Hår-idé!

Mail till frisör: "Hej... jag funderar på att först och främst färga utväxten, sedan göra
hårförlängningar typ till axlarna i rosa och mörkbrunt. Jag har
mörkbrunt hår nu typ till öronen och jag skulle vilja ha typ rosa
slingor under och bland håret... typ. Svårt att beskriva... iaf, om du
förstår ungefär hur jag menar, ungefär hur mycket tror du det skulle
kosta: färgning av utväxt och hårförlängning i två färger till axlarna!
Har du öppet på lördagar och har du nån ledig tid redan nu på lördag?

//Katinka"

Jag är SO FUCKING TIRED på mitt hår just nu!!! Något måste göras! Nån sån här effekt ungefär hade jag tänkt mig =)))) Mickan har redan sagt "men jag tycker det är så fint som det är". Johan har, efter lite knot, givit mig sin välsignelse efter att jag visade den här bilden!
image614
Lite emo, jag vet... but I love it!

För såhär bajsfult är det nu...
image615

Tentan avklarad!

Grundläggande organisk kemi kan jag nu lägga bakom mig för det är... FÄRDIGT!!! =DDDDDDDDDDDD

Nu är det biokemi... det verkar rätt intressant men kvinnan som undervisar oss... nä, gillar inte riktigt hennes sätt att undervisa. Det ät lite torrt och oinspirerande för min smak. Jag liksom filtrerar bort och börjar tänka på annat hela tiden! =/

Ska strax iväg och kolla på film hos Micke... MÅSTE färga håret!!! Jag får smita till frisören imorgon innan Annas fest!!! =//// Det måste bli gjort!

Vill ha den här färgen, verkligen suuuuperfin färg... men vet inte om det går när jag har så mörkt hår redan... får se!

image613

Hemska tv-program

Program som får mig att må illa:

Språka: bra idé... hemskt upplägg!!!
image610

Teckenlådan: ännu en bra idé... men vad försöker de göra?? Beröva de döva på sin syn också???
image611

Telletubbies: jag vet inte vad det är för sjuk idé Simon Cowel hade när han kom fram till det här konceptet... men något måste ha lossnat under den där fyrkantiga kalufsen han har på sitt lilla huvud!!!
image612

Ehm... kanske inte riktigt min stil...?

image609

Bikini

Man ska ha badkläder med sig på Interna! Någon som vet nån affär som fortfarande säljer badkläder???......................

Höll på att dö av skratt

Scary Mary

Iaf... jag har inte pluggat mycket!!!! Tenta i övermorgon.

Jag kom hem... räknade några tal. Låg i badet minst en timme, sedan hade jag sagan-om-ringen-maraton i sex timmar... sedan har jag lekt runt lite och gjort mig iordning och så... nu tänker jag inte heller plugga... jag ska lägga mig och läsa barnbok!!

Ska jag våga läsa... den här pojken är med i barnboken....

image608

Rättning 4!!!

Nu har jag skickat in den - förhoppningsvis - sista versionen av lab fyra!!!!

Vidare uppdateringar kommer efter rättning!!

Samtliga tidigare rättningar bifogade i mailet till labassistent, Jenny!!

image607

Så söt bild!

image606

David

image603

MUHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!

image601

Sur esterhydrolys

Han som började forska i organkemi måste har varit helt vrakad i huvudet!!! Vad fan tänkte han på egentligen???
image600

Pyamasparty någon?

image599

Jag... med jättehuvud och minikropp

Anna hade en utmaning att folk skulle rita av sig själva - som de såg ut just då - i paint... självklart var jag med på den utmaningen!!!
image597

En saga

Ja... jag skulle vilja berätta en liten historia!! Sätt dig ner bekvämt... slå gärna upp en bra bok så du kan läsa efter varje ord jag skriver så du inte tar livet av dig efter denna korta text!

