Århundradets erkännande..

Okej... photoshop regerar att fixa bilder i... det gör det verkligen. Men paint är fortfarande min älskling där man gör final touches och gör bilden söt och lycklig!!!!

Before... liiiksom

OMG, jag var blond!!! (ps, obsevrera att jag faktiskt har gröna ögon!!!)
image774

Vilken drog går du på?

Var i Östermalm hemma hos nån Viktor från Skåne med Fraaaasseee när jag skrev förra inlägget. NU kom jag hem. Äter riskakor med kalkon och gurka på! Mmmmm! Det var någon skum kille som stötte på mig på centralen sedan- Han var väl typ 20-25. Han kom från Tramboli tror jag. Han sa att jag var "very nice, very nice". Han tyckte det var lite snyggt och porrigt att viska varannan mening med mörk barry white-stämma väldigt nära mitt öra. Han skrattade sedan efter han hade viskat med släpig drogad röst. Jag tyckte inte detta var särskilt förföriskt och förklarade snart att jag måste gå till mitt tåg men "nice to meet you" NOT!

Efterfest

Östermalm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså, alla som är nåt är här! LIIIIXOM BAAAAAAAH!!! Viktor är värst i hela trapphuset!!!!! Allla andra gamla tanter och gubbar är så jävla meeeeesiga! Spelar bara Beethoven!!!!!!

Monte regale

Katinka + Billigt storpack med fullkornspasta"Monte regale" = sant!!!

PS: Alla som smsar... skicka gärna sms... men vet att jag inte kan svara pga inflationen ;)

Så börjas det igen... insparquesmärke!

Kul! Har setat och kladdat på de olika karaktärerna i staben hela kvällen! Detta är två av dem!
image770

image771

Inlägg i behov av KOMMENTARER!!!

Hej! Alltså... jag har för typ 20:e ggn bestämt mig för att skriva en bok... och nu ska det BLI en bok också!!!!! Men jag behöver en sak!

INFO!!!

Jag funderar på att skriva en surrealistisk roman om en svensk tjej - boende i Sverige eller någon annan stans - som helt sonika utan att på något sätt planera det hamnar på en jorden-runt(39246234 varv)-resa. Den ska som sagt vara surrealistisk men ska vara i våran värld. Det ska finnas duttar och skrymplor och pluttrar och allt möjligt tossigt som uppenbarligen inte existerar på riktigt. Tyngdlagen ska inte vara något vedertaget faktum och mystiska/roliga/tråkiga/mariujanapåverkade/overkliga saker ska ske!!! Det kommer förhoppningsvis vara lika roligt som vanligt att skriva den här romanen men i skillnad till de flesta tidigare försöken (undantag: "vampyrens hjärta", typ 70 pinsamma sidor dravel) kommer boken förhoppnings bli längre än 5 sidor!!!

Grejen är iaf att jag vill ha förslag... så många som möjligt på vad just DU skulle vilja se att den här boken innehöll. Händelser, karaktärer, länder att besöka osv osv osv!!!

Så SKRIV för guds skull!!!

Här under följer bildresearchen till min senast påbörjade roman om 1600-talets London.
image769

Min dator

Jag är kär i den nu. Vi sitter här tillsammans och mobbar totalt ut passagen och säger vilken sjukt skitdålig kompis den har varit! Ställer aldrig upp när den behövs... den är ett jävla pissmonster!!!! >=(

Håller tummarna nu för att Robin får reda på varför han får ont och för att Jocke SOMNAR på lektionen imorgon!!!

MICKE!!!

Oh, du store datorgud... tack för att du fixade min dator! HAHAHA!!!

Och tack Johan för att du installerade windows ^^

Om ni undrar så hänvisar jag till kommentaren till inlägget under!

Installerad

Nu är det mesta klart på min dator. Moderkortet funkar och allt är bra... förutom passagen................................

Sönderfall

Tidigare:

1) Jag lånade 1000 kr av Helena och den supersöta människan lät mig låna det tills jag får jobb
2) Jag slutade få studiebidrag

Idag:

1) Min dator är trasig
2) Mammas dator stöder varken min passagen-mail (jobbsökarmail) eller min blogg. Min mail har inte funkat på hela dagen... går inte riktigt bra att söka jobb då...!!!
3) Jag får ett brev från CSN om att jag har fått för mycket studiemedel och att jag ska betala tillbaka ca 2700 kr innan 30 april

Jag har just nu mindre än 1000 kr. Nästa månad ska ännu 500 kr betalas till mamma för hyra. När jag väl får jobb kommer det dröja ännu en månad innan jag får lön! What more can I say? Jag grät och mamma var underbar och tröstade mig och jag får låna pengarna till CSN tills jag får lön. Jag HATAR att låna pengar och brukar alltid vara i kontroll över mina ekonomiska tillgångar. Nu ska jag se lite på So You Think You Can Dance!

PUSSKRAM!!!

Explorer

Jag HATAR explorer!!!! Explorer hatar både min mail och min blogg så fan heller att jag ska gilla explorer tillbaka! Och så FUCK my dator som inte vill vara hel, fuck mammas dator som inte har firefox och fuck allt jävla tjat om att jag ska söka jobb när jag försöker. Inte så lätt att söka när datorn går sönder och mailen inte går igång!!!!!

HELVETE liksom!!!


Så var man hemma igen

Din dusch sög men annars var det jättemysigt! Tack för en toppen-vecka! Nästa gg köper jag 4 glasspaket att frossa i!!!

HEJ... knekt!

Vi spelade "hej knekt" idag jag och Jenny... men vi fick anpassa spelet lite efter mig och mina "talsvårigheter"!!!

