Igår regnade det...

... idag är det tydligen sjö där min buss går från (och kommer fram till) jobbet

Ball breaker


Min sadel t.v. Fat ass bitch sadel t.h.

Vifta lakanen mot brasan i en kamp på liv och död


Mammamys :)
HAHA..... HAAAAAAA!!!


Det regnar ute...


... och jag har inget att göra

Jag kan gratulera

Nu ringde de tillbaka från telgeakuten iaf =) Bokat tid. Vad jag troligtvis har att vänta: en läkare som tror att jag är hypokondriker och som kollar på mig med skeptisk blick. JAG SKA HA MITT TEST FÖR TUSAN!!!

Flash mob yeeeeeeeeah


18-21

Då ska jag jobba varannan onsdag... det är sjukt

Asså. Han som gör family guy är sjuk i huvudet


Daaana, dana, dana, dana...


Detta kan inte vara sant!?


Min gamla       Min nya       Pappas gamla

Vad är detta!? Jag har massa samtal att ringa och allt går åt helvete!!

När jag har ringt så går det inte att trycka på något alls i typ 2 minuter.

"Vill du boka tid? Tryck ett...".
1

"Vill du prata med en distrikstsköterska? Tryck två.".
1........ 1... 11..111111111111111111111111!!!!

"... vill du tala med företagshälsan? Tryck 5..."
11111111111111111111111111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Vänta kvar i luren så kopplas du till en sjuksyster.".

Vad är det för fel!? Är det Ericsson som är åt helvete eller skickar jag ut destruktiva hjärnvågor som får alla mobiler att vilja begå självmord.

1) När min mobil först gick sönder (efter ett halvår) - genom att man inte hörde den man pratar med - använde jag min gamla mobil som ersättare medan den nya lagades. Efter dryga två dagar gick den gamla mobilen sönder på exakt samma sätt.

2) När den nya mobilen gick sönder igen för ca 2 v sedan - displayen fucked up - använde jag den gamla igen som ersättare. Man kan prata i headset eller högtalartelefon. Men efter någon dag så gick den sönder igen på samma sätt igen. Displayen fucked up.

3) Pappa brevar över sin gamla Ericsson (uppmärksamma att båda mina också är Ericsson). Jag har nu använt den några dagar. Har varit så varsam med den att tom David kan vara stolt. Men vad händer!?

För jävla fucked up i helvete allting bara. Känner mig som någon amerikansk filmklysha.

WHYYYYYYYYYYYYYY!!!??? WHY is this allways happening to meeeeeeeeeeeeeeee!!!!??? Uööööööh!!!!

För i helvete


Jag kommer ingen vart!

Komvux. Tuuut... tuut... tuuut. Kommer till någon SYOs telefonsvarare. Han kommer tillbaka om ett sekel typ.

Stockholms universitet. Pratar med växeln. Växeln kopplar vidare,  ingen svarar. Ringer växeln igen. Ber om direktnummer så jag kan ringa själv. Ringer numret, ingen svarar. Mobilen hakar upp sig (!!!) så jag kan inte lägga på. Jag hamnar hos växeln igen. Håller luren mot soffan tills växeltelefonisten - som jag redan har pratat med två gånger - lägger på.

Folkuniversitetet. Kommer fram fort. Frågar om franskan. Men jag har kommit till Jönköping. Södertäljes kansli har inte öppnat ännu, öppnar 2 aug. Tackar. Lägger på.

Nudå??? För i H-vete.

Uääh

Eh... va!?

Ah. korv


FRANSKA FÖ' FAN

Jag vill läsa fraaaaaaaaanska! Någon som kan franska teeeeeeeeeaaaaach me! Öu maj gaad!!! Asså jag är helt utanför min hud! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Klarar inte att bara vara så mycket mer.

OH! Asså asså asså! 1,5 h kvar, sedan bio, sedan sova, sedan jobba... sedan då!? Hem och ringa ner en massa språkskolor. RINGA RINGA RINGA!!!!!!!!!! RINGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!

Jag tror jag är mentalt handikappad. Tillfälligt (eller permanent?) men iaf just nu... NU.

KORV

JAG VILL SÅ MYCKET!!!!!!!!!!!!!

Det skrämmer mig lite!

Laman lever


Men pussenuttan då!!!


1 liter sur mjölk down the throat


Jag har druckit nästan en hel liten sur mjölk. Det var blå mjölk. Hade det varit röd mjölk hade jag nog tänkt på det mer. Men jag märkte bara att den smakade fränt och konstigt. Men första gången i förrgår så var jag så hungrig så jag åt upp det ändå totalt utan njutning. Tänkte att jag kanske hade tappat smaken för mjölk för att jag hade ätit det för mycket.

