Valborgsmässoafton

1 grad!!! EEN GRAD! Kl 09 imorse så var det en grad och nu är det.......... 3 grader. Det är ju ingenting... nu är kl 09:57. Så ska man ut och titta på brasan ikväll och frysa rumpen av sig. Går in på SMHI och kikar.

Morgon:          4 grader       Grå moln m. sol
Eftermiddag:   9 grader       Litet moln m. sol
Kväll:             7 grader       Vitt moln utan sol

Trist väder =(((( Man får ta med vantar och hansduk då! Snart ska jag till mormor och morfars hus och vattna blommor tror jag. Sedan jag flyttade hem till mamma har jag ätit mycket bättre mat och jag känner mig MYCKET piggare.
Här är min fina apelsin!!!


Massa pussar och kramar till alla fantastiska människor!!!

SUG

Så blev det inget grilla av! Vad ska man då göra!? Känner mig för seg idag för att planera något själv.

FAN vad jag vill börja plugga nuuuuuuu!!! Helvete att hela första terminen är bara KEMI!!!!!!!!!!!!!!!!! :|  :|  :| Jaja, det kanske är jättekul i högskolan!

Idag var jag iaf och kollade på en lägenhet. Lite värdelöst kanske när jag inte ens vet om jag har kommit in på högskolan... men kul!! =D

Kram

Tidig morgon

Pick up pick up pick up. Säger de att man ska ringa kl 8 så kan de väl ändå svara kl 8!! Pick up pick up pick up.

Min fina jacka!!

ÅÅH! Jag har köpt en jacka!!! Fast det var förjävligt att ta kort på den. Jag har ingen kamera just nu så jag fick ta kort med mammas webcam! Det var lättare sagt än gjort. Helkroppsbild med en kamera utan självutlösare... jo jag tackar ja. Först provade jag att trycka med en linjal fast då täckte min arm hela jackan så det slutade med att jag tryckte på print screen med högra stortån! Här är resultatet.Enjoy

Lägenhet

Jag SKA hitta en etta. Bara jag kommer in på kandidatprogrammet för biologi!! Då ska jag flytta till en liten underbar etta. Jag har planerat alldeles för mycket men nu tänkte jag iaf bifoga min lista på saker som ska införskaffas......... och kanske om någon annan vill köpa nåt till mig =DD *blink*blink*.

Enjoy

    

    

    

Första bloggen

Hej, det är 30 grader ute i solen... SYKT!
Jag har kommit fram till att salta katten förföljer mig! För ca 1,5 år sedan var jag på pressbyrån och fick en gratis påse med "vinterkatten", för ca en månad sedan var jag på statoil hos Janette och fick en till påse med vinterkatten. Idag på H&M så fick tanten i kön före mig en påse med salta katten och sen köpte jag schampoo och balsam och tänkte att jag fick säkert inget för att man måste köpa för minst 100 kr eller något. Sedan hittade jag fina strumpor som kostade 98 kr per paket och ställde mig i kö för att köpa dem... då slänger hon ner en påse med vinterkatten i kassen med strumpor.
Sedan när jag kommer hem upptäcker jag att det låg en påse med salta katten i schampookassen med!! Så nu har jag fått 4 st gratispåsar med katter. Är inte det sjukt. Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin fått några andra gåvor i affärer. Jag är rädd... förväntar mig ett miao runt varje kvist.PUSS

Välkommen till min nya blogg!

 

RSS 2.0