Lab

Jag och Tove är lite trötta på att allt ska gå fel hela tiden i labben. Orkar inte ens skriva alla saker som försvann, gick sönder och gick fel för oss idag... tänkte bara skriva... att jobbigt är det iaf! Sedan satt Mickan och suddade på min labrock också... eftersom hon har ritat revben, RYGGRAD och skulderblad bakpå ryggen på den. Allt gick inte bort! Nu är det ett gråsuddigt skelett där istället bara! På beställning av dr Löv ska jag väl kanske försöka klämma in ett litet mode-inlägg i bloggen också... kanske kan unna mig en liten shoppingdag!!! ^^ Det LÅTER fantastiskt kul faktiskt!!! JO, så får det bli... så snart som möjligt!

Hittade en gammal bild, hahaahha

image717

Skivsläpp

Kl 19 ska mammas cd-release börja på Mosebacke (kom dit om ni vill!!!). Jag ska stå och sälja skivor iaf... vet inte hur länge ^^ Men hoppas mamma får det kul iaf! Sedan ska jag få mat där innan jag börjar sälja också... DET ser jag fram emot!!! Är hungrig som en varg. Åt havregrynsgröt imorse med linfrön, solrosfrön och russin i... djävulskt/himmelskt gott!!! Vid nio när jag kom till skolan åt jag ur mitt skåpsförråd av clementiner (1 st)! Sedan började heldagslaben. Kl 12:30 ca kunde vi äntligen smita iväg ca 12 minuter mellan två absorbansmätningar på bakterierna! Ner i bärrummet (lunchrummet heter så), slå på micron, ta fram kniv och gaffel, ta ut den jummna maten, SKYFFLA i sig... klockan ringde när jag hade lite kvar och jag skyfflade i mig det också och lät Tove äta upp resten av sin soppa och sprang upp för att mäta upp ett  nytt prov och sätta igång timern igen. Kl 15:50 ca var vi klara. Kl 16:00 ca kom jag in här i datasalen och åt två clementiner... nu ska jag se när jag måste gå för att komma till Slussen strax innan 18! GÄSP! Vi har labbar varje dag nu sedan vi började med biologi... odlar ILLAluktande bakterier! Ett av de många testen vi gjorde på vår bakterie idag var att kolla om den hade svansar att simma runt med... typ som spermier har! Nu ska jag nog... hmm... kolla SL!!!

image716

Jag har en fyrkant under nyckelbenen

Den är röd och stor som en sockerbit!! Det är mycket konstigt! Hmmm... Nu ska jag iaf Gå HEM och ha ont i huvuudet!!! Det finns ingen klocka på den härn datorn. Jag är i datasalen i BÖL (Biologiska ÖvningsLaboratoriet). Klockan är fyra... är nog lite hungrig... men jag har insett att jag nog inte klarar vetemjöl så bra. När jag var hos Stefan på spelkväll härom veckorna så åt jag en halv pizza och fick sjukt ont i magen (helvetes jävla magknip). Sedan har jag inte ätit nå mjöl typ förutom i fullkornspasta. Imorse köpte jag ett paket med bröd (hjärtegott tror jag att det heter). Tove åt en bit och Mickan åt en halv men annars åt jag upp resten själv och nu mår jag sjukt dåligt. Sedan kan det ju vara den där udda röda fyrkanten på bringan också... TÄNK om det är en köttätande bakterie som har smitit från labben!!?? Nu får jag sådär hypokondriskt ont i fyrkanten!

Jag vet, jag är störd! Det kan Tove intyga! Men när jag var yngre såg jag en dokumentär om en man som fick en köttätande bakterie som började som ett litet rött märke under skärpet. Iaf så har jag alltid varit väldigt fascinerad av vad sjukdomar kan göra med kroppen och jag minns när jag och Emma satt och googlade på bilder på ordet "herpes" och hittade många extrema bilder att se på. Iaf så tillbaka till köttmannen. Han blev tvungen att operera bort halva kroppshuden och han såg verkligen ut som något flått djur på bilden de visade i dokumentären. Jag bestämde mig för att hitta en sådan bild för att ni skulle få se hur söt jag kommer vara inom ett par veckor... *hosthypokondrikerhost*. Men så hittade jag DEN HÄR och kunde inte sluta skratta... här är beviset på min störd-het!!!

