Låna vädret en hjälpande hand!?Spider in a web


Hmm... konstigt...


Kanske var det detta som hände!?

Klockan är 04:29


Mamma på Plantagen härom dagen... eller en liten skogstomte måhända

Nu har jag varit vaken en halvtimma redan. Mina ögon och min kropp vill helst stanna hemma, krypa ner under täcket och sova.

Syrran ringde kl 01 - men jag svarade inte - men annars har jag sovit 22 till 04. Jag vaknade i en sådan förvirring. Det är inte bra för mig. Jag vaknade med en kort hjärtklappning för jag fick för mig att jag hade försovit mig. Hua!!!

Dags att göra sig klar för att gå snart!!

Ont i min lilla mage

 Aj aj aj

Rutiga kokboken... scary......


Eftersom jag inte tål någonting på jobbet och jag föredrar att äta nylagad mat hellre än uppvärmt näringsfri mat så äter jag gärna lunch hemma. Frukost 8 och lunch 11. Jag är då lite smått besatt av mat så jag gick nyss ut i köket och funderade vad jag skulle äta. Jag öppnade rutiga kokboken för att få lite inspiration.

Jag tänkte att jag skulle göra nåt med köttfärs. Jag slog bara upp kokboken och framför ögonen på mig står det köttfärsrätter!!! Är inte det sjukt. Och så kollade jag på nyhetsmorgon på fyran och då åt de en tårta som de jämförde med butterkaka. Jag bläddrar en bunt sidor längre fram............ BUTTERKAKA!!! Är inte det sjukt!?

Men jag har tjejigast hår


Wiiiiiiiiiiiiiiiener


Precis varit och storhandlat på Willys. Mmmmmums. Det blev wienerkorv (80% kött=asmycket) med färska stekta grönsaker
- Morot
- Purjolök
- Zucchini
- Champinjon

Nu ska jag till mamma och kanske äta glass (tofu) och kolla på Greys.

Rårakor


Jag funderade vad jag skulle äta för någonting. Först tänkte jag att jag skulle göra wok med ris... men så övertalade jag mig själv att vara duktig pga följande:

Jag får nu (det jag har koll på) magknip och uppblåst mage av:

- Ris (inte alltid magknip men alltid uppblåst mage)
- Vete
- Mjölk
- Frukt (AJ så ont jag får. VARJE gång. Frukt är nog värst faktiskt =S)

Så jag gjorde rårakor. SHIT vad gott det var!!! SÅÅÅÅ gott!!!! Så värmde jag fläskfilébitar som jag hade i frysen till och åt med oliver och färska champinjoner. Sjukt nog åt jag det med sötsur sås och det funkade riktigt bra. Jag menar, visst skulle man kunnat äta det med mer passande saker men man tar det man har.. och ASGOTT var det!! Puss!!

Time out


HAHAHA!!!

Ätstörningar


Det är så skrämmande att man känner igen sig så väl. Trots att det inte gått så långt!

Förbannad idag

Jepp

Bubbelplast


Är det bara jag som undrar varför hon har knölat in en fotboll i shortsen på den här seriösa klädkampanjen!? Eller har jag missuppfattat saken???? (Vogue Paris (juni/juli 2009))

NOW!!


FÖRST: fika med Anna och lite stan-häng!

Somliga går... utan skor...!?


3e maj, Nygatan, Södertälje, 20:37


9e maj, stationsparken, Södertälje, 21:15


23e maj, Kungens kurva, Huddinge, 07:33

När man kanske borde sova gör man annat!


O'boy, vilket vackert väder (8)

Idag är det fint fint fint. Sommarklänning på! (se nedan)Idag är picnick och/eller cosmonova på agendan! Men först ska jag alldeles strax iväg till plantagen.

Igår när jag kom hem så stod - ännu en gång - en rätt stor samling möbler och andra grejer utanför min port. Jag är 90% säker på att det kommer från lägenheten som brann. Iaf så var det en sak som fångade mitt ögas uppmärksamhet...... en HERRBETJÄNT!!! Oj oj oooj! En sådan ville jag ju ha. Så den smugglade jag in i lgh. Synd bara på metalldelarna... och hjulen ska jag nog operera bort.... kanske går det med metallen också!? Nemen den var lite fult gammalt charmig! Den fick följa med mig in i duschen igår kväll!Åh, ska bli så skööööönt med vackert väder!!!!!!!!!!

Mage - stor som en ballong (källa: Aftonbladet)

10 snabba sätt att slippa kalaskulan

Ska du gå på fest och ha en snäv klänning på dig?

Då kanske det inte är så kul med en svullen mage som putar ut. Men det finns faktiskt några knep som gör att din mage inte är svullen till festen.


1. Snåla med kolhydrater (Ehm... ja det kan ju gå sådär ibland)

Försök att äta så lite av kolhydrater som möjligt samma dag som festen. Undvik ris, nudlar eller pasta till lunch.


