Sms

Sms är en jävlig uppfinning

Riktigt okej är det väl inte

Åt yoghurt med massa startflingor - två skålar - till lunch (tål varken det ena eller det andra). Men nu äter jag ett välgörande päron. Det var gigantiskt och jag mår lite illa :P Om 40 min går bussen till Tälje. Då ska jag ta ut pengar från banken - spärrade mitt kort i tisdags!!

Sedan ska jag ringa en psykolog!!! Yes! Det är fan alldeles för sent!! Det var faktiskt en psykolog som Lone - min elaka styvmamma - hade hittat åt sin brorsdotter. Pappa gav mig hennes hemsida igår. Mamma hade tidigare givit mig en hemsida till psykologen som syrran går/har gått hos. Men när jag läste på sidan som pappa skickade så kändes det så rätt att jag faktiskt började gråta. Som av lättnad. Så henne ska jag - om hon har telefontid nu - ringa när jag tagit ut pengarna från banken.

HEJ HOPP!!! Underbart!!!!!!!


It's a new day, it's a new liife... foooor meee (8)


Mat mat mat

Från och med idag - för miljonte gången - ska jag ta tag i mig själv. Det är farligt hur jag äter!!! Jag har ätit för säkert en hel vecka idag!!

Nu ska jag sussa. Öppning imorgon. Ser INTE fram emot att ta på mig de hemska jobbyxorna imorgon. Jag kommer fan inte ens få plats!!!

Kände för att *** en miljon ggr både idag och flera dagar dessförinnan

Lovv lovv. Må det funka med allt nu..........

Gradantal

Det är 21 grader ute!!! ÅÅÅÅH så skönt!! Jag ska ut och köpa lite godis - igen. Sedan ska jag till jobbet.

När jag kommer hem kommer nog lite bilder och sånt från Bandit Boaten!!!

En båt i vattnet av vatten

Jag drömde att jag var i en båt av vatten, fylld med vatten i vattnet med min släkt. Man såg inte kanterna av båten... alltså var båten slutade och var havet började men simmade man mot kanten så kände man den och den gick inte att simma igenom. Den var gjord av nåt hårt vatten. Jannike var jätterädd och kom och frågade var hajarna fanns. Jag sa att de inte kunde komme in i båten. I fören och i aktern utanför båten fanns 5 hajar på varje sida. När Jannike upptäckte detta i ena änden blev hon jätterädd men en gigantisk dykare - ungefär av ett eiffeltorns storlek plockade upp en tacksam Jannike och placerade henne i mitten av båten igen där mina småkusiner simmade omkring.

VAR ÄR MINA MSN-KONTAKTER!!!!!!!!!!? Seriöst!!! Alla är borta!!!!!! BORTA!!!! :'(


Godismissbruk och för få räkningar :S

Idag har jag varit på en 5-timmars kurs för jobbet. Har lärt mig massa superbra tips och grejer för cashguard!! Iaf drog jag 8:20 och åt en banan på jobbet 9:10 och drog iväg - jag, Lillkarin (annan kassaledare), Danne (jourhavande butikschef) och Storkarin (kassachef) - 9:20 och var framme 10:03 i Kista pga trafikköer. Sedan lunchade vi 11:30 på en lunchrestaurang (gratis förstås). Jag tog lammfärsbiff (en gigantisk), stekt potatis och rödvinssås OCH tzatziki. Efter typ 1 h underbar lunch fortsatte vi och runt 14:30 drack vi kaffe (moccachino) i solen och sedan fortsatte vi och var klara 15:45 eller nåt. En härlig dag. Och efter att Storkarin hade lämnat Lillkarin i Solna och Danne nånstans i Brännkyrkaområdet skjutsade hon mig till Huddinge station och så åkte jag och köpte godis och åt upp det på vägen hem.

Så nu är jag alltså hemma! En banan, en lammfärsbiffslunch och en påse godis rikare.

Men jag har bara fått två räkningar... lite bekymrad =/

Var är mina msn-kontakter!? :|


Kusens backe - skogen - solen - lugnet

En sak som jag alltid kommer fram till när jag är i skogen en solig eftermiddag är hur mycket jag älskar det. Hur lugn jag blir. Barren, löven, marken, mossan, riset doftar rent, frid och underbart. Jag gick till kusens.

Långt upp och brant gick jag så jag märkte hur dålig kondition jag har och hur dålig uthållighet jag har i musklerna. Jag gick in bland blåbärs- och lingonriset - några lingon fanns faktisk men absolut mestadels var det bart ris. Jag hittade en bra tall och lade mig under den.
Efter sisådär 5 minuter av total avslappning somnade jag. ca 30 min senare vaknade jag och så sprang jag lite och gick ännu högre upp och stod och såg på kvällssolen i några minuter.Det var så ljummet och skönt. Jag var kvar i ca 2 h och gjorde mest ingenting. Låg bla och tittade ner på ett av joggingspåren och såg på joggare ett tag. Vid 20 kom jag hem. Mådde ganska bra. Duschade och allt det andra. Somnade runt 21 och vaknade flera ggr innan men gick upp ca 06.

