Hetsätning


Hetsätning är en jävligt skum sak!

Exempel: Ikväll bakade jag bröd. När limpan var klar åt jag två skivor med skinka och gurka på. Det var inte så färdigt så jag ställde in det i ugnen igen och åt ett par skivor av ett köpt bröd istället med onsalakorv och gurka (alltid smör också förstås). Sedan åt jag en skål med fil med kaksmulor, russin och honung på. Sedan åt jag lite glass, Sedan smakade jag två skivor bakat bröd med smör. Det var inte så gott. Sedan var det lugnt ett tag men till slut åt jag två skivor till med smör på. Då kände jag att det började stiga till jobbiga hetsätningsproportioner. Jag tog en kaka och pulade in den i munnen men insåg att det MÅSTE sluta och spottade ut den!

Varför har jag problem med det här? Jag läste på en sida om att man måste lära känna sin verkliga hungerkänsla. Tro mig - jag försöker. Men den finns inte. Hungrig för mig är att vara sugen! Och sugen... det är jag alltid!

Korsord - knasboll

Köpte en korsordstidning idag och sitter nu och löser den. Jag tyckte hela tiden att jag kände igen ord. Till slut upptäckte jag att jag redan har den tidningen hemma! Snacka om att vara blåst!

En sjuk sjuk barnbok

Läs denna artikel om barnboken om plastkirurgi! Chockerande, det känns som ett skämt!!! My Beautiful Mommy???

Det finns inga charmiga pruttar...

... det gör verkligen inte det

Foo Fighters - Friend of a Friend


Lars Winnerbeck - Hon Kommer Från Främmande Vidder

Såååå underbar!!! Kolla inte på videon när du lyssnar bara!

Standup på O'learys




Efter jobb och självscanningskurs blev jag skjutsad av lilla söta My till Tälje och gick till O'learys. STANDUP!

Väl där lämnade jag mina väskor att passas av Linda (tjejen bredvid mig på bilden) och gick på toa. Vid toaletterna blev jag lite osäker och frågade en man, som passerade, om det var delad toalett eller om tjejtoalett fanns någon annan stans. Konversationen följde ungefär såhär:

Man - Vet du vad? Jag tycker du ska gå där om du vill!?
Jag - Men gud! Tycker du det?
Man - Ja, det tycker jag verkligen
Jag - Men gud vad gullig du är! Då tror jag att jag ska göra det!
Man - Ja, gör det! Jag hejar på dig!
Jag - Tack!

Jag gick på toa och när jag kom ut stod han utanför

Man - Allt gick ju jättebra så stod jag kvar här helt i onödan för din skull!
Jag - Jaa, vad synd!
Man - Är du här med ett stort sällskap?
Jag - Njaaee... sådär åtta pers.
Man - Jaha, vad synd! Vi ska ha lite stand up här bredvid och jag tänkte bjuda in dig som min gäst.
Jag - Åh, vad synd. Men nästa gång då!
Man - Nästa gång

När stand upen började var jag den första han pekade ut och berättade att han hade försökt limma på! Detta var personen som jag först nu börjar känna igen:


Han var faktiskt GRRRYMT rolig!! Jag hade ställt in mig på att han skulle vara dålig för det sa Anna när han gick upp.

"Områdes"kontor

Jag fick ett efterlängtat och fruktat brev idag. Det var också som jag fruktade. Alltså telgebostäder är ju faktiskt DUMMA i huvudet. Fredag den 5e februari kommer de. Inte mellan 8 och 10... eller kanske mellan 12 och 15. NEJ! De kommer helt enkelt den 5e februari... PUNKT. Mellan 00:00 och 23:59.

Den 5e februari jobbar jag.

"Om ni ej kan vara hemma denna dag ber vi Er lägga nyckel i nyckeltuben, om sådan finns,..." (NEJ, sådan finns inte!!!) "... eller lämna lägenhetsnyckeln hos Ert områdeskontor."

Jaha!! Nu råkar det vara så att mitt områdeskontor befinner sig mer än en halvtimme bort!!! HUR FAN HAR DE TÄNKT SIG??? Att jag ska spendera mer än en jävla timme på att lämna en nyckel!!!???

All mat lär ju ligga kvar framme på köksbänken när man kommer hem också efter att det nya - det är säkert inköpt 1957 men bara oanvänt... därmed = nytt - kylskåpet har installerats!

Jag vill bara äta

Jag vill bara äta. Jag är mätt. Jag har till och med lite ont i magen för att magen är full men jag vill ändå ha mat. Jag är så rastlös. Vill bara äta äta äta!

Att vara fucking vuxen


Jag är nu något som man kallar vuxen (nästan). Men nu undrar jag - vad gör man när man är vuxen??

