Efterbliven...?

"Möte" på ELLBE:

Jag står i kön och ska köpa ett äpple innan jag åker till jobbet. Jag hör någon som pratar - jag har ena hörsnäckan från iPoden i örat - men antar att det inte är till mig. Jag känner en hand på min axel. Jag vänder mig om.

Katinka: Ja...?
50-årig man: Tycker du om äpplen?
Katinka: (ser ner på mitt äpple) Ja...
50-årig man: (håller upp två bananer) Jag tycker om bananer!
Katinka: Jag ser det!
50-årig man: Det är en konstig värld det här!
Katinka: Jo... javisst... haha!
50-årig man: Vad ska du göra för nåt...? Höhöhö!
Katinka: Jag ska till jobbet!
50-årig man: Jaha, var jobbar du?
Katinka: På landet (mycket smidigt)
50-årig man: Jaha! Höööhaahiii!!!
Katinka: Var jobbar du då?
50-årig man: Jag jobbar här borta på telgebostäder (vilket förklarar deras otroligt kompetens)
Katinka: Jaha...
50-årig man: Så du ska jobba nu!?
Katinka: Mm...
50-årig man: Jag som undrade om jag kunde följa med dig hem!
Katinka: Jaha.............. (håller på och dör av skratt på insidan... ler)
50-årig man: En annan gång säger vi! Höhöhöhöööhööhöööö!!!!!
Katinka: ...............
50-årig man: Vi ses någon annan gång kanske!!
Katinka: Kanske det kanske...
50-årig man: Höhöhö!! Kanske det kanske...!!! Höhöhöööhööö!
Katinka: (betalar för mitt äpple) Hejdå.... (skyndar bort två busshållsplatser extra för att slippa prata mer med människan)


Eniro

Jag sökte på "Katinka Lindahl" på eniro. Jag fanns inte med. Men för vissa av er som känner mig kanske det här kan framstå som lite ironiskt!

image900

Hemma på valborg

Hemmakväll. Det blir varken Uppsala eller Spånga ikväll. Lite trött... kan man säga!!!

Valborgslyx: Svamp-varma-koppen!!! MMMMMMMM!

Galen frilla

Såhär ser jag ut nu... hur fan har jag sovit???

 image898

Djupa tankar

Mitt liv är bra, väldigt bra! Jag menar, i grund och botten så bryr jag mig inte ett skit om pengar om man ställer ekonomi bredvid vänskap. Jag har liksom FANTASTISKA människor runtom mig!!! Jag har nära vänner, familj och bekanta (viktiga även de). Jag har liksom världens bästa liv i princip. Min stora sorg är när mina vänner mår dåligt... för varje person som inte mår riktigt bra knyts en ny knut i bröstet på mig! Just för tillfället är det ganska många knutar härinne. Även människor som det kanske inte funkar att hålla kontakten med som jag kanske egentligen borde släppa taget om finns här inne... gnager. Jag måste lära mig att släppa!! Jag måste lära mig att göra nåt åt det när jag känner att det inte funkar... även om den andra inte inser det. Vissa går det bara inte att vara bara bekant med!

Iaf! Jag vill bara säga att jag älskar er! Jättemycket! Mina vänner, min familj... och mina bekanta!! ^^

Min fina tapet

image897

"Jag har hjort en gjort" ;)

image895image894

Godaste maten...

... på länge!! Tog en halv av de krossade tomatburkarna och blandade med en fjärdedels burk cannellonibönor som stod bakom. Kokade dem i stekpanna oc kryddade med viltkrydda, trocomare, curry och pressad vitlök. Sedan hällde jag på det på fullkornspasta och hade ketchup... det blev gryyyymt gott!!!

image892

Valborg

Ska vara gratis!

Tidigt för mig

Vaknade typ 06:50 och drog mig i sängen till 07:20. Nu gör jag äckelgröt och ska väl vakna på riktigt så småningom. Lägger upp lite roliga bilder från Sthlm härom dagen.

Gamla stan
image888

Tiggaren Jenny
image889

Enhjuling?
image890

Sexigaste doftgranen... ever!!!
image891

Green Day (L)


Katinka duktig

Nu ska jag göra mig iordning och sova: kl 23:09. Första ggn jag inte går och lägger mig runt fem på jag vet inte hur länge!!! MASSA NATTKRAMAR. Ska bli skönt att jobba med lite välkänt ICA-arbete imorgon! Sussinatt!

Ny tatuering

image887

Tatuering

Okej, då är fjärilen tjingad på dig Jenny! Här är en annan fjäril som jag inte orkade göra klart förresten!

image886

Fjärilstatuering!

Är det någon som är sugen på en fjärilstatuering; säg till. Jag har börjat på en (nästan klar) men sedan fick jag reda på att den som ville ha den egentligen ville ha en ängel. Men får jag någon att rita klart den till så gör jag gärna klart den. Kanske kan starta en liten tattoo-bussines ^^

PS: Fjärilen är framifrån med utbredda vingar!

Färdigdeklarerad!!

Taxback!!! ^^

Kläder och impoooortance!! :P

Söt klänning bara
image885

Viktigt budskap... eller sent aprilskämt? Jag är inte så insatt i nyheter eller politik eller sådant tjafs. Men stämmer den här videon är det fan skrämmande! Den är ca nio minuter lång. Men det kan vara värt att ta sig igenom!

Varför jag hatar Quarnevalen

Detta är resultaten av quarnevalen:

Vänster: Mammas del. Höger: min del.

Kylskåp
image881

Kylskåpsdörr
image882

Överskåp
image883

Skafferi (min fullaste del av köket: någon som är sugen på pasta eller ris med krossade tomater?)
image884

Totalt:
Huvudrätter: Havregrynsgröt, ris eller pasta.
Ingredienser: Margarin, majsmjöl, krossade tomater och vitlök.
Tillbehör: Ketchup och sötsur sås

Mad imitation skills!!!


Mamma

Jag älskar dig mamma, världens bästa. Vilken familj är perfekt?

Tack Jenny för det fina fina armbandet!!!!!!

Extas

Nyss var jag lyckligast på jorden (tack Jenny och Helena) men ett steg innanför tröskeln så har mamma gjorde mig förbannad och frustrerad... hur lyckas hon?

Klumpigaste människan... EVER!

Ikväll fanns det lite mer att göra även om det var rätt lugnt... jag kom åtminstone lite in i rutin! Måste säga att jag är en av dem som inte gillar Parken så mycket känner jag... väldigt opersonligt att jobba där! Iaf, hela klantigheten började när jag skulle ställa ut desserten. Det var smala smala små sylinderglas med chokladmousse i och en liten chokladpinne... mycket aptitiligt! Jag gick upp med en bricka full av sådana för brandtrappan som vi använde för att gena till övervåningen utan att behöva trängas med gäster. När jag kommer upp kommer den ansvariga för Clustret (festlokalen) in genom dörren och jag switchar uppmärksamheten från brickan till honom. VIPS så faller glasen som dominobrickor. Jag hade säkert 30 glas på brickan och bara ETT ramlade av och gick givetvis sönder. "Ååååhnej!!!". Snubben nämnde att det var skickligt att bara ett gick sönder. Jag gick och lämnade desserterna vid kaffebuffén och gick och samlade upp moussen och glasskärvorna. Jag sa till Patrik (arbetsledaren) att jag hade haft sönder en och han sa att det var lugnt.