Så nu har jag all tid i världen på mig för jag börjar 11!

The weather lady


Hur jävla najs ser inte det här ut!? Särskilt som det är enda helgen jag är ledig på 5 veckor!!! Har man tur eller vad!?

All ilska

Ska dra till Kusens. Kanske kan få ut lite ilska där. Ilska på mig själv. Jag lämnar nog sedvanligt mobilen hemma... någonstans... i ett hörn!!

Aaaah

Sitter på jobbet nu. Nästa kassörska som börjar sitter inne i rökrummet. Hon ska få byta av Frida i nian på sin första fika. Hon kommer säkert gnälle om att hon inte vill vara avbytare så jag tror jag skickar iväg Frida som avbytare sedan istället. Att vara kassaledare är en balansgång mellan att visa auktoritet och att "ge alla vad de vill ha". Det går självklart inte alltid ihop.

Jag blev iaf klar med allt supersnabbt och nu är det bara en obetydlig del av morgonarbetet kvar sedan är det bara de vanliga kassaledaruppgifterna att ta hand om och det är inte så himla krångligt såhär på morgonen.

3 min kvar på fikat. Ner och jobba nu... ner och jobba...!!


Måste bli av med känslan

Känslan av självförakt.

Jag dansade 20 min maniac style till hög bas i mörkret. Känns lite bättre nu! Jag vet... normal kan jag inte påstå att jag är. Bara mänsklig.

Nu ska jag sussa. Ska nog ta sovmorgon och gå upp 05. Skita i allt det vanliga man gör på morgonen. Bara vakna. Ppiller. Mascara. Kläder. Bussen. Jobba jobba jobba (my ass off). Åka hem. Sova i ett drygt dygn. Gå upp. Jobba jobba jobba. Sova. Gå upp. Festa kryssning.

Förhoppningsvis känner jag mig bra till boaten.

Self loathing

Så hände det igen... igen

Om du tror du fattar vad jag menar så gör du nog det....... fan............... darrar..................... åt helvete då!

Människor som regnar utanför fönstret

Jag låg och pratade med Jenny i telefon i sängen och så plötsligt faller en person ner utenför fönstret. Åtminstone är det vad det ser ut som.

Jag springer till fönstret och kollar ut. Nähä. De kastar bara ut brännskadat bråte från lgh ovanför som brann förut. Seriöst vad rädd jag blev!!!

Vitkål


6,50 på kontot.

Min lediga dag har spenderats med några telefonsamtal och så satte jag mig precis med en stor bit vitkål och ett duntäcke i soffan framför TVn - Mäklarna på  SVT1.

Morgonen kunde ju ha varit mysigare. Kanske med lite godis att mysa med någon framför TVn med en mysig film - persiennerna fördragna.

Nu mår jag illa. Usch för vitkål ibland. Nu har jag spaghetti och ris kvar. På fredag kommer de - pengarna!

Logitech Harmony 525 Advanced Universal Remote


Billigt är det inte. 700 spänn för en ny fjärris!

BESTÄLLD!

Och såhär såg det ut när jag gjorde det...


För att jag inte har nåt att göra.......................


                                               (        )
     ^^                                  (    )   )        )                  \  |  /
              ^^                     (   ,  )     )                        --- O ---
                                      (_)               __                  /  |  \
                          _____|_|__         (  o   )
                         /uuuuuuuuu\     (  o        )    ,,,,
                        /uuuuuuuuuu\       (__o)    / /´,,\\
                          | |_|  |    | |_| |           |   |        \ o/
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,|,,,,,,,|,,,,|,,,,,,,|,,,,,,,,,,,|,,,|,,,,,,\(,|||),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Att inte ha TV

Nu har jag kollat på TV en gång sedan i torsdags. Nåt danskt trädgårdsprogram imorse till spaghetti och köttfärssås. Inte såg vi klart på hela heller.

Undrar hur det kommer bli att ha TV igen...!? Jag menar... 1an och 2an gills inte riktigt. BarnTV och svt24 är tom så obetydliga att jag inte ens kom på tanke att nämna dem först...

Greekishish

AHHAHAHHA!! Jag kunde inte andas!!!

Chinese if you please

Har ringt runt nu som en liten dåre. Känns som en miljard saker jag har glömt!!
- Mammografi bokad
- Telefon ska lämnas in snarast
- TV behövs fjärr för att göra kanalsökning
- Kinesiska var det HIMLA tur att jag sökte halvtid som förstahandsval!!! Heltid är varenda dag till kl 15. Jag skulle aldrig hinna jobba då! Halvtid är bara två ggr i veckan 18-20:30. 2/3delar av gruppen läser mån och ons... och får jag behålla mitt jobbschema är det precis då jag är ledig varje vecka!! Perfa!!