Det var en gång en lite djävulsk pojke, han hette Mekanismo!
image591
Han brukade gå runt och attackera stackars elektrofiler! Han smög sig på dem bakifrån och när de minst väntade sig det så *schmook* så satt de fast. Mekanismo blev större och starkare och stöddigare och djävligare för var dag som gick. Men så, en dag när den lille illbattingen var på torget och attackerade stackars elektrofilpensionärer som handlade purjolök så såg han en affish på en lyktstolpe.
image592
Mekanismo blev genast väldigt nyfiken!!! Vem var nu denna Nukleofilip. Säkert någon väldigt spännande farlig typ! Mekanismo måste bara hitta Nukleofilip... och visa vem som bestämmer!!!

image594
Han letade rätt på Nukleofilips gömställe. Det var väldigt sur miljö... precis så som Nukleofilip trivdes! Han var ingen glad och trevlig typ! Iaf så gick Mekanismo längs många långa korridorer. Elektrofiler låg slängda längs hela korridoren. Vårdslöst ivägkastade, utnyttjade. Mekanismo började bli lite närvör och precis när han var på väg att vända sig om för att gå så kände han en enorm närvaro. Alla elektrofiler som han attackerat lämnade honom... flög genom luften och hamnade... rakt i Nukleofilips stora mun!
image595
Mekanismo, som nu var så liten och svag och hjälplös, sprang hem till mamma. Han attackerade aldrig några elektrofiler igen... och så vitt jag vet, behövde aldrig någon biolog någonsin läsa "grundläggande organisk kemi" igen... för inga "mekanismos" = ingen organisk kemi!ÅH, vilken vacker saga! Jag blir nästan lite tårögd. Vackert slut!!

Lab 5

Den är godkänd!!! =DDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Bara" 4an kvar då!

Dessutom... fick en oväntad semesterersättning!!! 4700 kr kommer in på mitt konto om nån dag!!! Jag blev överlycklig! Tänk... kanske jag har råd med julklappar iaf!!

Jävla skit!!!

Jag hatar de här CP-mekanismerna!!! Jag har fått retur på lab 4... igen!!! Bara för att mekanismerna är åt helvete!!!!!!!

Så jag ska alltså rätta den för tredje gången!!! HELVETES JÄVLA SKIT!!!

Alltså jag får snart panik!!!!!!! Jag ORKAR inte mer!!! Hur många gånger ska jag behöva rätta den??? Till slut säger väl Jenny att jag inte får godkänt på labkursen bara för att jag har haft fel så många gånger!!! Jag är så asförbannad! Den andra labgruppen slapp göra mekanismerna och det är ju BARA de jag får fel på! Tänk om jag också hade sluppit... då skulle jag haft G på den första gången jag lämnade in!!!!

image590

Kan ni se vilka två förvrängda tjejor det är?

image588image589

Sjukt sjuk

Jag blir lite extra konstig när jag är sjuk! Imorse satt jag och var jättearg på en tant som satt på andra sidan vagnen på tåget till Sthlm för att hon hade en ful permanentad åttiotalsfrilla och såg tjurig ut.
image587
Sedan satt jag och tittade på Mickans tröja idag på föreläsningen och den var så blommig så jag blev yr!

Monsterfilm

Någon som känner att den har sett en gammal film där ett monster i en scen kommer ut ur en springa i väggen... såg den när jag var typ 11 så minns därför väldigt vagt!! Men detta är ungefär hur jag minns det. Antingen gled den fram väldigt långsamt eller också väldigt snabbt!! Det var en man/kvinna som var i eller utanförspringan också!!

image586

Snorig

Satt i tio minuter under föreläsningen och kvävde en nysning... det var krävande!!!!

7 december så är interna, då man går med i KM! Åh, vad kul det ska bli. Så får man sin fula vita overall som kommer bli alldeles äckligt beige av smuts! Har redan 7 märken att sy på!

Nu ska jag snart snyta mig... får se hur lång tid det tar för Tove att skriva mailet om provfester till Richard!

Puss!!!

Reality

Min tolkning av kemi
image584


Jockes tolkning... agressioner mot Zumdahls "Chemistry".
image585

Lycklig och kär i livet!

Jag fick en kommentar av David att jag bara skrev massa jobbiga inlägg och att han blev orolig för mig. Då tänkte jag bara ställa rätta på saker och ting. Trots att det händer jättetråkiga saker runt omkring mig just nu; kompisar som mår dåligt både fysiskt och psykiskt och en omkommen faster och en ledsen pappa (dessa är SJÄLVKLART de värsta sakerna); sedan tentaperiod och grav förkylning. Trots allt detta så mår jag bättre med mig själv och mitt liv än jag tror att jag NÅGONSIN har gjort förut. Jag har fantastiska kompisar (både gamla och nya) och jag känner mig själväkrare och mer mig själv än någonsin!!