Lite senare (tyvärr inte alls mycket senare) så missade jag sista trappsteget i trappan ner mot festgolvet och hade ut en hel bricka glas och flaskor (ca 6 st). Busvisslingar och hejarrop ljöd från gästerna! Jag sopade upp massor av glasskärvor. Så skämdes jag. Jävla klant!!! Jag är så himla ovan vid de där dumma skorna! Patrik kom ut när jag hade sopat klart. Han såg på mig. Jag sa "Alltså... nu ska jag verkligen skärpa mig!". "Nej nej, det är lugnt!" sa han.

INTE ALLS SÅ MYCKET SENARE skulle jag lämna några rena kaffekoppar - som blev över från kattebuffén - på en handikapstoalett som vi använde som lager för glas och sånt. Hårshowen var i full gång. Jag lyckades TAPPA... JAAA TAAAPPPAAAAA en kaffekopp i kakelgolvet. Första studsade den som en studsboll högt upp över golvet och andra gången den nuddade golvet sa det KRAAASHHH och busvisslingar och rop hördes ännu en gg från den närmaste delen av festdeltagarna. SOM TUR VAR var mina arbetskamrater en längre bit bort och hörde nog inte. Jag skämdes SJUUUKT mycket och knölade in skärvorna i massa pappershanddukar och slängde i en papperskorg. Jag vet inte vad det var med mig idag... jag borde bli avlivad. Jag skar mig på skärvorna och gick och blödde länge. Jag ville inte säga eller visa för nån eftersom jag skämdes för att ha tappat koppen... jävla idiot!

På bussen satt en jättesnygg kille... ps liksom!

Hairshow

Idag ska jag till Podion och jobba på nån hairshow/mingel-middag! Hoppas det blir kul. Av det jag förstod är vi bara 5 st från Westers där. Det står "NY!" efter mitt namn på arbetsschemat... det känns skönt... förra gången var jag inte ens med på utskicket! ^^ Tycker de kan dalta lite med mig eftersom jag inte kan så mycket! Nu äter jag min dagliga dos av spaghetti och ketchup. Jag vill aldrig se gröt igen... är såå trött på det. Men ändå blir det till att smälla i sig en portion varje morgon iaf! Ketchup börjar väl också kännas rätt uttjatat... men spaghetti och ketchup är ändå fortfarande vaje dags lyxmåltid. FAST... idag lär det bli godare till middag iaf. Förra gången åt jag gryms god ugns-lax med stekta potatisar och en grymt god orange kall sås!! Vad blir det ikväll månntro?

image879

Fucking underbart!!!!


Härliga sommar!!! Åh så lite "rock'n roll"


Låten neda... nää... trots det skitfula kläderna och frisyrerna så pirrar jag av lycka när jag ser den... Så underbart 80taligt lyckligt! ^^

Brazil jack

Idag var jag först på stan med Anna L och hennes Johan. Där var Brolle Jr bla och invigde nya kringlan... typ. Sedan gick vi runt och snyltade gratisprov på ica (massor!!!!) och sedan åkte jag på cirkus med Helena, Tove, Robin och Dara. Det var mysigt och gott med popcorn... dumt med pelaren som skymde sikten bara!!! Bilder kommer nog senare... kanske!!!

PUSSPUSS!!

Papegoj-katter

Jag drömde imorse - när jag sov - om att jag var på Östra zoo (djuraffär i Södertälje). Men istället för alla möss och hamstrar, chinchillor, kaniner, marsvin och fåglar så var det i däggdjursrummet katter i burarna. 1-3 stycken i varje bur. Till och med i fågelburarna satt det små miniatyrkatter uppflugna på papegpjpinnar... sjukt. Sedan när jag hade tittat runt i rummet såg jag att det visst fanns papegojor där... levande papegojor... av trä... Iaf en kommer jag ihåg. Den var blå med påklistrade fjädrar och fyrkantig blålackfärgad näbb som inte var slipad utan rätt rufft tillverkad. Sedan började alla katter och träpapegojor sjunga en svängig låt tillsammans på människospråk. Det var en intressant dröm.

image878

Ojojoj...

... nån som vill bjuda på en ipren?

image877

FAN FAN FAN DET SKULLE VART' DU!!!!

Jaaa... verkligen...!!!!!!!!!!!!!!

Motha' fucka'!!!

Alltså ärligt. Nu är jag fortfarande full... därför kommer följade inlägg vara så jävla ärligt!!! Jag är sjuuuuuuuuuuukt förbannad. Vad är det med honom som gör mig så jävla såld. Jag VET att jag har sett snyggare killar och att jag egentligen nog inte vill vara ts med honom... men ändå så finns han där.

När han kramar mig är det GULD liksom! Jag var så ARG att han inte dök upp på tunnelbanan... BARA SÅ JÄÄÄÄVLA ARG!!! Jag vill att han ska vara HÄR nu!!! Och att han ska hålla om mig och allt! När han håller om mig känns allt bara så bra och jag vill inte att han ska släppa. Alltså jag menar inte att han är ful... absolut inte... jag menar bara att så mycket av det som är toppen med honom sitter i hans omedelbara utstrålning.

Iaf på vägen hem på tåget (jag åkte tåget!!!!!! 23:45 åkte jag) så somnade jag... som vanligt. Men plötsligt väckte en kille mig. Världen är liten så självklart hade hans syster gått på mitt fritids. Han hade inga batterier på sin mobil så han fick låna min. Han skulle TILLOCHMED upp till Bergsättravägen till sin polare... SJUKT NOG!!! Han sa att det var trevligt att få sällskap och jag sa "aah" och sedan gick vi våra skiljda vägar.

ÅÅÅH! Dumma pojkar. DUMMA DUMMA POJKAR!!! Jag vill ha Dig (inte fritidskompisens brorsa alltså)... ja... alltså ÅÅÅH!!!

