Slutar inte nio, slutar tio

Så efter min rast har jag 3,5 h (+15 minuter) kvar.... vad utsätter man sig inte för för lite pengar egentligen. Jag och David diskuterade politik (!!) till typ 5 inatt. Jag är typ trött! TYP!!

Men på tal om politik så vet jag faktiskt vad jag ska rösta på nu ^_^ Jag och David kom på att vi har ganska lika värderingar faktiskt! David är bara "lite" mer politiskt insatt än jag är...

Får jag lov att storkna, tack?


Råkade somna
Efter många försök att faktiskt få med mig också i bilden fick någon annan hantera kameran. Då kom jag med!

Igår var vi några på kvantum som var ute och röjde på Sommar på Kungsholmen. Blev lurad att en drink kostade 30 kr. En tequelashot kostade ju 90 spänn :|

På tåget hem somnade jag och vaknade upp på väg tillbaka i Södertälje hamn. Där träffade jag en fransk hjärtläkare. Jag visade honom till hans hotell och berättade lite om svenskar. "Vi kan vara lite svåra!". Sedan gick jag hem, duschade och sov!

Nu ska jag till jobbet!

Skumpa

Första och sista besöket hos Sara i Haninge

Off to work then

Allt packat och klart.

Tråkigt att kunna men ändå inte kunna


Men jag känner mig ändå duktig! Det är festival i Tälje... men jag sitter hemma.

Förklaring. Jag ska upp 5:30 imorgon bitti. Nu ska jag sova, imorgon ska jag festa. Ya man

Skön tjej!


Äggkoppsdags


Snapsglaset funkade sådär. Dags att dra ut och köpa äggkoppar!!!

Oooh la la la


Det allra värsta

Det allra värsta som läkaren gjorde kommer nu: Vid flera frågor fick jag svaret "Titta på internet!". URSÄKTA MEN DU ÄR MIN LÄKARE!!!??? Är det meningen att man ska behandla sig själv eller!? Han bad mig till och med leta efter mediciner för hjärtklappningar SJÄLV på internet, och sedan kontakta honom för att få recept!!!! Fyfan vad jag är upprörd

Var hos doktorn imorse

Jag blir så arg och blir bara mer och mer arg ju mer jag tänker på det. När jag kom dit hade min husläkare slutat och jag hade blivit tilldelad en ny. Betalar 150 kr och sätter mig och väntar. Efter fem min kommer en läkare ut och ropar mitt namn. När jag reser mig upp vänder han på klacken utan en min och går iväg runt hörnet 10 meter bort och försvinner in i en korridor.

Jag går runt hörnet och går genom korridoren. Han står innanför en av dörrarna. JAG måste säga hej för att han ska hälsa på mig... och han räcker varken fram handen eller ler.

Vi sätter oss och han säger "okej...?". Det var min cue för att berätta vad jag ville. Jag förklarade och han säger att jag redan har gjort test för det. Det hade jag ingen aning om då läkare inte har någon lust att berätta vad fan de gör med en. Jag var där för flera år sedan för att kolla mina hjärtklappningar. Det enda jag vet att de gjorde då var EKG. Men de hade tydligen tagit prov på sköldkörteln.

Iaf, i artikeln stod det att tjejen som hade hypoteros 2 hade testat sköldkörteln på flera olika mottagningar och att det inte var förän en läkare testade urin och saliv som de kunda hjälpa henne. Jag frågade honom om de hade testat blod och han sa jag. Jag sa att jag ville testa på det andra sättet. Men han sa att HAN visste inget ställe där de gjorde så och hade en allmänt hånfull röst.

Under hela tiden jag var där påpekade han att mina symptom var psykosomatiska. Vad FAN vet han om det!!??? Det var PRECIS det här jag var orolig för. Varför måste läkare vara sådana idioter. Jag har bara haft EN ENDA läkare som inte har mött mig med sarkasm och misstro... och han är pensionerad sedan länge.

FÖR FAN!!! Alla människor är inte hypokondriker!!! IDIOTER!!! Dra åt helvete!!

Iiiinget konstigt aaalls


Ska man sova nu kanske?

Jag tror det. Upp 07 imorgon och cykeln upp till Telgeakuten!

En dag på BästkustenSnaaart...

... ska vi på restaurang... eller om typ en timma... men ändå =D Nu ska pappa vinne 35 mille på hästar. TJO!

