Msn

Jag har för länge sedan upptäckt att en stor del av mina läsare finns på min msn... det är iaf så det går ihop i mitt huvud! Därför om jag har varit hemifrån en hel dag och inte varit inne på msn en stund på kvällen som jag brukar: då sjunker antalet bloggbesökare med en nästan bestämd andel besökare. Folk måste alltså bli påminda genom att jag har min bloggadress i mitt msn-namn!

Bara för att Magnus tror att jag ljuger

image741

"Who's king here?"

image740

Note to self

TÄNK inte ens på att börja äta glass igen.... släng ut godispåsen genom fönstret, nachochips.... du gillar ju inte ens nachochips! ÄR du dum i huvudet eller? Skärpning!

Gym

Jag har bestämt mig! Trots att jag nu har bestämt mig för att inte göra lumpen :'( så har jag ändå bestämt mig för att göra någonting åt min kondition. Jag ska försöka ta mig upp till frescatihallen så ofta som möjligt för att springa! Dessutom försöker jag stretcha ut mig lite... jag är så himla "stel" i kroppen. Sedan MÅSTE jag gå på en ordentlig ryggmassage snart också; jag har länge haft flera knutar än vad det finns rygg. Skulle jag massera bort alla knutar skulle jag gå ner flera kilo ; ) Nädå! Men jag menar det... min rygg är hårt åtgången! Till sommaren ska jag alltså orka springa 30 minuter! Skratta ni... men nu är det en ansträngning för mig att springa tio minuter!!! Nu ska jag sussa... måste vara pigg och glad till när jag ska till gymmet imorgon bitti ^^

PUSS!!!

image739

Tillägg

Kom på några saker som var lite roliga angående lördagen:

1) Jockes gymnasiepolare, Ludvig, trodde att jag och Frans stod och hånglade, fast vi stod bara och ringde Jocke.

2) Hasse (Jockes kompis kompis) frågade efter nån timme eller två varför jag hade gått fram till dem och pratat med dem... bara av nyfikenhet. "Jag känner Jocke" sa jag. "Jaha" sa han och så nåt om att han blev besviken eller nåt. Han hade typ trott att jag inte kände någon i sällskapet utan bara gått fram. Skojigt!!

3) När jag gjorde tabben med att somna på tåget så att jag inte märkte att den kom fram till Tälje och därför åkte hela vägen tillbaka till Stockholm igen: Jag var inte den enda. När jag gick av på Södra så kände jag igen två olika personer som hade gått på samtidigt som jag på Centralen. HAHAHA, jag var alltså inte den enda som sov mig förbi min hållplats.

Ett dygn att glömma

Igår kl 20 spelade vi ölspelet hemma hos Mickans kompis Josse (förfest). Det var jag, Mickan, Freddie, Josse och Kalle. Jag drack Lapin Kulta (hade i bokhyllan hemma) och blev bjuden på lite Jack Daniels! Sedan drog vi senare in mot stan. Vi kom inte in på Ace... bara jag och Jocke som var över 20 och folk som var arton slutade de släppa in en kvart innan vi kom. Så vi drog till ett pisställe som hette K15. Där ville iaf inte jag och Mickan stanna så vi drog efter mycket om och men och kollade om hon kom in på debaser dit Jocke redan hade dragit. Det gjorde hon inte men det slutade med att jag stannade iaf. Det var skojigt även om jag fortfarande inte tycker att det är ett bra dansställe. Efteråt... runt 3 tror jag kanske, så drog vi till skrapan där "en av personerna" bodde. Där skrev jag det tidigare inlägget och lyssnade på rätt dålig musik. Sedan efter ett tag drog vi (jag, Jocke och Frans). Vi gick i regnslasket i en evighet. Frans köpte pizza på 7eleven och Jocke köpte... nåt annat (minns ej). Pizzan var god =) Iaf så gick vi i en evighet. Jag var trött och Frans sa att jag ju kunde sova hemma hos honom eller Jocke men så iaf efter en LÅNG stund (med genomvåta tygskor) så såg vi en buss var det stod "Sergels torg" Jag vinkade hejdå och sprang till den. Jag gick av vid centralen och upptäckte att det gick ett 05:12-tåg till Sdrtälje. Jag sprang och hann med det! Jag frös helt sjukt mycket och satt och darrade ett långt tag... tills jag somnade. När jag vaknade kom chocken :| ÅRSTABERG!!! Jag hade åkt in till Södertälje och sedan åkt tillbaka ut!! HELT JÄVLA SANSLÖST!!! Jag frös helt sjukt mycket och kände mig helt jävla grundligt pissed off!!!! Jag hoppade av på Södra 06:44... kollar över på andra perrongen och ser hur Södertäljetåget kommer.... och åker... Jag går upp och ser på tidtabellen. Nästa tåg: 07:15... "bara" halvtimmen att vänta. Det är obeskrivligt hur mycket jag frös!! Iaf kom jag med det tåget och så kom jag till Tälje kl 08. Kl 08:15 var jag i Brunnsäng (somnade och höll på att åka förbi min hållplats då med). Jag handlade ägg och gick hem. Det är helt sjukt hur idiotisk jag kände mig....

