PS:DS

Angående ett tidigare inlägg!

image296

Jag har kommit fram till en sak

Nu när jag träffar så många människor på en gång så har jag upptäckt en sak om mitt namn. En väldigt stor procentsats av de som är nya användare/uttalare av ordet Katinka (ofta mycket intresserade av om jag kommer från nåt annat land eller av att sjunga Kalinka) uttalar mitt namn lite fel! Det brukar nämligen bli: Katínka... ser ni skillnaden?

Katinka

Katínka

Med en atmostrof över iet alltså. Beroende på vem som säger det så låter det mer eller mindre fint. =)

Nu ska jag göra mig iordning och vara lite tokig och frustrerad över laben som jag inte förstod!

SSUP HCO MARK!!!

Såhär ser det ut...

... om man har använt en massa hårspray och sedan bara rufsar och drar i det efter en dag av hårspänningsuppsättning!!!! HAHAHHAHAHA... någon som kommer att tänka på gubben i "Tillbaka till framtiden"?

image295

Tuppkam

image293                image294

Prov

Idag har vi haft prov på säkerhetsföreskrifter! Det var först fyra sidor att plugga in i ett kompendium, sedan 12 sidor i ett annat. Sedan 5 sidor anteckningar i blocket och slutligen två sidor instuderingsfrågor. Det kanske inte låter så mycket....? MEN! Jag hade bara en kväll på mig att plugga in allt!

Fick ALLA rätt. Wohoooo! Det var man i princip tvungen att få för att få godkänt och få labba! Så det var skönt! =D

PUSS! Nu ska jag skriva en promemoria!

Ett himla äventyr!

LOGG:

I fredags tappade jag bort/stals min mobil på tåget mot Stockholm. Notera att jag innan inte hade vistats på någon buss den dagen. När jag kom till skolan bad jag Camilla ringa min mobil för att se om den låg i min väska. Icke sa Nicke! Fan, tänkte jag... fan fan fan! 'Får ringa till polisen och SL när jag kommer hem... aja, fan' tänkte jag.

Sedan gick dagen och när jag kom hem ringde jag SL och min mobil. Ingen svarade på min mobil, ringde tre gånger. Det var en kvarts telefontid kvar på SL... den gick åt. "Tack för att du väntar, vi tar..." *piiiiiiiip*piiiiiiip*piiii...* så blev klockan sju. Mamma sa "Jag ringer till din mobil". "Det är ingen idé, jag har redan provat..." säger jag pessimistiskt. Mamma ringer... och självklart svarar någon. Återuppmärksamma nu att jag inte hade åkt buss på hela dagen.

Mannen som svarade hade hittat min mobil... på en buss i Järna... : | Hur det nu kom sig vete fan! Nästa konstiga grej är... han bodde tydligen i Södertälje också. Som om inte det räckte bodde han tydligen i Lina Hage och föreslog att han skulle ge mig mobilen på busshållplatsen när jag åkte förbi från mitt jobb. Sedan ville han inte ens ha min otroligt generösa hittelön på 50 kr! Så nu har jag min vackra mobil här =D med alla underbara telefonnummer och födelsedagar!

Men igår iaf... då... DÅ var det insparquesfest. Och visst, vi i klassen har gått runt och pratat med varandra om hur himlans kul det ska bli... men att det skulle bli SÅ kul!? Vi dansade hela natten. Vi sprang upp på scenen och dansade. Vi var helt galna. Det var helt GAAALET roligt. Sedan var det såklart förkör, sittning osv. Vi fick lära oss punchvisor och ölvisor och vinvisor och andra visor osv osv osv! Jag har aldrig varit så social som jag är nu i hela mitt liv, det är underbart roligt. Sedan - ungefär vid 3snåret - bestämde vi som skulle med sista tunnelbanan oss för att vi skulle dra, även om vi inte ville. Jenny sa att jag kunde sova hos henne men jag skulle till jobbet nästa morgon så jag sa att jag skulle ta nattbussen hem till mig istället.