Mammografi

Sitter i telefonkö. Om 3 min stänger den... nä 2 nu. Oh jag hann!! En minut i svarade hon. De andra ggrna jag har ringt har jag nämligen inte hunnit komma fram innan växeln stänger och då läggs luren bara på. 200 kr kostade det och 28e april ska jag dit! Gäller det att jag inte glömmde remissen

VänskapVänskap sägs upp så lätt... den kanske inte längre var värt nåt för dig!? Jag tror att det för dig var en lättnad det som hände för att ha en anledning bryta från mig...

Förtjänar inte också jag att vara lycklig? Har inte jag varit en att stödja dina beslut efter det tog slut... varför ska det här vara ett problem?

Katastrofy


Åh! Det blev så virrigt och fylloigt. Jag blev irriterad och ja...

Men men! Idag är det fint väder!!! Ska snart iväg och luncha lite med David och sedan ska jag till jobbet!

Följde iaf Fredrik till tåget imorse i kallaste men finaste solskenet.Sedan träffade jag på underbara katten som tror att den bor hos mig ibland

Hans G Lindskog = David N Hamne


Markus skrev till mig i ett offlinemeddelande på msn att han tyckte att David var så himla lik Hans Lindskog. Och så länkade han det här klippet. Jag måste faktiskt ta att hålla med!!! Inte till utseende men till uttryckssätt!!

Diary of JaneHär sitter jag. Har varken sprungit eller ätit frukost. Drack ett glas proviva och lyssnar på Breaking Benjamin - Diary of Jane. Det känns najs. Solen är på väg upp. Ska gå alldeles strax. Pussipuss!!

Gina gina gina!

Jag ska försöka få ledigt på fre så jag kan gå och shoppa! SHOPPAAAAAAA!!! Vill vill vill! Tycker jag ser massa snygga kläder från gina tricot överallt nu och jag har typ varit där 2 ggr i hela mitt liv! Gina nästa fredag!! Hmmmm!!! NÅGON måste ju kunna byta! Ska göra ett litet inbrott på kassakontoret imorgon bitti någon gg och välja ut mina offer!!

PUSSPUSS!!!

Imorgon kl 05

HEJJA HEJJA mig!

Hejja för mig och håll tummarna för att jag ska orka dra ut och springa imorgon bitti innan jobbet (tåget går 630 - året då Kroater och Serber bosätter sig i Balkan, inbjudna av den Byzantinska tjejsaren Heraclius (internt skämt ang. årtal och klockslag))

Iaf!! Kom igen Tinka! Hoohaaa! Inget godis idag!!! Yes yes!! En bit på vägen!

Eller så var det riset...

...?

Före och efter


Före-bilden är inte riktigt sanningsenlig - det gick inte att få in magen till normal storlek hur mycket jag än försökte. UH! Känns som jag ska spricka! Inge mer mjölk över huvudtaget alltså! Ååååh... jag som älskar mjölk! Mjölk i gröten, mjölk med flingor...

Nä det måste vara mjölkproteinet

Jag drack nyss ett glas laktosfri mjölk och nu är jag GRAVID!!!!

Har man inte råd att köpa mat får man vara uppfinningsrik


Jasminris kokt i grönsaksbuljong med äggröra. Fantastiskt gott!!! Det fick mig att tänka på en tidigare totalt misslyckad fattighetsmåltid

Kanske skorna åker på nu när pektån "är tillbaka"


Karl den skallige

Från Wikipedia

Hoppa till: navigering, sök


Karl II, Karl den skallige, född 823, död 877, romersk kejsare 875, västfrankisk kung 843, kung av Akvitanien 848, kung av Lotharingia 869-870, kung av Italien 876. Han var son till Ludvig den fromme, far till Ludvig den stammande och far till Judith som var gift med Baldwin I av Flandern.


Camsex

[08:12:30] smallsmall224 skriver: See you later!
[08:12:37] katinka.lindahl skriver: ??
[08:12:40] smallsmall224 skriver: What is your name?
[08:12:58] katinka.lindahl skriver: katinka
[08:13:01] smallsmall224 skriver: on http://www.CamsBaby.com you take control of my webcam and zoom on all the part of my body
[08:13:02] katinka.lindahl skriver: who are you?
[08:13:05] smallsmall224 skriver: i love talking  http://www.CamsBaby.com you can do a lot of stuff that you can't do on skype
[08:13:14] katinka.lindahl skriver: haha
[08:13:22] katinka.lindahl skriver: that sounds dirty
[08:13:30] katinka.lindahl skriver: but I must say I'm not single

Seriöst att orka med sådant här... nån la nyss till mig på Skype. Hur har människan tänkt sig att jag ska bli tänd på honom om han inte ens har en bild. Visst, iofs sa han att jag fick styra hans webcam och zoom on all the part of hans kropp.  Är han intresserad av nåt sånt så är det inte en lite dålig idé också att heta smallsmall....? Jaja, kanske får han napp då och då av någon fjortonårig tjej som sitter där med sin bästis och driver med honom.