Till jag och Martin...

... och komma och titta på oss...


Nu har jag spelat tvspelen tund...

Vad ska jag glra
Sjuksköterskerna som tår där och lagar mat åt en
Det var ju helt sjukt nu sist¨
Praktiska saker, jag hatar det verkligen
Jag hatar det verkligen
Det kommer kännas som ett myggbet
Ah, det är skönt
Vad skriver du? Mmmmm
Hon gillar det att citera mig,,,


*ystnad*

Åh, sen så somar han... aah, så kan det vara

Lumpen

Detta är otroligt... jag har väldigt dålig kondition.... jag har dock kommit fram till en sak som jag är LIIIIVRÄDD för att jag har kommit på!!! Jag funderar... ALLVARLIGT, på att söka till lumpen :| Alltså skrattretande, jag vet! Men fatta utmaningen! Fatta vilken sjukt effektiv personlig utveckling! Alltså jag måste nog förklara detta:

Personlig utveckling är nog det viktigaste och mest belönande som finns på hela jorden!!! Fatta vilken jävla tönt jag kände mig som innan jag började på universietet! Jag är en helt ny människa här inuti! Alltså... jag mår helt sjukt mycket bättre nu än jag någonsin har känt för mig själv! Jag behöver personlig utveckling... jag KRÄVER det! Det är så sjukt viktigt för mig!

Jag ska iaf tänka vidare på detta!! Jag får se helt enkelt... känner mig lite gammal för det dock =/ Jag fyller ju 21 nu i mars... de flesta är väl typ 18... Aja, jag ska kolla upp detta för ärligt... finns det något bättre för personlig utveckling än lumpen... förutom att typ störta på en öde ö och leva ensam där i ett år ellet tjugo...? Nä, just det!!

image738

Idag var jag tillbaka i skolan...

... men bara för att äta i bärrummet och gå på gymmet med Tove! Ska snart iväg, Totto ska bara boka biljetter till Sweeny Tod. Den vill jag också se =( Men måste spara pengar!! Man vet ju aldrig när jag får jobb!!

LÖV! (L)

Kärlek

Vad söta ni är! Blir ju alldeles rörd! ^^

image737

Skolan = over

Jag har nu officiellt nästan slutat skolan. Vill ha tentaresultatet imorgon sedan är det i stort sett över. Måste nog prata med Birgitta också. Känns sorgligt!! =(

Älskar er!!! (L)

Tack!

Det där var den absolut högsta lågvattenpunkten som jag nånsin nått! Tack alla för att ni är ett så fantastiskt stöd. Tack även ni som inte ens vet att ni hjälper! Det var inte en djup sänka jag hamnade i, bara lite grubblerier och småbekymmer. Jag har bara varit så bortskämd nu sedan nästan ett halvår tillbaka med att må så himla bra! Bara genom att ni finns känner jag mig lugnare och gladare inombrords. Jag älskar er och hoppas att ni mår lika bra som jag gör.