Katinkiskt ordbok:

Ess - *Slå på korthögen* = "Eööhh...". *lyckas oftast slå på korten*
Kung - *Göra honör* = "Öeöööh... ööh... öh..." (gäller även Jenny). *lyckas oftast med seg honör*
Dam - "Goddag dam!" = "Go!!! Da! Dah....? Geeöööh....".
Knekt - "Hej knekt!" = "Häää...ää....". *slår kanske på korten i förvirring*
Tia - "*****Johan!" (cencur pga känsligt innehåll) = "NeääähhehJoäääh...". *slår troligtvis på korten i förvirring*
Tvåa - "Småpotatis!" = "Småeeeh...". *slår helt säkert på korten i förvirring*

Redigering pga förvirrad Katinka:

Ess - *Slå på korthögen*
Kung - Honör
Dam - Goddag dam
Knekt - GAY!!
Tia - MIIIP!
Tvåa - SmåJohan

Jenny vann troligtvis, om hon inte förlorade pga orättvis och sjukt överdrivet turfyllt sammanträffande å Katinkas vägnar.

GRATTIS!!!!

Grattis Mickan!!!

Galen katt... the devil reincarnated


Prins Charles-kopia???

image766image767

Detox + Katinka = inte sant

HAHAHA! Ja, det här gick ju bra!? ^^ Vi VAR duktiga... fram tills igår. Jag sa "Åh, ostkaka!" för att jag blev sådär... Katinkasugen! Jenny sa "Vi har det i frysen!". Efter syndigt lite trugande från Jenny övertalades jag till att den skulle värmas och ätas! Den åts med sylt och grädde. Sedan åts Jennys undvikta påskägg ut... jag stod för chokladätandet!!! Det var gott. Vi kom precis hem från en 1,5 h promenad i minusgraderna och snön i skogen. Vi invaderade en gammal förfallen lada (jag förstörde även en gammal fönsterhasp genom att vrida på en ståltråd). Nu är jag kall och röd i ansiktet! Ikväll kl 16 blir det påskmiddag hos Jennys mormor som jag nog kanske aldrig har träffat förr. Får se hur det kommer gå... men detoxen blir det nog inte fråga om iaf!

SPELKVÄLL ikväll iaf i Enhörna. Vi begränsar oss nog till folk som bor i Enhörna eftersom detta huset ligger sjukt långt ut!!!

Ingen är bjuden ännu men vi får se vilka som kan/vill komma!! Det FINNS pictionary!!!

PUSSAR!!!!

Framtidsplaner!

Jag och Jenny mot Jocke och Johan i pictionary... priceless!!!

Glad påsk!

^^

Hej, alla! Igår vann jag och Jenny i pictionary över David och Johan... rätt stort också! ;) Var lite kul att David inte kom på vad placeringskort var för någonting! Särskilt som han hade haft det i januari på sin 25årsfest!!!!!!

Hoppas ni har fått massor av påskägg... för det har inte jag! Min religion stöder inte påskägg. Det är svårt att leva i katinkolisismen!!!

Nu ska jag titta mailen LIKKSOM! Kramar och pussar!!!!

Detox #6

MMMM!!! Havregrynsgröt med solrosfrön, linfrön, russin och hallon!!! Jummie!!!! ^^

Hemmifrån

Nu sitter jag vid Jennys dator! Det är sängdags! Nu kom Jenny in! Nu tog hon bort en tröja från sängen. Nu hämtade hon ett par jätteblommiga pyamasbyxor... oj, det var visst landskap. Vad dum jag är. Jenny: "ja, det är du!". Jenny försöker säga att hon är snäll.... HEHE!

Nattnatt!!! (PS: vi förstör detoxen med miljarders russin och riskakor... men vändtia var skoj... särskilt när Helena inte kunde andas!!!)

Detox #5 - reassurance

Jag lovar att inte svälta migs själv. Jag kommer bara göra det här i en liten vecka!

Massa pussar!

PS: Har faktiskt städat hela lägenheten idag. Detta komplett med att jag dammsög och moppade golv! *stolt*

Detox #4

Åt  en liten skål med haricot verts till eftermiddags-mellanmål. Ska äta gröt eller nåt nu till middag! Fast har inga russin =/ Vet inte riktigt hur jag kommer göra! Skulle vara gott. Kanske handlar en tredje gång på ELLBE!?

Detox #3

Lunch: en avocado och en tomat med örtsalt på. Överraskande gott efter morötterna och äpplet!!!

"Morgon"promenad

Åt den fina morotsfrukosten kl 11 imorse... eftersom jag gick upp så sent kör jag på att äta varannan timme idag får att hinna få in mig tre mål mat och två mellanmål! Kl 12:30 gick jag ut på en morgonpromenad, tänkte gå en timme. Handlade ett äpple på ELLBE... När jag kommit bort till Ritorp (kl 12:57, återvändsgränd i villaområde) vände jag tillbaka och åt mitt äpple. Det var äckligt och smakade ruttna körsbär! Efter en bit kom jag fram till att detta inte skulle ta en halvtimme att åka tillbaka. Hur blev allt så speedat på vägen hem. Jag tog snirkliga konstiga omvägar och kom in på stigar och gator som jag inte kände igen. Jag gick lite vilse typ två ggr men såg efter ett tag höghusen i Brunnsängs centrum och var tvungen att snirkla vidare någonstans för att inte komma hem för tidigt. Jag fixade det iaf till slut och efter en shoppingtur: 7 tomater, 8 avocados (2 st för 10 kr) och 7 granny smith äpplen.