På nattbussen från Stockholm till Södertälje - 791an - Satte jag mig bredvid en ung kille som inte såg läskig ut. Sätter man sig ensam så kommer det bara nån läskig filur och sätter sig bredvid. Den här unga killen var nog ganska trött misstänkte jag efter ca 5 minuter. Efter ca 7 minuter hade hans somning mot min axel övergått till djupsömn på min mage. Jahopp... tänkte jag och flinade åt killarna på andra sidan gången och de flinade tillbaka. Jag rörde lite försiktigt på mig med baktanken att han kanske skulle vakna och räta på sig då... men nä! Efter kanske ytterligare 15 minuter blev en annan plats ledig och jag lirkade ut mig. Där "satt" han med huvudet 2 dm ovanför sätet, gungande och sovande. Jag satt och såg på honom, orolig på att jag skulle trilla ut i gången. Efter 10 minuter kunde jag lättat slappna av när han vaknade och ordnade till sig lite.

 image292

TILL SLUT kom jag till centralen. Där stod en buss med ett konstigt nummer så jag gissade att det var en nattbuss. Jag frågade chauffören om den gick till Brunnsäng. Det gjorde den. Men tydligen gick den genom Fornhöjden och runt lite först. Okej sa jag och satte mig i ett säte långt fram. Han sa nånting som jag kände mig manad att diskutera så jag flyttade fram till sätet där de där läskiga människorna som tror att de är kompis med busschauffören brukar sitta.

Sedan pratade vi hela resan hem om universitetet, busschaufförer, dysleksi, skilsmässor, barn och pappor bland mycket annat. När vi kommer fram till Brunnsäng så ger han mig sitt nummer. Jahopp, tänker jag igen och går hem. Ingen som jag kommer ringa upp dårå. Ungefär vid 5 kom jag hem... lite efter 5 tror jag. Pratade lite med mamma som vaknade. Var hyper och babblade säkert öronen av henne om hur underbar min klass är. Sedan slängde jag av mig kläderna och sov. Väckarklockan väckte mig inte på morgonen så 0750 vaknade jag. 0800 skulle jag vara på bussen mot jobbet. MYCKET motvilligt gick mamma med på att skjutsa mig... och tur var väl det! :| Så har iaf de senaste dagarna varit. Underbara... för det mesta!!

PUSSSSS

Saknar er

Vill bara skicka en stoooor kram till alla kompisarna. Var länge sedan sist. Skolan är tidskrävande! Hoppas vi ses snart!!! En liten bit av mitt hjärta saknas...

PUSS!

image291

PS

Inlägget under skrev jag igår efter puben!

Idag har det varit trampbåtsrace mm!

PUUUUUUUUUUUSSSSSSSS

MÅSTE sova!

- Idag har jag och två andra tjejor skolkat från brännbollen. Det var för varmt och för oorganiserat helt enkelt.

- Jag har tillsammans med en tjej anmält mig till inte mindre än FEM studentföreningar: spex, naturvetar-förbundet, allchemie, miljöföreningen och klubbmästeriet. Överambitöst... jovisst!

- Från kl 16 har jag befinnit mig på gröna villan på pub. Där har jag druckit, kastat kapsyl och pratat med en väldig massa kuliga människor!!!

Sovmorgon

Ska gå om en halvtimme. Så underbart. Börjar tio idag! Får gå hemifrån så sent som kl ÅTTA!!! :| Men imorgon blir det språngmarsch ner till stationen igen kl sju!

Tegelstensboken är underbar! Jag förstår allt! Engelska är inte ett dugg svårt. Jag läser för SKOJS skull i en kemibok. Fattar du? Hör du hur det låter!? Det är den bäst skrivna skolboken jag någonsin läst! Trots att man lätt skulle kunna jämföra den med ett bergsmassiv. Nu ska jag borsta tänderna.

Massor av pussar

Lista:


vad heter du? Jessica Katinka Lindahl
när är du född? 1987
var är du född? I Södertälje
vad har du gjort idag? Gjort mig iordning och läst i Chemistry
vad gjorde du igår kväll? Jag kom hem från skolan och sorterade en miljard papper
vad vill du helst ha nu? Massa pengar att bränna på shopping
har du nytvättat hår? Nej, det är stenhårt av hårspray... typ ;)
vilken skiva lyssnade du senast på? Hmm... det var någon vecka sedan. CDspelaren säger "Red hot Chili Peppers - Californication".
när blev du fotograferad senast? Av mig själv - igår. Av någon annan - ingen aning!
vilket är ditt livsmål?
Att bli lycklig och ekonomiskt avslappnad
har du använt någon hårprodukt idag? Ja, gel och spray
hur många speglar finns i det rum du är i nu? En i smyckeskrinet och tre sminkspeglar på olika ställen så... fyra
var är du nu? Hemma (hos mamma)
har du bråkat med någon idag? Nej, men skulle kunna!
när var du i en affär senast? Hmm... igår ca kl 12. Pressbyrån på universitetsområdet
mötte du någon du kände då? Nej, men var tillsammans med någon jag kände... gills det?
anväder du icq eller msn? Ja, msn
när fick du senast en present? I söndags
vad? En ELLEtidning
av? Micke
vad drack du senast? Vatten
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? Efter två dagar i skolan... en halvtimme bara på en bokhandel
vilka? Anna (Jenny och Camilla på tåget)
goth eller pop? Goth-pop
hardcore eller hiphop? Hardhop och hipcore
har du en hårborste i din väska? Inte idag
vad vet inte många om dig? Att jag är utseendefixerad, fast det kanske ni redan visste?
hur många lampor har du i ditt rum? Två. Sänglampa och taklampa
vilken färg har du på dina underkläder nu? Mörkgråa
vad tycker du om Sex And The City? Helt okej!
längtar du till din nästa födelsedag? Ja... men bara för att jag önskar mig massa grejjor
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Mera förr, har växt ikapp min ålder lite
vilka språk kan du prata? svenska, engelska, lite tyska, LITE spanska
skulle du kunna ha silikonbröst? Nä, skulle jag känna mig manad däremot så skulle jag nog ta saltösning... inte lika hårt med det
hur många hål har du i öronen? Ett i varje
vem pratade du med senast? Mamma
vad pratade ni om? Att mamma ska fotograferas idag

Skola

Nu har jag gått i skolan TVÅ dagar! =D Jag har köpt två böcker som ingår i kurslitteraturen. Dessa är för kurs nummer ett: "Kemins grunder". De heter "Chemistry 7th edition" samt "Book of data". Book of data är formad ungefär som en sån där mjuk mattebok från gymnasiet, kanske aningen större.  Chemistry däremot är som ett helt byggnadskomplex! Vilken vettig människa skriver en fetingbok på 3 kg!!??? Den är iaf som en telefonkatalog fast med hård pärm. Kemins grunder börjar på måndag, då är jag beredd! Jag har redan - innan vi ens har börjat plugga på riktigt - blivit kallad överambitös av tre personer. Det tar jag som en komplimang!

Nu ska jag gå och plugga något som jag inte behöver göra ännu!

PUSS!!!!

image289    image290

Tidigt för Tinka

Tänka sig att NU - 22:00 - ska jag gå och lägga mig... tror inte detta har hänt sedan lågstadiet! Jag ska ruscha igenom alla iordning-görar-sysslor men sedan blir det bums i säng! Jag har varit otroligt duktig och har packat upp- och undan allt från Varberg samt allt annat skräp som krälade omkring på golvet. Skolväskan är packad och klar. Det ligger fyra äpplen klara för att packas ner till första skoldagen. Tofflorna ligger prydligt placerade ovanpå den dysfunktionella vågen som står under nattygsbordet.

Följande är kopierat från http://www.dn.se:


"Publicerad 19 april 2005


Nattduksbord eller nattygsbord

Fråga: Heter det nattduksbord eller nattygsbord?

Svar: Ett av vårt språks otydligast artikulerade ord är ett som de flesta har lärt sig innan de kunde stava och som i tal brukar låta som /nattuksbord/. Därför råder viss osäkerhet om hur ordet ser ut i skrift - nattduksbord eller nattygsbord?

Ordböckerna är eniga: den riktiga varianten är nattduksbord.

En nattduk var en broderad duk som man satte sina toalettsaker på, och den äldsta betydelsen hos nattduksbord är just 'toalettbord'. "Vid nattduksbordet ständigt sitta, och träget uti spegeln titta, ... Det är uti vår ungdoms smak", skriver fru Lenngren på 1700-talet, glömsk av sin egen ungdoms alla tiders ungdoms smak.
Carl Gustaf Tessin skriver att "ett vid smink vant fruntimmer blyges för sällskap, innan hon suttit för nattduken", det vill säga målat sig."