Dokumentering

Jag kom nyss att tänka på att jag faktiskt inte har uppdaterat någon dokumentering av vad som händer i mitt liv på nästan en vecka! Detta är väl ändå en blogg - en dagbok. Så det får det väl bli ändring på.

Jag har mest bara malt på om all mat och allt godis som jag har smällt i mig. IAF!!!

Igår var jag på teater iaf med Axel, Tove, Anna och Sven. Vi såg Selma och Ågust, den var rätt kul faktiskt!! Särskilt tjuren Bull och stackars herr Strindberg. Jag har lyckats smygfota några också - trodde jag fram tills jag kollade på bilderna nyss... creepy!!


Tove och Axel på Stadsteatern - Lilla-My-triangel-näsa-style


Två creepy likadana barn med jättelånga armar ser kanske när jag fotograferade så diskret


Under bögringen/spottkoppen på centralen. Barnet såg helt dött ut i vagnen där hon stirrade framför sig som om hon inte såg nåt...


... men plötslig såg tydligen HAN!!

Asylsökande

asyl0408

UNHCR presenterade i slutet av mars sin rapport över asylnivåer i industrialiserade länder 2008. Den visade att Sverige var det tredje största mottagarlandet av asylsökande 2004-2008 räknat per 1000 invånare. Bara ministaterna Cypern och Malta placerar sig före.

  • Sverige hade 13,8 asylsökande per 1000 invånare. Motsvarande siffra för hela Norden var 7,8.
  • Europeiska unionen hade 2,4 asylsökande per 1000 invånare.
  • USA hade 1 asylsökande per 1000 invånare.

Från och med idag


Från och med idag lovar jag att skärpa mig. Och vi vet att lovar jag så lovar jag!!! Inget mer godis nu på en vecka! :|

I hate this part right here - shit vad pinsamt :| HA!!!


"Åh nej! Inte en till lista..."

1. Jag har insett att min senaste kyss...  kändes lite sorgsam
2. Jag lyssnar på...  The Thermals - I Hold A Sound
3. Jag pratar...  När jag är nervös, när jag är glad och när jag har nåt att säga... och när jag måste
4. Jag tycker om...  att vara lycklig och när andra är lyckliga
5. Mina bästa vänner är... de jag umgås med.
6. Min första riktiga kyss... gavs utan förväntningar
8. Jag avskyr när folk frågar... hur jag mår när jag mår som värst.
9. Kärleken är...  komplicerad
10. Du gillar att...  "jag tycker om" och "du gillar att" är väl samma sak typ
12. Jag kommer alltid att...  vara speciell!
13. Jag är hemligt förälskad i...  - det kan man ju inte skriva om det är en hemlighet :P
14. Sist jag grät var...  ett ganska bra tag sedan. Vet inte riktigt
15. Min mobiltelefon är...  det dags att göra nåt åt
16. När jag vaknar på morgonen...  har jag börjat få den dåliga vanan att vilja ligga kvar. Flera snooze används numera
17. Innan jag går och lägger mig...  borstar jag tänderna :P

Caught up in a cocoon


Utsikt över kanalen och Astraområdet för nån vecka sedan - this is how I feel

Nu sitter jag här. Varvar ner. Lyssnar på något byggarbete någonstans utanför mitt fönster. Vet inte vad det är - kroppen är så fantastiskt avslappnad att jag inte orkar kolla... och så bryr jag mig inte. Jag älskar vardagens ljud. Ljud är mitt nirvana.

Snart ska jag till jobbet och 18 ikväll blir det teater på Stadsteatern med Axel och så gissar jag Tove, Anna och Jonatan-Sven också. Nu ska jag ta mitt - tillsynes drogade - jag och försöka klä på mig och lite sådant.

I'm appprycking maj sälf

Nu får jag fan ta och skärpa mig. Vet inte vad jag håller på med. Ska bli så jävla skönt att sova!

Puss

Aldrig har jag varit så hård mot mig själv

Jag har aldrig tyckt att jag är så larvig och har så lite rätt till mina känslor som nu. Genom min relativt korta tid i livet har jag - mer och mer - lärt mig att känslouttryck är någonting ganska dåligt och jobbigt för andra personer...(det gäller iaf tankar och känslor som går i moll...) och detta gör i sin tur det hela att det blir jobbigt för en själv. Så det bästa man kan göra är att sätta på sig en stor skylande mask med ett ständigt leende och möjligen - om man så vill och behöver - gråta i ensamhet bakom fyra tätt sammanpressade väggar. Nu tycker nästan tom JAG som själv säger det att det här låter som mest en massa babbel... men det är faktiskt ganska svårt att inte få det här låta som "flumsnack".

Nu ska jag kolla klart på en rätt kul debatt ang. 40-talister, 60-talister och 80-talister på svt2. Sedan ska jag nog sova. Det blev ju bara 1 h sömn inatt =P. Jaha... nu var kanske debatten slut... 

Vem vet! Jag kanske bara är trött!?

Har lagt undan mobilen för ett ögonblick. Ett andrum.

Jag är lite leeessen

<=( Kall och lite leeeessen...