2. Undvik fet mat (Åt ost imorse)

Ät inte extra feta produkter som ost. Fet mat stannar i magen längre.


3. Stressa inte ("Stress" is my middle name)

Stress minskar halterna av matsmältningssyrorna i magen, vilket gör att det kan ta längre tid att smälta en lunch.


4. Drick vatten före lunchen (Ska jag dricka vatten innan lunchen måste jag dricka när jag sitter i kassan)

Drick vatten 40 minuter före lunchen och ingen vätska alls under måltiden. Det underlättar för kroppen att smälta maten.


5. Minska på syret (HA!!!)

Glufsa inte i dig maten när du äter. Det gör att du sväljer en massa luft, vilket gör att du sväller.


6. Toppa med linfrön (HÄR är en sak som jag faktiskt GÖR! I princip en gg varje dag)

Strö över en tesked linfrön på maten. Linfrön minskar uppsvälldhet och förstoppning.


7. Undvik salt mat ("Salt" is my FIRST name)

Salt gör din mage uppsvälld.


8. Motionera (Här snubblade vi lite över en tröskel sörru!)

Lugna ner dig med motion om du är stressad. Testa yoga, simning eller en lång promenad.


9. Minska på koffeinet (No worries)

Koffein kan orsaka kramp i tarmarna, vilket gör att du blir dålig i magen. Drick max två koppar te eller kaffe per dag.


10. Ät inte frukt efter lunch (Med tanke på att frukt är det enda jag kan äta på jobbet förutom pålägg utan macka blir nog mina luncher ännu tråkigare nu...)

Fruktsockret orsakar fickor av luft

i tarmarna vilket gör dig uppsvälld.


Skräcknatt

Jag har drömt mardrömmar tidigare i min lägenhet. Men det har varit mer jobbiga drömmar bara. Typ frustrerande saker och obehagliga saker och jobbiga saker som har hänt i dem... men aldrig direkt läskiga saker!

Igår kväll gick jag och lade  mig ca 22:30 och jag var arg... SKITARG!!!! Det var andra kvällen i rad som jag hade ätit tills - och även långt efter - jag fick riktigt ont i magen. Helt ostoppbar var jag! Och jag blev så arg, ledsen, besviken, trött och äcklad av mig själv. Jag bara lade mig i sängen som den pilatesboll jag kände mig som och mådde allmänt psykiskt dåligt på alla de vis som det möjligen går; apati och depression inräknat...

Iaf vaknade jag ca 00 och kände mig uppskrämd, skuldmedveten och arg. Jag hade haft en mardröm!

Jag var bland annat på nåt badhus och RÅKADE nästan dränka en tjej från mitt jobb två ggr. Jag var utmattad och lite apatisk i drömmen. Och så dök jag i poolen (detta är ang. gång nr 2). Jag dök rakt ner bland de andra som redan var i poolen. Och dök/sjönk hela vägen ner till botten och bara stannade där ända tills jag kände att jag hade nåt under mig (efter ganska lång tid). Då simmade jag upp. Med mig upp kom tjejen från mitt jobb som är i 21årsåldern. Jag hade alltså simmat ner henne till botten och hållt ner henne utan mening ett bra tag. Hon skakade och såg helt förstörd ut. Hon var i chocktillstånd och man såg att hennes tillstånd var kroniskt traumatiskt på något sätt. Det här skulle sätta djupa spår.

Jag (upprörd): "Åh!! Men gud!!! Förlåt förlåt!!! Vill du åka till sjukhuset!!??" (folk såg på mig med rädsla och avsmak och såg på henne där hon satt på poolkanten och skakade och stirrade ut i luften)
Hon (apatiskt stirrande): "Nej... jag vill bara hem... jag vill hem..."

Så fortsatte vårt samtal ett tag och jag insåg fort att jag hade förstört hela hennes liv.

Nästa sekvens bodde jag på någon slags herrgårdsvilla som var omgjord till ett hotell. Jag kommer bara ihåg några fragment av den drömmen men det är här det riktigt obehagliga börjar!

När jag somnade igår så var jag som sagt arg och frustrerad till bristningsgräns. Det följde med till drömmen med råge. Iaf så stod jag någonstans i mitten av dröm nr 2 vid två runda små bord i olika höjd och hade lagt min mobil på det högsta bordet som nådde mig till naveln ungefär. Det blev mörkt och jag ville ha min mobil men plötsligt var bordet flera meter upp i luften nära det otroligt höga taket. Jag blev arg och uppgiven och tänkte att den skulle jag aldrig nå.

Av någon anledning kändes allt plötsligt väldigt kusligt. Jag kände en ilska som inte var min. Plötsligt såg jag min mobil burdust skjutas av bordet i en enda agressiv rörelse. Det hamnade på golvet. Det var helt mörkt i den stora hall-salongen där jag stod. In kom då två andra gäster på hotellet. Två österrikiska turister.  Ett par i 29-30årsåldern. Jag pekade vettskrämd på mobilen som nu flimrade fram en massa siffror alltmedan knapparna pressades ner i vredgade ryckningar.