: Slut på citat.

Detta skiter jag fullständigt i för tillfället!
I detta nu skall jag bruka mina toalettattiraljer. Sedan skall jag placera mig i min bädd och slumra in i djup dvala fram till arla morgonstund då det bär av mot universitetet. Oboy, oboy, oboy!!

PUSS!!!!

Kom får du titta

Ännu en hårfärgning. Det förra var ju bara en toning kom jag fram till eftersom färgen blev ljusare och ljusare och ljusare och lj...

Rena rama lurendrejeriet!!!

image288

Jag börjar i skolan imorgon! Helsnurrigt, galet, krejjsi.......... AAAAAAAAAAAH!!! HohoahohsOHSOHASOAHOAOohsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS:

 • Arthur och Minimojerna
 • Black Sheep
 • Blades of Glory: 3,5
 • Bondgården (sv. tal)
 • Ciao Bella
 • Die Hard 4.0: 4,5
 • Disturbia: 4,0
 • Evan - den allsmäkt.. (sv tal)
 • Evan - den allsmäktige: 3,5
 • Familjen Robinson (sv tal)
 • Från andra sidan: 2,5
 • Harry Potter och Fenixorden: 3,5
 • Min vän Charlotte (sv. tal)
 • Mr Beans semester
 • Mr Brooks
 • Natt på museet: 3,0
 • Oceans 13
 • Pirates of the Caribbean 3
 • Planet Terror
 • Reno 911 Miami: 2,0
 • Rex - En räddare i nöden
 • Rush Hour 3
 • Se upp för dårarna
 • Simpsons filmen
 • Spider-Man 3
 • The Reaping
 • TMNT Ninja Turtles (sv tal)
 • Transformers
 • Zodiac (ha kaffe eller en STARK energidrink om ni ser denna sent på kvällen, 2 h och 40 min kändes som 6 h, trots detta rekomenderar jag filmen)

SL - Ena krångliga djävlar

Idag ska jag fixa inför skolan imorgon. Jag måste köpa ett sådant där studentkort som gäller from 1 september. För att köpa det så måste man ha CSN-kort, för att få CSN-kort så måste man betala kåravgift. för att betala kåravgift måste man ha haft upprop (imorgon) och så måste kåren "ha öppet". Mitt gamla 30dagars-kort går ut 30 augusti. Alltså kommer jag inte ha något kort att åka på den 31 augusti. Då måste jag tydligen köpa ett 30dagars-kort som börjar den 31 augusti. Sedan när jag betalt kåravgiften, fått CSN-kortet och köpt 30dagars-kortet så ska jag köpa studentkortet och då drar de av konstnaden som jag lade ut på 30dagars-kortet - förutom 40 kr som de drar pga att jag använde det en dag - och sedan var det klart. Ska det behöva vara så krångligt. Jag ska ner och ta mig ett snack med SL idag!

Någon som har läst Pettson och pannkakstårtan?
image286

Imorgon!!!

Imorgon så börjar skolan. Oboy oboy!!! och här sitter jag och äter gröt som om det vore vilken dag som helst. I'm tellin' ya! This is scary. ÅÅÅH! Jag hoppas det kommer bli superkul!!

Nu bär det av hemåt mot nya äventyr

Swooooooooooooooosh!!!

OJ!

Lite läskigt. Jag ska ju ta sista minutenbiljett hem från Varberg! Det fanns nämligen inga platser på något tåg från Varberg till Södertälje på söndag. Sista minuten-biljetterna läggs ut dagen innan... alltså idag! Den enda biljetten som fanns går imorgon kl 08:42! Det tyckte Lone var lite väl tidigt... det var dessutom från Göteborg och det tar en timme att åka dit med bil och sedan var det byte också i Katrineholm och jag skulle fått vänta där i 1 h och 30 min också under bytet. 4 h och 30 min skulle hela resan ta... vilket jag inte tycker är så överdrivet lång tid efter en bussresa på 11 h mellan Sydney och Mildura, samt två flygresor tur- och retur till och från Australien på ca 30 h vardera. Men men. Vänta på en bättre tid skulle vi iaf. Så ca 4 timmar senare går vi in igen. Nu fanns det INGA biljetter alls! Ehum... pappa och Lone föreslår att vi ska vänta ett tag och kolla om det kommer upp några fler sista minuten-resor. Inga har kommit upp när vi tittar ca en timme senare. De föreslog även att jag skulle ta en sista minuten på måndag morgon istället... men det skulle ju vara skönt att vara hemma ett dygn iaf innan jag börjar högskolan! :| Jag kommer fram till att jag tycker att en 6 h och 30 min lång bussresa mellan Gbg och Södertälje syd låter rätt bra och så bokade vi en sådan nyss iaf!