Ta ett ögonblick och tänk efter: Finns det folk som bryr sig om dig, om du är absolut inställd på att det inte finns så förstör du för dig själv! Det finns alltid någon. Stöt inte bort människor runtom dig i ett desperat försök att styrka din tro om att du är ensam i världen... du förstör bara för det själv. Det bästa men svåraste du kan göra är att se till att du kommer upp ur din självgrävda grop själv! Visst finns det folk runtomkring som säkert inte vet att någon ligger i gropen! Men det är du själv som måste be om hjälp att komma upp. Det är inte alla andras plats att själva komma på det, du kan inte förlita dig på att folk har struntat i dig om de kanske inte ens förstår vad som pågår!

Det var en gång i tiden som jag själv kände detta... det var också ett bra tag sedan jag kom upp ur "gropen" och jag känner mig sådär läskigt amerikanskt tacksam och... "blessed" idag. Så jag tänkte dela med mig! ^^

Massa kärlek!!!

Pausen gick inte bra

UN

Bara ett litet

Tinka - Mysfaktor säger (17:52):
nu?
är du klar nu?
nu då?
men nu då?
än nu då?
kanske nu?
nu eller?
 
Du har precis skickat en vibb.
 
Tinka - Mysfaktor säger (17:52):
är du klar nu?
NU?

Tinka - Mysfaktor säger (17:53):
nu då?
nuee?
nu... ja nu!!?
nu!?
nnu?
nnnnnnnnnnu?
nuuuuuuuuuuu?
nunununununununu?
n är u uppochned!
un

Tinka - Mysfaktor säger (17:54):
nu
spegelvänt!
nu
un
nu
un
nu

Tinka - Mysfaktor säger (17:55):
NU!?
^^
 
Du har precis skickat en vibb.
 

Paus

Jag har bestämt mig att - pga personliga själ - så måste jag ta en paus från flera saker. Den här bloggen kommer få lida... Jag ska inte skriva på ett litet tag nu! Jag kommer komma tillbaka men... känner att jag behöver så lite som möjligt att tänka på! Måste fundera lite över mig själv!

Massa kärlek!!

image736

Tugg tugg

Tove: Hehehe... okej du e skum!
Anna: Fjorton 44 35 tååget
Hhhh
Hehe
Fnnffff
Heehe
*andning*
Haaaahhh
Aah
Okej jag ska bara dö nu eller hur!
Hehehehh
*låtsas klappa med händerna*
Tove: *böjer sig fram och skrattar*
Anna: Paaartybanan
Vad står det
Poison ståre... poison äääääh
Hahhahah (tyst)
Heh
Katinka: (Katinka is the silent bystander)
Tove: Som om!?
Anna och Tove: *nickande huvuden*
*frågande blickar*
Tove: Blockar... hahahha
Tack, jag har såna där om mig själv också!
Katinka... vill du ha sällskap hem på tåget eller vill du att vi ska slå ner dig på vägen?
Jag lovar, jag kan ta en träpåk, I prooomise you
Anna: Och jag har en fiiiisk
Anna och Tove: Hahahahaha
Tove: Åh, den där måste du  visa för Jocke!
Anna: Aaahah
Katinka: (skriver inte mer i rädsla för hot och våld... framförallt fisk)

Citat no 2

Tove: "Bättre liten och hård än stor och slak!"

image735


Årets bästa citat so far

Fredrik Lackmann 19 år, 2008-02-14: "Kvinnorna står i köket... MÄNNEN spelar pokémon!" (observera att "mannen" på bilden INTE är Fredrik!) ÅH, och så bara dagen till ära: LOVE

OCH EN TILL! Lite söt hahaha: HEAD

image734

Tove, jag undrar en sak!

Är du dendrofil? Det var hon tjejen på den där sidan nog... du och hon och björken bakom skolan borde ha en TRÄkant!! ;) HAHAHAHHAHA!! ÅH, nya ELLE har kommit sa Mickan nu!! OOO, Data från Star trek är med ser det ut som, robotpojken HAHA KOLLA s. 21!!!!

Jag är en liten vampyyyyr (8)

GRRRIS!!! ^^

Fy på Tove

Jag måste säga att jag lägger upp bättre bilder där Katinkorna inte ser ut som aliens!
image733

Insekt i vårt kök i somras/höstas

Tänkte sprida ut en varning till alla insekter som funderar på att invadera lägenheten nu när värmen börjar komma närmare. Detta är ett exempel av förra årets "skörd". DON'T make me do it again... 'cause I will!!!:

image732

Säg till om någon hittar ett jobb åt mig!!

image731

Mmmhmm...

image729

Sanna sagor om en idiot ^-^

Tinka ................... säger (19:15):
okej
du!
nu måste jag diskutera en sak här!!