Kolla vad fin s

Snöflinga!! (ps: dålig mobilkamera)
image765

Detox #2

Tinka väger idag 71,5 kg. Jag ska ju köra detox så jag måste ju se om jag gå upp eller ner, höger eller vänster, nordväst eller sydöst. Jag har inte förberett mig bra så har ingen frukt hemma! Undrar om det går bra med grönsaker till frukost!?

image764

Lösning: kopp med citron- och ingefärste samt två kvarglömda, rätt små, morötter.

Bra lösning: maybe
Smart Tinka: offcourse
Otrogen Tinka: Confirmed. Förlåt Patricia! Jag kunde bara inte stå emot... det var med en annan tjej till och med!!! Guitar hero-gitarren rooopade på mig "kom hit... speeeela på mig!!!" Vad kunde jag göra annat än att spela???

Citat

Mamma: "Hon ser ut som hon i Greys anatomy.... Meredith!"

image763

Fixar inte att rita

Bara hatar allt jag gör ändå! Jag tröttnar efter ett tag och börjar kladda... så förstör jag den!
image758

Tråkigt

Om det finns något som jag tycker är tråkigt att läsa så är det låttexter!!! När någon lägger upp en låttext på sin blogg kan jag verkligen inte förmå mig själv att läsa den... särskilt inte när den står i kursiv stil!!! Missförstå mig inte, jag tycker inte att det ligger något fel i att lägga upp texter!! Jag klarar inte av att läsa dem bara! Sedan när folk skickar låtar (vanliga låtar eller skämtlåtar) och ber mig att lyssna på texten. Det kräver verkligen TOTAL koncentration för mig att hålla kvar uppmärksamheten vid texten - utan att virra bort mig i andra tankar - i mer än tio sekunder! Lyssnar jag på en låt jag gillar kan jag lära mig texten ganska lätt... men utan att riktigt inse vad den handlar om! För mig betyder musiken mycket mer än själva texten. Därför betyder inte "inspirationsmusik" så mycket för mig. Tex mammas musik där texten har SÅ stor betydelse rör mig inte särskilt mycket! Alla är vi olika!

Det här blev ett rätt seriöst filosofiskt inlägg!

Kokbok för panka människor # 1

Ärligt! Bra idé Tove!!! Var ska jag börja!? Allt beror ju på vad man har hemma!!! Jag kan ju lägga ut ett recept lite då och då! Här kommer ett recept som jag använde som matlåda när jag både hade dåligt med pengar och dåligt med tid. Jag gjorde iordning det på ca 2 minuter på morgonen innan bussen gick!

Ingredienser:
1 dl fryst hackad spenat
1 dl frysta haricot verts (gröna långa bönor)
1 dl frysta gröna (vanliga) ärtor
1 tsk pastakrydda
3 dl vatten
Salta vid behov

Sedan rör du bara ihop allt. Kan tas med och värmas i micro. Tjoff pang så har du lunch! ^^ Det ser vidrigt ut men det är faktiskt gott om man gillar ingredienserna!!!

Måndags-middag

Igår skulle jag äta... men har som kanske sagt knappt någon mat hemma och är typ... PANK! Jag gjorde därför såhär:

Steg 1) Jag hade 4 skivor skogaholmslimpa i frysen från studiecirkeln till kemins grunder (länge sedan) jag tinade dem i mikron så de blev lite småblöta och "goda"

Steg 2) Jag bredde dem med vegetabilisk margarin (mysko märke för 6 kr)

Steg 3) Jag kryddade med örtsalt (kanske margarinsmaken försvinner då?)

Steg 4) Koka två ägg, skiva dem och lägga dem på mackorna

Steg 5) Örtsalta lite mer

Träning

Nu ska jag till gymmet... men eftersom jag blev skuren och sydd i igår så kom jag fram till att jag får gå dit, titta på och störa. Alltså min favoritsyssla... Tyvärr Tove och Magnus... inga nya muskler idag inte!!!

Lista!!

SENASTE GÅNGEN.
Du grät: Jag grät häromveckan för att mamma frustrerade mig... innan dess typ juni!
Du tränade: 12:e mars på Jannikes gym
Du solade solarium: Det gick pissdåligt, gjorde en gg... men typ augusti eller nåt!
Du skällde på någon: 9:e mars
Du var utomlands: 10:e november 2006... då kom jag hem från Australien... =(((((
Du köpte nya kläder: Hmmm..... eeehm, köpte ett par jeans i februari någon gg... första ggn på länge!
Du åkte buss: Idag kl 14:19 från Köpmangatan på stan hem till Brunnsäng
Du åkte taxi: När jag var typ 4 eller nåt... första och enda ggn
Du åkte tåg: I torsdags... mot Märsta, sedan tog jag tunnelbanan - röda linjen - mot Mörby centrum från centralen.
Du smsade någon: För typ en timme sedan, Jannike om vilken tid jag skulle hjälpa med hennes film på torsdag.
Du ringde någon: Ringde mamma runt 14 på stan idag.
Du camade med någon: Oj, hmm. Måste ha varit med Magnus för några veckor sedan när jag skulle visa en bild.