image713

Mustash-mannen... alltså.... HAHAHAHAH! Tove kan intyga om detta hur lustig jag tyckte bilden var!!! Alltså det ser ju ut som någon slags urgammal djuphavsfisk från någon avlägsen plats i universum. Nää alltså... SJUKT kul.... fick ännu mer ont i magen nu av hur kul den var!! Men här kommer iaf en bild som knappt visar en bråkkdel av hur hemsk bilden på mannen i dokumentären var!!

image715

Mys

Igår hade jag som sagt en HEMSK baksmälla... men det var det värt! Var vaken (när jag blivit "frisk" nog att inte ligga ner) och satt vid datorn mellan 20:00 och 00:30. Efter det låg jag och åt smörgåsar och läste i soffan i vintermörkret medan mamma sov, till kl 02:15 ca! Det var supermysigt. Sedan gick jag och lade mig och vaknade 09:30. Idag har jag städat och dammsugit och snart ska jag damma och moppa golvet också (min tur att städa lägenheten). Det behövdes verkligen... har varit så upptagen med skolan så det har gått ca två veckor sedan jag skulle ha gjort det egentligen. Men nu är dammsugningen klar och resten blir nog inte så jobbigt. Sedan ska jag bara diska också... framförallt popcorn-maskinen behöver diskas... den har blivit lika negligerad som lägenhetsgolvet!!!

Massa pussar och kramar till söta kompisar och lustiga ovänner!!!

image707
Jag pch Thessan posar fett najs

image708
But-dance: Thessan, Linda, Micke, Tommy. Väldigt smickrande...

image709
Charlies nyaste änglar: Elin och Tommy

image710
Enjoyable shaving: Patrick och Linda

image711
Bara för att det är Markus

image712
Det underbaraste allvarliga samtalet om självförtroende och självkänsla som jag någonsin har beskådat!!!: Thessan och Tiger-roger

Tur

Igår var jag helt sjukt full! Jag var så full att jag idag har ont i munnen när jag äter. Jag har festat hos mitt ex Micke och imorse vaknade jag - helt utan att fatta hur jag kom dit - i hans föräldrars säng!!! Alltså de är bortresta!!!!! Kommer inte ihåg NÄR allt "försvann" igår men nu sitter jag iaf och äter nån slags kotlett som låg i kylskåpet... den var inte god!

Grillfest

Upplysning 2: Det är sommar nu!!!

Upplysning

E.coli-bakt. är fula! Punkt... slut!! Det är tarmbakterier som troligtvis - enligt Tove - kan leda till diarré... hon vet sånt där ;) NÄDÅ!! Nu slog hon mig. Hon bad mig skriva att hon inte var säker också! Hon vet inte mycket den tjejen!!!

Bakterier

Vi odlar bakterier i skolan... jag har börjat bli lite paranoid... det är liksom delvis vara-elak-mot-magen-bakterier... HMMM... hoppas men inte känner sig mag-misshandlad efter detta!! E.coli bakterierna SKA vara så pass svaga att vi inte blir påverkade... men, man vet ju aldrig!! De ser ju skrämmande ut iaf!!!
image706

Hur Orlando Blooms och Scarlett Johanssons son och dotter skulle se ut

image703

image705

BIG

Nu har biologin börjat! Vi hade en lab idag... kan ju säga att bio-labarna skiljer "lite" från kemilabbarna... iaf än så länge. Den var jätterolig... HAHAHA... nämen den var bara en timme och bestod av att vi skulle trycka lite saker mot en gelgrej och stoppa in dem i ett värmeskåp. Men det ska bli spännande att se vad det har blivit för några bakterieodlingar på plattorna faktiskt... lite biolog kanske jag är ändå. Detta bådar ju gott!! ^^

Nytt försök...