Tinka ................... säger (19:16):
jag är duktig på att säga korkade saker och ångra mig direkt efteråt!

Magnus - The only way to go is in HD!   säger (19:16):
mhm 

Tinka ................... säger (19:16):
en gg sa jag "this is my bitch world" med superbitchig överkonfident röst!! grejen var ju bara den att det blev lite fel... det SKULLE vara filmrepliken "this is my world, bitch"

Tinka ................... säger (19:17):
jag har även kallat mel gibson för "mel gibs" utan att märka flera ggr och sedan förstärkt att jag säger rätt tills jag inser att jag inte alls gör det

Tinka ................... säger (19:18):
en gg iaf sa jag "jamen du vet han lilla blonda... jaa, CARTER DU VET!!" lite irriterad för micke bara sa att han inte fattade och log åt mig... jag trodde han jävlades med mig

Tinka ................... säger (19:19):
"nä, vem då sa du?" sa han
"JAMEN NICKS BROR, CARTER!" säger jag väldigt surt

Magnus - The only way to go is in HD!   säger (19:19):
mhm

Tinka ................... säger (19:19):
micke bara stor-ler och upprepar: "nicks bror, caaarter??"

Tinka ................... säger (19:20):
en sån där glödlampa tänds över huvudet på mig och jag känner den där hemska känslan av att ha argumenterat över något länge och sedan komma på hur korkad man måste ha låtit

Tinka ................... säger (19:21):
"jaja, nicks bror AARON menade jag!!" sa jag och försökte bli av det dumstämpeln
den sitter fortfarande kvar... efter mer än två år!

Tinka ................... säger (19:22):
(han i bsb heter ju nick carter om du inte är så insatt)

...

:image728

Tenta=katastrof

Det kan inte gå på något annat sätt. Ligger och läser sammanfattningar i boken men förstår knappt någonting eftersom jag har haft en oförklarlig huvudvärk i flera dagar....

Ny trend

Thing of the past: Jag blir mätt högst en gg i månaden vilket blir jobbigt eftersom jag älskar mat och inte kan säga åt mig själv när jag BORDE bli mätt. I november - tror jag det var - så blev jag mätt för första ggn på 3 månader. För att bli det krävdes inte mindre än FEM portioner med hemlagad kycklinggryta med massa grädde i!!! Ändå har jag ätit långt mera på en kväll, andra gånger, UTAN att bli mätt! Det är som en avgrund...

Ronja: "Vad gör jag om jag trillar ner i Helvetesskapet då?"
Ronjas pappa, Mattis: "Då gör du inge mer! Rhwaaaaah aaah!!!"

Iaf, nu har jag börjat bli mätt... eller rättare sagt VARA mätt!! Jag äter mest av allt av vana. Men jag är så ovan så jag har upptäckt att jag tror att det är såhär alla andra tänker på mat. Jag brukar alltid vara sugen på vad som helst och nu när jag inte är det helt plötsligt trodde jag att det betydde att jag är mätt. Men då tänkte jag på köttbullar med pasta och blev lite sugen. Är det såhär det SKA vara!? Hoppas detta håller så länge att jag lär mig att sluta svulla, det har blivit en konstant ovana som nog blir svår att bli av med!!

HAHA

Växthuseffekten is getting closer

De har ju plastat in våra fönster i samband med renovering av fasaden... nu tycker plastet att våra fönster ska vara lite varma! Någon timma innan inplastning var det 0 grader ute...
image727

Måste skriva av mig

Jag har ont i huvudet... pga.. aah. Jag har massa saker som jag vill lägga ner ekonomiska medel på... alla är viktiga för mitt välmående förutom Nya Zeelandresan... som i och för sig också är rätt viktigt för mitt välmående ^^

3 problem som jag inte vill prata öppet om men ändå vill prata om:

1) Har stört mig länge och nu kanske jag kan göra något åt det, fixar det sig inte blir jag rätt ledsen och liite uppgiven också faktiskt. Fixar det sig däremot blir jag chockad och lyckligare än jag någonsin anat.