När man var liten byggde man med lego, lekte med gosedjur och klättrade på stenar som man kallade berg. Men vad gör man nu?

Jag vill spela tennis! Jag vill ha en tennisbana!! Jag vill ha en målar/skulpturstudio och inspiration och passa papper, målarfärg, penslar, pennor, lera, gips och VITA VÄGGAR att kladda på!!

Jag vill bli miljonär för att våga bli det jag vill.

Jag vill veta vad jag vill bli!

Jag vill vara friiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

JIIIHA! Jag är bäst ingen protest!!

Tråkigt

Jag tror att ingen i hela VÄRLDEN har haft det så tråkigt som jag har haft det idag!!!

Hjäääääääääääälp

Vad ska jag göra!!!!!!!!!!??????????

The ball boy


Jag sitter och kollar på australian open i kvartsfinal. En av spelarna slog nyss en nätboll och inom en 100dels sekund flyger det in en liten rosa figur och sveper med bollen av banan. Jag blev helt förundrad. Det såg ut som ett inslag i nåt gammal kalle ankaavsnitt!!

Det var en bollkalle. Jag har aldrig uppmärksammat dem förut. Men de sitter där - hela tiden - vid sidan av nätet och iakttar bollen... alltid redo med en ny om bollen i spelet försvinner iväg. Jag är helt fascinerad. Synd bara att jag inte hittade en bild på en rosa liten kalle!

Tillägg: Bollkalle - Kalle Anka var inte menat som en ordvits!

Hund i långkalsonger


Jag gick och lade mig medan första tvätten snurrade runt. David ringde mig mitt i en dröm - en stor rottweiler hade fastnat med huvudet i mina långkalsonger i tvättstugan (i drömmen alltså).

Nu är iaf tvätten klar och sovandet är färdigt. Skönt! Så har jag dammsugit och bäddat om! Härligt!! Ska ut och luncha med David om ett par timmar, sedan är måndagen fri.

Var ju på käkkliniken i torsdags. De tog några röntgenbilder på visdomstanden och jag fick lite information om ingreppet. Undersökningen gick på 810 kr... och då återstår operationen. Allt om allt kommer det kosta runt 4500 kr. GULP!!! Detta för EN ENDASTE liten tand.

Dessutom ligger tandroten tydligen mot en nerv i käken också så det finns en chans på tvåhundra att jag får en permanens bedövad fläck över käken om tandroten kommer åt nerven när de drar ut den. Spännande...

3D cool


Kolla var sjukt tuffa vi var på Avatar 3D. Vi var LUGNT snyggast i salongen!

Pay up bitch!


Har precis betalat alla räkningar! De uppgick till 6500. David fick tillbaka på resan och mamma fick tillbaka på flytten! Skönt att ha det klart!

Ska upp och tvätta imorgon bitti kl 07 sedan ska jag ner på stan och äntligen köpa TVÅ örhängen istället för det enda som just nu pendlar mellan höger och vänster snibb. Till kvällen blir det storhandling... men det känns lite sådär innan jag fått ny frys så jag börjar tänka om där.. hmm.

Kollar på konståkning nu btw. Innan dess kollade jag på en match i fotboll mellan Algeriet och Elfenbenskusten. Rätt kul. Dramatiskt också. I förlängningen kollapsade den algeriska målvakten och var utslagen ett bra tag. När matchen sedan var slut kollapsade han igen men sedan fick man inte veta mer... GOOGLE!

Hittade inget.

Nu ska jag nog sova! PUSS!!!

Postkodlotteriet - I love you

Sitter och kollar på storutdelning av posdkodutlottningar. Jag står bara och gråter ömsom skrattar varje gång någon får sin vinst!!!! Det är helt underbart!!!!!!!!

Ang. förrförra inlägget

Tänk vad kallt och jobbigt att klämma ut den där mitt på klaffbron i vintervinden

Ang. förra inlägget

Jag bor dårå i Södertälje... kringelstan

Bajs


Skype från Kina

Sitter och pratar med pappa på Skype. Han sitter i ett Monark-möte i Kina.


Ljudet av en hetsig diskussion om framgafflar på kinesiska är väldigt intressant att lyssna på. Tänk dig att sitta i ett affärsmöte helt tyst medan 7 kineser skäller på varandra utan att man fattar nåt, ja... spännande

Kyl/frys... nej fönster

Telgebostäder kom för ca 30 min sedan. Skulle byta min kyl/frys... trodde jag. Nä, han kollade på mina fönster - gjorde inget - och gick.

Tracy Chapman - Fast car


Bad my tons of food

Ska iväg på badmintonturnering med polarna. Kuuul! Sedan middag. Skulle på fest igår med värden blev sjuk. Mitt uteliv har varit minst sagt hemsökt senaste tiden. Nu drar det iväg! Puss!