Jocke tyckte jag behövde utveckla mina photoshop-kunskaper lite... så jag experimenterade lite. Man får faktiskt tänka på att jag är paint:are!!

image702

Jockagorn

Var bara tvungen att lägga upp... HAHAHA, han fick polokrage!!!:

image701

Tvångsmässigt beteende

Jag har väldigt många egenheter, både sådant som folk vet och som folk inte vet. Det är inte så himla viktigt egentligen. Men nyss kom jag på mig själv med att tänka helt normalt om någonting som många psykiatriker skulle tolka som ytterst tvångsmässigt beteende. Jag äter lite smått ritualmässigt: jag har ett speciellt sätt att äta i princip allt! Allt ska vara i perfekt propertion till varandra: jag skulle aldrig äta bara köttet och sedan äta upp potatisen och sist grönsakerna tex...! Jag åt nyss kycklingköttbullar med penne i sötsur kokos- och chilisås. Under måltiden satt jag och försökte göra så att det skulle vara perfekta proportioner. Först 4 penne till varje köttbulle, sedan fick jag för mig att jag tog för stor andel pasta och tog tre till varje. Efter ett tag insåg jag att det skulle mer än räcka med 4 till varje så då tog jag 4 istället. När jag var klar fanns det ändå typ 15 penne kvar. Det var då det sjuka kom in i mitt huvud (som om du som läser inte redan tycker att det låter skumt). Jag kom fram till att jag faktiskt skulle kunna lägga i 4 penne per köttbulle nästa gång från början så jag vet att det blir lagom! Låter det tvångsmässigt... att räkna makaroner att äta... eller låter det bara anorektiskt?? Hahahahaha! Jag vet (och alla som känner mig) att jag inte är anorektisk och jag är inte tvångsmässig... jag är bara extremt analytisk och systematisk! Jag skulle aldrig fastna i nåt som att räkna pasta :P Lite kul tyckte jag iaf att det var. Men så som jag gjorde när jag åt nyss gör jag med all mat... på ett eller annat sätt!! ^^ Pussar!!

Jippie!

Nu är tentan avklarad!! ^^ Jag hoppas för allt i världen att den är godkänd nu! Annars blir det tufft!!! Satte mig ner och ritade när jag kom hem från stan (Sthlm alltså... i Söderälje är Södertälje centrum = stan nämligen). Jag vet att jag har sagt att jag ska använda mina nyinköpte färgpennor... MEN NÄ... svart är bra ^^!!

Jag SKA försöka teckna nåt lite mer seriöst... men har inte tålamod för att rita i mer än en halvtimma... så jag tar mig inte an bilder som tar längre tid än så! Eller visst gör jag det... men inte blir det klara inte!

image699

Så kan jag ju lägga upp Parre nu när David har fått sin present också!!!
image700

Nu lägger jag mig

Kan inte riktigt säga att jag har pluggat särskilt hårt... kan säga att pluggandet inför den här tentan har slitit ordentligt på mig dock!!! Jag är en mentalt nedbruten människa... och imorgon vill jag klara av tentan för detta är en tenta jag INTE har lust att plugga på igen!!!!!! Dröm sött!!!

Calvins Cykel

Inte konstigt att herr Calvin blev mentalt rubbad och kom fram till Calvins cykel! VILKEN NORMAL MAMMA DÖPER SIN SON TILL.... Melvin Calvin!??? :| HAHAHAH! Stackars barn! Han fick vad han förtjänade!!!!

Sinnesrubbad

Detta är ganska så stört. Vi ska lära oss... få se

- Glykolysen
- Citronsyracykeln
- Andningskedjan/oxidativa fosforyleringen
- Fotosyntesen
- Fotosyntesen med calvins cykel
- Replikationen
- Transkriptionen
- Translationen

Och dessa är bara "figurer som vi ska kunna rita ut... OOOH nej, de är inte små och enkla heller...

Sedan är det förstås massa fakta om figurerna och dessutom om andra saker... självfallet!!!

- Namn på alla aminosyror
- Trebokstavskombinationen till varje aminosyra
- Enbokstavskombinationen till varje aminosyra (ex: Tryptofan = W, Glutamin = Q, Lysin = K)....
- Aminosyrornas enskilda egenskaper: polär, opolär, basisk eller sur

Sedan finns det en miljard andra saker som jag både har kommit på tanke att försöka lära mig och sedan sådana som jag inte har den minsta aning om att jag ska kunna... men det är lugnt..... det är inte "the end of the world"... TYP!!!

Nu ska jag gå och kolla på calvins cykel!!! CIAO!

"... and double... the van damige"

Sämsta trailern någonsin!!!