Fucking brilliant


Cake - Rock'n roll Lifestyle


LYSSNA bara! Inte titta på videon!

Kassör vs. kassörska

Nationalencyklopedin

Kassör


kassö´r
subst. ~en äv. ~n, ~er

ORDLED: kass-ör-er

· person som har hand om kassan i företag, förening e.d. vanl. förtroendevald: klubbens ~ hade spelat bort hela kassan
BET.NYANS: som yrkesbeteckning, bl.a. i bankvärlden
HIST.: sedan 1656; franskinspirerad bildn. till kassa


Kassörska


kassörska [-ö´r- el. -ö`r-] subst. ~n kassörskor


ORDLED: kass-ör-skan

· kvinna som sköter kassa i butik, på bank etc.: snabbköpskassörska

BET.NYANS: kvinlig kassör [mindre brukl.]
HIST.: sedan 1889


Min första slutsats var att jag hade fel och David och Johan hade rätt. Att kassör är en annan titel än att vara en kassörska. Jag ansåg att kassör var den manliga synonymen på kassörska medan David och Johan ansåg att kassörska var benämnelsen på både en kvinna och en man... precis som sjuksyster.

Iaf så kan man efter en första glans säga att de hade rätt och jag hade fel. Men om man kollar noggrannare så står det faktiskt att kassörska är KVINNA som sköter kassa i butik. Så frågan är ifall D och J har rätt eller om NE bara är föråldrad. För VAD kallar man isf en man i kassan?

Dessutom STÅR det faktiskt att kassörska har en betydande nyans av kvinnlig kassör. Och kolla bara på årtalen sedan. Det måste vara föråldrad. Jag skulle vilja ha en kommentar av D och J här!

"... nu känns det som det börjar om..." (8)


En fantastiskt smickrande bild från när Tove (ovan) och Axel var och hälsade på

Påsken har varit helt galen godis-vis! Jag har smällt i mig så mycket godis att påskharen måste sitta utblottad på någon trottoarkant någonstans och spela på en hemgjort banjo av gamla äggkartonger. Men nu måste det bli ändring. Detta framför allt för min stackars chockskadade mages skull. Nu på morgonen blev det lite välgörande havregrynsgröt med linfrön och lite annat smått och gott.

Sedan blir det la kanske lite proviva som lät som ett väldigt bra tips!! Kanske smiter ner på stan när jag gjort mig iordning innan jobbet och köper ett par liter!

Nya Paul Potts - XY till XX?

Susan Boyle

USCH, jag dör!

Några tips på vad man ska stoppa i sig för att hjälpa en svullen mage?

Känner mig som värsta svullot

Åt först laster med påskmat, inlagd persika med MASSOR av grädder och sedan påskgodis x 1 000 000!!!

Efter det sov jag knappt 4 h.... Min mage känns som en medicinboll... eller kanske en pilatesboll... eller en blanding av de två!

Nu har jag stoppat i mig i kläder som ett andra skinn och ska snart iväg och terrorisera Kungens Kurva med min närvaro!

Uuhu!!!

ACK så skönt det ska bli att vara ledig en dag - imorgon!!!

Gröt gröt gröt


Såhär soligt skulle det vara trevligt om det var nu... diggar inte att gå ut såhär mitt i nattmörkret

Upp och hoppa! Nu är det inte ens en timme kvar till bussen går. Gröten är käkad och morgonrocken är på! Dags för duschen mis amís!

Ett dygn eller så...


I onsdags lade jag mig vi 22 och somnade vid 23... jag vaknade av ett sms vi 00 och somnade efter ett telefonsamtal vi 00:30-01 nånting. Sedan vaknade jag vid 04 och var på jobbet vi 06. Jag slutade 14:45 och satt på bussen vid 15:37. Det var så sjukt mycket köer att bussen tog nästan en timme och vi var i Tälje 16:30.

Jag var sjukt trött... sjukt kissnödig och så hade jag ett 12pack ägg i min lilla väska så jag ville ta ytterligare en buss för att komma närmare. Alla bussar (i princip) från Tälje går 01-, 16-, 31- och 46. Alltså hade jag en minut på mig till 31-bussen mot Pershagen som går förbi precis bakom min lgh.

Jag brukar åka 754an men igår stod där 755an. Men båda går mot Pershagen så det gör väl detsamma tänkte jag. Men ändå ingick jag i en dialog.

Katinka:
Hej! Går den här förbi Värdsholmsgatan?
Busschaufför (ser förvirrad ut): Ehm.. nää... den här går mot Södertälje syd.
Katinka (med auktoritet och vana vid att busschaufförerna i Kungens kurva oftast inte riktigt vet var de åker): Jamen! Visst åker du förbi Folkets Hus!!
Busschaufför: Ehm... jaa... jo..
Katinka: Dåså!!!
Och så går jag på!

När bussen sedan inte åker in åt vänster efter Hertig Carls Väg inser jag mig slagen och borta vid Scanias Centralkontor går jag av och får gå dubbelt så långt som jag egentligen skulle gått och efter en 5 minuters bussfärd är jag dessutom ännu mer kissnödig och tre ggr så trött.