DUUUUUUUUUUUUUMMADUMMADUMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Jag är säker på att han ville... om jag ville... DUMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och dumma dumma David är inte online heller! Jag behöver någon att prata med <=( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är eeeeeeeeeensaaaaaaaaaam nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Buuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu! DUUUUMMA POJKAAAAAAAAAR AALLIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOPAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Karlssons klister

Nu är jag hemma... tog INTE lång tid att komma hem. Har hunnit vara hemma ett tag! Stod i garderoben. Först stod jag med en tjej som inte verkade vilja prata särskilt mycket. Sedan fick vi gå in (vi stod i utegarderoben först... lite kyligt) och då började hon tjejen gå runt och göra saker eftersom det var lite överbemannat eftersom det kom ca 270 gäster istället för 400! En jättemysig tjej stod jag och pratade med sedan när hon kom och sällskapade mig i garderoben några timmar. Hanna fick jag reda på att hon hette efteråt på bussen av Christian (ni vet jag och namn... går in genom ena örat och TOKSPRINGER ut genom det andra). Alex Schulman och Katrin var där. Katrin var hur gullig som helst och vi diskuterade lite Karlssons klister och att bandet var bra. Alex frågade om man fick ta en klistertub och jag sa att det fick man.

image874
Bilden är inte från ikväll/inatt.

Michael Bindefeldt verkade vara en väldigt upptagen man. Han var lagom artig sådär som man brukar vara i garderober.

image875
Bilden är inte från ikväll/inatt.

Felix Herngren verkade vara trött och sliten... sedan satt det ingen lapp på hans väska heller... han sa att den var lite brun... men den var ju helt mörkblå...

image876
Bilden är inte från ikväll/inatt (rätt uppenbart)

Runt 23-tiden kom det en tjej med permanentat hår... ja typ som affro nästan. Hon var jättesöt med mörkblondt hår. Hanna blev väldigt fascinerad och frågade om hon fick känna. Jag kände jag med och blev också fascinerad... det var alldeles mysigt att känna på!! Studsigt och mjukt och lent!!! Vet inte hur jag ska beskriva det. Iaf stod jag och Hanna och snackade med henne om permanentmojs tills nytt folk kom och skulle hämta ut jackor och väskor och grejor. Jag fick iaf sluta en halvtimma tidigare - 01:00 - tack vare det "låga" antalet gäster.

Catering

Snart drar jag till jobbet! Läskigt!!! USCH! Nu blev jag jättenervös!

Quarneval... FUCK YOU!

Okej. Jag har snackats med quarnevalsstaben nu! Det finns inget att göra... mina 2250 kr måste in helt enkelt! Så enkelt är det. Ja... jag har väldigt ont i magen och vill att quarnevalen ska läggas ner!

"Barnen i Afrika tycker synd om er!"

Sov sött!!

Sova!

Snart ska jag sova. Bestämde 01:00 och senare än så ska det inte bli!!! Jenny och David ska nattas... sedan ska jag krypa ner i min svala sköna säng!
image873
Kille på hostel-rummet i Sydney

Kläder

Tyckte det blev jättefint att dimma ut bakgrunden mot plagget jag ville framhäva ^^ Men missade lite på bilden med kjolen ser jag nu =P

image870image871image872

Universitetetsdröm

Dröm: Det var i labbsalen på biokemin (med de två störda lab-asse-bitcharna). Konrad beter sig konstigt och försöker till slut mörda mig. Folk i klassen (minns inte vilka) försöker stoppa honom och snart kommer det in poliser i salen. Konrad stretar emot och skrattar galet. De för ut honom. Nästa dag är vi på nåt - för mig - välkänt ställe som inte har med universitetet att göra, kommer inte ihåg var det var dock. Det kan ha varit någon slags byggnad där man kan vara på läger eller nåt. Jag satt på en stenstod som sprang ut ur väggen. Bea - som för den delen hade sett vad som hände på labben - kommer fram till mig och säger nåt. Jag säger nåt om att jag är ledsen över att jag gjorde så att Konrad hamnade i fängelse (det var som att han hade dött eller nåt). Bea börjar gråta jättemycket och jag börjar också gråta jättemycket för att det är så hemskt. Och vi står där och gråter och håller om varandra. Verkligen GRÅTER!!! Sedan ringde min mobil och jag vaknade... vad kan den drömmen ha betytt?

Är säker på att jag drömde om biokemi-salen pga att Magnus snackade om ena labb-assen igår!

image869
Ja, jag vet. Hemsk frisyr... what are you gonna' do about it?

Outfit

Har amatör-klippt- och klistrat lite i photoshop! Asos har mycket fint på sin sida. Från början satt varken skärpet eller kjolen på tjejen... därför ser det lite konstigt ut!
image868

Klä på sig...

... nya, gamla kläder. Idag blev jag förälskad i second hand! Har alltid tyckt att det är så äckligt!!! MEN... idag (pengalös som jag är) var jag tvungen att hitta svarta byxor till jobbet på onsdag! Skor behövde jag också... men jag hade tänkt använda jätteobekväma skor som jag redan har så att jag slapp köpa nya... tills jag får pengar liksom! MEEEEN, i första affären var det omöjligt att hitta kostymbyxor... FAST jag hittade ett par skor - som passade PERFEKT - som bara kostade 45 kr :| I nästa affär hittade jag ett par byxor som satt så bra som man kan vänta sig i en second hand-butik... men trodde jag aldrig skulle hitta byxor i MIN LÄNGD!!! 80 kr... som hittat! ^^ Webcamade några kort som jag lägger här nedan!

image863image864image865image866

Water fenomena

image862

Tacos

Nu har jag ätit mig fet och lycklig på tacos hos Johan!! ^^

image861

Live - All over you


Byxor i en skitig container???

Bakomliggande historia: Jag måste ha svarta byxor att jobba i på cateringjobbet. cat = mamma.

сατ säger:
har du pengar så du kan köpa kort till dagarna du ska jobba?

Tinka - Mamma höll mig vaken säger:
beror på

Tinka - Mamma höll mig vaken säger:
ska ner till stan på secondhand och leta svarta byxor

Tinka - Mamma höll mig vaken säger:
hittar jag byxor för under 80 kr så går det

сατ säger:
ok, såg ett par svarta byxor som hängde på en av kontainrarna borta där man slänger tidningar och sånt

Tinka - Mamma höll mig vaken säger:
ÅÅÅÅH usch vad äckligt

сατ säger:
hahaha

image860

aaahahhahah

Jag har varit bi-räddare i helgen.... mycket stolt


Känns konstigt

Första "kvällen" på väldigt länge då jag inte går och lägger mig mellan 5 och 6 på morgonen. klockan är bara tjugo över ett!! :|

Sista inlägget innan sovdags!



Mystiskt fenomen

image859

Hett bad...?

Njae inte riktigt =/ Var iofs inte meningen från början heller... eller jo rätt varmt var det ;) Men var supertrött och hade tänkte somna i badet! Men det gick INTE! Mamma skulle prompt in och göra sig iordning (prata om sin musik och tvätta ansiktet i de små pauserna mellan pratet. Så jag låg mest och sa "mmm" under hela badet (och inte på mmm-marabou-sättet). Så slutade det med att jag duschade av mig och gick upp när mamma var klar istället. Så kul var det!?

Quarnevalen

Nu har jag skickat ett mail... få se om de låter mig hoppa av... du "får" du de tidningarna som jag har sålt tove.