Jag har varit produktiv under tiden jag har varit här iaf. Jag har handlat upp min julklapp: 1000 kr kläder... jag lade till liiite mer så det blev väl ca 1500 till slut. Jag köpte mössa & halsduk på JC: 250 kr (jättemysiga fina, stickade, fluffiga, stora, gråa), mysbyxor på Bik Bok: 299 kr (har inte haft ett par sedan sjuårsåldern, det blev ett par svarta med ett guldhjärta på högerrumpen på en ficka), benvärmare H&M: 75 kr (jättefina- och mysiga gråa), en t-shirt på ONLY: 299,50 kr (nån slags grågrönaktig,dyrt material, allmänt tråkig men fin) och så en skolväska på Din Väska: 349 kr (ljusbrun/beige med ljusbruna läderremmar som man spänner över väskflärpen. Något mörkare brunt märke på väskflärpen och något mörkare axelrem. Stor så att man får plats med böcker och pärmar och sånt). Förutom julklappsköpen så blev det ett paraply på ICA Kvantum: 29 kr (blått skotskrutigt), <arkivpärm 29 kr, 2x paket överstrykningspennor med 4 st /pak 9,50 kr st, 2x stiftblyertspennor med 3 st/pak 4,50 kr st> på GK's i Ullared. Sedan fick jag typ åtta kollegieblock från pappas jobb tillsammans med två postitbuntar och en stor näve bläckpennor. Så nu har jag grejjor så det räcker inför skolstarten. Dessutom fick jag ett utbetalningskort på 1900 kr tillbaka i skatt från Maren marketing förra året. Just det, så köpte jag ju tre par vita ankelstrumpor mitt i allting också!

Ska nog ta ett lån och flytta till Sthlm!

Pussar och kramar!!!

Nu sitter jag här

Idag ska jag på stan. Varberg är ett paradis om man vill köpa kläder. Jag har inte fått min julklapp ännu av pappa så idag ska jag shoppa lite. Vet iofs inte alls hur mycket jag kommer få. Gissar på 500 kr. Hoppas på en miljard. ;) Men det står spön i backen här utanför så... jag är glad att pappa ska skjutsa mig ner när han åker till gymmet. Jag har behandlat min skinnjacka med fett från Wacko... men jag törs inte ha på mig den i regnet iaf. Man vill ju inte komma hem och se ut som någon slags skinnflådd, förkrympt insekt eller hur man nu ser ut med en nerblött skinnjacka! Jag har ju - smart som jag är (ironiskt smart) - inte tagit med mig någon annan jacka. Vet inte hur det skulle gått till iofs eftersom jag bara har den, i princip. Jag har med mig EN annan... en liten tunn vindjacka som känns ganska obetydlig. Sedan har jag min vita anorack som fick mystiska permanenta fläckar efter den första (och sista) handtvätten i mammas handfat. Nu ska jag nog... jaa, vete fan. Slappna av med ett korsord. Måste ha ärvt det av pappa... han erkände igår att han var korsordstokig. =D Puss på fadra mi!

Lööv jo ål!

image285

Hos pappa

Nu sitter jag här hos pappa. Jag har glömt tandborste och vågar knappt säga att jag inte har med mig tandkräm heller. Jag brukar ju använda mammas tandkräm liksom. Ska införskaffa tandborste idag! Hostar som en galning. Får använda mitt eget bullshit och tänka 'jag hostar bara för att jag börjar bli frisk och behöver hosta upp de döda bakterierna'! Jag hoppas att det stämmer.

Nu ska jag ut och fratinera med fadra mi!