Varberg <3


Fåret till höger fastnade med huvudet i stängslet


Järnvägsövergången med minigolfbanan på höger sida, havet rakt fram och strandbaren från Vänner och fiender på vänster sida


Beståndet av öronmaneter var riiiiiktigt lågt. Hittade bara en massa brännmaneter på hela stranden! :S


View


Vattnet rinner ner till havet och bildar vackra fåror i sanden


Havet


Om jag hade haft med mig en påse skulle jag fyllt den med snäckor


Varberg är fint... men blåsigt


Blåstång


Fd krabba


Fd mås(?)


Fortf. mås


Världens minsta manet...


Blåmussla!


Chellmack XD


Vindsurfare. Måste prova någon gång... kanske


Enda strandbesökaren, förutom jag själv. Han grävde en jättegrop. Bara toppen på hans hår stack upp när han ställde sig i den


Wooden road


På väg till Sthlm kanske?

BANG BANG BANG!!!

"Det är polisen! Öppna! ÖPPNA SÄGER JAG!!!"

Det var bland det första jag hörde imorse. Polisen bultade på grannens dörr i närmare en timme. Det handlar alltså om grannen som jag trodde drev bordell eller sålde kokain eller nåt. Grannen som ville att jag skulle komma hem till honom och hjälpa honom skicka ett mail.

*BANK BANK BANK*

"Det kommer komma en låssmed!!!"

*BANK BANK BANK!!!*

"Nu kommer en låssmed!!!!"

*BANK BANK BANK*

"Är du ensam där inne!!!?"

Osv... det var en härlig morgon. En polis stod utanför grannens fönster på baksidan också. Jag har inte den BLEKASTE om vad som hände...

Jag fuldansar

HÄR

Jag har en inbyggd timer

Vaknade 3 sekunder innan klockan ringde

Umbrella challanged


Katinka nere på stan. Går i affärer. Väntar på rätt tåg. 17:30 går jag ut genom dörrarna från Åhléns. Regnet ÖSER ner! Den tidigare torra gatan är täckt i 5 cm vatten. Jag priiiisar mitt paraply som ligger i väskan. Fäller upp.

Närmare övergångsstället från gågatan börjar det likna en flod och jag hoppar mellan ställen som har mindre än 1 dm vatten. Gatustenar som sticker upp lite mer än andra. Ställer mig på trottoarkanten vid övergången. Hinner precis höja blicken. Ser bilen.  Ser Nilen. Ser mig själv uppifrån där jag står. *SWOOOOSH*!!!!

Vågen sköljer över mig. Fötter, ben, mage, armar, ansikte. Bara insidan av paraplyet som är torrt. Vänder mig om. Ful gubbe i regnponcho flinar. Ta dig!

Idag har jag fått flera påminnelser om...

... att människor är uuuunderbara!!!

Actiondröm


Åh gud! Jag drömde en helt sjuk dröm inatt men kan inte komma ihåg vad det var. Jag var iaf en man med svart långt hår och röd tröja... och så var jag kort och spinkig. Sjukt att jag inte kan komma ihåg mer nu. Det var iaf action...

Jag ska ha monopolism


Alltid lika skönt...

... att vara hemma från en kryssning. Allt känns så rent, fräscht, underskattat...

Bort bort bort


Nu har jag städat bort varenda tecken på kaos från ikväll... tror jag. En miss. *Skjuter in en låda*. Oj. *In med ett par tofflor*. Nu. Nu är allt som det var innan. Bara att vakna upp imorgon. Pånyttfödd

?

Jag och kusin för några år sedan... hillarious


Även de som har problem med ögonen borde få någon

Ikväll åt jag... mycket

Mycket mycket

Ekonomlön


ALLTSÅ JAG BLIR SÅ FUCKING JÄVLA ARG!!!!! Lever vi på 1800-talet eller. Alltså jag får bara lust att skrika på nån kuk-gubb-jävel som tycker att det här är okej! HUR I HELVETE ÄR DET HÄR OKEJ!? Vad gör att en man ska tjäna 150 000 mer om året än en kvinna!!!!????

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Jävla skit"jämlikhet"!!!!!

Ååååh! Kolla mot slutet när han börjar le! Sötast i världen!


Hälsning från Philip


Men lilla älsklingen då!!!!

Detta är fantaaaaaaaaaastiskt!!!

JAG har fått ändrat schema... och det är helt perfekt! Ledig måndagar, onsdagar och torsdag.

Robin är fett cool

Yeeaah I feel alive

The sun is amazing

Nam nam


Åh, men skit då


Det här är årets skörd...


Katinka


Hon kom tvåa... och varje gg de sa hennes namn kändes det som att de pratade om mig. Ingen Linda, Anna eller Sofia kan förstå hur konstigt det känns för mig att höra mitt namn i TV

Katinka Hosszu


Söt tjej det här. Favorit är hon i loppet. Kan man vänta sig annat... med det namnet? Nu börjar det!