Igår däremot tyckte jag det fortfarande smakade konstigt. Jag silade av mjölken från flingorna, nötterna och russinen och hällde på mjölk från ett nytt paket. Vilken skillnad!!! Sedan öppnade jag korken på det tidigare paketet och luktate. FIUUUHH!!!! Det luktade äckelsur gammal mjölk. Och det hade jag i min mage nästan hela litern. Inte konstigt att man känner sig lite skum i magen...

Nu sitter jag på jobbet och pratar med Emma Z som hade NAMNSDAG igår. Gratta henne i efterskott alla!!

Le france

Sitter och kollar franska skolor nu. Plugga franska måste man ju

Björnar är så fina :)


Steg 1 steg 2

Härnäst: läsa franska
Därnäst: voluntär i Afrika

En dag på Kolmården


To be continued

Sex, bullar och sockerkaka

Inatt jag drömde:


Jag och David var på kurs i kamasutra på en båt - vi och en massa andra par. Tanten som ledde kursen gick runt och rättade och visade. Det var en dålig kurs. Tanten ville bara åt våra pengar


Jag var på grillfest hos Micke ute i Enhörna. Han hade en ny tjej som hette Sofie. Fast i drömmen var hon Hansons flickvän Sheri. Jag höll Sofie sällskap. Hon kollade på TV inne i ett rum i Mickes föräldrars hus. Hon låg under en filt och åt en bulle på ett fat i ena soffan. Jag låg i andra soffan under en filt med en bulle på ett fat. Efter ett tag gick jag. Sedan kom jag på att jag inte ens hade smakat på bullen och fick jättedåligt samvete.


Jag bodde i ett litet samhälle. Nästan som en liten sagoby. Det fanns en del av samhället där bara kineser bodde. Typ China town goes miniatyr. De hade en liten butik som jag ofta besökte. I en hylla stod det ett fåtal olika godsaker, bland annat en ljusbrunaktig randig sockerkaksliknande grej. Butiksägarn sa att jag fick smaka och jag tog en tugga av den direkt från hyllan. Den var god.


Senare var jag i andra delen av stan i en annan butik. Familjen som ägde den hada åtta barn och deras kök satt ihop med butiksutrymmet. Genom en ständigt öppen dörr kunde man se hur alla barnen satt på de knotiga medeltidsstolarna runt ett lågt primitivt bord - väntandes inför det magra kvällsmålet.


Jag berättade för butiksägarinnan och hennes man att den kinesiska butiken hade sockersaker. Den andra kvinnan förbannade kineserna och sa att de bedrev otukt. De var ogudaktiga och levde i synd. När jag gick därifrån kom jag på att jag inte hade tackat för sockerkaksbiten hos kineserna och fick jättedåligt samvete.

You're never getting out of here... NEVVA!!!!


Ett tillskott från mamma

Grodlappar i snabbkassan

Kassa 12 är en väääldigt lugn kassa. Det är snabbkassan för folk med "högst ca 10 varor"... och det är inte alltid den behövs. Förr i tiden brukade jag vika grodor när jag satt där som jag sedan lade i kassalådan. Det var tills det kom en bestämmelse om att den som vek figurer i kassorna skulle sluta med det. Efter det började det dyka upp lappar i kassa 12.


"Kan inte kassa 16 få ha sin turgroda kvar? Lite trist attityd o slänga den tycker jag. Var lite barnslig så lever man längre. <3"
Lapp i kassa 12 (fd kassa 16) 2009 från Maggan


Lapp i kassa 12 2010... vem skrev den? Maggan har ju slutat...

Itt iss kliin! (L)


Får fakks säjk!!! NU är det rent här!!!!

Jag har städat, dammat ALLT, dammsugit överallt, svabbat golven och TILL OCH MED tvättat fönstren (insida och utsida)..........!!!!

5 timmars städande yes! Det känns grymt!

Var är trasan broder?

Seriöst... den bara försvann!

Och nu är jag svettig som bara den...

... men golvet är rent =D

Alltså...

... jag mår så himla bra =D och min lägenhet doftar underbart!!!

Tillbaka till att damma böcker nu!

Jenny, din bok är här... den ska du få tillbaka!

Min mobil är så jävla grym!


När man är glad för att mobilen funkar så här pass bra så har man en såkallad "trasig telefon". Det tog lite tid att förstå ordet promenadsällskap. Första tolkning: blomredskap. Och vem är Toppe Nilsson?