Jag har fullt upp med både "bu och bä" och trivs jättebra med mitt liv! Älskar er alla!!!

(ps: inte jag som gör kaninöronen, det är Jwan)

image583

Externa bild!

image582

Någon med rätt tankegång!!

En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln.
När hjorden jagas är det de långsammaste som dödas först.
Detta naturliga urval är bra för hjorden.
Hjorden i helhet blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av den svagaste medlemen.
På samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabbare än sina långsammaste hjärnceller.
Som alla vet tar överdriven alkoholkonsumtion död på cellerna.
Men naturligtvis så är det de svagaste hjärncellerna som går åt först.
Genom att regelbundet konsumera öl kan man rensa bort de svagaste hjärncellerna och därigenom göra hjärnan till en snabbare och effektivare maskin.
Det är därför man alltid känner sig smartare efter ett par öl. Tänk på detta!

image581

Trött och yr

Åh, Per var ju tvungen att smälla i mig 3 punch imorse vid punchfrukosten. Har bara ätit några ggr idag när jag inte har sovit. Har ju inte sovit på mer än ett dygn! Men nu har jag fått sova lite... typ fram tills nu!

Externa

Åh, vad kul det var! RIKTIGT KUL!!! var fantastiskt att vara nykter också för en ggs skull!! Vi försvann iväg och dansade och capsade... åtminstone två timmar måste det ha varit... sedan fick jag se att mitt namn stod i skrevet på någons ovve!!! Jaha... där hade jag tydligen varit och skrivit! :| Från insparqueskryssningen. PINSAMT... ville inte gå med på att jag hade gjort det... minns det inte ju! Och så borta var jag inte alls på kryssningen heller! Nu ska jag gå och vårda mig själv. Slutade jobba imorse kl 6 typ och kom hem kvart i åtta! Sov sedan bara dryga två timmar... kan inte sova mer... det är ju dag ju!!

Kramkram!!!

SL

Logg över Katinkas dag:

06:00 går upp... äter fil med flingor och cashew. Duschar, klär på och sminkar.
07:14 springer ner till 07:17-bussen.
09:00 börjar i skolan (labb)
17:30 (ca) jag får diklormetan på hela handen, springer för att skölja av, frågar labassistent vad som kan hända. "tja, du får cancer om typ 20-30 år..."
19:30 labben är slut (efter 10,5 h)
19:57 sätter sig på tåget mot Södertälje C med Mickan.
20:00 (ca) får en chock och skrattar hjälplöst (mån-tor har tåget stannat i Östertälje och åkt tb till Sthlm... tro inte att idag är ett undantag!!)
20:24 stoppsignal
20:33 tåget går vidare... snart i Rönninge (kl 19:38 ska bussen gå från Östertälje)
20:36 stoppsignal... igen!!!
20:44 tåget går vidare
20:47 tåget stannar i Östertälje
20:47 (och en halv) kommer ombord på ett Södertäljetåg tvärs över perongen
20:59 mamma hämtar mig barmhärtigt på Södertälje station
21:03 bommarna funkar inte på bron... står och väntar typ 15 minuter innan vi åker runt över andra bron
21:24 vi åker förbi bro nummer ett och ser att bilarna precis får åka över (hade lika gärna kunnat stå kvar)


Jag vet inte vad du tycker... men jag tycker hursom helst att jag har haft en helt sjuk dag!!!

Oj, glömde att nämna... ska jobba på en fest imorgon i 22 h!

OH! Just det, så fick jag rättning på två av de labbrapporter som jag har lämnat in samtidigt som jag ska skriva klart synteslabben och extraktionslabben!!!

Så vacker!!!

Dans

Jag avgudar Mia Michaels... den mest fantastiska koreografen i världen!

Hello Kitty... creepy

Uppmärksamma att hon säger att rummet är hennes och hennes mans rum och att hon måste påpeka att hon har ett löpband och en yogaboll "... 'cause I'm overweight... ".

http://www.youtube.com/watch?v=o1COKDKe7fo&feature=related

Ny mekanism

Den här mekanismen kan inte stämma eftersom jag är 80% säker på att min reaktion inte skedde under sura förhållanden. Jag kommer kunna skydda mig med att jag räknade med att metanolen var en svag syra!!

image580

Nu har jag hittat på en mekanism istället!!