Sammanbrott...?

Jag ringer de där festivalmänniskorna imorgon och ber om uppskov... för det här går inte!!!!

SBBK

Basket idag (kanske). Har bara varit på en enda match i hela sitt liv. Mamma ska sjunga nationalsången och får se om hon får gratisbiljett till mig...

image858

Böcker

Måste försöka sälja min kurslitteratur nu snart. Men finns typ inte info om alla böcker på internet... eller jag hittar det iaf inte. Så jag vet inte hur jag ska prissätta! Kanske kan dra förbi universitetet idag med David när vi drar till Sthlm! Får se! Nu ska jag iaf gå på toa och göra mig iordning. Jag låg kvar länge i sängen idag ^^ Åt frukost kl 10:30 och sedan dess har jag vara varit kvar i sängen och pratat i telefon och tittat på serier på datorn! Men nu ska jag upp
Så jag är klar att åka 15:15!

PLUUUUULLLSSSELIPUSS!!!

PS: Kände mig heltjock i skallen när jag vaknade imorse så jag drog - appearently - inte till twistergrejset imorse! Info till Tove alltså!

Mer spam:

Här följer de första rocklåtarna som jag någonsin tyckte om (vad jag minns). Kom ihåg att jag tyckte att sångaren i Queens of the stone age var het! (nu fick man inte lägga upp videon =((( men jag lägger upp liveversionen)

Queens of the stone age - No one knows



Soundgarden - Black hole sun (när jag var liten satt jag alltid och väntade på scenen med tanten med äppstift runt munnen där hennes läppar och ögon smetades ut i slutet... el crescendo)

Fatty

Nu måste jag verkligen skärpa mig! Tycker det är skickligt av mig att gå UPP i vikt när jag knappast har nån mat alls!!

Jag som kände mig riktigt fin förut idag... det försvann väl med all pasta och ost och smörgåsar antar jag! Blööää! Dumma Erik!

image856

GOSH

Jag ser ut som jag är gravid :'(

Men, i sin verkliga mening tycker jag att graviditet är väldigt vackert för det är i princip den enda viktökningen som är accepterad i samhället... vilket i sig... inte är bra!

image855

So you think you can dance

Usch vad ledsen jag blev! <=( Rödtotten var ju så himla duktig!

Saknar SYTYCD från USA!
image854

Spam

Okej, efter detta ska jag försöka sluta spama mina läsare med musikvideos!!

Bättre låtar ;)

Tove lade upp en video med Clawfinger och Alice in videoland på sin sida. Jag passar på att lägga upp två låtar med dem som är bättre!! ;)
1) Clawfinger - Bigger and the best
2) Alice in videoland - Red
Nu hittade jag tyvärr ingen riktig video till Red med... ah!


Matte

^^ Under typ ett dygn har jag pluggat igenom 1/4 av matte B-boken! Borde kanske suttit lite mer med den. Vill kunna hjälpa Erik så bra som möjligt!
image853
PS: Han går inte på komvux i Kalix... var den bästa bilden jag kunde hitta utan att behöva leta!

Lynch



HAHAHAHAHA!!!!! TOPPEN!!!!!

Sjukt! Jag ringde Susanne på ICA Enhörna för att fråga om jag kunde få betyg för mitt jobbsökande! Tror du inte att hon trugar på mig ett sommarjobb från maj?? Ska dit och jobba in mig lite tisdag den 29e april. Hahahaha! Hon frågade om jag ville ha sommaranställning eller timanställning. Jag sa att jag kunde ta sommaranställning sålänge! GUD VAD SKÖNT!!! Jag har varit så irriterad nu... särskilt när mamma har nämnt jobbsökande! Nu känner jag verkligen att jag kan slappna av!!! Bruxanvisningarna känns inte alls lika jobbiga längre! Halleluja!!!

Katinka: Servitris/ICA-biträde

image852

Bönor

FY! Jag "börjar" bli "lite" trött på bönor nu!

Kost: Gröt, bönor eller spaghetti med ketchup.

Sitter och äter en slags vita bönor från eldorado eller nåt...  mojset som det ligger i ser misstänkt mycket ut som sarre... det var länge sedan jag var så trött på nåt så att jag inte alls njuter av det och bara pressar i mig det. Likheten vid sperma gör det inte bättre.

image851

The loving couple

Hon är för snygg för honom!
image848
Fortfarande...
image849

Jag ger upp!

Han var för deformerad helt enkelt!!!
image847

MANover 2

Fortf. INTE klar!!!
image846

För ful!

Har nog tagit mig vatten över huvudet... det finns typ FÖR mycket att fixa på den här killen!!! Han är alltså ABSOLUT inte klar!!!
image845

Hmmm!?

image844

MANover

Nu utformas hennes pojkvän!
image843

Makeover = done

Första makeovern:
image841
Andra makeovern:
image842
Overall makeover:
image840

Remake in photoshop

image839

Uppgift

Låtsas att du är en uppdragsgivare från ett företag och du vill ha en lite småflummig reklambild! Så, nu är det upp till dig! Ge mig informationen om företaget och hur bilden ska se ut...!!!

Patricia

Kön: Disco-diva-bitch
Ålder: 14
Psykologiskt läge: Roger Pontare
Hårfärg: Banangult
Ögonfärg: Läppglansnyans
Matvanor: McDonalds
Favoritdjur: Gris-katter
Tandhälsa: Porslin
Klädstil: Tinklebells päls
Favoritmat: Champagne
Proffession: Proffessionell Britney Spears
Bästa vän: Carina Berg
Hobby: Stalking
Bästa minne: När Brittan besökte Sverige
Värsta minne: När Brittan rakade huvudet
Favoritägodel: Sitt hår
Förebild: Patricia
Om jag vore en grönsak: En körsbärstomat
IQ: *bling*bling*
image838

ÅH!!! Vad gott!

Senapssill!!!
image837

OJ

OJOJOJOJOJ!!!! Aaaaaaaaaaaah! Alltså... HAHAHhhashahhsdhahaahsahhsahahkhahkdahwhahaha!!!!


HOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Långsamt

Varför går allt så långsamt. Saknar äventyr... var är Pippi när man behöver henne??
image836

Annons

image835

Sötaste ever... EVER!!!


Och detta är det fulaste ever:

Listerine

Min älskade Listerine... var är du?
image833

KRAM!!!

Jag vill ligga och prata hela natten i mörkret! Bara med en nära vän eller inte... eller en vän... eller en inte-vän! Nåt av dem!! Hur som helst vill jag ligga och prata hela natten... för det älskar jag!

image832

Saknad?

Nu känner jag på riktigt att jag saknar någon att vara nära! Jag har väl träffat  en handfull pers som jag har varit lite sådär kärleksfånig i huvudet pga sedan det tog slut med Micke för ungefär ett år sedan. Samtliga som det har handlat om har varit upptagna... JAG skulle aldrig (vad jag vet) stöta på en kille som har en flickvän. Så det blir så att jag aldrig gör nåt då. Vilket lämnar mig ganska håglös.