När jag kommer hem slänger jag ytterkläder och skor på hallgolvet i en röra och går på toa. Jag sitter ett tag vid datorn. Jag äter en gigantisk skål med yoghurt och 6 mackor med kokt ägg på utan lyxen av varken kaviar eller smör på så gott kan jag inte påstå att det var. Sedan vid 18 lägger jag mig i sängen med lite korsord. Jag somnar någon gg långt innan 19 med kläderna på och vaknar relativt "morgon"pigg vid två.

Jag reser mig spikrakt upp och är vettskrämd för "jag börjar ju två!!!". För mig såg det ut som en mulen dag eftersom jag hade somnat utan att släcka lamporna eller stänga av datorn. Men så såg jag på mobilen att klockan var 02 och inte 14 och så kollade jag ut och det var kolsvart.

Jag var ju rätt pigg eftersom jag hade lyckats sova ca 8 h så jag gick upp och satt vid datorn i en minut. Sedan gick jag och lade mig, somnade omedelbart och vaknade strax innan 07. Nu har jag ätit en SKITGOD omelett på tre ägg och duschat och tvättat håret. Aaaa! Behöver massa mer sömn. Skulle kunna sova ett helt dygn till! Börjar dessutom 11... inte 14.

En galet galen dag!!!!

Idag är det skärtorsdag.

Jag var kassaledare.... mina andra gg att öppna ensam någonsin.

Mitt jobb har varit att redovisa, organisera och sköta schemat... mm... mm... mm!

Min normala tid att vara klar med allt är till ca 09:30... jag var klar... 14:30!!! Det är FEM TIMMAR gott folk. Från att den första kassörskan kom 07:55 till att nästa kassaledare bytte av mig 14:30 hade jag inte ledigt i min telefon mer än 2 minuter på raken!!! Om ens det!!! Hur lätt är det att hålla sig fokuserad då!?!!!!

Nu är dagen slut och jag ska snart ut i pessevädret och hoppa på bussen hem.... sedan blir det slapp för hela slanten. Men inte har jag nåt att kolla på... bara ettan och svt24 och barntv. Och så är fjärren paj så jag måste höja och sänka framme på TVn samt byta kanal.

Jag har världens huvudvärk.

Katinka i högtalarmikrofonen ut  i butik-, fikarum- och lager: "Kan Illona kontakta.......... komma tillbaka.... tack, Haha!!"

My toe


Min tå är fortfarande domnad :| Sedan jag tog av mig skorna igår kväll kl 21 så har den varit domnad. Först blev jag nojjig och dividerade i huvudet över blodpropp, blodpropp, blodpropp... men kände mig samtidigt fånig. Somnade mellan 22-23.

Sedan vaknade jag av ett sms kl 00 och den var fortfarande borta. Då blev det lite små småpanik. Men jag skulle upp 04 och åka till jobbet 0520 så jag kände inte för att åka till akuten eller ringa dem eller nåt. För jag vet att det är bråttom om man får en blodpropp innan den färdas upp till hjärtat och man får en hjärtinfarkt och dör.

Iaf så ringde en viss mr Blueboy och lugnade ner mig och trots att jag i princip inte riktigt känner min högra "pektå" så känns det mycket mycket bättre!! Tack söta snälla!! <3

Nu ska jag göra mig klar och så bär det av om 20 min!! Ska bli lagom kul att öppna själv för bara andra ggn på skärtorsdagen. Påsk påsk påsk PÅSKMATSSHOPPING!!!

Hjälp

Jag börjar bli lite rädd!!! Min tå har varit domnad nu jättelänge :S

Promenix....


Change of shoes

Nu ska jag ut på en promenad! DÅ åker skorna definitivt av! Ett litet avbrott i min shoesercise!! (exercise+shoes)

PUSS!

Vilken IKEAmöbel är du...???? Ehm :S

Ramen Ribba
Du är som ramen Ribba - kåt, glad och tacksam...

Finaly - shoesBörjar bli riktigt sur!

Okej!!! Nu funkar det FORTFARANDE inte att lägga upp bilder och jag börjar bli riktigt irriterad!!!

Jag diskade iaf nyss en maaaaassa disk som blev igår. Har fortfarande på mig skorna. När jag var klar med disken hade 3 tår domnat på höger fot...!! Undrar om jag kommer KUNNA vänja mig..!?


(HÖGklackat)

Five - Everybody Get Up


Den är fan fortfarande bra... och han som är den enda som inte låter som en pojke är fortfarande het.

Värdelöst

Skaffade nya skor igår - man försöker lägga upp bilder på dem men så funkar det såklart inte... SUCK! Tycker blogg.se har varit lite väl trögt den senaste tiden!! Tröga uppdateringar och nu inga bilder! Skärpning!!

