Yesterday

Alltså... jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen... den var helt galen. Från 11 till 19 så lagade vi trerätters åt gästerna på festen, Islossningen. En stor pappersigloo för 50 pers. iordninggjordes på villan och bord dukades och ljus placerades ut. Jag och Tove fick i uppgift att skriva arbetarspex och fixade tre låtar, en startlåt och två omstarten. Omstarten nummer två (baserad på Britt-erik bamsesaga) rockade!! Vid 19 började gästerna komma, allt var än så länge frid och fröjd. Vid tio i åtta befinner jag mig vid kassan i dörren och ser varför vi inte startar sittningen/middagen. tydligen är det ett gäng som inte har kommit ännu. Jag ringer och kollar med Jocke (som är bäst för han har comviq!!!) var de är och vad som hänt eftersom den allmäna förklaringen var " sena pga väktare". Det kom fram att Jocke, Anders och kanske Fredrik hade kissat på spåret nere i en tunnelbana och väktare hade förbjudit dem från att åka med tunnelbanetåget. Så de satt på en buss på väg till Tekniska och skulle ta sig därifrån. Efter ett bra tag kom de fram... typ halvnio-nio började sittningen till slut.

Vi serverade mat och sprit och utdelade backningsstopp (att vissa inte får bli backade för att de antingen inte anses behöva mer eller för att de är alldeles för fulla redan). Det blev bråk angående det, som jag inte kommer gå in på för att det känns känsligt. Men jag kan säga att jag var rejält emotionellt utmattad i mot slutet av kvällen. Jag gick upp till garderoben och fick välbehövda kramar av Tove.

Under kvällen försökte en kille backa mig med en nubbe/punch men han fick inte backa personalen så det gick inte. Vi får inte dricka sprit när vi jobbar nämligen. Frans frågade om jag ville ha öl och lyckades hälla lite öl i mitt vattenglas. Jag blev spilld på med öl och är fortfarande inte på det klara med vem som gjorde det.

En kille blev så full att han glömde nästan hela kvällen och låg och spydde som en galning på övervåningen så att Crull inte kunde sova.

En kille gick och lade sig bredvid soffan istället för i soffan. Jag satte mig och frågade hur det var med honom och om han ville ha hjälp att kräkas. Han sa att han låg bra där. Jag frågade om han ville ha ett glas vatten. "Nej, jag har mitt glas" sa han och såg sjukt plågad ut. Han upprepade frenetiskt den meningen och andades tungt och ansträngde sig så för att inte må dåligt att han klämde sönder plastglaset utan att märka det. Jag tvingade upp honom på fötter och sa att jag skulle hjälpa upp honom på övervåningen så han kunde kräkas eller sova. Han ville verkligen inte och jag fick nästan lyfta honom. Han kunde knappt hålla sig uppe för att han ville typ bara lägga sig och dö. Han andades som en häst som är helt uschasad (ni som har ridit förstår nog) och stödde sig som att hans kropp vägde som hela jordklotet. Han säckade ihop mot väggen många ggr. Till slut kom vi till soffan och först däckade han med huvudet i Toves väska på soffkanten för att han inte orkade en meter fram men till slut hjälpte jag honom att ligga på riktigt. Jag hämtade en hink och sedan tog han den och kramade den krampaktigt i fosterställning. Jag har aldrig varit med om nåt värre!!!

En kille hade ett problem med magen som han hade undersökt hos läkare i typ ett halvår. Han blev så dålig igår så att jag bad om skjuts till sjukhus. Hans tjej var jättefull så hon blev jätteledsen självklart men det blev extra hemskt för henne eftersom hon mådde så dåligt själv och var så full och kräktes.

Folk som man inte hade förväntat sig hånglade med varandra i nåt slags grupphångel (även andra utanför den klungan) och sedan tyckte Sofia att jag var grym (hon var sjukt full och jag garvade nästan så att jag ramlade ihop) och betygade det många gånger på många sätt medan hon gick från oss i garderoben och ner för trapporna.

Efter städning mellan 03 och 05 åt vi punchfrukost med våfflor, glass, smörgåsar och paj. Efter lite trevligt umgänge gick vi hem och ca 08 kom jag hem till slut... kollade på lite TV och sov i soffan mellan 09 och 12.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Matte åkte inte in på sjukhus, skaffa mer belägg innan du utalar dig om folk du inte känner

2008-03-09 @ 16:38:43
Postat av: Katinka

Alltså skärp dig! Det var en person som sa det när jag frågade! Måste jag fråga alla i hela världen för att kunna lita på ett uttalande. Varsågod att hata mig för jag kan se att du vill. Du kan inte hålla på och trycka ner mig hur mycket som helst utan att jag kan bli förbannad... jag är ingen jävla dörrmatta!!!

2008-03-09 @ 17:03:14
URL: http://tinkalinka.blogg.se
Postat av: Katinka

Jag skrev inte vem det var just av den omtanken!!!

2008-03-09 @ 17:04:13
URL: http://tinkalinka.blogg.se
Postat av: Johan

Att du änns vågar ge dig på Katinka!
våga visa dig i slummen i tälje, lr är du för fin för det?

2008-03-09 @ 21:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0