Jag har som en slags kvot som killar måste fylla. Det allra viktigaste är att jag känner mig attraherad av honom (självklart) men detta finner jag att det inte händer alltför ofta. Det kan vara någon som jag blir lite småintresserad av men sedan när det kommer till kritan blir jag bara obehaglig till mods för att jag egentligen inte alls var det. Det har varit en del killar som det inte har blivit så med... men som sagt är upptagna. Dessutom har jag som vanligt hittat bra anledningar till att det aldrig skulle funka... detta funkar däremot utmärkt för mig! Jag ska ju ut och resa och vill inte ha någon fast pojkvän... jag har alltför traumatiska minnen av sådant för att inte få ont i magen av att tänka tanken på att resa ifrån en pojkvän. Nä, då skulle det isf vara en flirt av nå slag. Men det är ju något HELT uteslutet med killar som har flickvänner. Visst, skulle jag vara seriöst intresserad av killen och av att starta nåt på RIKTIGT skulle det handla om nåt annat... men att bara inleda nåt oseriöst och sedan dra... då kan de lika gärna stanna kvar i sina förhållanden
image831

Gin

Är inte jag rätt lik Gin i Bleach på den här bilden??
image830

Middag hos mormor och morfar

Mm... det var väl som jag trodde... chokladen dök upp... försvann, återuppstod... och försvann igen. Katinkas mage växte...
image829

Brux

Verkligen... köp av mig! Snälla!!!

Jocke

Kön: Pensionärstant
Ålder: 3
Psykologiskt läge: Chimpans
Hårfärg: Brun-svart-grå päls
Ögonfärg: Kompostbrun
Matvanor: Banan
Favoritdjur: Roadkill
Tandhälsa: Kindtand
Klädstil: Nudist
Favoritmat: Piña chocolata
Proffession: Busschaufför
Bästa vän: Herr Nilsson
Hobby: Loppor
Bästa minne: Förhandsvisningen av apornas planet 1967
Värsta minne: Lekställningen gick sönder
Favoritägodel: Röd plastbit
Förebild: Katinka Lindahl
Om jag vore en grönsak: *Aaah ah aaah oh ooh ooooh*
IQ: ... chimpans...!?
image828

Tove

Kön: Man
Ålder: 45
Psykologiskt läge: Apatisk
Hårfärg: Genomskinlig
Ögonfärg: Salami-rött
Matvanor: Värre än mina
Favoritdjur: Tordyvel
Tandhälsa: Obefintlig
Klädstil: Trashy-bitchy-girlie-green
Favoritmat: Hårrötter
Proffession: Amatör
Bästa vän: Pettson
Hobby: Scab-removal
Bästa minne: Vattenkoppor
Värsta minne: Geri Halliwell lämnade Spice Girls
Favoritägodel: Navelludd
Förebild: Katinka Lindahl
Om jag vore en grönsak: Öl...?
IQ: Fiskmås
image827

Byggområdet

Vad finns det för utomstående att göra där???

Bruxanvisningen

Nu är det på allvar! Bruxanvisningen är en viktig atteralj som bör finnas i var respektingivande Stockholm(området)ares hem! Inte nog med att du i denna underbara tidnings frånvaro sänker Stockholms studenters moral och kämparglöd... du går även miste om att bidra till den största händelsen i Stockholm på en hel TREÅRSPERIOD. Se till att DU blir ägare av denna magnifika tidning så att DU inte blir den som missar den väldigt viktiga informationen om Quarnevalens alla vinklar och vrår. Dessutom finns det i bruxanvisningen mängder med ovärderbara humoristiska serier och bilder som generöst har arbetats fram av vår framtida tecknarelit. Kontakta mig omedelbart när du ser detta och BE för att jag har kvar en bruxanvisning till just DIG!

PS: Specialmeddelande till Helena! Det om öltälten stämde inte... bara för oss byggare. Quarneval
image826

Kiwi


Tävling

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde
image825

Tack Jwann

Underbart!! Kom hem redan 01:15 inatt. Jwann släppte iväg mig 45 minuter tidigare så jag slapp åka nattbuss!!! ^^ Jag fick tom åka med sista 751:an från centrum!!! UNDERBART!!! Nu är jag sjukt trött och ska typ... sova! SOV GOTT alla!!

Nu är jag helt slut...

... men vänta, det kommer mer!!!

Nu kanske det är dags att jag berättar vad jag har haft för mig de senaste 24 timmarna! Kl 19:19 åkte jag från Brunnsäng och kl 21 var jag på Nymble på KTH. Där såg vi en MINST sagt ÄCKELSUPERDÅLIG film som heter "Funny games U.S"... De såg till att man knappt missade en sekund av vad skådespelarna gjorde... den var... ja, jag hade ont i magen hela filmen för att jag kämpade emot så hårt att inte gå därifrån. Ja, Micke... värre än the-spartans-filmen!!!! Kanske skulle jag ha vetat om den var sämre än "Familjen Tennenbaum" också om jag hade sett mer än en kvar av den. Men iaf så tvingade jag mig verkligen igenom helvetet. Efter det var det cypertown-grejs på andra våningen i KTH's kårhus. Vårat lag satsade på utrotning genom att bära vita ovvar- och labbrockar. Det gick inte så bra! Av 10 lag slutade det med att vi kom tvåa :| Fan vad vi regerar! ^^ Dessutom var vi en person mindre än det andra finallaget också! Detta gjordes mellan 01 och 04:30 ca. 5 matcher spelade vi! Det skulle ha varit 4 men det blev problem med datorn så vi fick spela om en match... varm och utpumpad! Efter det så väntade vi på en bänk ute under en blå pressening till 05:40. Efter det väntade vi i en kö bredvid en luffartunna med eld i som stank giftig bränd plast och målarfärg. Detta gjorde vi till ca 07:10 då vi äntligen fick ut våra "Bruxanvisningar", tidningar som vi måste sälja (eller betala själva *panik*) för att få vara med på quarnevalen - vad fan har jag gett mig in på?????  Jag och Tove gick sedan runt ca 1,5 h och lyckades sälja... jo! 5 TIDNINGAR!!! <=( Så snälla... om någon som läser detta vill köpa en tidning av mig för 40 kronor skulle jag vara ytterst tacksam!!! Det står "Sveriges bästa humortidning" på den och man kan där läsa om quarnevalen och allt möjligt annat skojigt krafs! Så snälla... för oss fattiga studenter/arbetslösa, köp en tidning! Vi har sammanlagt 130 tidningar att sälja och nu 125 tidningar kvar!!! Kl 15 idag ska vi också jobba på puben till kl 00:30 inatt. Sedan bär det av fredag lunch-tid att sälja tidningar igen. Det är svårt ska du tro. Stockholmare är inte lättflirtade!!!!!
image824

Ses senare

Nu kommer inte jag vara hemma föränn fredag morgon! KRAM PUSSSSSS!!!

image823

Bästa bloggarna i världen?