Den blev fin tycker jag... om jag skickar in den till Jenny tror jag att hon kommer må så illa att hon gör mekanismen åt mig istället!!

image579

FUCK YOU KEMI!!!

Fanfanfanfan... jag vill bara äta kitkat tills jag somnar nu och sedan vill jag vakna upp och se en labbrapport som är färdig!

Fan

Helvetes djävla skit... det här går ju inte. Vad trodde de? Att jag är en jävla kemist eller??? Nä dra åt helvete!!! Jag orkar inte mer!!! NEJNEJNEJNEJNEJNEJ!!!! ÅÅÅÅÅÅÅH!!!! Alltså!.... Och så allt ååååh sen tenta.... men åååååååååh!!!!

Mekanismer...

Jag fattar INGENTING! Jag försöker skriva den senaste labrapporten! Alltså... helt omöjligt. Jag har massor av exempel på mekanismer både åt höger och åt vänster. Men i min syntes ingår cyklohexanon - en cyklisk kenon - och jag har inte ETT ENDA exempel som involverar en cyklisk karbonyl.... eller en cyklisk någonting för den delen. Vad FAAN ska jag göra. Fattar inte hur jag ska klara detta. Och sedan ska jag tydligen jobba på externa på lördag också så då ryker hela helgen att plugga. Helvete!!!!

Laboration nr 4

Idag är den dagen jag ska döden dö!!!

Testamente/rullstolsförberedelse

Cyklohexanonsemikarbazon!!!

Centrala nervsystemet, lungor, lever, njurar!!!!

Katinka inte leva längre!?!!!

SUPERSTAR!!!

Nu är jag klar med alla tre labbar på en gång! Men jag tror jag kommer få retur på samtliga... men nu kommer jag iaf få dem rättade... usch... kommer suga att se alla rättade rapporter utan G i högra hörnet. Men det klarar jag. Labb imorgon 9:00 till 18:30. Känns som att jag iaf ville lämna in de andra innan den labben kom, sedan är det ju labb på fre också. labb 2- och 3 har bara blivit knappt en sida långa! :|

Är lite stolt över min fina illustration av bensaldehyd-destillationen!!!

image576

Koppen i mitten

Jämför mitt och Kristins tentabord!!!


Elaka kommentarer

Det är någon fegis som älskar att, anonymt, skriva taskiga kommentarer på min blogg. *hoostmickehost* sluta upp med det!

The viper room

Vi drog till the viper room men det är stört hur full jag var! Jag har missat både ditt och datt! Vet inte VAD jag gör på den här bilden... men roligt ser det ut iaf!!!

"Såhääär full var jag igår"

image572

ÅH

Huvudvärk

Ut

Nu ska vi ut snart... snart. Var kan det bli? Blir det några fyllesamtal kanske...!? Sitter här med en utriven sida från "pause" på anslagstavlan. Helena är boven i dramat!!! Det var nämligen inte hennes tidning :| Där står iaf om olika klubbar i Sthlm. Får se om det blir någon av dem. GK ska vi prova (som ingen vet vad det är förresten). Vi tror att det är 23 i åldersgräns där men vi ska nog försöka komma in iaf!

Puss puss, hoppas alla får en superhärlig helg!!!

image570

Anna galen-panna

image568image569

Okej!?

Jag fattar Clooney och Washington... men varför är Stiller med??? "Tuffa" liksom??? Han är liksom praktexemplaret för mig på den som alltid är mesen i filmen!

image567

Dodgeball: En liten patetisk rik man med ett penisförlängande företag.
Along came Polly: En mesig snubbe som tycker det är livsfarligt att äta jordnötter ur en skål på en bar.
Meet the fockers: Den där nurotiska och nervösa typen som alltid är orolig för vad folk ska tycka och tänka.
The royal Tennenbaums: Bara att han ens är med i den räcker för att jag ska förlora aptiten
There´s something about Mary: Han som var nörden som liten och än en gång; genom hela filmen vill vara alla till lags.

Sedan kan man ju inte säga att han var särskilt manlig i Zoolander heller. Jag ogillar inte Ben men jag tyckte bara det var väldigt konstigt att passa in honom i kategorin: "tuffa herrar"!