8382640936056236597032790235............. osv

Entusiasm och en slags vettvillig upphetsning syntes i de båda tusisternas ögon och kvinnan i paret tog glatt- och med glasartad blick tag i min arm och tog med mig.

Hon: "Kom!! Vi går in i det lilla trapphuset där bak!!!" (en mörk trång trappuppgång - doftande av mörket trä och gamla tapeter - som användes förr som varutranstportväg. Ett ställe att undvika om natten även om man inte redan hemsöks av ett spöke)
Jag: "NEJ!!! Det kan vi ju inte göra!!!!"  Vettskrämd och förvirrad över hennes långt ifrån idealiska val av tillflyktsort.
Hon: "Kom!! Vi går upp på vinden!!!" (... uppenbart...!?)
Jag: "Nääää!!! Det kan vi ju inte göra!!!!?" Nu alldeles skärrad, undrandes vad det är för människor. Men hellre ett par österrikare med en dödslängtan än att vara ensam.
Hon: "Kom!! Vi går in i det där sovrummet där!!"

Stämningen var kaosartad och under tiden vi stått där hade aggressiviteten och illviljan i luften växt sig så stark att man nästan kände sig kvävd av trycket i luften!! Jag följde motvilligt men medgörligt med in i det lilla sanka och mörka gamla rummet. Där fanns en säng och en bänk. Paret drog ner mig i sängen bredvid dem och vi lade oss. Man kände fortfarande den otroligt starka energin omge oss... och den blev starkare och starkare.

Så reste sig paret till sittande ställning.

Jag:  "Vi tänder lampan!"
Hon: "Nej!" Lyrisk!!!
Han: "Ta tag i våra händer!"

Vi alla höll nu varandras händer i en cirkel

Hon: "Jag vill kanalisera honom!!" (spöket)
Jag (tänkte): ' What the fuck!!!!!!!!!???'

Hon sluter ögonen och andas in genom näsan. Plötsligt börjar hon flimra och byta skepnad undar för undan som om hon skulle blivit zappad med en fjärrkontroll. Hon skriker ut ett onaturligt ljud.

Sedan vaknar jag upp. Det är mörkt. Jag är ensam. I sängen på hotellet tror jag först, men efter några sekunder ser jag att jag är hemma i min lägenhet. Allt var en dröm. Jag har en stark känsla av obehag. Det känns som att klockan är 03 på natten men klockan är bara strax efter 00. Jag ringer David.

Efter ett långt samtal 2 h senare känner jag mig rätt lugn och mycket gladare. Jag somnar efter en dryg kvart. Allt ska bli bra.

Tack David!! <3<3<3

Hahahaha!!! Grym


Det här är INTE jag (vanligtvis):

Går upp när klockan ringer kl 06
Äter frukost
Går och lägger mig
Korsord i 30 min
Snoozar till 7:30
Snoozar till 08
Snoozar till 8:30
Snoozar till 8:45
Tvättar ansiktet
Borstar tänderna
Sminkar mig
Klär på mig random kläder
Sitter vid bloggen
Kommer troligtvis springa till tåget som går 9:32

Det här är jag:

Går upp när klockan ringer kl 06
Äter frukost
Duschar
Borstar tänderna
Sminkar mig
Fixar håret
Väljer åtminstone någorlunda varsamt ut kläder
Klär på mig
Sitter vid datorn och lite sånt
Springer trots 3,5 h försprång till tåget 09:25

Citat från en hypokondriker

"Jag sade ju att jag var sjuk."
 - Inskrift på en hypokondrikers gravsten i södra USA.

Så jävla kul!!!!... på ett hemskt sätt... Tog det från my ana life.

Lenny Kravitz - Fly Away


IQtest my ASS!!!!SERIÖST!!??? VAR är det riktiga svaret då!?

Rundtur hos pappa.... nästan

FREDAG


Sängen jag sov i
Jag i sängen :P trött efter tågresorna


Sedan satt jag och pappa och läste bok respektive tidning och drack vitt respektive kaffe (jag är personen bakom vinglaset med boken)

LÖRDAG


Lör blev det schlager efter lite klänningshopping och lunchande på stan. Fan vad kassa vi var!

SÖNDAG


Framsidan ut mot gatan


Baksidan. Älskar verkligen bordet. Är så fint!


På bordet - som förresten är en del av en gammal symaskin - står en liten örtträdgård i terracotta


Sedan åkte vi ner till hamnen. Det du ser är Lone, pappa och så kallbadhuset.
Så gick vi in i fästningen lite också ^_^ Så häftigt egentligen!Sedan gick vi till Kallbadhuset för att ta en fika. SÅ JÄVLA HÄRLIGT VÄDER! Satt i linne ju och vattnet var vackert!!!