Ausse

Fick en bild av Jenny från när vi var i Mildura, Australien!! Jävla flum! Tror det är taget efter en hemskt tung vandring från ett varuhus!
image698

Omogen frukt

HIIII!!!

Tunnelbane-äckel

Fyfan, jag mår illa! Jag stod på tunnelbanan... frid och fröjd... trodde jag!!! Som vanligt pressar sig allt folk in på tunnelbanevagnen och som vanligt står man som en packad sill och väntar tills folk går av vid KTH så att man kanske ska kunna sätta sig ner. Tåget avgår från Sthlm C men något känns inte helt rätt....!!! Det står en rätt lång man i... runt 25-30-årsåldern, bakom mig. Det är som sagt inte ovanligt att ha folk pressade mot sig, men det kändes som att jämvikten sviktade lite när jag kände att tyngdpunkten låg mellan min rumpa och HANS SKREV!!! 'Vafaaan...' tänkte jag och försökte förjäves lirka mig lite bortåt. Omväxlingsvis kändes det också som att hans hand pendlade lite däremellan. Jag mådde lite illa och försökte frenetiskt inbilla mig att han bara åkte in i mig pga det ryckiga tunnelbanetåget... jag försökte ignorera det faktum att han åkte in i mig MOT tågets färdriktning!! Alla tvivel suddades till slut ut när tåget stannade på Stadion! Detta händer:

Han griper tag, MED BÅDA HÄNDERNA, i höfterna på mig och VERKLIGEN PRESSAR sig själv mot mig bakifrån som om han har SEX ELLER NÅNTING!!!! Jag blir så JÄVLA chockad och bara stirrar och typ drar mig därifrån med hjälp av andra. Jag går av tåget och väntar tills de som ska av har gått av och sedan pressar jag mig förbi honom och ställer mig i ett hörn, med framsidan mot honom så att jag ser vad han håller på med. Jag ser att han närmar sig men nu när det inte är smockfullt på vagnen så har han ingen valid anledning till att stå pressad mot mig längre! Jag spänner hela ansiktet och stirrar rakt fram och ser ut som att jag ska mörda första bästa människa som rör vid mig! Jag ser hela tiden i ögonvrån hur han tittar äckligt och perverst på mig! FAAAAN vad äcklad jag var!!!! Jag är fortfarande SJUKT äcklad och hoppas att han typ fastnar med kuken nånstans så att han blir kastrerad på väg dit han ska!!! PERVERTERADE ÄCKELGUBBE!!!!


AAAAAH!

Okej, jag ska förklara en sak! Den senaste korta tiden så har det dykt upp ovanligt många inlägg på min blogg. Vad kan nu detta bero på? JO!! Jag har snart tenta (som du nog vet om du har läst tidigare inlägg). På fredag ska jag kunna alla dessa sjuka saker som jag knappt kan............... JAG TROR JAG SKA BLI TOKIG!!!

Nu kan jag iaf fotosyntesen någorlunda också... så himla lätt att blanda ihop massa steg med andningskedjan!!!

image697

PS

Andningskedjan är fel... HELVETE!! HAHA!

Förhoppningsvis är detta - som jag inte kan utantill ännu - rätt!!!
image693

Sexapeal och kemi (så långt ifrån varandra som något kan komma)

Om det finns något som får en kille - som man inte känner något för när man ser honom på bild - att bli sexig så är det att se honom; spela trummor, sjunga (rock), spela gitarr, spela bas.... m.m. Alltså det höjer sex-apealen med miljarder!!! Självklart finns det de som INTE blir sexigare bara pga det. Men, det är en stor grej!!!


Iaf så har jag lärt mig glykolysen och andningskedjan (oxidativa fosforyleringen) nu iaf, så nu kan jag hela människans ATP-syntes!!! ^^ Om jag inte räknar med mjölksyra... hoppas få slippa den....!!!!

Glykolysen
image690

Andningskedjan
image691

Se och hör!