Enligt time är de här bloggarna de främsta. Tänkte väl dela med mig ^^ Jag är bara bekant med en av dem: the satorialist... väldigt kul blogg!
image822

Nicole Richie

Såg häromdagen ett kändisprogram på MTV, det handlade om kändisars ovanor. Iaf, en del av programmet handlade om att kändisar har dåligt bordsskick! De hade bilder på bland annat Nicole Richie. Hon såg faktiskt minst sagt förbannad ut när hon åt sin mat... det måste jag hålla med om. Men jag menar, hur bra är det att exponera bilder på en anorektiker som äter och sedan säga att det ser sjukt ut?? Hmm... uppmuntring till att äta mer??? I don't think so!

image820image821

Mammas skiva

Lyssna här på mammas skiva och köp här. Man måste ju hjälpa till lite med marknadsföringen! ^^
image819

Megalyx

Idag köpte mamma med sig en kräftstjärtssallad från ELLBE till mig. Den ska jag äta till lunch idag!!! ^^
image818

Harry Potter eller Elton John?

För länge sedan togs en bild på Johan där han flashade ett perfekt Harry Potter-leende... då gjorde jag om honom till Potter...

Nu har jag gjort det igen... men nu funderar jag på om det inte är mer likt Elton John än Harry Potter!?
image817

image815

Photoshop

Jag har ont i magen. Den är alldeles pirrig. Tankarna går runt, runt, runt i huvudet! Vad ska jag göra... VAD ska jag göra??? Jag har fått en plötslig ingivelse... ett infall... ett psykfall...? Aaaah... jag kan inte se rakt! Tänk dig när man är berusad och tycker det är lite kul helt plötsligt att undersöka hur många kopior det finns av en enstaka person... så känns det nu... fast det är inte med flit. Jag kan inte fokusera. Vad ska jag göra? Jag har fått för mig att jag vill gå nån slags utbildning som involverar att lära sig photoshop för det är en sjukt fantastisk uppfinning. Jag vill åka till Nya Zeeland ett år, jag vill resa jorden runt, jag vill åka till olika ställen och jobba i kortare perioder, jag vill lära mig dyka och surfa, jag vill utbilda mig i någonting kreativt, jag vill jobba som servitris på westers, jag vill festa, jag vill... alltså... ALLA de sakerna vill jag... NU!! Jag vill allting före allt annat... jag vill lära mig DET nu... men innan jag lär mig DET vill jag göra DET... men jag vill fortfarande lära mig DET NU! Mina tankar befinner sig i kaos och jag kan gå från att veta exakt vad jag vill till att komma på att en HELT annan sak också är EXAKT vad jag vill...

Det här var lite jobbigt att läsa va!? Tänk dig att befinna dig i mitt huvud... oj oj oj, du skulle bara veta!!!
image810

Snöblandat regn

image809

Att gymma eller att inte gymma

Det känns så meningslöst att gymma... iaf eftersom mitt gym är på SU! Frescatihallen... Det tar liksom mer än 3 ggr så lång tid att ta sig dit och hem än vad det gör att gymma!! Nu när man har så många måsten att söka jobb och så! Iaf så körde jag mammas träningsvideo med Cindy Crawford nyss. Har väl kört den 3-4 ggr nu. Tror jag börjar bli sjuk för idag blev jag trött redan efter uppvärmningen som är jättekort... Men jag tvingade mig igenom hela och nu har jag världens huvudvärk. Kan ju bero på min undernärda kost också... det måste det nog göra. Men nu är det bara ca 1-2 veckor kvar tills jag får tillbaka pengar från "rock am ring"-biljetterna... så snart ska jag kunna äta LITE bättre iaf! ^^ ÅH, lyx förresten! Idag ska jag äta de stora vita bönorna som Micke prackade på mig =P Det ska bli gott!!! Med pasta och krossade tomater tom! Lyxigaste maten som jag har lagat på ett tag nu... Nu ska jag äta ett äpple! Ska bli skönt med pengar! Då ska jag köpa... hmmm, KÖTTFÄRS!! ^^ =DDDD
image808

Räknar

Ja, här ska räknas!

Rough day

NU är jag TRÖTT!!! Drog hemifrån 12:20 i eftermiddags och kom hem ca 21 ikväll. Först var jag hos ibussines på arbetsintervju. Värsta seriösa lokalerna... Men riktigt sugigt arbete!!! Visst, 17000 i månaden fs!!! Men ändå. Arbetsuppgifter: ta bort häftklammer från dokument, sortera i två olika högar, låta maskin markera förbestämda stycken åt kunden, kontrollera att allt blivit markerat. Detta skall göras på MINST 1000 dokument om dagen. Man kan jobba allt från 7-8 på morgonen till 15:30-18:30 på kvällen!! :| MED OVANSTÅENDE!!! :| :| :|

Hoppas nästan att de inte ringer!!!

Efter det fikade jag med Helena och följde med henne och kollade på lägenheter i Sthlm. Nu blir det Kungsholmen from sista maj för Helena! ^^

Nu ska jag kolla vidare på TV

Förbannelse

Jag skulle ringa tillbaka till i princip alla ICA-affärer jag ringde igår. Jag satte mig flitigt och lydigt ned vid datorn. Klickade upp alla telefonnummer som jag hade skrivit ner, alla personer som jag hade blivit tillsagd att fråga om och alla tider då jag kunde - eller inte kunde ringa. Första numret: upptaget. Andra numret: upptaget innan jag slagit klart. Konstigt... Ringde andra numret igen. upptaget. Tredje och fjärde numret: upptagna. Första numret igen: upptaget. Hmm, börjar kännas lite otroligt. Min mobil (ligger oanvänd på sängen): upptaget!!! Men vad fan???? Ringer några nummer och får upptaget på alla. Min mobil igen: upptaget. Jag duschar och borstar tänderna. Ringer lite: upptaget... många innan jag ens hunnit slagit klart numret! Vad är det för fel på vårat telefonabonemang? Det är inte telefonen för jag provade och ringa med alla tre vi har hemma. Aja, det var ju kul. Det som tar så mycket viljestyrka av mig att ta tag i sånt här... kommer bli emotionellt utmattad varenda dag ju!! Aja, får försöka imorgon... ska snart iväg på arbetsintervju i det blöta blå!

image807

Drunken?

På min arbetsintervju ska jag visst på dykningssemester?
image806

Ibland... ja då blir jag bara alldeles utarbetad av att tänka...

Här är en fin sång! (blunda när killen börjar sjunga... han ser bara deprimerad och tråkig ut... blunda gärna hela tiden för tjejen ser smått galen ut faktiskt)

Problem?