Nya fula mobilbilder

image561
Jag i mina "supercoola" labbglasögon

image562
Tove som hylla

image563
Början på EN reaktion...

image564
... och fortsättningen på samma reaktion!!

image565
Min och Mickans "violinist"

image566
När jag kom hem och hittade "blå korv" längst upp på labbanteckningarna började jag undra... när och VARFÖR i all världen har jag skrivit det???

Gissa vem!

image560

Jenny färdig

image557image556

Några stycken

Bilderna förstoras genom att man klickar på dem!

Alla bilder från mobilen sedan ett tag tillbaka

Tunnelbanan på morgonen
Sjön vid Lappis
Banan hos Tengil
På tågfönstret
Ovanligt intressant lektion
Jag och Tove kladdar

Fruitbite 10 kr i kaffeterian
Philleeee

Hemkomst från utekväll
På puben
Jocke provar Mickans labbrock
Skumt folk utan kläder under jackan på centralstation
En första titt i organkemiboken
Jenny kom hem!!!
3,6-dicyklofenyl-4-isopropyl-2-metylheptan
Mickans halvätna bulle
O Du store Karoten
Jag blir tatuerad
Personliga illustratione på föreläsningspapper
Cyklohexan... nää, stolen och båten!

Nu får Malin också vara med!

image505

Nu är Jocke färdig!!!

För jag ska köööpa mig en tyroooler hatt... bara därför att..... (8)

image504


Mickan och Tove a la Katinka

Nu sitter jag och Tove i datorsalen... ritade om Tove eftersom den förra blev mer seriefigursaktig! Nu ritar Tove Jocke... det ska jag med nu tror jag! Fast han är inte här!


image503

Nöjd

Jag har trots mina svårigheter klarat av skolan riktigt bra! C(vg?) på tentan. Dessutom har jag faktiskt fått så bra som är möjligt på alla duggor... inte optimala poäng men optimala betyg! =DDD Jag är mycket stolt över mig själv måste jag säga! Får se hur det går i organkemin... det börjar bli lite svårt! Nu ska jag sticka och packa övernattningsgrejjor!

PUSSAR på alla. Ska försöka sova mer så att jag inte känner mig så borta om dagarna i skolan!

image502

Så här intressant var kemins grunder tyckte en molekylärbiolog på en föreläsning!!

Kolla denna!!!

Du kanske har sett en massa pissiga sagan om ringen-parodier. Kolla på den här, den är välgjord!!

Sagan om de bannlysta

"Du är för dålig för att kasta sten!"

Mikaela vill inte komma hem... eller jo det vill hon visst det!

4785 - djävulen nummer. Ave jungfru Metanía!

Mikaela vill göra fel så hon får stanna längre!

Mikaela da Bimbo... Tove da Bitch och Katinka har konverterad från rysk hora till eskimåhora!

Nya testamentet
1:1
Frälsarn H20 (Kalle) blev spetsad i Berusalem på orbitalkorset. O Du store Karoten som skickade ner Kalle till oss för frälsning. Av alkohol är du kommen av alkohol skall du förgås!

Var du än i världen vänder står din sprit i fulla händer... fyllan kommer fyllan går.... @£$$@@$@$@$?£${£?{${$

Aaaaaaaaaamen... HIIIIIIIIII

Felbedömning

Ni som känner mig sedan tidigare (innan SU) vet troligtvis att jag skrev en hel del böcker som ALDRIG blev klara. Så ibland sitter jag automatiskt och tänker upp scener ur böcker i huvudet utan att bry mig om att skriva ner några eftersom jag ändå vet att det aldrig kommer bli klart!

Iaf igår så satt jag och tänkte ihop en riktig bitchkaraktär. Detta är vad hon sa: "Här låter jag dig vara med mig och så kommer du och säger att jag är självupptagen!"

Jag tyckte att det var en rätt skojig kommentar eftersom den är så motsägelsefull. Hon ÄR uppenbarligen väldigt självupptagen eftersom hon använder orden "... LÅTER jag dig vara med MIG... ". Jag döpte mig till den meningen på msn och tänkte självklart att folk skulle fatta att det bara var en kul mening. Men idag fick jag reda på att iaf Martin och Mikaela hade tagit det på allvar och undrade typ vad det handlade om. Så nu upplyser jag om hur det var iaf!!! Den kanske inte var så kul!? Hahahaha!

PUSS PÅ ER!!!

RSS 2.0