skickligt enligt mig och jag förstår fortfarande inte hur jag gjorde!!! Bilden är förresten tagen från baklagret som nämns ovan!



Snygga ben

Ärligt, hata mig inte nu. Jag har alltid varit såhär självupptagen! Men visst är mina ben läckra när jag åker rutschkana!! ;)



Och så lite mer grejor:

1. 2. 3.
4. 5.

1) Halsband
2) Hårspänne
3) Hårspännen
4) FIIINA höstjackan!!!
5) Min lunch

Kläder me LÖÖÖÖV



Borde visa min blå klänning också! Såååå vacker färg... kanske tar kort... jaa, det gör jag!


Den fick äran av att tas med en riktig kamera bara för att fånga färgen ordentligt... men den blev ändå inte rättvist porträtterad!!

Spenderingar

Pengar från början: 11 950 kr

KVAR
Sparkonto: 1 000 kr
Vanligt konto: 1 324 kr

UTGIFTER

Skuld, mamma:
1 598 kr (2000 kr kvar)
Busskort: 690 kr
Hårförlängning: 3 800 kr

Kläder och acessoarer måste alltså bli: 3 538 kr

HAHA! Oj, oj, oj! Men herregud... sååå mycket har jag ju inte köpt. Vi får inte glömma mat och annat mojs sådant också... så vi säger kanske 2 538 på kläder och sådant då!?

Men det sjuka är just att jag fick lön för bara en vecka sedan... OMG!

It's a'meee


Inte alls självupptagen... jag äääääääälskar att ha långt hår igeeeeeeeen! Och det är tuuuusen gånger snyggare mörkt istället för blondt!!... på mig alltså!

Sydde shorts av mina för korta jeans också!

Förvirrad Tinka lost in Sthlm?

Ärligt... igår var jag sjukt irriterande... mot mig själv! Jag hade varit hos Vicci och satt in resten av slingorna. Jag ringde mamma efteråt och sa att vi borde ha myskväll och att jag skulle laga maten. Kycklingwok! Jag tunnelbanade till centralen och sedan när jag kom fram stod det att tåget var försenat, 17:49 istället för 17:42. Men jag kom fram typ 47 så jag skulle inte hinna! Så jag gick till Coop nära och köpte en liten banan och traskade vidare när jag upptäckte att klockan var typ 17:55 (tåget går 17:57) så jag började springa. När jag närmar mig så är det ett utrop i högtalarna "... mot Älvsjö Södertälje åkte precis från Häggvik där det var försenat ca 15 minuter...". 'Jaha' tänkte jag och saktade ner och slängde bananskalet i en sopkorg. Jag gick upp på plattformen och gick mot Södertäljehållet.

Efter ett tag kom tåget och jag gick på. Jag hörde hur de sa Älvsjö när vi åkte förbi. Jag satt och läste. Sedan hörde jag nåt med strand en gång också... men jag tittade fortfarande inte upp ur boken. Men när jag till sist hörde "Handen" så tittade jag chockat upp. Jag var i Haninge!!!



OMG! Jag ryckte upp allt jag hade med mig och rusade upp och hoppade ut på perongen. FAAAN!!! Klockan var nu ca 18:35! Åååh, vad arg jag var på mig själv. Gick upp från spår 8 och ner på spår 4 och väntade på tåget mot Stockholm C Bålsta.






18:43 kom det. Ungefär sju kom jag till Älvsjö och 19:06 gick tåget mot Södertälje.



Klockan kvart i åtta kom jag till Södertälje C. 751an mot Brunnsäng går bara hel och halv efter klockan sju så jag fick snällt GÅ hem. En sträcka som annars brukar ta 30 minuter tillryggalade jag nu på futtiga 15 minuter. Jag köpte lite ingredienser till woken som jag inte hade hemma och låglaktosig filmjölk och sedan hyrde jag "Charlie Wilsons war" på skepparns (fick ösa upp allt mitt väskinnehåll på disken där eftersom de inte tar kort och min portmonä låg i botten av väskan som var nedknölad i en nya väskan under varorna från Ellbe, boken, glasögonen och lite annat krafs. Klockan 19:45 kom jag alltså till station och klockan 20:15 var jag hemma efter allt däremellan. Jag måste säga att jag är imponerad av mig själv!! ^^

Lite roliga saker på vägen:

1. 2. 3.
4. 5.

1) "Hej! Jag är en fatting kvinna. Jag har två barn och ett är sjukt i Leukemi. Han behöver hjälp för en sådan behandling. Snälla hjålp mig med lite pengar. Tack för hjälpen! Må Gud hjälpa er. Lappen tillbaka tack!" Jag gav henne en tia.

2) Vänthallen i Handen

3) "Hej! Jag är en fatting kvinna. Jag har två barn och ett är sjukt i Leukemi. Han behöver hjälp för en sådan behandling. Snälla hjålp mig med lite pengar. Tack för hjälpen! Må Gud hjälpa er. Lappen tillbaka tack!" Jag har en känsla av att hon inte får alla lappar tillbaka :P

4) Tror du jag tryckte eller drog...................?

5) Ehm... Alltså den här kvinnan var nog lite trött i fötterna för hon bara DUNS satte sig ner rakt på rumpan på persongen!! :|

RSS 2.0