HAR DU NÅNSIN.
Hoppat studsmatta: Såklart... men det är överskattat=jag suger på det...!
Ätit fiskbullar: Åh, ja! Det är ju så gott!!!
Tagit kort på dig själv: Ehm... jaaaa
Skrattat så att du börjat gråta: HAHHAHA... jaa! Senast pga Jocke...!
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: AAAAAAAAAAAHAHHAHA.... ja...!
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: Japp, hela klassen i Carolines trädgård!
Badat mitt i natten: Shoklaart. I Enhörna!
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: Hahaha, näää! Men åkt har jag!
Gråtit till en bok: Jajamensan!
Varit rädd för tomten: JAAAA!!!! Han var djävulen själv för lilla Tinka!
Fått IG: NIX!!! ^^

FAVORIT.
Band/artist:
Svårt!! Billy Talent, Tool och Alter bridge just nu tror jag!
Låt: Åh, svårt! Vicarious med Tool kanske!
Mat: Snälla... det är som att be en mamma säga vilket av hennes barn hon älskar mest!
Färg: Svart-vitt
Dryck: Te
Känsla: Lycklig
Lukt: Solcreme
Årstid: Vår
Dag: Lördag
Lärare: Fortfarande Paul som jag hade i 5an i grundskolan!
Glass: OOOOH!!!! Se svaret efter "mat". Glass är gudomligt!!!!
Godis: Yoghurtöverdragna naturgodisar... inte russin... men de funkar med... men är ej favoriter!
Alkoholdryck: Hmmm.... sangria-champagne. Röd sangria i botten med gyllene champagne fadande över. Sedan frukt och jordgubbar i!
Klädaffär: JC
Film: "In her shoes" och "pride and prejudice"... ny halvfavorit är "run fatboy run"
Bok: "Grottbjörnens folk"serien var/är grym... men är inte säker.
Kändis: Carolina gynning är grym... men finns andra som jag inte kommer på nu bara som jag gillar mer!
Plats/ställe: Oj..... vet inte!

Klippt och skuren...

... har ju jag blivit idag!... typ...! Ganska exakt om man byter ut saxen mot en nål!! Så sydd och skuren skulle man kunna säga... fast ändå inte. Skuren och (sedan) sydd... det säger vi!!

Mmmm, halvkokt pasta äger!! ^^

Kläder

Även om många säkert är medvetna om att jag just nu inte använder någon färg alls i min klädkost just nu så hittade jag en bild på några kläder som jag blev lite smått förälskad i!!!

image757

Detox

Den här veckan kör jag och Jenny detox. System ska rensas ur och huvuden ska värka! Ska till henne ons och sedan ska det missbrukas grönsaker och frukt!!!!

Mamma

Jag satt vid datorn och mamma stod bredvid och tittade på två videos från "Kool and the gang" på youtube och så helt plötsligt kom mamma på att hon skulle jobba i skolan imorgon (hon är syokonsulent).

Hon utbrast: "Åh, jag vill inte jobba imorgon! Prao-bajs-elever!!!"

Då skrattade jag!

ÅH, toppen!!!

Allting blev ju toppenbra!!! TOPPEN TOPPEN!! Roskilde, here we come!!!

Varför ska du alltid sätta dig i knipa?

Förhastade, dumma, fåniga, lilla Katinka!

Bilder II

Här är Takintskij!!! På mitt ovve-bän!!! ^^ Är han inte söööt!! Det är en Katt-inka!!
image754
Detta är en scen ur en film.... det var en äcklig scen som involverade en abnormalt stor blåsa och en spik!
image755
Här är hur pigga jag och Johan var efter att jag inte hade orkat gå hem alldeles för sent på natten!
image756

Bilder

Snart kommer det upp BILDER på min blogg! Jag har äntligen laddat kameran vettu! ^^ Det var tur att jag inte gick på kalaset igår!! Jag känner mig bakfull som det är iaf... utan att ha druckit nåt!!

Film

"Run fatboy run" såg jag och Johan nyss! Brittisk film och jävligt bra! Bör ses... typ som eiffeltornet dårå! Är inte stormförtjust i brittiska filmer normalt sett men den här är bra!!!

1) - Johan har spillt öl på inbjudningskort
Johan: "Men det är inte choklad i!"
Katinka: "Men det luktar choklad"

2) - Johan har spillt öl på inbjudningskort
Johan: "Men visst blev det coolt med kaffefläckar på! Men det är inte kaffe! Men det ser ut som kaffe!"

3) - Johan bränner popcorn-paket
Johan: "Jag kanske borde släcka det...?"
Katinka: "Det är som rökelse. Det luktar brännt! Brännt luktar gott!"

4) - Johan bränner vitlök
Johan: "Jag brännde den! Vill du lukta?"
Katinka: "Det luktar gott...!"

Senare... efter mer pyromani på vitlöken

Johan: "Kolla vad motståndskraftig den är. Det bränner inte igenom till andra sidan..."
Katinka: "Åh, det luktar prutt, lukta på den!! Lukta nära och länge!!!"

Lördag

Är det någon som jag har pratat med om att hitta på något på lördag för det känns som att jag har pratat om två saker men kommer inte alls ihåg med vem eller om vad!!!'

Syr på Takintskij nu förresten på ovven... hade precis av nålen :| Rakt av med "rent snitt"!! Sjukt!!

Citat: "Konstiga fåglar kvittrar och piper konstigt... går de på LSD... eller vad???"

OMG OMG OMG

Imorgon var det såååå kul!!!

Ändring: IGÅR var det såååå kul!!!

Eftersom det enligt mitt egoistiska födelsedags-jag var tidsfördröjning i Sthlm - så att jag kunde fira min födelsedag igen igår - så blev det som ett litet ölkalas med lekar. Jag kom precis på att jag - i mitt alkoholiserade tillstånd - skrev lite dagbok om vad jag gjorde just då när jag gick hem från nattbussen på Södertälje central. Häpna!