Jag är kär =)


Men nej, snälla

Nu är displayen på min mobil helt död... och varken jag eller någon annan verkar ha en fungerande gammal extramobil! Displayen lyser men är helt svart. JAG HATAR SONY ERICSSON!!!! Mobilen är 1,5 år. Jag har inte varit vårdslös med den men den har redan varit på lagning två ggr... och det var inom det första halvåret! JÄVLA SKITMOBIL!!!

Och ingen hemtelefon har jag heller! Så, får du inte tag i mig så kan du väl anta att jag antingen inte ha kunnat ordna en ny mobil eller att jag ligger död i ett dike någon stans. Have your pick!

"Skörden" kommer


Första chilifrukten


Första tomaten (den skulle nog haft mer tomater om jag inte hade råkat dammsuga upp hälften av alla blommor i min jakt på bananflugor och sorgmyggor)

Okej då!


De här tidigare raka ljusen kände sig nog ungefär som jag gör nu i sommarvärmen

Trots allt snack om att jag tycker det är skönt att det är så här varmt och att det gärna får fortsätta så säger jag nu... HJÄLP!!! Jag orkar ingenting! Jag hade nyss en T-shirt på mig men blev tvungen att byta till linne för jag klarade inte av värmen av T-shirten!!!!! Jag är hemma med neddragna persienner och totalt slogs ut och somnade i soffan pga värmen. Jag orkar INGENting

Pizza och "Stack'em"Jag och Jenny var alldeles för bra... den rasade aldrig

Jag hoppas att sommaren aldrig tar slut


Nu ska jag till jobbet

Jag... är... trött. Väldigt trött!

Grillning i Järna


Jag och mitt knä var en riktigt kass kommentator/domare under "fotbollsmatchen"


Du är så finVem kan spreta mest med tårna? Anna har fingrigast tår men jag har nog hårdast nypor. Tessan förlorade allt


Smart där! Fläkten höll myggorna borta... typ


"Vyssan lull kokar kiitellen full..."

Tror min mobil är lite trasig


Den här är bara underbar


31 grader :|

Det är för tusan 31 grader ute :|

Axl Rose vs. Harry Potter


Hon hälsade alltså till...

... henne i min dödsannons.

Fattar du ingenting? Läs isf här. (fast jag visste inte vem Erin Everly var förän googlingen idag)

Min bok innehåller porr


Hästarnas dal av Jean M Auel

Wunderbaren randiges trikåååå


Jag är BÄST på pips (caps med pinnar)


Mot bättre vetande (eller nåt) lägger jag upp den här för att visa hur grym jag är!

Parkhäng i Rålis


Vem är hetast i min shal och mina brillor?


Vad var det du trodde det var Axel?? En hund i varje fall!! Det trodde jag med!


Fredrik äter sin pizza med en aldrig förr skådad teknik


Magnus flinar... han tänker säkert på nåt snuskigt. Det ser man i blicken


Axel fick nåt slags ryck och sprang runt och slet i ett träd


THE END

PS: Vill ni se en massa spännisar så åk till Rålambshovsparken

Sommar och sol på Mälarhöjdsbadet


Sola å bada utan piña colada. Men vafan gör det. Kvantumfiltarna spred sig och omringade ett kärlekspar (inte i bild) tills de blev tvugna att flytta på sig... trots att de satt där först!


Jag hoppade också till slut!!!! Efter stooooooooor tvekan... fast inte från översta... tre meter räckte! (det är inte jag på bilden)


Beach volleyboll. BÄSTA laget!!! Det är inte det att vi vann... för det gjorde vi inte. Bragden var den att vi förlorade så jäkla snyggt!!!


... och Kristina torkade handduken genom fönstret på Fridas farfars bil på vägen till Huddinge


Sedan var det fotboll hemma hos Malin och Tobbe... fast det blev mest snack på balkongen medan Tobbe kollade på fotboll. (Tobbe har ingen mastodont-vad. Jag vet inte VAD som hände i det här fotot!!)

Dags att jobba

Har inte sovit mycket alls på senaste tiden. Inatt lyckades jag somna ca 01 och så gick jag upp nu 05:15... dags att gå då GÄSP

Griiiillfäääääst

Nu drar jag fö' fä'än <3

Vad jag har velat bli genom tiderna

Skrotsamlare
Uppfinnare
Djurskötare
Veterinär
Kirurg
Arkitekt
Designer
Biolog
Snickare
AD
Författare
Ekonom
Spring"pojke"
Receptionist
Skulptör
Illustratör
Konstnär
Trädgårdsmästare
Fårbonde

Den går att fylla på med otaliga flera jobb som jag inte kommer på just nu

Fotbajs

Ibland är fotboll okej... men just nu är fotboll bara skit. Skittråkigt och ivägen!