Senare samma dag åkte jag hem vid 19:34 från Varberg station.


Hahahahhaha!!! Att smygfota är underbart roligt!!!

OOoooOOOoOOoOooOOOOOooo!!!

Ooooooooooooont i magen. Åt lite för mycket! Yup yup!

Men efter lunchen såg den där soyamjölken så frestande ut och så fanns det ju kashew och russin.........

OstbrickaExposure

Ostbricka

För att jag vill

För att jag kan

För att jag inte har nåt att göra

^__^

Hundpropellern

I torsdags när jag skulle hem från jobbet och var vid 23-tiden på Älvsjö station så... ja, jag visar först!


Det var en rysk tjej med sin bångstyriga pitbull. Den ryckte jättehårt i kopplet så hon nästan ramlade omkull och ville inte sluta rycka så hon stod där och drog och drog och så snurrade hon runt hunden flera flera flera varv i luften nån dm ovanför golvet. Som en propeller flög hunden runt hennes fötter. Hon var jättefrustrerad och pratade frustrerat uppgivet halvt skrattande med sin pojkvän som inte gjorde någonting för att hjälpa till.

Iaf! Det som var störande var de andra på stationen!


De satt och glodde som fastklistrade. Och hon fortsatte rodnande med sin lilla hundsnurrarshow. De skrattade när hon skrattade... fattade inte alls de sociala koderna att hon skämdes.

Skållad mage skyr teet

Jag var ledig igår från jobbet och efter ett viktigt besök och tre turer till posten så var jag helt ledig. Mamma smsade och frågade om inte jag ville komma över. Jag tackade ja och kom över vid 16-tiden. Jag satte igång te åt oss och så satte vi oss och pratade i soffan med tekopparna.

Min kropp är som om den är gjord av en helt annan slags materia än vad andras kroppar är. När jag var liten var jag hopplös och ramlade och hade ut saker minst sagt konstant. Med åren har jag lärt mig att vara försiktigare i mina rörelser och vaksam på mina ickerörelser - som när min kropp glömmer bort att den kanske håller i någonting.

Det var en ickerörelse som rörde till det här.  Plötsligt SKRIKER jag i högan sky och teet bara rinner ner över magen och bränner mer och mer och på en större yta under de sekunder som känns som en evighet. Jag ställer mig upp och springer - samtidigt som jag slänger av mig de nu teiga klädera - in i badrummet. Vid det här laget har tårarna ofrivillig börja forsa okontrollerat. Det gjorde så HIMLA ont!!! Mitt ansikte är förvridet i en nästan komisk min av bölande ser jag när jag passerar badrumsspegeln.

Jag ställer mig i duschen och spolar iskallt vatten över mig. UHUUU!!! Ännu värre men när huden börjar bli bedövad av det iskalla vattnet blir det snart bättre.  Jag står där ett bra tag och sedan tvättar jag ut min nya vita tunika - som verkar vara förbannad - och ställer mig i kallduschen en omgång till. Efteråt sitter jag och pratar i ca tre h med mamma med tre kylklabbar i ett örngott på magen.Men jag säger det. HELVETE! Hur jävla dålig överlevnadskraft har man om man bara släpper en kopp med skållande te över sig själv!?

Home from the Best Coast


Lone och pappa

Hos pappa

Supermysigt! Mmmm ^_^

Att packa

Ska åka till pappa med tåget som går 8:28 från Södertälje syd imorgon bitti! Jag kom hem strax efter 00 från jobbet... och jag måste packa. Jag är så trött att mina ögon hotar att slutas för gott när jag sitter här. MÅSTE packa NU!

Pata negra

Pata negra är en lufttorkad som vi säljer. Den kostar 1600 kr/kg. Det var tydligen en man inne idag som köpte 2 hg. Fatta!

Anorexi - sjukligt


Herregud. Titta på hennes rumpa. Det är helt galet!

Closing time

Men toppen! Så stänger man imorgon! Det betyder sovmorgon och mera pröjs! ;)

ÅÅÅH! Och kolla på den här videon! SERIÖST! Underbar!! HAHAHHAHAHA!!! "I 'na be the syrup, and she can be my waffle"!!!

Justin Timberlake -- Mother Lover
Uploaded by WESTSIDEFORLIFE - Watch more comedy videos and sitcoms.

Sugar free - that's me

Oj!! Jag har inte ätit godis idag!!

=DDDDDDDDDDD

"I have a dream"

Nu imorse drömde jag en dröm som kändes obehaglig.

Det började med att jag var en betjänt till Micke och att han bodde på en grönsaksavdelning på någon affär. Jag var en manlig äldre herre med snipet utseende... lite som Kalle Stropp, syrsan i Grodan Boll. Iaf så var det någon där - om det var kille eller tjej minns jag inte - som var lite kuvad. Jo! Det var typ Mickes brorsdotter som han tog hand om som en dotter. Hur nu det ska gå till när han inte ens har en bror eller är gammal nog för att ha en brorsdotter i 20årsåldern.