Pussss

Bye bye

Idag åker jag till pappa på Bästkusten! Det ska bli härligt =) Jag ska packa klart nu... jag menar, har inte varit HOS pappa på 2 år ca! Om inte mer!
PUSS på alla! Behöver ni mig så finns jag!

image284

Katinkas värsta-lista

 • När galgar fastnar i varandra
 • När filen tar slut innan müslin
 • När man måste koppla om scartsladden från DVDn till videon
 • När man får sand under nageln
 • Blött hushållspapper
 • När strumporna har åkt in mellan tårna
 • När papper bara sitter fast i två- av fyra hål i en pärm
 • Att radera sändkvitton på mobilen
 • Att heta Katinka och vara sju mil lång

Ångestfull rastlöshet

En historia om en människa:

Gick längs gågatan, kunde inte fatta alla glada ansikten. Gråt! Skrik! Riv! Bit! Slå! Bara sparka på nån som ligger!
Göra... göra nåt. Ja, göra nåt. Jag måste göra nåt
Plockar omoget äpple, slänger. Det rullar ut i gatan. Ingen bil kommer. Väntar, ingen bil kommer. Äpplet ligger kvar... helt.
Går hem. Sitter. Pratar på msn. Människor pratar. Så långsamt. De har annat för sig. Har också andra saker för sig. Är på väg att göra dem. Någon skriver. Sitter kvar en stund till. Alla skriver så långsamt.
Reser sig upp. Duschar.
Börjar föna, vill göra frisyr. Orkar inte. Slarvar, blir fult. Klump i halsen. Ful och tjock!
Hybris. Vad göra, vad göra???? Ta fram rockring, prova, lägger ifrån sig. Varmt, unket, fuktigt. Ångrar stora smörgåsar. Surar i soffan. Hjärtat springer varv medan kropp står stilla.
Hopplöshet. Vill göra. Bättre imorgon. Kanske. JO....... kanske...

image283

Min kunskap om livet är begränsad, men ändå fullkomlig.

Jag känner lycka - om än bara genom ett barns ögon.

Jag känner sorg - om än bara ur en skyddad människas perspektiv.

Jag känner ilska - om än mest mot mig själv.

Jag känner irritation - om än mest mot de människor som älskar mig mest.

Jag känner oro - om än mest över min mentala hälsa.

Jag känner ångest - å så väl. Jag skulle kunna säga att han har blivit min andra hälft.

 

Jag känner mig - om än bara genom mina egna ögon. Jag är den som får ångest när hon ska hitta kläder att ha på sig, när hon ska fixa håret, när hon ska sminka sig, när hon ska ringa ett samtal, när hon får ett sms, när hon ser sig själv i spegeln, när någon rör vid hennes ansikte, när någon...

 

Har ni någonsin träffat den här tjejen undrar jag.


Revidering av "det värsta"

Katinka: Det värsta är när någon som står en nära går igenom någonting hemskt och man inte kan vara till någon hjälp!

Det värsta

Vad är "det värsta"?

David: När 25 miljoner människor är på flykt som miljöflyktingar

Katinka: När galgar fastnar i varandra

VS

Nya svar tillkommer:

Anna: Så tänker ja, att det värsta jag vet är att förlora vänner, familj. Hatar krig.

Hujedanmig!

Jag har verkligen migrän nu och hostar! När mamma kom hem från Einbusk-konserten hittade hon en skalbagge/monster/katinkas undergång, på köksskåpet. Den var stor! Jag har haft öppet fönster hela kvällen. Hoppas de inte reser i grupp.

Farligt, farligt men härligt, härligt

Ooj! Jag råkade visst köpa en skinnjacka (800 kr, Vero Moda) och ett par skor (250 kr, Din Sko) och en kjol (700 kr!!!, The Warehouse) och ett par skor till (240 kr, Din Sko) och så en hatt (100 kr, Åhléns).image277image272image273image274image275image278


Sedan köpte Janette två par jeans på JC och jag fick ett av två gratis USB-minnen på 1 gb! =DDDHOPPSAN!