Är egentligen inte arg på blogg.se... är bara lite grinig när saker inte funkar! :P

Tokyo hotel - controversiall


Jag har funderat på en sak. Han sångaren i Tokyo hotel (andra från vänster). Han kan vara gaaaalet lik en tjej. Jag undrar hur många av fansen som är lite smålesbiska!? Att han kanske är en jättebra substitut för en tjej när man inte vill erkänna för sig själv eller någon annan att man är lesbisk...

Nu kommer säkert vissa bli sura av det jag skrev nu. Men ni! Ni som blir sura. Snälla... protestera! ;)

Kat vs. Gaga


Rätt kul mix om än liiiiiiiite isynkad ibland.

Jag lever, jag lever!

Var ledig igår... OCH idag! FINFINT väder båda dagarna. iaf än så länge! Ska ut och gå in mina nya skor som jag blev "påtvingad" (TVÅ GGR) idag tror jag! Hmm... undrar om det finns nån som vill fika kanske - säger hon som fikar typ varje dag :S

Mat idag

Frukost: stor portion med ris och fläskkotlettwok
Mellanmål: banan
Lunch: stort päron
Fika (2 h): caffe latte

Vilken succé!!!

Jag var här 40 minuter innan jag skulle ha börjat... alltså ca 06:10. Det fantastiska som hände var att jag blev klar perfekt i tid... fast 40 minuter för tidigt dårå! Alltså... jag skulle fixat det även i normal tid också! Nu sitter jag och redovisar och så men annars så är det klappat... OCH klart! Fantastiskt!!! Åt wok till frukost :p nu äter jag en banan! Åh!!! slutar liksom om 3,5 h bara!! Underbart!!!


In twenty minutes

Om 20 min går jag till bussen!

30 minuter extra att fatta hur fan det ska gå till att öppna helt själv! Undrar om det hjälper.....!!!!????????

Upp i (innan) ottan

Usch! Ska upp 4 imorgon men det är inte det som är jobbigt! Jag är sååååååååå nervös för morgondagen. Min första öppning och jag vet varken ut eller in! Det jag är mest nervös för är att jag känner mig osäker på hur jag ska sammanställa den monstruösa summan pengar som hämtas upp av banken. Kort sagt: jag är vettskrämd!

2009-04-04 sunshine
Ursäkta - men ser det ut som att det är stökigt?
Axel i telefon (han och Tove kommer hit idag): "Vi åker snart... så du kan börja städa nu."

Shaking my skin off

Jag sitter och äter frukost nu. Fyra hårda mackor med leverpastej och paprika- respektive gurka på. Och så en milkshake med laktosfri mjölk, tranbärsjuice och en fryst banan mixat med lite ingefära. Mmmums! Men någonting är fel! Mina händer skakar som om jag skulle sitta i en rusande bil på en grusväg. :| Vet inte riktigt vad som är fel... men det går väl över!! NU... äta frukosten!

Tommy gääääärv!


18 grader

Det var nyss ARTON grader :|. Nu är det 17,5

Plantagen


Finaste vasen

Gissa sammanträffandet då!!?

Jag säger det! Yrsa - min kusin - smsade och sa att hon var på väg till Moraberg! Är inte det sjukt!? Så jag hakade på och så gick jag på Plantagen. Iofs köpte jag bara två påsar jord och ett slags växthusgrejs... men så köpte jag den söta snurrade bambupinnen (eller vad det är) ovan också som jag småsuktat efter lite passivt i några år!

Smoothie

Var nyss och handlade frukt som jag ska plantera
- Ett stort plommon
- Citron
- Nektarin
- Avocado
- Chilifrukt


Sedan skulle ju kärnorna plockas ut för att torka i ett drygt dygn. Då bestämde jag mig för att göra en smoothie
- Plommonet
- Citronen
- Nektarinen
- Chilifrukten (iaf 2 cm av den)
- En lime
- Två frysta bananer
Sedan mixade jag allt och lade russin över. Oj oj! Det blev väldigt friskt och chilin gav den en lite skum smak men det funkade! :P Fast särskilt fin kan jag ju inte påstå att den blev

Mot plantagen

Inköpslista:
- Jord
- Ca 15-20 innerkrukor
- Växtnäring
- Blompinnar
- Några stora krukor?
- Ny vattenkanna

Södertälje centrum söndag 5 april kl 10:01 till Gränsbovägen ca kl 10:13
  Från/till Tid Färdmedel Information
Från Södertälje centrum 10:01 buss 760 mot: Morabergs trafikplats
 
Till Gränsbovägen ca 10:13
Från Gränsbovägen   Cirka 500 meter  
Till Södertälje, Klastorpsvägen 20  

Vill ha i sommar!


Om du längtar till sommaren såsom jag


Håkan Hellström - Visa vid Vindens Ängar


Håkan Hellström - Äntligen på Väg

Period av mättnad

Jag har ätit massor på senaste tiden... säkerligen för att jag har haft så mycket att göra... även de kommande veckorna kommer det vara så men jag hoppas att jag kan strunta i endorfinet och bara vara iaf! Idag är jag iaf ledig och jag ska ta mig ut så fort jag har duschat och så! Igår när jag kom hem vid 02 så slängde jag mig bara i sängen och däckade omedelbart! Så jag är fortfarande sminkan och tänderna är oborstade! NU är det dags att göra sig ledighetsfin ^^ PUSSSAR!!!