Iaf så älskade den här brorsdottern pärlor men hon var försynt och var alltid helt tyst. Och pärlor växer ju i vitlök (????????) så det var ju perfekt att vi bodde på en grönsaksavdelning.  Jag plockade ihop ca 10 pärlor åt henne men tappade två om och om igen och Micke log överlägset åt mina snesteg. Jag lyckades aldrig med mina försök och scenen byttes.

Nu var jag mig själv igen och jag var tillsammans med Micke istället. Vi var på nån slags utställning. Han var avvisande och såg fortfarande nedlåtande på mig. Jag hittade en radda med gigantiska penslar som var längre än jag. Jag gick till dem och skrattade och visade. Micke viftande avvisande med handen som en dålig förälder gör mot ett barn. Han stod och pratade med Tommy som han var väldigt trevlig mot.

Jag hade tråkigt och ringde Tove och kollade om hon kunde komma dit men hon var i skolan. Micke bad om luren och började genast föra ett livligt samtal med dräpande- fast flirtiga kommentarer om Toves utseende och mycket annat. Sedan gav han tillbaka luren efter ett bra tag. Tove hade redan lagt på. Micke sa till mig "Hmm, jag gillar Tove!" med avlägsen blick och sedan var jag som luft igen.

Jag gick därifrån för jag orkade inte gå runt själv någe mer. Jag gick till Nyckelskolan (min gamla grundskola för 6an-9an). Där satt Tove och hade privatlektion i matte i spanskarummet med Caroline (engelskalärarinnan). Tove verkade besvärad att jag kom och sa att vi fick prata nån annan gg. Sättet som hon sa "nån annan gg" på fick det att låta mer som ett "helst aldrig".

Jag gick ut och i korridoren innan de - som går som en oval genom skolan - delar på sig och där träffade jag Sandra Lindwall som gick i min andra grundskola - Brunnsängsskolan - från 1an till 5an. Från början såg hon helt normal ut och som jag minns henne fast lite äldre. Vi satte oss och pratade i en soffa. Nu var hon plötsligt ganska stor. Hon började visa sina kläder. De var väldigt speciella.


Tyvärr kommer jag bara ihåg klänningen som satt väldigt osmickrande och de svarta strumpbyxorna som man såg grenen på. Det var miljontals andra små utsmyckningar som blandannat två fransväskor i olika färger och former som var extremt fula. Men jag minns dem inte så väl att jag kan göra dem rättvisa.

Min mimosa

Jag har en blomma som jag fick i frö på min inflyttningsfest av Patric. Det är en mimosa! Den slår ihop sina många löv när man rör vid den! Inte som Venus Flygfälla eftersom den inte slår ihop sig för att fånga ett byte.

Jag börjar iaf bli riktigt fäst vid den!!! Har alltid varit fasinerad av växter. Framförallt gröna växter - om du förstår hur jag menar!?

Mimosa is a genus of about 400 species of herbs and shrubs, in the subfamily Mimosoideae of the legume family Fabaceae. There are two species in the genus that are notable. First the Mimosa pudica because of the way it folds its leaves when touched or exposed to heat. It is native to southern Mexico, Uruguay and Central America but is widely cultivated elsewhere for its curiosity value, both as an indoor plant in temperate areas, and outdoors in the tropics. Outdoor cultivation has led to weedy invasion in some areas, notably Hawaii.

Hjärtklappning

Hjärtklappning nyss för första ggn på säkert ett år! Men det varade bara några minuter! Glömde hålla andan när jag böjde mig ner för att sätta på mig strumpan... Hahaha! Jag håller alltid andan när jag böjer mig ner för att undvika hjärtklappning som jag hade så ofta förut... det kommer av sig själv andhållningen men den här ggn lyckades jag andas in och då kom den välbekanda mattheten i kroppen och hjärnan domnar till lite och så klappar hjärtat igång som en hammare så att bröstet och halspulsådern börjar röra sig så att det tydligt syns utifrån! Ett sista kraftigt DUNK - sedan känns det som att hjärtat stannar ett litet tag - och så försvinner dunkningarna upp genom halsen och blir svagare och svagare och till sist tynar bort.

Kan någon förklara för mig hur detta kan vara normalt? Gjorde EKG för några år sedan men allt stod rätt till. Precis som att jag har perfekt hörsel när jag är den som använder ordet "va!?" mest av alla jag känner! :P

Psykologen vs. KatinkaIdag ska jag för första ggn någonsin gå till en psykolog! Förra veckan när jag beställde tiden kände jag att det var lite dumt eftersom jag mådde så himla bra den dagen. Jag mådde faktiskt alldeles sjukt bra!!