Logg från 02 någonting på väg hem:

image751
image752
Längst ner: "Jag önskar att en viss person vore här... ingen kommer fatta!"
image753
Överst: "Grymt bra med lyktor! När nästa börjar glömmer man bort kylan! Kul att se när man blir kort igen!"???? :| Tyckte jag var duktig som stavade Takintski rätt!!!

Jag borde egentligen inte ha gått hem själv! Det var jättesvårt att hitta min busshållplats! Jag hittade iaf som tur var en trappa jag kände igen och gick upp. Där fick jag lite irritationskänslor när jag inte kunde komma fram till var jag skulle gå. Gick iaf fram till en busshållplats till slut. Det var krångligt att läsa. Till slut hittade jag att det stod Södertälje på ett ställe! Efter mycket sökande och kisande hittade jag också NÄR bussen skulle komma och det var bra tajmat för jag behövde bara vänta typ 5-10 minuter! Som sagt lyckades jag spy på bussen. Som tur är spyr jag aldrig mycket och i skillnad från många andra så låter jag ingenting alls när jag spyr typ så jag kunde lika gärna bara ha spottat på bussgolvet! Det finns ett undantag... men det håller jag för mig själv...

Ska nog ta och sy på min Katt-inka nu framför tvn och vara lite mysbakis!!!

BÄSTASTE PERSONERNA I VÄRLDEN!!!

Tinka - Gå på torsdagspuben!!! säger (14:43):
jag har inte haft en bättre födelsedag sedan det var sådär spännande med födelsedagar (typ när jag var 11)
pga alla grattisar!! ^^
jag gjorde typ ingenting på hela dagen... åt på restaurang på kvällen med mamma och tittade på greys och åt glass med henne
så firade jag min födelsedag
det var mysigt

Kom till puben!!!

Ikväll!!! ALLA!!!

Tillägg

- Helena ringde ca kl 17 och grattade
- Crull smsade ca kl 19 och grattade
- Janette smsade ca 21 och grattade
- Johan ringde 21:50 och grattade (störde mitt i grace)
- David och Patricia ringde och sjöng väldigt vackert för mig kl 22 ca
- På fb ca 20 eller nåt grattade Karolina
- 22:43 grattade Andreas på msn

Så! Nu tror jag nog att det är slut för idag! ^^

LOOOOVE!!! <3<3<3<3<3<3

Många

Har skrivit ca 7 inlägg idag! Bara så du är förberedd... men de är inte jobbiga att läsa! Tänkte iaf meddela en mycket viktig sak:

KOM TILL TORSDAGSPUBEN PÅ GREENS VILLA PÅ UNIVERSITETET IMORGON!!! KATINKAS SJÄLVUTNÄMNDA FÖDELSEDAGSPUB!!!!!!

KOM DIT!!!!!!!!!!!!!

GREENS VILLA
17:00
BE THERE OR BE SQUAIR!!! (eller hur det stavas)

PS, gratulationer

- Jocke grattade igen på msn kl 14:09
- Satan (Andreas) grattade mig på msn kl 14:25

Indirekt
- 14:20 kastade Magnus en födelsedagstårta på mig på fb
- 14:21 kastade Jocke en födelsedagstårta på mig på fb
- 14:23 sa han grattis på fb också... liksom sådär som ett körsbär på tårtan
- 14: 37 önskade Tove grattis till mig på fb

Besatt

Det kanske verkar som att jag är lite besatt av att få gratulationer... och det är sant! Förrförra året firade jag min födelsedag ts med min dåvarande pojkvän som fyller år dagen före mig. Jag var jättedeppig och festen kändes inte alls delvis till min ära... det var som att vara på Mickes fest. Sedan grattade typ ingen mig dagen efter för att de hade grattat mig på festen liksom. Den enda som grattade mig förutom Micke och familjen (när vi fikade senare) var en kompis som jag knappt var kompis med längre, i ett sms. Jag fick liksom SMS av min moster/gudmor dagen innan där hon meddelade att hon inte kunde komma och fira mig och sa grattis vid sidan om typ. Min pappa glömde till och med att ringa föränn en vecka senare (han bor utanför Gbg). Jag förebrår inte pappa eftersom jag samma år missade hans födelsedag och ringde lite för sent. Jag grät massa och kände mig misserabel på min 19-årsdag!

Förra året var jag också deppig för jag hade massa problem och jag firade inte ens min 20-årsdag! (Inte vad jag minns iaf, rätta mig på inlägget om någonting är fel!)

DÄRFÖR var jag överlycklig över alla gratulationer som hade kunnat stoppa vid hälften och jag hade inte kännt mig olyckligare för det!! Tack alla underbara som kommer ihåg mig!!

Massa KRAMAR och PUSSAR!

Forts. gratulationer

- Kl 07:09 imorse fick jag en jättesöt internethälsning från Tove också!
- Kl 12 ringde Tove och grattade, Jocke fanns med på ett hörn också och lade in kommentarer i samtalet... men grattade inte, för det hade han gjort på sms
- Under samtalet fick jag 4 sms. Det var grattis-sms från Jenny, Bea och Jocke.... David skrev men brydde sig inte om att gratta!!!
- Pappa ringde 12:30 och grattade
- Magnus skrev grattis på msn 12:22
- Kl 12:37 skrev Anna grattis på msn

Indirekt

- Födelsedagskort från Pappa med 1000 kr ^^
- Runt 13 skrev Savas grattis på facebook

Gratulationer

PÅ födelsedagen har jag fått följande fina gratulationer:

- Micke och Robin grattade samma minut på msn, kl 00:01.
- Malin skickade samtidigt kl 00:01 ett grattis grattis grattis på mobilen
- Johan skickade grattis-sms kl 07:32 imorse
- Mamma grattade med frukost på sängen kl 08 imorse
- Jannike ringde och grattade kl 09 imorse
- Mickan sms-grattade mig på födelsedagen kl 09:58 imorse
- Direkt efter pep mobilen igen och kl 09:59 fick jag sms från Tommy
- Thessan ringde kl 10 och sjöng en födelsedagstruddelutt
- 10:30 rinde mormor och morfar och sjöng och grattade
- 10:41 grattade Robin igen på msn
- kl 11:03 ringde Micke och grattade igen, det påminde mig om att jag ska äta nu!!