SUPERFINT väder ute fast bara 7 grader än så länge. Men skulle bli fint och soligt idag enligt smhi! Dessutom är det redan 2 grader varmare än vad det var igår vid den här tiden! ^__^

Solsken still

Nu ska jag ut i solen. Tjingeling!

Where the wild things are


DEN VILL JAG SE!!

Quiz för var i Sverige man passar


Värre och värre blir det...!

Nu kan jag UPPENBART inte äta knäckebröd heller! Jag BORDE verkligen gå och kolla mig!! Men enligt sjukhuset så är jag ju inte intolerant mot varken laktos eller gluten. Då tycker jag att det är konstigt att det hugger i magen när jag äter gluten och att jag spyr av de båda!... Men ah... det var då iaf! =/ Nä, så nu är det bara att äta pålägg eller frukt på jobbet =/ Jag åt knäckebröd idag och det känns som att jag knappt får plats i byxorna längre och det hugger och jag är yr... men aja! Det är bara att bita ihop. Nu har jag iaf helgen ledig.

Jag fick förresten reda på att jag ska vara BARA kassaledare iaf halva sommaren =/ MYCKET konstiga tider betyder det.... mycket stress och mycket mycket mycket allting... Nä, blir så trött ibland! Nu är jag mest trött på all mat jag inte får äta... eller dricka... och så mår jag dåligt och vill bara ta av mig de här jobbkläderna. Jag tror att en kille från lagret här bredvid vill ha datorn för han sneglar på mig hela tiden....

Jaja! Skit samma! Jobbar 10 h och 15 min idag så det är baara att bita ihop ordentligt! bara 4 h och 40 min kvar nu! Kämpa kämpa!!!

SSK SSK SSK (8)

Vi vann med 5-1 igår mot Växjö!! Oj, så bra vi är! ;)

Nä! Om man ska ta och gå till bussen nu!!?

Miss Chinese

YES! Nu har jag sökt kinesiska till hösten!! ^^

"Mörk vältränad maroccan - beredd att jobba!"

Så kul! Kassachefen hade fått in en arbetsansökan imorse som innehöll följande text "Mörk vältränad maroccan - beredd att jobba!". Sedan kom butikschefen in på kassakontoret och så visade Karin (kassachefen) det och citerade texten för Janne (butikschefen). Så sa hon att hon hade sparat honom (den stora starka maroccanen) åt honom - som ett skämt!! Om du förstår!? Iaf så sa Janne - fullt allvarlig - "Ja, du brukar ju ta hand om tjejerna som ansöker och jag om killarna.". Och så log han trevligt. HAHAHAH!!! Jag höll på att dö.

Det måste nog stämma att bara 30 procent av alla killar förstår sig på ironi!!


"Ventilation rökrum trasig felanmält 2/4 /Janne"

Sitter vid datorn efter 2 satsumas och en grön banan. Idag har allt gått så toppenbra som det bara har kunnat att öppna ICA! Är så stolt! Jag vet nu hur jag ska göra och hoppas jag ska komma ihåg allt till min EGNA öppning!

Jag sitter och passiv-röker för fullt eftersom datorn står precis utanför rökrummet och ventilationen är trasig. *sniffsniff* *hosthost*. Blev inte alls lurad igår. Härligt! Jag hjälpte däremot till genom att avslöja två luringar till någon annan! ^__^

Nä men nu är det bara lite redovisning kvar och lite pengaräkning och sedan ska jag ut i kassan och maratonköra till kl 16! Sedan blir det fika på Bacino och till sist sova tidigt igen för att öppna igen imorgon och köra ett totalmaraton på 10 h till 17. Sedan har jag ÄNTLIGEN helgen ledig.... och så sedan kommer PÅSKVECKAN!!!! Fatta att min första öppning är måndagen innan PÅSKEN! Jag ska tillochmed öppna ensam på skärtorsdagen :| och sedan på PÅSTAFTON och PÅSKDAGEN!! Det är inte riktigt klokt!!! Men de får skylla sig själva! Det var inte jag som skrev in mig i schemat på det viset... =/

Yep! Men 5 min kvar på rasten nu! Sedan blir det nog en 3 h till runt 12 sedan en 53-minuters rast och så ca 3 h till........... >_< I'm gonna' diiiiiiiiiiiiie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kanske kan sitta 4 h första biten istället!? =/ Vanligtvis sitter man bara 2 h per etapp i kassan men vafan! Skönare att få det överstökat när det ändå blir så konstiga tider idag!!

PUSS!!!!!!!!!

Vårpromenad

10 grader i skuggan och sol! Vad mer kan man önska vid den här tiden efter all kyla!?

Wish list!!RSS 2.0