Och så gav vi oss av till Italien - 15 aug - klubba i mun


Ittalli Italli Itali Italy

Igår kom jag hem från la Italia! Jag måste bara få Davids bilder från hans kamera!! Sedan kan jag börja uppdatera!!

Italien: ÖVER 30 grader varje dag! Här: 16 grader. Imorgon: jobb. OJOJOJ! Har varit ledig nästan en månad nu. Jobba: overkligt!

LATER!

Rakt genom Osterrike, i Tyskitalien (:P) - Chiusa, Toscana - Montefioralle ooooch saaaa Toscana - Castellina!!

Nu sitter vi pa ett litet infocenter i Castellina in Chianti - staden dar vi bor. David reste sig nyss fran stolen bredvid och gick for att "kika lite" pa grejorna har pa infocentret. Vi gick hit for att kolla mitt konto eftersom jag misstankte att det var skimmat eftersom det varken fungerade i en liten butik eller i bankomaten och vi inte fattade meddelandet pa skarmen som forstas var pa Italienska... MEN... pengarna var kvar!!!

Nu ska vi vandra vidare. Forsta dagen utan stralande solsken. Nu ar det omsom stralande solsken och sa sma sma pisstank med vatten som bara ar skont i 30 grader!!!

Puss pa alla och tack for utropstecknet Johan!! ;)

Och tack Johan for att jag fick sitta pa en bar i Florens och "titta" pa fotboll i tva timmar!!!!!!!!!!!!

!

Utropstecken... all you need

Gdansk, nagon liten polsk stad, nagon liten tjeckisk stad i bergen och sa Prag

Sitter vid ett litet skrivbord i nagon slags trappuppgang pa varat hotell i Prag. En skärm, ett tangentbord, en skrivare, ett pennstall och sa en san dar gammal lampa med gron lampskarm i glas som finns pa bibliotek i USA.

Prag ar hur mysigt som helst. Dar skulle varit ett utropstecken men jag kan inte för allt i varlden luska ut hur man ordnar ett sadant... utropstecken :P

Imorgon aker vi langt langt precis over gransen fran Osterrike till det valdigt norra Italien till en Tysktalande liten stad. Nu ska jag nog ga och sussa.

PS: Vi fick - tillsammans med ett svenskt par som firade sin 30e brollopsdag idag - nagra greker att tystas ner avsevart genom att skrika rakt over deras bord till varandra for att poangtera att de snackade himla hogt. Dock brydde sig det aldre paret betydligt mer an vi gjorde om ljudnivan. MEN... det funkade verkligen


PUSS - utropstecken

PSS: Dessutom fick David en till gaffel nar vi bad om en kniv till hans pannkakor... och sa forsokte kyparen bortforklara genom att saga - Fork, spoon... all you need...

Om några minuter borde David vara här


Då är det OFF to Italy!!

Toy story was OK


Jag gör mig fin för Italien - jag börjar med tånaglarna!!


^__^

MGMT


The Youth


Electric Feel


Kids

Jovisst blir det Italien!!

David var bara jävlig och skrev att han hade feber... men det var resfeber.

"Ville bara se hur du reagerade!"

KILLAR!!!

Men jag är snorig. Nyser nästan utan uppehåll nu. Betyder det att jag håller på att bli frisk?

Dual view - ego cam

Hammmm...

Kanske det inte blir nåt Italien

=S

Jag fick inte nån tid att ringa i onsdags (8)

Klubben tog sån tid

Sooooo ParisHemma från Paris


Och jag är så traaaaaasig.... på fre blir det Italien... Någon som har några legobitar att bygga upp mig med igen?

Före efter... :P... typ

Packkaos

Hahhahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jenny ringde nyss lite panikartat! Hon hade packat sitt i väskan och vägt. DET VÄGDE REDAN 10 KG!!!

Bara väskan i sig vägde 6 kg. Så hon irrade runt och letade och har nu - som det lät på henne - hittat en antik väska som ser ut som ett helvete. Men vad fan spelar det för roll när den bara väger 2 kg = 6 kg tillsammans med Jennys packning... och säkert 6,5 kg ts med min packning ;)

NÄ!! Kanske ska ta tag i saker och ting!? Undrar om man behöver nåt speciellt för att få sitt rum på hostelet... nåt bokningsnummer kanske =S

HAHA!

Pariiii' parii'


Favorit i repris

Sitter och lyssnar på Alter Bridge på datorn för ovanlighetens skull. Vi åker till Skavsta och vidare till Paris 11:30. Jag började packa lite smått för en liten stund sedan. Helt ostressad. Tänker ha en riktigt spartansk semester tänkte jag. Bara ett par lätta plagg följer med och två böcker och toaletterier. Har spenderat ungefär 10 minuter på att packa mycket mycket långsamt och känner att jag inte har mycket kvar.

Jag och Jenny delar bagageutrymme för de tar riktiga ockerpris för att man ens ska FÅ ha med sig bagage på planet. Handbagaget får liksom väga 10 kg... vilket bara är 5 kg mindre än vad det "stora" bagaget får väga. RYANAIR alltså. De är helt sjuka. Det kostar 15 kr/min att ringa dem och de har ingen mail för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Så, lycka till om du har en fråga!

Come to life dånar i högtalarna nu. Om 15-30 min kommer Jenny och så ska jag knöla ner mitt i bagageväskan. funderar om jag behöver mer än ett par skor... OH, så kul det ska bli. Har knappt hunnit inse att jag ska åka =S

Vädret är bajs (?)


SERIÖST!!! Molnen över Bucarest och Ankara... hade de varit bruna hade det inte varit en fråga om saken!!

Sådär ja!!

Har slängt müslin nu!

Kräk och py

Jag pratade med en homeopat igår. Ca 1 h på skypetelefon. Iaf pratade vi om lite allt möjligt. Det var delvis som ett slags psykologbesök. Då sa jag iaf att jag inte (ang. min bullimi) hade spytt sedan typ april eller nåt.

10 min efter vi hade lagt på så blev jag sjukt illamående och 30min-1h senare låg jag över toalettstolen. Det hade förstås ingenting med bullimi att göra men ändå... rätt ironiskt, eller hur.

Jag gissar att det var räkwoken på Bacino eller självplockmüslin från ICA. Hursomhelst hade jag hur svårt som helst att sova inatt sedan. Men vi får se. Tror jag mår bra nu. Jag menar... åker ju till Paris imorgon förmiddag :|

Adam LambertLäskigt frustrerad över att jag inte hittade Play that funky music white boy med honom. Den var GRRRRRRRRRYM!!!

OUT OF GROUNDS

Jaha! På fredag bär det av till Paris med Jenny. 5 dagar. Ååååh!! Jag har precis insett att jag är ledig!!!!!!!!!!!!!!! Lite mer än 3,5 v semester!!!

7-12e i Paris alltså. 15-29e blir det la Italia på bilsemester med hjärtat - David.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan knappt vänta!!!

RSS 2.0