Najs outfit XD


Blondie - Heart of Glass

Att köpa papp i regnet


Nu har jag lagt 180 kr på papper! Köpte nämligen 1,5 x 1,0 m papp på Galerix. Pappskivan var längre än tjejen i kassan. Hon spenderade mer än 5 minuter på att slå in skivan för hon nådde knappt. Jag bara väntade på att hon skulle bli tvungen att gå upp på bordet. Söt tjej och superservice. "Den här är ju längre än jag!!"

När jag gick sa hon: "Den passar dig!" Jag lovade att jag alltid ska ha den med mig.

Vad är det här för bajsskitväder!!!???


Jag är så sjuuukt uttråkad. Spenderade gårdagen med att vara bakis och allmänt whatever. Idag ville jag göra någonting! Komma ut. UT!!!!!! Men vad är det med det här skitregnet? Hösten har kommit?

OCH där kom åskan!!!

HAahhahahaha


The Birds - by Alfred HitchcockInflyttningsfest hos Malin & Tobbe

Ramen är iaf klar

...

Hahahah!!!


Nu har jag sovit


Och jag är helt slut. Drömde att min fru(?) hela tiden dumpade vårt nyfödda barn i en papperskorg. Duns lät det hela tiden. Sedan vaknade vid 02:45 av att en man vrålade här utanför (i verkligheten). Han vrålade helt sjukt. "Uuuuurghruwaaaaaaaaaaaa!!!!!" Jag trodde han hade blivit knivhuggen eller nåt och höll på att dö.

Efter två vrål hör jag ett fönster öppnas och någon granne frågar (lite "lätt" irriterat): "Har du problem eller?". Vrålapan svarar: "Nä?", som om att vråla sådär mitt i natten är det mest naturliga som finns. Sedan säger de nå mer som jag inte hör. Mitt hjärta dunkar på högvarv efter fejkmordet och jag somnar inte förrän långt efter tre.

Ola Lindholm


Bra kille! Står upp för BRIS. Vi behöver mer sådana!

PS: Visst är han lite lik min pojke på nåt sätt!?

Jag vill ha sommar igen!!


Det finns längre tjejer än jag i Tälje


SaviorNi var då inte snabba ni

Sitter i telefonkö. Enerverande. De säger inte ens vilken köplats jag har, de säger bara: "Det är fortfarande upptaget, men vi tar emot ditt samtal så snart vi kan." Så har de sagt i ett år nu. En gång var tionde sekund. Ööööööh...

On the go - with the pukes

Min kropp är inte så himla finstämd. Jag förstår inte hur mycket jag anstränger mig undermedvetet när jag mår bra. För när jag mår dåligt är det som att någon sitter med en joystick någonstans och bara jävlas.

Har varit duktig. Tandtråd. Tandborste. Tungskrapa. Tvätta ansikte. Sedan kom vi till sminket.
* Mascara på morgonrocken - check
* Mascara på kinden - check
* Mascara på ögat - check
* Mascara på spegeln - check
* Mascara på näsan - check

Vem som nu styr mig - SLUTA UPP MED DET!!! Du styr dåligt.

Klockan 4 imorse gick jag upp och tog alla tabletter jag kunde komma på som var bra för magen.
* Ipren 1 st
* Alvedon 1 st
* Samarin 1 st
* Maskrostabletter 2 st
* Laktostabletter (!) 2 st

Nu ska jag gå till bussen. Önska mig lycka till. Dubbla plastpåsar som försäkring. Hoppas det är lite sommarlovstomt på bussen om jag spyr

kräkas/gå till jobbet

Jag gick och lade mig klockan 22 igår. Jag tror jag sov någonstans mellan 01:50 och 02:20. Resten av tiden har jag legat och mått illa. Från 03:00 ca till när jag gick upp för tio minuter sedan har jag funderat på hur jag ska göra. Jag åker till jobbet. Spyr förhoppningsvis inte på bussen. Gör mitt bästa. Öppnar kassorna. Kanske redovisar t.o.m. Säger att Karin får göra resten och åker hem. Detta förutsatt att Karin faktiskt är på jobbet idag.

Jag vet inte... jag vill helst dö. Nu kör vi

Mysdag? Snarare rastlösdag


I lördags var det tvättning på dagordningen. Sedan jobb. Sedan fest. Sedan jobb. Nu är jag hemma och regnet öser ner = morgonrocksdag. Problem: all tvätt ligger i en hög på vardsgsrumsbänken - någonstans mitt i den ligger morgonrocksskärpet.

Anne på Grönkulla på TV4


TV-mys en regnig dag

PaaaartyKvällens värd
RSS 2.0