2) Detta problem KOMMER ordna sig inom kort... det är bara det att mitt upptagna schema gång på gång skjuter upp det!!

3) Ett problem som många skulle bli chockade över att jag har... alla jag känner skulle nog bli det! Jag vet att det är en stor sak och att många tycker att det är helt sjukt. Men jag lider inte av det alls faktiskt... jag är glad över det... just nu.

Nu kommer jag inte fram till något mer enstaka problem som jag vill prata om... dessutom har jag så himla ont i halsen att jag inte orkar anstränga mig för en sådan krävande uppgift längre!

Nya Zeeland?

Alltså... öööh... FAN! Det är ju knappt ens varmt i Nya Zeeland. JÄVLA BESVIKELSE!!! >=(

Här är den varmaste punkten på öarna:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 Spring
Sep, Oct, Nov
Summer
Dec, Jan, Feb
Autumn
Mar, Apr, May
Winter
Jun, Jul, Aug
Bay of IslandsHighLowHighLowHighLowHighLow
Temperature (C)19925142111167
Temperature (F)6748765670526145
Rain Days/Season1171116


Det är ju typ som Sverige =((( ÅH JÄVLA SKIT! Varför kunde jag inte ha väntat med Oz!!????

!

Jag har en sjukdom!

Bitchigaste bilden ever

image726

Öronmuffar

Det här är helt psykiskt sjukt!!! De håller på och gör om fasaden på höghuset! DE BORRAR I TEGEL!!! Gissa om det låter!! De står en meter från mitt sovrumsfönster och jag hör knappt musiken på min dator!!! Går man ut i vardagsrummet känns det som att man är mitt i en jordbävning!!!!!

Cannibal Corpse

Jag diskuterade att jag tycker fantastiskt mycket om Billy Talent med Jocke. Jag skrev att jag gillade att det var lite aggro... det tillför känsla. Följ samtalet:

Billy Talent: Red flag, Fallen leaves, Devil in the midnight mass

Tinka - Maybe säger (21:01):
mycket känsla liksom!
nu ska jag ta ett bad!
kramkram!

Joey säger (21:01):
vill du ha aggro?
lyssna på cannibal corpse

kram
Tinka - Maybe säger (21:01):
mja... alltså... KRÄVER känsla i min musik... och aggro är ju också känslor
hmm... hahaha, är det extremvrålmusik?

Joey säger (21:02):
hmm...
http://www.youtube.com/watch?v=fTpQOZcNASw

Joey säger (21:03):
avgör själv

Tinka - Maybe säger (21:03):
vilken jääävla röst han pratar med
urk!
han låter som ett monster
fult headbanging!
FY
ser ut som äckliga monster

Tinka - Maybe säger (21:04):
URK!!!!
detta tycker inte tinka om!!!

Joey säger (21:04):
joo

Tinka - Maybe säger (21:04):
man hör ju inte ens vad han sjunger
han kunde lika gärna ha förlamade stämband och försöka skrika
han låter ju helt efterbliven

Joey säger (21:05):
haha :P

Tinka - Maybe säger (21:05):
du tycker om detta??

Joey säger (21:05):
det är ungrfär där jag drar gränsen
blir det tyngre än så så lyssnar jag inte

Tinka - Maybe säger (21:06):
Det där var det värsta jag någonsin har hört i mitt liv tror jag!

Joey säger (21:06):
det här suger:
http://www.youtube.com/watch?v=S8gRI0tu_rs

Joey säger (21:07):
eller kanske inte...

Tinka - Maybe säger (21:07):
vågar jag säga "hellre det här!"?

Joey säger (21:07):
om han slutar skrika skulle det kunna vara bra

Tinka - Maybe säger (21:08):
HAHAHA, alltså aldrig att jag skulle lyssna på detta frivilligt som "njutning" men han ser inte ut, eller låter inte som ett monster iaf!!!

Joey säger (21:08):
monster är coola
jag är ett monster på rymmen


Cannibal Corpse  <---- lyssna på helvetet

Hemma från festen... äntligen!!