Men så idag! Idag mår jag verkligen helt galet dåligt! Jag var så stolt igår för att jag lyckades låta bli att äta yoghurt med flingor (tål varken det ena eller det andra och har ätit det varje dag de senaste veckorna på jobbet eftersom det är gratis). Men så slutade det med att jag åt 5 mackor som jag tål ännu mindre. Köpte tre påsar lösgodis sedan efter jobbet. Åt upp hälften i varje påse och slängde resten. Hade jag inte gjort det hade jag utan tvekan ätit upp alltihop. När jag kom hem med min ångest klädde jag av mig direkt och lade mig i sängen och mådde dåligt och somnade.

Idag känner jag mig som en jävla kalaskula och har dessutom kommit till sista veckan på min p-pillerkarta så jag har jätteont i magen. Tog nyss en Alindrin och får se om det kanske kan hjälpa. Iaf så är jag - som jag ser det iaf - i PERFEKT tillstånd för att gå till en psykolog NU! Om 30 min går jag till tåget och sedan får vi se om jag hittar dit! Fuck this fucking ätstörning! Nu ska du bort!!!!!!!!!!!!!

Jenny, på tal om Åsa Jinder


Kusligt sammanträffande? Nu vet vi!

Jaha, så har man haft sex med Fredrik Ljungberg


Det var en skum dröm någon gång mellan 05 och 07 imorse. Han var dessutom otrogen med mig mot sin flickvän - vem nu det var.

... och så den där ugglan...


Egentligen tycker jag det är en rätt fin låt. Men det går la inte riktigt och titta på den här människan. Det ser ut som en inkontinent människa som försöker dölja sitt tillstånd men redan har misslyckats - både bakåt och framåt. Och dessutom den här grejen med kameran. Vad är det med artister och att följa kameran när den sveper förbi... med såna där vattnig och bedjande blick. Jag tycker att det snarare förstör kontakten till tittarna, det ser så fejk ut! Det är SÅ småstjärnorna!! Det är som när nåt litet barn sjöng nån låt med felsynkade små läppar och lydigt - som mamma och pappa sa - desperat letade efter- och följde kameran med irrande ögon. Och så sa juryn - bestående av någon trollkarlstobbe och någon annan slags lekledare som är lite småbarnsfräck - att "NU VAR DU DUKTIG SOM STIRRADE IN I KAMERAN HELA TIDEN MEDAN DU  MIMADE SÅ TROVÄRDIGT TILL LÅTEN!!!".

Oj oj! Vi hade inte haft en chans i eurovision hur det än hade gått!

VAD I HELVETE SKA DET HÄR FÖRESTÄLLA!!!!!!!!!!???????


Är det här vårat bidrag till eurovision!? Detta är första ggn jag ser det och... JA JÄVLAR! Jag vet inte om det kanske  inte är meningen att man inte ska höra vad hon sjunger (ja, jag fattar att hon sjunger på franska, men ska det låta som att hon sjunger "gfebrsingwrbgwiorgnwognrw" då med!!???), att verserna är i en alldeles för låg tonart för henne att kunna sjunga, att det låter som ett bidrag från baltikum ett riktigt dåligt år eller att det ser ut som hon ser i kors i början... eller kanske att dansarna creeps me out - men seriöst! Det är det värsta bidraget jag har sett på länge. Ja HERRE GUD!!!!!!!

Listolilililililililiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Matvanor:

Bästa maträtt? Någon stor macka med massa matigt pålägg på!!
Bästa dryck? Hmmm... svår. Dricker oftast vatten men Lingondryck är gott! Och moccachino

Hatdryck- och maträtt? Jag kan inte i ärlighetens namn komma på nåt jag ens ogillar

Bästa alkoholdryck? Vitt (Ecologica Berlina)

Använder du smör på smörgåsen? Mmmm!
Smågodis eller färdiga påsar? SMÅGODIS no doubt!

Favoritglass? Pistage just nu! MMMMMMM!!!


Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Kanske nån 1000-lapp

Har du mer skor än kläder? ABSOLUT inte!

Favoritplagg? Stora- men kvinnliga tröjor

Hatplagg? För små kläder

  

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Jobbar på Ica

Vad vill du bli? Sjukt rik och syssla med någonting jag tycker är riktigt roligt!!!!!

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Nja

Är lönen viktigast? Den är 50% nästan tycker jag iaf

  

Boende:

Lägenhet eller hus? Etagelägenhet högt upp i staden med egen takterass

Framtidsplaner med boende? Att må bra och trivas där jag bor och ha ett jobb jag brinner för
Litet eller jättestort? Drömboende? Stort (isf är städerska ett krav, jag och dammsugaren kommer inte överens) och se förrförra frågan.
Landet eller mitt i stan? Stan

Mysigt eller sterilt? Steril mysighet. Rent och fräsht men gärna levande ljus, vitt vin och mjuk stor soffa

  

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? Jag har inte barn och otrohet är inte okej för mig. Det är bara okej om man har ett öppet förhållande och i det fallet är det ju inte ens otrohet.