Mer indirekta gratulationer ;)

- Tottopålle ^^ (Tove) grattade på Bilddagboken kl 00:18
- Per grattade med ett fint meddelande på facebook kl 01:53
- Jwan ritade ett grattis på facebook kl 09:49

Jag är mycket nöjd ^^

image749

Var tvungen att lägga upp bitchig alkoholiserad Tinka från en kryssning.

image750

Frukost på sängen

Så kom mamma in imorse kl 08 ca med frukost på sängen! ^^ En fin vas med blommor, te, juice och mackor med ost och paprika samt rostbiff och gurka. Mysmys! Och så tog mamma med sina riskakor  och så åt vi frukost tillsammans i min säng... mamma smulade som vanligt ; )  Jag brukar alltid prata med mamma när hon äter riskakor så det är alltid smuligt i min säng, borde byta lakan. Iaf så hade jag redan fått mina presenter av mamma så vi får se om det blir någon present på födelsedagen! Nu ska jag byta lakan och sedan kanske städa rummet.

Kul att träffa alla igår hos Micke förresten. Jag åt massa (som vanligt?) så jag mådde jätteilla... helt sjukt illa, så fort jag stod upp, så jag gick och lade mig i Mickes säng. Sedan kom Thessan så låg vi där och pratade. Sedan kom Patricia och sedan när Thessan gick kom David! Det var mysigt och ligga och prata och bara ta det lugnt. Ville bara spy så fort jag reste mig. Har haft lite svårt att äta lika mycket som innan sedan jag var magsjuk förra veckan!

Iaf! Jag hade en mysig nästan-födelsedag igår och hoppas på en lika mysig riktig en! Ska följa med Jannike på hennes gym och sedan gå på indisk restaurang med mamma: Indian paradise. Mums! ^^

Grattis...

... till mig själv! Tack Micke, Malin, Patrick, Andreas x 2, Thessan, Parre, Robin och David för gratulationerna. Och tack Sparrisen för den fina presenten!!! Ska spendera den på något riktigt fint och luxuöst!!!

Hoppas jag inte glömde några!

Börfdäjj

Om ca 15 min!

Viktigt inlägg

Här kommer det!!:

Jag bad Johan att rita några olika djur när jag var hos honom idag! Han är den mest fantastiske konstnären som jag känner och jag är helt förälskad i hans sätt att uttrycka sig!!! Så se nu ingen ond kritik i mina ord. Jag bara uttrycker genialiteten!! Hans bilder innehar ett sådan fritt sätt att uttrycka sig och inte någon dum perfektionsångest. Att lyssna på hur Johan tänker medan han ritar är så underbart då jag själv har sådana problem i att känna mig nöjd med mina verk. Här kommer bilden iaf!

image746

image747

Nu fyller Micke år

Grattis! ^^

Update

Inom en snar framtid kommer ett viktigt inlägg på denna blogg! Troligtvis inom de tre närmaste dygnen!

image744

Ansvar

Tack, gnäll på mig, för jag är ju så jävla ansvaring för din musikkarriär! Jag menar det! Tack! DU har fått mig att gråta för första gången sedan i maj!

Emo

Jag har insett att den här bloggen börjar te sig lite emo-istiskt!!

Men jag känner mig helt hopplös! Känns som att vad jag än gör så kommer det mer och mer och mer och mer och mer att oroa sig för. MER OCH MER OCH MER OCH MER OCH MER....

Det är som ett straff för att jag har mått så bra så länge. Det har varit typ rött ljus för allt skit i mitt liv och nu när det blev grönt släppte trafikstockningen och skiten bara kör över mig som ett mosat kadaver vid vägrenen.

Jag tror jag bygger upp en ångestattack! Jag MÅSTE komma härifrån. Allt annat är inte här hela tiden iaf! Visst sitter det och gnager konstant... men det tränger sig inte på och vill ge mig mer problem. De andra problemen är som godartade tumörer, men som sitter på känslig vävnad så att de inte kan tas bort.... mammas påträngande beteende är som en cancersjukdom som ständigt sprider sig till nya ställen när man äntligen tror att det är bra.

AAAAAAAAAAARG!!!!!!!

Jag är så jävla förbannad!!!!

Kan inte mamma sluta medla till folk genom mig, kan hon inte känna när nog är NOG!

Kan inte.... NÄ jag orkar bara inte nu!

Åh...

... men förlåt då! Det var ingen som åkte till sjukhuset igår. Jag är ledsen för att någon annan sa en lögn...