Jag tänkte bara informera att ett poblem som vissa personer sporadiskt har fått ta del av att det inte alls är lika stort längre. =D Kanske beror det på att jag inte har pengar att nära problemet med... men iaf tänkte jag säga det. Ni som VET förstår nog. Ni andra ska vara glada att ni inte vet ;)

Bleach = nazi?

107 avsnitt sedda!
image805
Det är ju sådär lite grymt bra... om man står ut med tecknat och överdrivna japanska manga-uttryck förstås! Men en sak stör mig som jag upptäckte igår!
image804
Kolla in handtaget på hans svärd på bilden ovan... är det bara jag eller...? Visst kan man tro att det är ett sammanträffande. Men i de senaste avsnitten så handlar det om en "ras" som kallas Bounto. När de utför sina riter snackar de tyska. Jag är nästintill säker på att allt bara är sammanträffanden... men... aah...

ICA

Nu har jag ringt varenda ica på söder och varenda en förutom två st  så var inte chefen inne på söndagar (förstås). Så jag ska alltså återkomma till typ varenda en imorgon! Då blir det till att fortsätta ringelinga då!

image803

Infall

Jag fick ett sjukt plötsligt infall! Jag ville att det skulle vara sommar och att jag skulle vara på en sommarfest (utomhus någonstans) och så springer alla och nakenbadar! Sjukt mysigt! Ärligt!!! Se hur mysigt det ser ut! NU ska jag sova!!! PUSSELIPUSS lajk 14:is 4ever!!
image802

I rule

Just had to say! ^^

Kris kris kris

Det är nog ingen som vet vilken panik jag kan ha över mitt hår!! Nu är det kort men ändå inte snyggt kort så man kan göra någon frisyr med det!!! Man skulle kanske vara kille på 60-talet!
image799
Iaf... fyfan... dessutom, DESSUTOM har jag en intressant utväxt!! Ni mer rutinerade tinkalinka-blogg-läsare vet att jag är luspank och häromdagen åt jag - för att dryga ut mattillgången - potatis som hade legat så länge i kylskåpet att den hade blivit alldeles mjuk... några vad gröna (giftiga). Iaf så färgade jag håret innan jag började på SU. Mörkbrunt skulle det vara, jag hade med bild och allt. Det blev typ... svart. Jag är en sån som aldrig klagar ang. felaktiga saker och gick med på det när frisören sa att det var brunt. Nästa gg jag kom tillbaka och skulle färga utväxten frågade samma frisör: "är det svart?". Då blev jag förbannad men sa inget. För några månader sedan färgade jag utväxten igen, fast hos en annan frisör. Jag sa att jag ville färga utväxten "mörkbrun!!!" och frisören valde en färg som låg mitt emellan mitt egna blonda hår och den fula svarta färgen. Nu har det växt ut ännu mera. Nu är det alltså en "perfekt" fadning från svart till blond. Fixar jag håret på fel sätt kan det se ut som att jag är flintskallig!!!

LÄNGTAR!!!
image800
USCH FY!! Måste göra ett tillägg!!! Ät inte ditt eget hår! Det finns ju tjejer som äter sitt eget hår istället för att äta mat för att gå ner i vikt. En 18-årig tjej åt sitt hår och började få magsmärtor. Detta hittade de i hennes mage!! Den vägde 4.54 kg!!
image801

Men galgar är värre

;)

Snart svält

Oj oj oj! Nu börjar maten verkligen sina!!!

Skafferiet:
- Honung, socker, mjöl, bakpulver, spaghetti, ris, havregryn, russin, solrosfrön, sesamfrön

Frysen:
- Hackad spenat, haricot verts

Kylen:
- Bregott, margarin, kycklingbuljong, ketchup, sötsur sås, 100 g köttfärs


Detta är allt jag har hemma... jag har i princip inga pengar och har inte handlat på en mataffär på ett mycket bra tag (tidigare köpte jag någonting på ELLBE nästnintill varje dag). Observera att jag har både smör och margarin men varken bröd eller pålägg. Jag har inga färsta grönsaker och snart har jag inget kött heller eftersom jag planerar att äta köttfärsen till lunch idag. Den enda verifierade maten som jag kommer äta framöver är spaghetti med spenat eller haricot verts. När frysgrönsakerna tar slut blir det väl pasta med ketchup eller sötsur sås... det vill säga när det inte blir havregrynsgröt med frön och russin i (lyxmat). När gröten väl tar slut kommer jag nog bli lite rådvillig. Jag har en 500lapp sparad för att kunna betala hyra till mamma. Förhoppningsvis går det fort att få tillbaka pengarna till Roskilde. Hahaha, detta är värsta svältkrisen... jag har typ mat för en vecka... och då får jag äta samma sak mer än en gg om dagen!

image798

Högskoleprovet...

... är visst idag! Borde göra om det nu när jag vet att jag har brytningsfel på ena ögat och äger ett par glasögon... du skulle bara veta hur svårt jag har att fokusera utan glasögon.. som nu, hahhaa!

YES!

André Wickström hette han!!!

image795

Normalt sett ser han ganska hemsk ut... vänta, jag ska lägga upp en bild där han ser ut som man brukar se honom!! På bilden över måste jag säga att han såg riktigt bra ut... trots den skumma frisyren!

image796

That's more like it! Här ser han tråkig och stel ut som vanligt. Nu kommer den stora utmaningen... att hitta en bild/filmklipp där han inte har glasögon. För jag såg honom nyss utan dem och när han låtsades vara norrman... och trots de hemska kläderna och sånt där långt hår och läskigt skägg som jag inte tycker om tyckte jag att han såg skitbra ut!!! Vänta bara... snart kommer nog bilden!

image797

Okej, supersnygg ser han kanske inte ut där då! Men det var nåt visst... Härligt leende iaf =)

Komiker

En finsk komiker som brukar spela en smal snubbe med glasögon... vad heter han?? Hjälp!

image794

ZZZZZIIIIIMMMMM

AOOOWWWW!!!!

Roskilde och Rock am Ring...

Avbeställt!!!

FAN!!

KUK OCKSÅ!!!!!!

Arg

Jag blir så trött på att ingenting ska vara lätt... någonsin. Man får kämpa för allt!! Man får kämpa sjukt mycket för varenda liten sak och så när det kommer något som verkar så självklart slutar det ändå med att man känner sig helt utpumpad långt innan man får känna att man har kämpat färdigt... jag vet inte när någonting kändes lätt senast!

Allt har bara gått utför sedan jag slutade på universitetet... Är det ett straff för att någon däruppe tycker att jag är inkapabel till att slutföra någonting. Jag mår egentligen alltigenom bra... men alla dessa saker som måste analyseras om och om och om och om igen hela hela HELA tiden får mig ibland att bara vilja slita tag i nån människa och skrika och SKRIKA på'n tills hon/han blir helt förtvivlad!!!!

Åh!