Älskar du någon? Jag älskar flera på olika sätt ;)

Betyder familjen mycket för dig? Min familj betyder någonting enormt!

Tycker du om att dricka dig full? Inte stupfull men lite lagom kan vara mysigt ibland. Så man blir sådär knäpp och kommer på massa roliga saker

Hemmafest eller krogen? Hemmafest med massa skönt folk man aldrig har träffat blandat med lite folk man känner. Ååååh, jag vill gå på bröllop - bästa festerna!

The plåster


SÅ JÄVLA FINT VÄDER!!!!!!!Gick ut för att känna lite på vädret och slänga soporna. FAN VAD FINT VÄDER DET ÄR!!! Gick ut i tisha. Det var ASSKÖNT!!!!!!!!!!!!!! Så körde jag med lite flätuppsättning idag! ^^ Kändes lite somrigt sådär =D

Jag har ätit för mycket igen och mamma är mammig

сατ says:
du får tänka på att du ha lilla barnet Katinka inne i dig, som du ska ta hand om

Tinka says:

men åh

сατ says:
åh?

Tinka says:
ja åh!

сατ says:

vad var det som var åh?

Tinka says:
hahaha
du borde väl veta vid det här laget att snack om det lilla barnet inte funkar på mig
jag skiter i det lilla barnet för jag tror inte på det lilla barnet

сατ says:
hahaha.. har jag sagt sånt förut
ok

Tinka says:

jaaa
hahaha

сατ says:
ojdå
kommer jag inte ihåg
så du SKITER i det lilla barnet?! stackar det :)

Tinka says:

du har väl sagt allt sånt där liknande vid flera tillfällen
haha

сατ says:
haha

Tinka says:
men jag har inget litet barn i mig

сατ says:
nähä

Tinka says:
enda ggn man har det så är man gravid elled har en cysta

сατ says:
okejrå
haha

Tinka says:
och det har inte jag

сατ says:
haha
ok
du är katinka, helt enkelt
du, mitt älskade barn :)

Tinka says:

haha
tror du seriöst på ett inre barn? och isf hur?

сατ says:
bara att man har en del i sig som är barn, att man liksom har en del som är liten, fast man blir äldre

Tinka says:
jag tror bara att man har olika egenskaper och vissa av de egenskaperna räknar vi människor som barnsliga egenskaper

сατ says:
ja så är det nog

OMG OMG OMG!!!!!!!!!

Jag lånade med mammas brödrost hem och det slutade - 20 min efter hemkomst - med att jag knappt får plats i mina byxor längre. Jag köpte tre limpor (danskt lantbröd, grovlimpa och grov toast) med glutenfritt bröd - fryst. Till det köpte jag ett paket becel - smör, hushållsmedwurst, kalkon, goudaost, en röd paprika, två gurkor och två tubar med kaviar! 20 minuter senare och 9 mackor senare sitter jag här lite proppad. FAN vad gott det var!! Är för tusan det godaste jag har ätit i hela livet typ!!!!

Detta bådar inte gott!!!!!!!!!!!!!!!!

Hår är huvudsaken

Funderar på om jag ska låta mitt hår blekas av solen nu i sommar och köra på ljust hår igen!?

Ooooh jag är så trött

Sov kvar hos mamma inatt. Innan jag skulle sova provade jag mammas spikmatta. AAAAAH!! Tortyr!!! Seriöst vad ont det gjorde. Nåt man måste vänja sig vid...! Snart ska jag hem och sedan ska jag till jobbet. Känner mig inte särskilt sugen...!

Låvv låvv

Min karriärstyp

”Ju högre desto bättre” är ditt motto och du gör karriär på det konventionella sättet – uppåt. Därför kallas din karriärstyp även klättraren. Du gillar att ta beslut och sköta omorganisationer, speciellt när det är nödvändiga förändringar. Föga förvånande skulle en chefsroll förmodligen falla dig på läppen och du motiveras av ökat inflytande och ansvar.

 

Vid bra prestationer vill du helst ha högre lön, bonus i form av tjänstebil eller andra synliga tecken på framgång och så klart chans att klättra uppåt tills du når toppen.

 

Enligt en undersökning i USA blir cirka 25 procent tillfredsställda av att klättra i karriären, och enligt DN.se är Carl-Henric Svanberg en typisk klättrare i och med sina chefsuppdrag på Asea, Securitas, Assa-Abloy samt att han har blivit rik på kuppen.


Poncho shirt - hot or not?


Två dygn med David


Kväll hos Axel-praksel - I lördags


Ekologisk läsk och en hungrig Axel!


Axels syrra och hennes poler. Senare drog dessa två ut på staden och Fredrik, Jajja, Jocke och Linnéa joinade mig, Tove och Axel.