Yesterday

Alltså... jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen... den var helt galen. Från 11 till 19 så lagade vi trerätters åt gästerna på festen, Islossningen. En stor pappersigloo för 50 pers. iordninggjordes på villan och bord dukades och ljus placerades ut. Jag och Tove fick i uppgift att skriva arbetarspex och fixade tre låtar, en startlåt och två omstarten. Omstarten nummer två (baserad på Britt-erik bamsesaga) rockade!! Vid 19 började gästerna komma, allt var än så länge frid och fröjd. Vid tio i åtta befinner jag mig vid kassan i dörren och ser varför vi inte startar sittningen/middagen. tydligen är det ett gäng som inte har kommit ännu. Jag ringer och kollar med Jocke (som är bäst för han har comviq!!!) var de är och vad som hänt eftersom den allmäna förklaringen var " sena pga väktare". Det kom fram att Jocke, Anders och kanske Fredrik hade kissat på spåret nere i en tunnelbana och väktare hade förbjudit dem från att åka med tunnelbanetåget. Så de satt på en buss på väg till Tekniska och skulle ta sig därifrån. Efter ett bra tag kom de fram... typ halvnio-nio började sittningen till slut.

Vi serverade mat och sprit och utdelade backningsstopp (att vissa inte får bli backade för att de antingen inte anses behöva mer eller för att de är alldeles för fulla redan). Det blev bråk angående det, som jag inte kommer gå in på för att det känns känsligt. Men jag kan säga att jag var rejält emotionellt utmattad i mot slutet av kvällen. Jag gick upp till garderoben och fick välbehövda kramar av Tove.

Under kvällen försökte en kille backa mig med en nubbe/punch men han fick inte backa personalen så det gick inte. Vi får inte dricka sprit när vi jobbar nämligen. Frans frågade om jag ville ha öl och lyckades hälla lite öl i mitt vattenglas. Jag blev spilld på med öl och är fortfarande inte på det klara med vem som gjorde det.

En kille blev så full att han glömde nästan hela kvällen och låg och spydde som en galning på övervåningen så att Crull inte kunde sova.

En kille gick och lade sig bredvid soffan istället för i soffan. Jag satte mig och frågade hur det var med honom och om han ville ha hjälp att kräkas. Han sa att han låg bra där. Jag frågade om han ville ha ett glas vatten. "Nej, jag har mitt glas" sa han och såg sjukt plågad ut. Han upprepade frenetiskt den meningen och andades tungt och ansträngde sig så för att inte må dåligt att han klämde sönder plastglaset utan att märka det. Jag tvingade upp honom på fötter och sa att jag skulle hjälpa upp honom på övervåningen så han kunde kräkas eller sova. Han ville verkligen inte och jag fick nästan lyfta honom. Han kunde knappt hålla sig uppe för att han ville typ bara lägga sig och dö. Han andades som en häst som är helt uschasad (ni som har ridit förstår nog) och stödde sig som att hans kropp vägde som hela jordklotet. Han säckade ihop mot väggen många ggr. Till slut kom vi till soffan och först däckade han med huvudet i Toves väska på soffkanten för att han inte orkade en meter fram men till slut hjälpte jag honom att ligga på riktigt. Jag hämtade en hink och sedan tog han den och kramade den krampaktigt i fosterställning. Jag har aldrig varit med om nåt värre!!!

En kille hade ett problem med magen som han hade undersökt hos läkare i typ ett halvår. Han blev så dålig igår så att jag bad om skjuts till sjukhus. Hans tjej var jättefull så hon blev jätteledsen självklart men det blev extra hemskt för henne eftersom hon mådde så dåligt själv och var så full och kräktes.

Folk som man inte hade förväntat sig hånglade med varandra i nåt slags grupphångel (även andra utanför den klungan) och sedan tyckte Sofia att jag var grym (hon var sjukt full och jag garvade nästan så att jag ramlade ihop) och betygade det många gånger på många sätt medan hon gick från oss i garderoben och ner för trapporna.

Efter städning mellan 03 och 05 åt vi punchfrukost med våfflor, glass, smörgåsar och paj. Efter lite trevligt umgänge gick vi hem och ca 08 kom jag hem till slut... kollade på lite TV och sov i soffan mellan 09 och 12.

NI!

image743

Islossningen

Imorgon/idag ska jag jobba från 11:00 till nästa dag ca 06:00. Det blir... kul... =/ Nemen det kanske det blir ^^ Hoppas!! =D Blir första gången jag träffar några av mina älsklingar på ett tag! =D

Nu ska jag nog sussa! Måste sluta spela wow... hahahha!!! Är på level 20 och har ett lejon (typ) som är bästast i världen! Men jag är inte så nördig iaf! Fast Magnus är det! Jag skrev ju tidigare ett inlägg om att jag hatar Ghostland!! Magnus skrev till mig på msn något sånt här: "Meh, du kan ju inte vara en night elf!" (det kom han på genom att jag hade skrivit att jag hatade Ghostland). Detta är beviset på att jag inte är nördig: jag hade inte ens koll på vad för slags varelse jag var... med andra ord; jag visste inte att jag var en night elf... om det var det jag är....... ehm ^^

Idag var Jenny och Helena här och vi lagade och åt supergod mat! ^^ Sedan kom Johan hit också och åt upp våra rester. Runt 21 gick Helenas parkeringstid ut och hon och Jenny åkte ut till Enhörna. Sedan kollade jag och Johan på TV och åt upp hans godis. Efter det kollade vi på youtube och snackade med folk på msn. Runt 00:00 blev han hemskickad så jag kunde sova... men sedan fastnade jag vid msn för att snacka med en tjejkompis som jag typ hade blivit så arg på att jag i princip hade sagt upp kontakten med henne förra veckan. Vi lyckades iaf reda ut ett par saker och jag sa totalt ärligt varför saker hade blivit som de hade blivit. Mycket som hade hänt - eller inte hänt - innan förra veckan var mitt fel! Får se hur det utvecklar sig nuifrån. Åh, men de flesta av er läsare förstod säkert ingenting... men det är bara trevligt. Hur många ggr har inte jag känt hur skönt det skulle vara att vara lyckligt ovetande? ^^

"Vyss lull lilla palt
Leka får du sedan
Alla musbarn överallt
Sover alla redan

Somna sött i bädden din
Jag ska inte störa
Räven sover också nu
Med svansen under örat" (8)

Finaste nattvisan ever! Älskar den!!