Nytt

 • Arthur och Minimojerna
 • Black Sheep
 • Blades of Glory: 3,5
 • Bondgården (sv. tal)
 • Ciao Bella
 • Die Hard 4.0: 4,5
 • Disturbia: 4,0
 • Evan - den allsmäkt.. (sv tal)
 • Evan - den allsmäktige: 3,5
 • Familjen Robinson (sv tal)
 • Från andra sidan: 2,5
 • Harry Potter och Fenixorden: 3,5
 • Min vän Charlotte (sv. tal)
 • Mr Beans semester
 • Mr Brooks
 • Natt på museet: 3,0
 • Oceans 13
 • Pirates of the Caribbean 3
 • Planet Terror
 • Reno 911 Miami: 2,0
 • Rex - En räddare i nöden
 • Rush Hour 3
 • Se upp för dårarna
 • Simpsons filmen
 • Spider-Man 3
 • The Reaping
 • TMNT Ninja Turtles (sv tal)
 • Transformers
 • Zodiac (ha kaffe eller en STARK energidrink om ni ser denna sent på kvällen, 2 h och 40 min kändes som 6 h, trots detta rekomenderar jag filmen)

Testade mitt BMI

image267

Jag? Underviktig? HA!

Har det inte tråkigt, orkar inte göra mig klar bara

Jag ska dra ner till ELLBE och handla fil till lunchen och sedan ska jag se till att äta den någon gång mellan 12 och 13! Efter det ska jag åka ner alldeles själv till Stockholm för att vidga mina vyer :P Jag måste lära mig hitta där. Jag ska släpa med mig karta över SU skolområde till och med! Men innan dess... när jag fortfarande inte orkar resa mig upp ska jag göra nåt otroligt ointressant!

 • Arthur och Minimojerna
 • Black Sheep
 • Blades of Glory: 3,5
 • Bondgården (sv. tal)
 • Ciao Bella
 • Die Hard 4.0: 4,5
 • Disturbia: 4,0
 • Evan - den allsmäkt.. (sv tal)
 • Evan - den allsmäktige: 3,5
 • Familjen Robinson (sv tal)
 • Från andra sidan: 2,5
 • Harry Potter och Fenixorden: 3,5
 • Min vän Charlotte (sv. tal)
 • Mr Beans semester
 • Mr Brooks
 • Natt på museet: 3,0
 • Oceans 13
 • Pirates of the Caribbean 3
 • Planet Terror
 • Reno 911 Miami: 2,0
 • Rex - En räddare i nöden
 • Rush Hour 3
 • Se upp för dårarna
 • Simpsons filmen
 • Spider-Man 3
 • The Reaping
 • TMNT Ninja Turtles (sv tal)
 • Transformers
 • Zodiac


Detta är alla filmer som går just nu på Heron

Filmer som jag har sett
Filmer jag inte har sett och kan tänka mig att se
Filmer som jag inte har något intresse av att se

Siffrorna efter filmerna som jag har sett innebär betyg. 5 poäng är högsta möjliga!

Lista (otroligt men sant, ej kopierad från Jenny)

 • Guld eller Silver?: Jag måste säga att det har gått över till silver igen faktiskt!
 • Svart eller Vitt?: Svart OCH vitt! Har hamnat i ett litet träsk... fast det lutar nog kanske lite mot svart ändå.
 • Sommar eller Vinter: Hmm... egentligen sommar men just nu har jag skumma julkänslor. Dricka glögg och kolla på julfilm och äta lussekatter och ha tända ljus och att det är mysmörkt innan man ska sova! Det var kul att bygga snögrotta hos Malin!
 • Singel eller Förhållande: Singel
 • Södernresa eller Shoppingresa?: Hmmm... släng hit en miljard och ge mig en gata med affärer så ska vi se att det går åt!
 • Veckorevyn eller Cosmopolitan?: Öööh... den som är likast ELLE = bilderbok för vuxna.
 • Läppglans eller Läppstift?: Läppglans, inte för att jag använder något av det. Munnen blir ju alldeles oanvändbar då jö!
 • String eller Hipsters?: Hipsters alla gånger... vad det nu är för nåt. Kan gissa!
 • Bred eller Smal klack?: Ingen
 • Hög eller Låg midja?: Lagom... tror nog inte hög... skär in så konstigt i magen då!
 • Spets eller Leopardmönster?: Spets<3
 • Kjol eller Byxor?: Långa härliga jeans är faktiskt favoriten.
 • Sotade ögon eller Naturell?: Beror på. Sexigt med sotigt men fräsht lite mer naturligt också.
 • Röda naglar eller Fransk manikyr?: Röda naglar... men bara för att jag inte fixade att ordna franskt >=( Det gick bara inte. Väldigt frustrerande.
 • Kaffe eller Te?: Te! (Helt plötsligt tycker jag att både sill och kaffe är smaskens, men vägrar gula ner tänderna med kaffe).
 • Choklad eller Frukter och bär?: Nötterrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *kärlek*
 Hipsters var faktsiskt det jag trodde! =D

JOHAN!