Oavslutad circle of death


Knarkig toalett!!!!


Båda Fredriks glas


Jajjas glas och Jockes glas. Jag var klok nog att låta bli godis-och-vodka-mixar.


Jag var trött när jag kom hem kl 08 och sov med dragna persienner till kl 14!

Jaha... en pingvinJag och mamma var på promenad... på Sydpolen

Vår vid Ica Kvantum


Grattis morfar 29/4Vi hittade ett vrak på väg till mormor och morfar!


Moster Helena, morfar Lasse, syster Jannike och kusin Disa


Kusin Yrsa, mamma Catharina och mormor Anita


Jordgubbe ^__^

Utblottad


David är utblottad och hemlös. Kan inte någon ge honom en slant så han slipper sova med alkoholisterna

BanditBoat


25e till 26e april var det Bandit cruise! (det fanns såååå många heta killar där XD)
Det var sjukt vackert väder


Kö kö kö till tax free - som förresten är dyrare än systemet nu. Och parfymerna kostar minst 500 kr :|
Vet inte varför det kändes som att det bara var par med :P (ett stort ;) till Jenny!!)Sedan kom en asskum kille in och ställde sig. Han sa inte mycket. Han sa dock - till Sandra tror jag - "Kan inte du bjuda in mig att sitta där!?". När han inte fick det för att den platsen var upptagen frågade han samma sak om en annan plats och sedan om vi inte kunde tränga ihop oss. Innan dess sa Helena: "Är du kristen!? Du ser kristen ut!" och alla nästan dog av skratt. Han stannade kvar ett bra tag. Bara stod och var tyst och ville bli inbjuden =SParty party


Sedan kom världens mest CREAPY band - Death stars! Seriöst! Brrrr!!!


Squair lovin' - stod en snubbe mitt emot dem med rutig skjorta och jeans också...


Hanson blev galen och bröt sönder skrapan på hyttoalettenNästa dag var allt som vanligt igen - om än lite annorlunda. Städerskorna röjer upp alla bevis...

Update 4 real

Okej! Nu kommer uppdateringen för att jag har neglegerat min blogg!!

Brödrostar och åter brödrostar

ARIETE Disney Line, 398 krDualit 20301 Mint Green, 2595 krCuisinart CPT180E, 875 kr


Brödrost och bordsdammsugare

Är det någon som vill ge bort en brödrost som du inte använder och är det någon som vet någon bra bordsdammsugare??

Familjen - Det snurrar i min Skalle


Ooooj så tråkig...

Oj så tråkig min blogg har varit! Det ska det kanske bli ändring på... :P

Jag har nästan inte skrattat så mycket någonsin i hela mitt liv


Medelhavets hotdogsoppa ;) - frukostIngredienser (2 port):
1  burk krossade tomater
3 dl vatten ca (annars ta tills det blir lagom konsistens)
2 hotdogs (½ cm medaljonger)
4 cm squash (sockerbitsstora tärningar)
½ gullök (önskad storlek på tärningarna)
2-3 stora msk creme fraise
4 inlagda torkade tomater (sockerbitsstora bitar)

Kryddor (krydda efter behag):
Basilika
Curry
Viltkrydda
Örtsalt
Sambal olek (mojstjoffs på burk)
1 tärning grönsaksbuljong
1 pressad vitlöksklyfta

Hacka ca 50-100 g fetaost och strö över soppan och ät! Yum yum!

Så söt så man nästan dör


HannaPee

Mamma... pappa... hur tänkte ni egentligen!?


Okej, jag är fortfarande liten och söt... men seriöst. Det började inte så bra


Mamma... vad är det med dig och att klä ut mig som nån slags mönsterkatastrof!?


PAPPA!!! Röda långkalsonger!? Raggsockor med sandaler PÅ!?


Tights...


Tights.... SANDALER OCH STRUMPOR!?


Eeehm.... fin tröja. Mamma! Jag minns när du köpte den på Åhlens!!


Hahahahaha!! "Och det här var när jag fick besök på fängelset".


Ooooh yeah! Mr Man!!

Control

Jag stannade vid en skål yoghurt idag. Och flingorna tålde jag nästan. Och så åt jag en banan. Fick värsta suget efter mer men jag tog ett glas vatten och gick hit till datorn istället *klappar mig själv på axeln*. 9 h idag men eftersom det är röd dag (100% OB) så förhandlade jag med Karin så hon tog bort en fika så jag har bara 1 lunch och 1 fika idag. Fick Hilkka att låta mig sitta 3 h första omgången. Gissa om mina ben var stela när jag reste mig upp vid 13!?

Nu ska jag snart ner igen. Kan nog få Hilkka att låta mig sitta 3 h igen. Sedan har jag bara 1.5 h kvar efter fikat!!

PUSS!!!

RSS 2.0