SOV GOTT ALLA!!! (L)

(L)!!!!

Fyfan vad söta ni är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ang. ledsen Tinka)

Ni är plåstren på mitt hjärta!! ^^

Drrrrrrrrrr

un?

Rotfrukter (och sån't)

Morot
Rödlök
Purjolök
Squasch
Rotcelleri
Palsternacka

UGNSBAKAT!

Fel

En brasa sitter vid mannen
Håret är vitt och blänkande och tänderna glimmar gyllenröda i skenet från elden
Knäna vickar han på medan tårna låter benen gunga fram och tillbaka i takt med gungstolen
Han slickar sig som hastigast om tungan och råkar bita sig i munnen
En röd droppe matta droppar på blodet
Mannen låter höra en strupe ur sitt torra rop
Eller blev förresten, det nej ju fel!!

Ledsen Tinka

Jag är ledsen!! Jag har inte gråtit sedan efter det tog slut med Micke och jag vill inte börja nu!!!

1) Mamma går runt och BOKSTAVLIGT talat vrålar hela dagarna... framförallt om kvällarna. Hon är så SJUKT frustrerad att jag håller på att falla samman!

2) Jag har varit sjuk: instängd med monstret, har inte kunnat söka jobb och det ger monstret anledning att slå ner sin ilska på mig.

3) Jag saknar klassen/skolan något oerhört!!!

4) Jag håller på att rita ett märke. Kändes som att det gick bra men nu har jag samma skitproblem som alltid: det blir inte perfekt och jag hatar det fula skitmärket!!!!

5) Känner mig som en jävla säck potatis som inte har kunnat träna sedan förra veckan någon gg och för att gymmet ligger på universitetet.

6) Jag har nästan INGA kläder och inte har jag råd med några heller.


Mest av allt vill jag bara gråta för jag klarar inte av mammas humör när hon är såhär. Hon håller på att gå in i väggen och hon vill ha någon med sig... och jag råkar vara den enda i närheten..........

Köttfärssås

Jag åt nyss... känner mig lite snurrig i skallen.

Iaf så har jag nördat mig något otroligt den här veckan då jag har varit sjuk. Jag duschade imorse för första ggn sedan i söndags morse... har inte vågat innan pga svimnings-risk!! Anyways! Jag har spelat wow då och då när jag har känt att jag kan sitta ett tag! Jag är på ett område som heter Ghostland just nu... och jag HATAR det!!! Detta är ur en msn-konversation:

Tinka - Vågar jag tro det? säger (11:50):
jag hatar ghostland.. eller vad det heter
vill bara att det ska gå och dö jävla bögland med alla jävla fladdermöss och kukspöken!!!

Persistent

Nu får den väl ändå ta och ge upp!!! Jag gick upp imorse och kände att idag är sista dagen. Febern borta! Bara lite tung i kroppen och huvudvärk. Jag borde ha anat något när jag tyckte att frukosten var tråkig och inte smakade nåt (jag <3 mat, menar jag!!). Nu sitter jag här och kallsvettas igen. Jävla skit! Haha, kommer väl inte ha några läsare kvar snart som jag sitter och deprimerar människor! Jag kanske ska skriva nåt kul!!?

Hmmmmmmmm!!!

Nej tyvärr... eller jo... ROCK AM RING!!!

          
   
      

And...

... I payed...

Uppe på fötter

Det känns heltokigt! Jag är typ aldrig sjuk. Jag har inte haft annat än förkylningar på flera år typ! Jag gick och lade mig rätt sent... runt 3-4 på natten i söndags och sedan jag vaknade måndag morgon så har jag inte kunnat resa mig utan att börja kallsvettas och vilja spy. Nu, efter mer än ett dygn i sängen kan jag iaf sitta upp. Det var en liten period igår också som jag satt upp lite... men det fick jag betala för... hmm, kanske borde lägga mig igen!?

Uh...

... feber....

Oh shit

Jag vaknade imorse och ville bara att någon skulle slå mig i huvudet med nåt hårt så att jag somnade igen. Idag har jag mått sjukt illa, haft HEMSK huvudvärk och feber. Jag reste mig upp för att gå på toa och kallsvettades så mycket under de få minuterna att jag kände som att allt vatten på insidan hade flyttat till utsidan när jag kom tillbaka. Nu är första ggn jag kan sitta upp på hela dagen. Fast det känns som att någon har skruvat fast min rygg helt fel så jag ska nog lägga mig ner igen... fan vad ont det gör! Tänkte bara uppdatera!

Pussar (fast inte för nära, det kanske smittar)

Arbetsjakt

Imorgon blir det till att söka jobb. Första stopp: JC!!! <3<3<3<3<3<3<3 LOVE (L)

image742

Nubbedraget

Det var kul... men nubbarna var ju jättesmå! jag tycker man BORDE bli rätt full av 17 nubbar... det var konstigt att jag knappt kände nåt av 17 nubbar bara. Iofs 1 cl... men ändock!

Det sista som jag drömde inatt förresten inatt var att Magnus skulle värma upp en massa matlådor och han skulle sätta ihop tre stycken kattburar och värma maten i dem... jag tyckte bara det skulle vara värt att nämna om det vore så att psyket skulle vilja kontakta mig!

RSS 2.0