PS: Jag vet att inlägget är långt... men det är delvis lite intressant kuriosa om gårdagen!! ^^: DS

Åt mig nyss proppmätt på tunnbrörullar med hemmagjord taco-guacamole och grillad kyckling i!! Ska bänka mig framför tvn idag och titta på film. Skiter fullständigt i att jag har tenta på onsdag som jag inte ens har börjat plugga till... jag orkar helt enkelt inte!!

Tänkte bara beskriva gårdagens eskapader lite också:  Kvällen började i Kista i KTH:s lokaler någon stans kl 16:45. De sålde jättebillig Nicks päronsider 4,5% 33 cl. Bara 15 kronor mot 25 kr som det annars brukar kosta på Greens villa!  Köpte 3 men sålde en till Fredrik eftersom vi skulle gå snart när jag inhandlade de två senare! Runt 18:30 begav vi oss mot lokalen var vi skulle äta och festa. Vi kom dit strax innan 19. Mer än EN JÄÄÄÄVLA TIMMA fick vi NF:are stå och vänta på att få komma in till "matsalen". Det var totalkaos. Jag hade ätit ett äpple kl 13 senast så jag var hulken-tjurig och villa HA MAT!!

Alla var dräggiga och fulla och klättrade överallt och hade sönder trappräcken av metall mm. Vi stod iaf i äkta tunnelbaneträngsel i mer än en timma och väntade på att få komma in i ett rum bara för att de inte kunde organisera betalningen av biljetterna ordentligt. Jag och Totto delade på en mjödflaska var det stod: "Polens nationaldryck"... jag känner mig tveksam till att det stämde!!! Det smakade ganska skit och var sött så det var helt sjukt!!!  Men Tove tyckte det var gott! Savas bestämde att varje gg någon pratade i micken på scen så skulle man skåla och dricka... och så blev det... tills min mjöd tog slut!

Vi fick en mobiltelefonsstor tegelstensformad rå falukorvsbit och en lika stor hård ostbit på en skiva av en stubbe (tallrik) till förrätt. Till varmrätten kom vi ganska snart fram till att NF skulle få gå sist igen så vi sket i ordningen och gick och ställde oss i matkön iaf (PS: på SU så får man maten serverad, så det så). Hur som helst fick de "logiproblem" och bad oss ställa oss i andra matkön... efter vi hade stått där ett tag fick de problem där med. Vi kom därifrån med en köttbit och en klutt med smör.... Det var så  kaosartat att vi tom vägrade att spexa och de fick inte vår offerko(n). Efterrätt: kladdiga kanderade äpplen på ytterst brytbara pinnar.

Efteråt pratade, drack och dansade vi och hade det trevligt. Jag pratade tom med Johan mitt i natten om våldtagna råttor.. hmm, nog om den saken! Gus försökte lära mig dansa lite bugg och vi diskuterade hur bäst i världen Gotland är. Mattias ritade en "snel hest" på mitt bän! När allt var "över" skulle vi efterfesta men så sa någon tjej att vi var för många så vi drev runt i Kista ett tag istället. Några ungdomar 15-16 år kanske. Var lite stöddiga och höll på. Kille till mig och Tove: "var bor ni då?". Tove: Massa småstöddiga påpekningar om att han inte har med det att göra. Kille: "ööh... du är ful..." och så gick han, DIIISS!!! =P

Sedan bestämde vi oss alla för att vi skulle sova. Tove bor nära Kista så jag skulle sova hos henne. När vi satt och väntade med Fredrik och Crull (och Crull kollade upp buss/tåg-tider åt oss) så kom ungdomsgänget igen med stora träpåkar typ och slog i händerna medan de frågade var våra kompisar hade tagit vägen. Jag är lite dum i huvudet som vanligt som  inte är rädd så länge jag inte har kortbenat på mig och inte är ensam tyckte bara att det var lite fånigt. Men TOVE hon ringde polisen (så jävla rätt). "nu ringer jag polisen, 112!!" sa hon. Killarna drog. Tove ska ringa idag och anmäla dem... hahhaaha! De slog faktiskt Magnus i bakhuvudet tydligen och försöka sälja stulna mobiler till oss...!

