FAN.... allt är så kääämpigt!!!

Slutfest snart.... ingen verkar minsta peppad inför det... kanske Jocke och Tove. Men icke-naturvetar-människor som från början var PÅ verkar nu inte alls sugna. Känns bara som jag tjatar på alla <=(

Iaf detta har varit en riktigt pissig dag!!! Kom hem från Sthlm kl 08 imorse ca. Sedan ringde mamma mig 08:40 och sa att min läkare hade ringt och att jag hade missat min tid:

Review:
Sekreterare på Telgeakuten i telefon: "Du kan få en tid 08:30 3 JULI."
Katinka: "Tredje juLi?"
Sekreterare: "Ja, tredje juLi!"

Idag är det tredje juNi. Fan heller att det var mitt misstag. Iaf hade min läkare sagt att om jag var där 08:50 kunde jag fortfarande få komma. Eeeh...... 10 minuter dit och jag hade trosor och BH. Mamma sa att jag fick låna cykeln. Jag brukar GÅ dit relativt fort på ca 30 minuter. Nu var det ca 8 minuter kvar och jag hade inte klätt på mig ännu. Jag sprang runt och letade efter mina nycklar. Låste, sprang nerför trapporna, låste upp två dörrar till cykelförådet. Låste upp två lås på mammas cykel. Tog mig ut genom två dörrar med cykeln. Sedan speedade jag så speedat jag kunde utan att fatta hur den stenålders växeln funkade. Kom iaf fram ungefär fem i men jag fick min tid iaf.

Det visade sig att mina hemska öronjordbävningar berodde på att jag hade vatten bakom trumhinnorna. TYDLIGT var det tydligen också. Har ju legat där ett par år så... =/ Hon sa att jag skulle köpa nåt kortizon-nässpray också och tryckutjämna hela tiden. Så fort jag kom att tänka på det skulle jag göra det. Om det inte blev bättre efter en månad kanske de måste operera in rör i mina öron <=(

Skulle varit på grillkväll nu också... men folk "bangade" ju på den också så den blev inte av! Så nu sitter jag här, SJÄLV, medan det är sol ute och känner mig bedrövlig med vatten i öronen. Vilken härlig rolig ledig dag... INTE!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0