Bästa trummaren någonsin

Monster update

Du kanske minns att jag lade upp en bild på ett monster som kom ut ur en tegelvägg. Iaf igår så nämnde Jocke filmen "hellraiser"! Då klickade det till!!! Det kom därifrån ja. Här är bilden jag lade upp för ett ganska bra tag sedan!
image687

Jag satte iaf igång med att söka på google jättelänge men hittade inget monster i en vägg. Till slut hittade jag detta och började leta efter en hel bild på den men hittade inget bättre.
image688

Sedan började jag kolla på youtube och till slut hittade jag monstret... men inte när den jagade en man ut ur en vägg. Så jag letade och letade och till slut hittade jag det!!!
image686

Det var inte som jag mindes det så jag måste ha blandat ihop tre figurer! Här är nummer tre!!
image689

PS: det var en tjej som blev jagad också... :P: DS

Nu kan jag citronsyracykeln

Detta är jag stolt över att presentera som en helt korrekt övningsbild av citronsyracykeln ^^ Förutom att det ska vara succinyl-CoA och inte succenyl-CoA!!!
image685

Pengar

Jag har varit jätteduktig med mina sparade pengar....... dvs fram tills nu!!! Jag sparade i somras ihop 9000 till mitt sparkonto och det har gått jättebra att låna lite av men sedan väldigt fort fylla upp det igen. Nu har jag nått ett lågvattenmärke!!! Jag har nu 850 kr på mitt "spenderarkonto"... men skulle ligga sååå i back om det inte vore för sparkontot.... vilket i sig är väldigt bra.... om jag inte tänker tillbaka hur ONÖDIGA de flesta investeringarna har varit!!!

Jag hade 9000 på sparkontot så sent som i december. Nu, efter halva januari, har jag... 3100 kr på sparkontot.... JAG VET, chockerande!!!! Jag tyckte ändå att jag klarade mig rätt bra och när jag låg på typ 5800 kr tyckte jag inte att det var så farligt... men då slog verkligheten till mig med en fet käftsmäll!!! BUSSKORT!!! SL's halvårskort kostar nästan ett helt månadsbidrag (2500-2360), fast ännu värre med tanke på att man bara fick 1990 kr i december! Igår handlade jag iaf matvaror - på willys - att lagra för 300 kr så jag hoppas att jag kan hålla mig till det ett tag nu... istället för det nästan tvångsmässiga att handla på Ellbe varje dag!!!

Sedan var jag på Davids och Annas födelsedagsfest också i fredags! Jag hade förberett mig, jag skulle BARA köpa en förrätt på restaurangen vi skulle vara på... det blev det ju inte. Förrätt = 89 kr, huvudrätt = 159 kr... kändes onödigt att köpa några små räkor för dryga 90 kr... så det blev en riktig maträtt för 60 kr extra istället! Sedan blev det niks päroncider för 44 kr... sedan blev det en tequela 6 cl för 90 kr... sedan blev det en till tequela 4 cl för 60 kr!!!!! HUR FUCKAD I HUVUDET FÅR MAN VARA????? Sedan är det helt CP för räknar jag ihop det så blir det ca 350 kr.... men jag gjorde slut på 500 kr så VETE FAN var 150 försvann... och jag var inte ens full så jag måste medvetet ha slarvat bort dem!!! Jag är så sjukt förbannad på mig själv!!!!! >=((((((

Iaf så tyckte jag 'ajajaj, men nu ska det inte bli värre iaf!!' Men vad händer idag då när posten dimper ner på hallmattan? JO!!! FOLKSAM FÖRSÄKRING PÅ 875 kr!!!! FYYYYFAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!! Helvetes jävla skit!!

Så nu har jag nog snart nuddat botten.... tack för mig, för nu är det snart slut på alla pengar, lär ju ske nåt mer oförberett... typ att jag tappar halvårskortet från sl IGEN eller något... det var faktiskt så min nedgång började.... 620 kr extra i månaden är inget att skämta om!!! Jag borde jobba men jag vet att jag inte skulle orka både det och skolan... kanske om det ligger nära skolan men... vete fan!! AJA!

Sedan är man typ den enda personen som inte har en massa fonder också! Nä, jag är skitsur... jag kommer dö som en fattig tjurig elak tant på ett hem alldeles själv med en hundralapp under madrassen som jag skyddar med mitt liv.......... ÅÅÅH!!!!

image684

Tatuering

Hittade en tatuering jag gjorde till en kompis en gång!!
Alltså den blev aldrig tatuerad!

image683

Katinka=spelguden

Igår var jag på spelkväll hos Stefan... det slutade med att jag sopade mattan med Patricia i guitar hero ;) HIHIHI.... lite får man väl skryta!? Lovv you Sparris

Sedan var jag idag hos Johan och spelade buzz.... JAG REGERADE GÅNG PÅ GÅNG!!! Lovv you 2 Johan

(Jag har råd med lite fjårtis-talk!!)