Före och efter



Katinka är bäst på photoshop





Mamii


Mamma har köpt ett Wii. Jag är avundsjuk

Trött

Gääääääääääääääääääääääääsp

AIDS... eh, ayds


Extentions... never again!


Anders Kraft


Gillar verkligen TV4as, Anders Kraft. Så skön avslappnad utstrålning. Nu försvann han ur rutan för nu slutade nyhetsmorgon

Ingen sovmorgon pga frysen


Jag trodde jag skulle få kämpa riktigt ordentligt för min sak när telgebostäder kom för att titta på frysen imorse. 07:40 kom de. Frysen går fram och tillbaka mellan bra och dåligt. Kallt och varmt.

Jag visade frysen och sa att just nu är det bra och tänkte att han skulle säga "Ring igen när det är dåligt!". Men detta är vad han sa:

"Oj, den var gammal. Nja, det här är gränsfall (om kylan)". Jag visade hur jag måste trycka igen den glappande kylskåpsdörren och han såg förfärad ut. Han sa att de skulle kapa bort nästan halva skafferiet och sätta in ny kyl/frys. Jag är liiite orolig för VAR all mat i skafferiet ska få plats men jag är glad över en ny större frys och ett nytt kylskåp som förhoppningsvis inte läcker!

Nu lär vi inte se solen på ett tag


2009 i bilder




























2009

Såg att Jenny hade gjort en lista över sitt liv 2009... det vill jag också göra!

Kassaledare, flytt, viktångest, MASSA böcker, olyckshångel med en vän, "bortglömd" personalfest, medvetet hångel med en annan vän, kär, fel psykolog, blev av med en vän, bort med bullimin, ingen bröstcancer ändå, blondin, Paris, Italien/Europaresa, arg visdomstand, skulpurkurs, gjorde slut med en gammal vän,

Jag inser nu att 2009 handlar ganska mycket om nya  relationer med gamla och nya vänner. Intressant! JAG vet iaf vad JAG önskar ska hända 2010... men det kan jag inte skriva här

Irritationen tar ny mark


Scones retarded

Trodde det skulle bli bättre... frysen alltså. Men nu ÄR allt verkligen förstört. Inköpta varor för minst 500 kr. Nötfärs, blandfärs, torsk, wienerkorv, falukorv, chorizo, köttbullar, bacon, frysta bär, glass, persilja, matlådor m.m (inclusive en av sconesen från igår som nu är helt blöt i sin påse). Känns väldigt bittert

Ironin i det hela är att jag skulle kunna byta plats på allt i frysen med allt i skafferiet för där är det dubbelt så kallt pga ett stort hål i väggen...

Och så ringde jag och tog reda på att operationen jag trodde var 21 januari bara var en undersökning (som kostar 320-700 kr). Själva bortoperationen av visdomstanden kommer senare på dryga 3 500 kr. Yippie!

iTunes


Seriöst! ITunes setup är så hiiiiiiiiiiiiiimla långsam!!!! Kan det ALDRIG bli installerat bara. Jag förstår inte varför de ens har en tankelinje ifall de orangea plupparna åker till slutet av den och sedan börjar om från början ett tiotal gånger. SERIÖST!!! Är den till någon nytta då? Är inte tankelinjen till för att man ska se hur långt det är kvar på installationen? Annars är den ju helt värdelös...... och det är den!

Scoooones


Kom på att jag inte hade bröd hemma och det mesta av yoghurten åt jag inatt när jag kom hem från jobbet. Då kom jag på det... SCONES!! Så en helt ovanlig lördagmorgon innan en lång dag på jobbet bakar jag scones!

Guru Josh Project - Infinity


Nästan alltid lika skön... uppnår däremot inte sitt rätta potential på youtube...

Wow!!!!

Nu börjar Hotell kantarell!!!!

Spännande

På TV ikväll

SVT1: Sport
SVT2: Något på finska
SVT24: Textad nyhetsinformation
TV4: Trav

Det som blev kvar var BarnTV. Därför har jag precis tittat klart på Lilla prinsessan där prinsessan klädde ut sig till sin hund Skruff och Skruff klädde ut sig till prinsessan. Nu är det Bollibompa.

IBLAND funderar jag på att skaffa fler kanaler........

Curse

Skulle ÄNTLIGEN ha dragit ut på "ölkväll" med Madde och Frida men så blev det inte. Pga en familjekris på en av tjejjornas sida blev det inställt.

Men nu blir det bio istället med Totto och Jajja... det är inte fy skäms det heller! ^__^

Humörsvängningar... ganska extrema

Var kommer de ifrån? Var beror de på? Idag mår jag iaf jättebra! Står och lagar något så fantasilöst som köttbullar och potatis till matlåda. Lyckades bränna fast matlådan i spisplattan men annars går det bra :P


Regissör

Om jag skulle vara NÅGONTING så skulle jag egentligen vara regissör. FAN vilken bra regissör jag skulle vara!