Sedan på nattbussen så satte sig en snubbe och sket... i bussen (i brallorna). Och sedan gick han ut och lade sig mitt i vägen och däckade. Vi väntade ca 30 min tills ambulansen kom. Till slut gick vi ca 40 min från bussen till Tove... och så sov vi ca 2 h innan jag väckte Tove och ville gå upp ^^ JAPP!! Det var det. Grattis till dig som orkade läsa såhär långt!!! =DDD KRAM!!!

Midvinterblot

Ikväll är det midvinterblot!! ^^ Ska bli SÅÅÅ kul!!! Har redan på mig ovven... ska väl dra runt 15 för att åka till Kista för förfesten! Ska kolla upp nu var jag ska vara!!

image725

Älskade gullunge, du är saknad!

image724

Ops...

... I did it again!

Laban

Här är den underbaraste katten som någonsin existerat. Älskar min Laban. RIP!!!

Jag vet inte om jag någonsin vill ha en katt igen. Ingen kommer kunna ersätta Laban! Har sagt sedan han dog att jag vill ha en katt. Men inga katter som jag har "träffat" har jag kännt ens i närheten på samma sätt som jag kände för Laban. Han är mitt hjärtas katt för alltid!!! (L) x 1000
image723

JOBB!!!

Är det någon som har pejl på nåt jobb!? Jag är VÄLDIGT intresserad av nåt heltids... funderar på en Nya Zeeland-resa nu! På riktigt den här ggn. Nu finns det inte krångliga hinder att hoppa över. Bara Tinka mot världen!! Måste skrapa ihop 70 000 så fort som möjligt... sedan bär det av!!! HOPPAS HOPPAS!!! ÅÅh! Är så villrådig!!!!!!!!!

PS: Med "krångliga hinder att hoppa över" menar jag att nu mår jag bra och har inte massa orostankar över mig som när jag åkte till Oz. Uttrycket var kanske lite fel och "Nu har jag inget att oroa mig för!" kanske skulle passa bättre om det är "NÅGON" som missuppfattar vad jag menar. Trots detta tror jag att "NÅGON" ändå kommer ta illa upp!

image722

AMS...

Arbete för mig? ^^


(Nej jag menar inte allvar... ganska begränsat internskämt om när jag och två tjejer utförde en "blatteskål" på en sittning på universitetet. Konversation som följde:

Jag: "Fast jag är inte blatte!!"

Jwan: "Vaa! Nähä!")

Labrapporter

Nu är jag då klar med dem allihopa... INGEN av dem är ännu rätt dock... men jag har bara en kvar att lämna in som jag precis skrivit ut (rättade alla idag) och sedan lär jag få tillbaka dem på måndag! På onsdag är det den "efterlängtade" tentan... jag har inte hunnit plugga NÅGONTING ALLS!!! Allt pga de här JÄVLA labbrapporterna och att man har varit i skolan till MINST 17 VARJE DAG!!!! Det är torsdag idag och jag kan äntligen börja tentaplugga.
 
Men nu är klockan sex och jag kommer vara hemma som tidigast 20 ikväll. Då ska jag äta middag... =/ Sedan imorgon ska man väl plugga som en galning och så har jag biljetter till en mycket efterlängtad fest på lördag och sedan lär man väl vara bakfull och trött på söndag och så är det kanske dryga 3-4 timmar långa resan tur och retur till skolan på måndag för att hämta labrapporter... tror jag väntar med det faktiskt och bänkar mig vid matbordet istället och PLUGGAR! Jag vet inte hur detta kommer gå... men bra känns det iaf ine som det rätta ordet!

Men, jag får se!!! Jag har iaf ca 4 "appointments" att stämma per telefon som jag har skjutit upp i evigheter som jag ÄNTLIGEN kommer kunna ringa om imorgon när jag har självstudier! Tack gode gud!!! Nu ska vi nog sticka härifrån tror jag!!! DET ÄR DAGS LIKSOM!!!!

Massa kärlek!!! (L)

Att vara eller att ha varit... DET är den stora frågan

Det är bara lite lite mer än en dryg timme sedan som jag var så sjukt glad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Nu, efter en misslyckad rättning av labrapporter och en insikt i att jag ska ha tenta snart har allt sjunkit till botten... som nåt äckligt jobbigt bottenslam som är i vägen i nåt avlopp eller nåt... nej, inget WC duck hjälper här inte!! Nu ska jag göra mig iordning och KANSKE läsa igenom mina föreläsningsanteckningar!