Jag ÄLSKAR guitar hero... och så vill jag ha WII också.... för tennisens skull... men helst vill jag spela tennis på riktigt!!!!

Idag har jag gått dryga 30 minuterna med lågprisvaror för 300 kr alldeles själv i två skavande papperskassar också!!! Det var nästan värre än ett träningspass haha... stora skillnaden var att det var TRÅKIGT OCH MÖRKT PISSIGT BLÖTVÄDER UTE!!!!

^^ Men men, jag är bäst i världen iaf!! ;) KRAMKRAM!!!

PS: sedan finns det en kille som är jättesöt men jag säger inte vem, ingen kommer kunna gissa... förutom en enda person som vet... fast jag är egentligen inte intresserat... vi skulle inte passa ihop!! (just to add some mystery): DS
image681image682

Caps-cirkel

Tänkte bara visa hur en äkta caps-cirkel ser ut. En caps-cirkel är inte fullständig om den inte är vid bakdörren på villan (eller på ett TP-spel i Fredriks kök möjligtvis).
image680

Sjukt...

Haha, vadå, namnet är för långt för att få plats i papperskorgen...? HAHA!
image679

Heta bilder

Här kommer flera "sexiga" bilder på sångare som jag lyssnar på för tillfället

Jag lyssnar på "fuck me like you hate me" med "seether". Jag vet, banal text i den låten!
image677

Jag lyssnar också just nu på "Alter bridge" med "Buried alive".
image678

Sammanträffande...?

Haha, kolla in detta.

image675
Samma symbol samma klockslag.... vad är oddsen?

Det jag egentligen skulle skriva innan jag blev avbruten av tummarna var att nu har jag lämnat in ALLA labrapporter för SISTA kemikursen... det är möjligt att de blir godkända också!!! EXTAAAAAAAS!!! =DDDDDDD Detta är förhoppningsvis den sista pedagogbilden för kemi som jag någonsin ritar!!!
image676

Billy Talent

Tack vare Helena så har jag ca 5 nya album att lyssna igenom på datorn. Sympathy med Billy Talent är jättebra. Jag undrade hur han såg ut, sökte på google... detta hittade jag bland annat... HAHA!! Sexy druel!...........

image674

Brist på självuppfattning??

Jag har kommit fram till att jag inte kan rita bilder av mig själv. Jag ser på en gång att ögonen saknar själ och ser helt döda ut när de kommer fram på pappret!!! Hur kan det komma sig? Känner jag kanske mig själv sämst av alla.... så kan det ju faktiskt ligga till. Vem är jag, vad döljer sig bakom de grönbruna ögonen?

image673

Om Södertälje

History

Prior to 600 AD, the lake Mälaren was connected to the sea, but due to land elevation, the lake was slowly cut off and boats had to be ported over land to and from the lake.

The name Telje is mentioned in the 11th century. To resolve a name conflict with another town that was founded North of Stockholm in the 17th century, Söder (meaning south) was added to create Södertälje and Norr was added to the other to create Norrtälje.

In the 18th century Södertälje had a charter, but due to the Great Northern War and a series of plague epidemics, the population of the city dipped to barely above 200.

Södertälje
Södertälje

Today, Södertälje has one of Europe's largest exile communities of Assyrians.


Snö i Brunnsäng

image670

Onormalt!!!