Sprängaren

Jag kollar på Sprängaren på TV. Den handlar om att OS-arenan i Sverige har sprängts 7 månader innan OS. Nu är det någon Kristina Furuhagen som har blivit mördad i samband med sprängningen. Iaf var det tydligen ingen spännande story enligt männen på tidningens redaktion:

- Den får stark konkurrens av en katt som har överlevt 5000 varv i en torktumlare

- Vi har jääävligt bra bilder på det. Före- och efterbilder.

- Hur såg den ut efter då... hahaha

- Torr!

- Omtumlad!!


Skrattade nästan ihjäl mig!

JÄVLA FITTA!!!


Jag är så JÄÄÄÄÄVLA arg. Jag sitter här och gråter och är så JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA pissförbannad att jag vill slå nån eller flera eller alla på den här jävla förbannade pissjorden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fick någon jävla skit-ångest-panik-breakdown i huvudet när jag var hos David. Så först var jag dryg och satt i stirrade in i väggen. Till slut drog jag och började tänka på alla små problem som jag har och för varje problem började jag gråta. Bra att det inte är så många som vill vara ute när det är såhär kallt så jag fick gråta relativt ostört.

Jag var arg, ledsen och frustrerad över att behöva laga mat och äta ensam i min jävla ensamma lägenhet och bröt ihop vid tanken på att laga äckelskitmat. När jag kommer hem är allt närmast frysdörren helt upptinat. Detta inkluderar mer än 1 kg nyinköpt nötfärs och mer än 1 kg nyinköpt blandfärs... M.M!

Jag drog ut en totalt mjuk falukorv ur frysen... jag slängde den i golvet och började störtböla. JÄVLA SKIIIIIT!!!!

Jag vill bara skrynkla ihop i ett ensamt skitigt litet hörn och dö!!! Sövas ner... jag bry mig inte.

VAR FAAAN kommer de här knäpparna ifrån. Det bara slår om totalt. De har inte ens någon riktig anledning. Det är inte precis som jag bryter ihop varje gång jag ska äta hemma för att jag äter själv!

JAG FATTAR INTE. Helt plötsligt känner jag mig helt värdelöst och allt rasar samman och ingenting är bra. Folk som tycker om mig gör helt plötsligt inte det i mitt huvud och folk som inte tycker om mig är helt plötsligt jordens härskare.... Jag fattar ingenting. 

Vet inte om jag vågar gå ut i köket igen... då kanske jag blir tokig

Iskallt


Innan jobbet var mina händer normala... efter såg de ut såhär... av kyla och luft fri från fukt

Värmen är trasig på jobbet i kassorna. Iförd T-shirt satt jag och darrade i kassan närmast utgången. Passande med tanke på det "milda" vädret ute. (20 minus) Efter att någon kommit fram till mig och sagt "Men herregud! Dina läppar är ju helt blå!" - och efter att ha sett mig i spegeln och insett att det stämde - bad jag om att få byta kassa. Så de två sista timmarna slapp jag hacka tänder. Jag blev placerad i kassa 5 = ständig trafik = rörelsevärme.

Hey!


En konstig sak jag gör

Varje gång jag kommer hem så tar jag av mig skorna-, går in i köket-, tänder lampan- och går sedan runt i en liten loop och tillbaka in i hallen.

På pappas enträgna förfrågan


Hamnes bilar


Limousine, Bubbla?, Volvo, Kombi. Lite mer varierat än Ahlgrens bilar, wouldn't you say?

... and the snow "must" go on?

Åh, se det snöar utomhus. VARFÖÖÖÖR!!!? Bussen ska gå 20:28 men jag slår vad om att den blir sen och då missar jag mitt tåg och får vänta en halvtimme. Imorgon blir det Tottoträff. Det ska bli mysigt. Sedan får man se om det blir lite matshopping med mamma. Yoghurt och kålrot bla.

Jag fick en liten freakout-kollaps-eller-nånting-imorse. David var så bra och nu mår jag bättre och känner mig bättre än på mycket länge. Jag är den bästa tjejen som finns faktiskt. Iaf som sitter i den här stolen som jag sitter i just nu :P Fantastiskt också att den bästa tjejen som finns är ts med den bästa killen som finns!!! Snacka om att beröva mänskligheten på de bästa av det bästa.

Men nu när jag är mätt på självgodhet är det dags att gå!! Bussen "går" om 5 minuter (ett dygn) så det är dags att skaka rumpa och glida isbana. PUSSS!!!

PS: Är inte det här typ det positivaste och mest själviska jag sagt på år!?

The show... the fucking show must go on

 

RSS 2.0