Nya Zeeland

Alltså... jag vet inte VAD jag ska ta mig till!!?? Jag är bara så helt sjukt överlycklig så jag nästan spricker!!! ^^

Jag älskar livet!

Internet-hjälten

Micke räddade mig rejält! Man kan behöva lite teknisk support ibland! Skulle koppla i den nya routern... självklart funkade det inte... men efter lite skrivande av lösenord och skräp och byte av en kabel som troligtvis var korsad var allt klart!! ^^ Nu sitter jag på fantastiska internet på min EGEN fantastiska superbästa dator! Känns fantastiskt men nu ska jag sova! Älskar er!! KRAAAAAAAM!

image721

Kom precis hem

Ville bara erkänna för mig själv att jag precis nyss när jag kom hem gjorde något idiotiskt... igen. För fjärde gången faktiskt! Vill inte säga vad men bara en sak... att alla har rätt att se ner på mig och tycka att jag är ett jävla dumhuvud!!

Puss och kram... ps: trots detta; lyckligare än någonsin!

Sjuka rubriker

image720

Amy avslöjad när hon röker crack

Natasha träffar många män

Hmmm... interesting!

Snö

Snö är ett sjukt fenomen!

Jag är ett rätt så sjukt fenomen jag med!

PS: min buss krockade i en annan buss igår... fick stå ensam i mörkret i Ronna i ca 40 minuter innan söta Markus hämtade mig!!: DS

Ska nog ta det väldigt lugnt idag. Tor-fre så var vi först på villan och ölade som tusan i en caps-cirkel, sedan till efterfest på Maria-torget och till sist irra runt på skolområdet tills dörrarna öppnades och en hel härlig skoldag till 17:15 framför sig. Fre-lör så var det födelsedagsfilmkväll hos Robin. Var ju rätt trött... kollade väl på filmen kanske 40 minuter innan jag somnade och vaknade vid sluttexterna runt tolv. Lör-sön så var det myskväll/tacokväll/födelsedagsfirande (Patrick och Thessan)/filmkväll/tequela-shottsing hos Micke... men det har jag redan skrivit om. NU iaf ska jag ta det lugnt fram till på lördag... för DÅ är det midvinterblot... DÅ ska jag vara laddad!!! Faan ändå... prov onsdagen 4 dagar senare!!! Inte smart ^^... men roooligt!

Pussigull!!!

image719

Working holiday

Ärligt talat... det är fifty fifty nu att jag kommer dra nånstans istället för skolan...

OJ!

Jag har - liksom Marcus - HIMLA ont i halsen... kan det ha varit tequela-shotsen? NEJ, Tinka har inte varit ute och fullat sig... hon har varit på lugn filmkväll och undervisat i tequila-shottsing! Blev bara 4 st och av det känner jag ingenting! Jag vill, jag vill, jag vill massa saker. Jag vill festa, jag vill kramas, jag vill RESA, jag vill, jag vill, jag vill!!! Samtidigt känner jag mig lite rådvillig... ska man fortsätta plugga? TÄNK om man bara skulle ta några sabbatsår och skaffa jobb... samla pengar och dra till oz!!!! TÄNK!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! Dra till nåt supermysigt hostel; festa, träffa folk, boka enveckas dykarkurs, surfa... ! Jag får bara ångest när jag tänker på alla borde'n och måste'n!! Nu såhär - när jag är i ett mikaela-state of mind - känner jag bara att det är idiotiskt att inte åka... nu när jag har chansen... funderar stenhårt på att skaffa arbetsvisum i New Zeeland!! Sedan kan man resa över några veckor till Ausse på vägen hem och bara chilla! JAG DÖÖÖÖR!!! Känns lite 'varför inte??'. ÅH! Eller så kanske man ska jobba ett år och sedan åka Asien-oceanien-trip!!! fkfkbwefkwebfebfwfbkkfebflbewfekwbfelwbfbliefbew... jag säger bara det!

image718

RSS 2.0