Nu är jag besviken. Du har ju inget med Timbaland eller Sean Kingston på FTPn!!! Skärpning!

image264

Hata SU en aning till

Jag ringde dit jag trodde att jag skulle ringa igår men se och häpna... såklart det inte var rätt ställe. Hur skulle det kunna vara det? Det är ju faktiskt inte möjligt. Det är ju meningen att jag ska ringa för evigt... det är mitt öde! Jag hade även skickat ett mail till en Britta. Självklart var hon - som så många andra - på semester fram till 16 augusti. I autosvaret bifogades en mailadress till en Paula att använda i nödfall. DETTA ÄR ETT NÖDFALL!!! Jag kopierade och skickade vidare omedelbart! Vaknade imorse... tänkte ringa det nya numret - som jag är säker på går till fel ställe - men det är ju lördag. *doh* Går ju inte att ringa då ju. Inget svar från Paula heller givetvis eftersom jag mailade henne när jag kom hem igår 00:15... och nu - givetvis - är det lördag. Måndag nästa. Så alltså efter dryga en/två veckor har jag ännu inte kommit fram till MINSTA LILLA!

image263

Auf wiedersehen som Heidi Klum skulle säga..... RRRRRRRRRRRRRRRRRUNWAY!

Hata SU lite mer

Jag har nu fått tillbaka ett mail från SU-Per och se och häpna... tror ni inte att jag fortfarande vandrar i ovetande på denna jord!?

Det hade visst blivit ett missförstånd eftersom jag, som ska gå biologprogrammet, faktiskt ska läsa kemi första terminen (vilket jag var medveten om) och detta har han ingen som helst kontroll eller information om. Han skickade en liten länk till en liten sida med ett oerhört litet utbud av information, bad om ursäkt och tackade för sig. Ett litet välkomnande till su slank visst också med. Så nu är jag tillbaka på ruta ett, fast inte på biologirutan denna gång.. oh nej! Nu är det kemi som gäller. Mail nummer ett är skickat, håll nu räkningen kära vänner... håll räkningen!!

image261image262

Nu tar jag en promenad... det här gör mig ju helt utmattad... dessutom har jag smörjt en skinnjacka... oerhört ansträngande!

Hata SU litegrann (8)

Jag har ringt runt och mailat som en tok för att få tag i ett schema den senaste veckan/veckorna. Hela tiden är det:

"Det kan inte jag svara på, då måste du maila/ringa den här personen"

eller autosvar:

"Jag är på semester fram till [DATUM], du kan kontakta den här personen [MAIL/NUMMER]".

Och så fortsätter det så som ett långt jävla kedjebrev tills jag kommer fram till slutet av kedjan där det känns som om jag borde börja om eftersom personen i fråga inte verkar förstå riktigt vad han talar om.

Jag kom fram till en 'Per' som informerade mig om att "som du ser i pappren du fått" så står det att jag har faunistik direkt efter uppropet. Jag läser då varsamt igenom dessa papper och inser... nää... det står minsann ingenting om någån faunistik här inte!

Aja... nu jag jag nog försöka sola solarium igen... ska se om jag kommer in här i Grusåsen!

image260

Alla flickor utom jag

Nu sjunger jag och Jannike högt till toxic med brittan, alla flickor utom jag med bengtzing och like a shooting star med amy 'dajmond'!! ... you shiiine briight in southern... (8)HO-HO-Ho!!!

Nu ska vi kolla på stolthet och fördom. Åt precis avocado och champinjoner i allroundkrydda! Mmmmmumsigt var det! Köpte typ 6 champisar... 25 KRONOR!!! :|

PUSS!!!

Looosa'

image256

Blue lady

image254

Länge sedan jag ritade nu!

RSS 2.0