Köpte uppladdningsbara batterier tillsammans med en laddare innan jul. Nu idag var jag tvungen att ha batterier för att kunna föra över bilderna från min kamera. 'Det går väl snabbt' tänkte jag och kopplade in allt! Sedan tar det lång tid och jag formligen gräver upp instruktionerna ur soporna och vecklar upp skiten. Där står att det tar 18 h och att man ska ladda 2- eller 3 gånger så lång tid de första 4 ggrna eller nåt. 'VA??? Läser jag rätt!!!??'. Kan ha missuppfattat de engelska bruksanvisningarna... men liksom.... öÖÖÖ

Utsliten

Nu ska jag försöka hålla mig hemma resten av lovet. Jag är alldeles slut! Jag måste också göra labrapport och läsa en text inför mammas skivsläpp! Var jättenära att jag skrev 'skitsläpp' nu, hahaha! Ska duscha nu och sedan ska jag äta massa gott!!! Mmmmmmmmmmmmmat! FAST, än så länge knarkar jag inte riktigt mat!! En del av mitt nyårslöfte var ju det, att sluta knarka mat. Jag försöker hålla pli på mig själv och äta som en normal människa! Får nu se hur det går!

Nyårslöften inför nästa år:
Att börja träna
Att må FAN så jävla bra!!!!!
Att sluta knarka mat!!!!!!!!!!!

First thing på måndag så drar jag och Tove till Frescatihallen och börjar träna! =D Ska bli första gången i mitt liv... så får se hur dåligt det går!

PUSS!!

New Spice girls

image669

The new Village people

image668

Nyårsafton, update!

Klockan 7 ungefär var vi på middag (trerätters.. men vi åt bara två rätter).

Runt tiotiden drog jag, Mikaela, Richard, Kristoffer, Anna och ett par jag inte minns namnet på till en annan fest som också låg i Tullinge. Väl där var det skins... typ brittpunkare kryllande i hela huset :| Man kände sig lite missfit! Och efter att ha gått på toa nerför en vertikal trappa i en källare utan normala spolningsfunktioner och att Mickan nästan (med oflit) muckat gräl med en skinstjej så drog vi!

Vi tog typ fel buss men kom till Flemingsberg iaf. Men bussen  var försenad så vi missade 23-tåget mot Södertälje. Så på 23:30-tåget satt vi och blev spanade på av äckliga gubbar. Vi flyttade på oss två ggr. Typ vid Östertälje blev jag och Mikaela - bland mycket annat - väldigt irriterade på våra strumpbyxor och bestämde att de skulle av. Det var tomt runt oss så det skulle gå bra. Men med strumpbyxorna halvvägs över knäna. Piper Mickan till och påpekar att en kille kommer mot oss. Så framåtböjda sitter vi och dölje att vi sitter och klär av oss medan killen vänder sig om otaliga gånger och spanar nyfiket.

Två minuter innan tolvslaget kommer jag och Mickan fram till Södertälje station. Ensamma i blasket skålar vi med Mickans champagne (extra dry). Mickan som är jättekissnödig får inte låna Central cafét's toalett och Magnus - stupfull - lyckas inte förklara var festen är. När jag äntligen får tag i Crull så försklarar han det mesta av vägen väldigt bra. 'Oj, att han är nykter' tänkte jag. Vi kom iaf en bra bit på vägen men till slut vet vi inte var vi ska gå längre. Jag ringder och Mickan ringer men självklart... nyårsafton och nätet är överbelastat. Till slut får jag tag i Magnus och han går ut ur huset. Efter ett tag hör jag att det ekar och då är det han som kommer gående. "JAAA!!" skriker jag och Mikaela och så blir det en nyårskram. Efter ca 200 meter kommer en skrikande Anders och skrämmer vettet ur mig. Efter ytterligare några meter kommer fyra personer till... tror typ alla var ute och letade!? När vi står i hallen i huset så småningom kommer en Tengil in också från letandet.

Runt ett, halv ett på natten var vi alltså framme. Sedan visade det sig att Crull hade inte alls varit nykter när jag pratade med honom. han låg - som vanligt ;) - däckad på en luftmadrass på övervåningen. Där var vi iaf och drack lite allt möjligt och umgicks. Det var trevligt! Sedan nån gg på natten började Mikaela och Magnus bråka om en sak som han hade sagt om mig... blev VÄRSTA tjaffset och alla utom jag och en kille (Jocke) från nån musikhägskola  i Skåne tyckte det var jättekul att lyssna. Iaf runt 8-9 på morgonen tror jag somnade alla i hörnsoffan: jag, Jocke, Mickan och Crull. åkte hem med tolvbussen ungefär. Det var min nyårsafton!!! Gott nytt år!!!

image666

Jag ÄR faktiskt brunhårig!!

image663

RSS 2.0