Varför mitt lillfinger är lite snett

Då... ouuuch! Det äckligaste äääckligaste var när jag hittade "resten" på kniven!!! >_< Detta skedde för ca ett år sedan.
image792
Nu... eeeh... jo, det är liksom inte runt längst ut längre! Mina kamerabatterier suger och tar slut hela tiden så jag var tvungen att ta kort med webcamen.
image793

Rock am ring

Jag pratade med Helena idag! Informerade bla om att Mickan kanske inte ska på Roskilde och att hennes kompisar typ ska till Arvika. Vi diskuterade bristen på bra band och kom på andra och tredje tankar angående att avboka rock am ring... dit kommer ju sjukt bra band! Hmm... iaf så sa jag att jag skulle ut och googla efter bilder på folk från rock am ring. Jag är säker på att det finns snygga killar där... men isf misstänker jag att många av dem kanske har tappat bort sin kamera... (klicka på bilderna om du mot förmodan vill se odjuren på närmare håll)



Vad säger det att killen med cigarett i naveln ser mest "frestande" ut???

Guitar hero

Imorgon ska jag över till syrran och spela guitar hero. Hon och Erik skulle bjuda över några polare. Det ska bli mysigt! =) Nä, nu måste jag äta frukost. Har ju varit hemma i typ en timme!

Bil

Fick en kommentar om en oerhört snygg bil a la rishög idag ^^ Det skulle nog vara bäst att skaffa körkort innan jag skaffar bil!!

PS: Vem är Henrik, känner jag dig?

Just det, det var annat jag ville skriva. Jag är nu expert på Södermalms gatusystem (ta mig inte på allvar, min ribba ligger troligtvis lägre än din gör när det gäller orientering). Jag har planerat olika - väldigt expertiösa - escape routs på Söder. Jag ska kunna ta mig hem igen. Det enda lite småtrista är väl att jag får gå från polhemsgatan till Brunnsäng... annars är det toppen och allt är perfekt förberett! ^^

Kramar och pussar!!

Här ska letas!

image782

Sthlm

Nu ska jag iväg... får se om jag kommer hem :|

Jakt

Imorgon ska det letas efter festlokaler som jag ska jobba i 23, 24 och 26 april. Det verkar bli krångligt!!! Nu skulle man ha bil!!!

Bad

Jag är feg! Hahaha! Skulle bada mysbad med ljus och allt. Men jag var ensam hemma och klockan närmade sig spöktimmen så jag vågade inte ha det släckt. Tänk om ett spöka viftade ut mitt ljus så det blev helt kolsvart... Då skulle jag dö! :| Det slutade med att jag låg i ett tänt badrum med ljus. Det blev bara varmt och jätteljust och omysigt!!

image781

<3

Nu är datorn hemma igen ^^

Bäst!

Jamen, det är väl klart man fick jobbet... liksom!!

HA! 23 april! =D

Arbetsintervju

Snart bär det av! Arbetsintervju på Westers Catering och Arrangemang AB. Känner fortfarande av alla baguette jag åt sent igår kväll!!! Håll tummarna!!!

Pussar och kramar

Ang. tidigare inlägg: Jag kan fortfarande inte fatta att jag åt upp en banan som en främling hade ätit av på nattbussen... nää, det är sjukt!

Nytt rekord

För många andra kanske det inte är så mycket... men för mig är det ^^ Mitt tidigare rekord på antalet enskilda besökare på en dag var 31 st... dagens antal: 53... fatta vilken ökning!!!! =DDD Aja, nu vill Micke ha tillbaka sin dator!

Love!! <3<3<3<3<3

Lurad

Ja, jag vet nu att det med villan var ett "jätteroligt" aprilskämt... Dessutom har inte heller Micke gjort sin kompis gravid och ingen porrfilm ska spelas in i Norrköping! HA-HA-HA.... vad roliga alla är...!

Jag är lättlurad... utnyttja det inte!!!

Gammal fyllelogg

Fyllekväll! Nov 2007, Johan berättade för mig i lördags kväll, själv minns jag inte - och skäms för - händelsen:

Jag, Johan och Helene sitter på nattbussen hem. Precis gått på... den har inte börjat åka ännu.
Tjejen framför (30-35 år ca) börjar äta en banan.
"Åh, vad det luktar banan! Vad gott det vore med banan!" säger jag högljutt och menande!
Jag sa det så uttrycksfullt så att tjejen sa: "Du kan få min banan, den var inte så god!"
Katinka: "Åh, tack snälla!"
Jag var alldeles överväldigad och tog bananen och åt... av en främling, på nattbussen.
Helene och Johan garvade mycket!!

image780

Åt helvete med hela skiten

Förra året var det tydligen svinn på 100 000 kr i NF! Så nu ska det tydligen slimmas ordentligt. Gröna villan ska bytas mot gula villan och humanisterna tar över min älskade Greens (Gröna villan)!!! Jag blir så jävla förbannad. Jag ska nog inte vara med längre!!
image779

Gammal gammal Katinka-film!

Ha högtalarna igång! Den är heeelt störd!

Dröm på dröm

Det här är lite kul! Jag gick upp 8 imorse! Jag åt gröt och pratade med mamma lite. Sedan kollade jag två avsnitt av bleach och somnade. Jag satte alarm på kl 10. Nu för ett par minuter sedan började jag drömma att jag var ute här utanför lägenheten. Jag ser en ung kvinna som går nerför en asfaltsbacke med sin hund. Hon börjar till synes att leka och springer med hunden. Plötsligt snubblar hon på sitt långa hår och gör en volt i luften och ramlar framlänges på näsan! Jag ropar på henne och frågar om hon vill ha hjälp. Hon skyndar sig upp på fötter och springer upp för en gräsbacke. Jag ropar på henne flera ggr men hon skyndar sig bort. Jag säger "otacksamma surkärring" för mig själv... sedan vaknade jag hastigt av att min mobil ringer. Jag kände inte igen numret. Det var en kvinna som ringde från eBussines... jag ska på arbetsintervju nästa måndag!! ^^ Yeah!!
image778

JAAAAAA!!!

Nu ska ni få att läsa!!!!!

Mitt och Johans kollage, är de lika? Jag tyckte Gary och Johan tyckte Gunde:
image775
Förslag till insparquesmärke 2008:
image776

Uppgift, Gamla stan under vatten:
image777
Nu är havregrynen slut men jag hade gamla "MåBra"-havregryn från ica. De smakar mycket annorlunda!!! Lite som man tänker sig att dammtussar kan smaka... fast liksom gott ändå!

Tänkte tacka David för att han är en sån bra vän också ^^

På onsdag ska jag på arbetsintervju på en cateringfirma... håll tummarna!!! =DDDDDDDDDDD

Det blev inte så långt! Jag som har haft så mycket att säga de här dagarna då bloggen legat nere. Aja, snabb och underbar är bloggen nu iaf! ^^

Massa pussar!!! (L)

Blogg

Funkar det nu?

RSS 2.0