Grass clipper race


Katinka i underlandet eller nåt


Inatt har jag drömt och drömt och drömt. Först drömde jag att David gjorde slut med mig för att han var homosexuell. Vaknade med världens ångest. Tog ett tag innan jag fattade att det hade varit en dröm. Och så somnade jag om.


I nästa dröm befann jag mig i min lägenhet som var belägen högt upp i ett träd. Janette och Emma var och hälsade på. I början var det kul, men snart röjde de runt och rev hela min lägenhet. De hakade av min dörr och jag gjorde allt för att hänga på den innan de tog sig in igen. Men så bar de iväg mig i en stol och sprang runt som galningar med mig.


Det var tydligen min födelsedag och de sprang in med mig till alla gäster. Eftersom jag bodde inuti ett träd så var alla gäster i nån slags stor glänta. Massor var där. En grupp styvmorsvioler tog stolen med mig i och sprang iväg. Gästerna fortsatte roa sig i gläntan och violerna fortsatte springa runt med mig runt stup och raviner.'


Så dyker till slut violerna upp med en tom stol. De går långsamt med böjda huvuden in bland gästerna. Jag har ramlat ur och dött. Vasco da Gama (ni vet, han som på 1400-talet upptäckte sjövägen till Indien) skriver min dödsannons. I sluttexterna på annonsen passar Axl Roses fru på att hälsa till Harry Potters flickvän.


Styvmorsviolerna ställer sig på det stället jag dog. De börjar gråta så att kronbladen dränks i tårar. De rotar sig och växer och växer. Mitt bland dem återuppstår jag. Växer upp på nytt. Mormor och morfar är mina föräldrar och blir glada att jag lever igen. Mormor säger "Men lilla guuuumman" när jag kommer återuppstånden.

Sedan vaknar jag och känner mig helt desorienterad..... vilken natt!!


29 grader varmt i butiken

Jag sitter just nu och går under. Mina fötter värker, mina ben värker, mitt knä bultar, mitt huvud värker.... allt gör ont. Det är gööörvarmt i butiken och alla svettas ihjäl. Alla ringer mig när jag är på rast och jag fick tom springa ner efter bara 10 minuter för att växla några obetydligt irriterande myntrör.

Nu vill jag hem för hela kroppen dunkar... och värker. Ska det vara såhär hela sommaren. Bra att man har fantastiska kollegor iaf mitt i det brinnande helvetet

Åu såu väur dei Skåunä


Båten från Visby till OskarshamnSå kan det gå när man bränner näsan och axlarnaKatinkahumorHelt plötsligt var vi i Norge... eller Norje kanske det varI Norje får tjejerna gå kissnödigaFramme på hotellrummet i SimrishamnSimrishamn hamnRestaurang Röken nere i hamnen. Smaskigt!Vy från RökenSenare samma kväll drog vi vidare till en krog som visade VM-fotbollen. Spanien mot Portugal. Det var HELT FEL aspect ratio på den matchen så alla spelarna såg skitlånga och smala ut och när de sprang såg det ut som de joggade på samma ställe, som i en aerobicsvideo. Det var ganska underbart men tog ganska duktigt bort spänningen ur matchen!Hemma på hotellet igenNästa dag drog vi till Mandelmanns trädgård. Trädgården som förra säsongens Trädgårdsfredag handlade om. Där fanns ull!!!"Vi älskar också människans bästa vän men tyvärr passar hundar bäst utanför trädgårdarna. Tack för din hänsyn!""Kära rökare. Alla vet att du utsätter dig för alla möjliga medicinska risker genom att röka men vi vill att du ska veta att om du kastar fimpar omkring dig här på gården löper du också ytterligare rent fysiska risker... -Tjärvänliga hälsningar från alla djur och människor på gården-"Mandelmanns trädgårdSedan åkte vi nästan vilse ;)KungsgravarnaKungsgravarnaRätt ovanligt med rapsfält i SkåneVilse... igen!?
SandhammarenSkåne fortsätter frysa ut tjejerAles stenar

Min älskling gav mig en blommaJag fattar inte.... är det från vägen det blåser eller?Ute på spettkakejakt!!!Här fick vi leta ett tag innan vi hittade tanten med spettkakorna!!Till slut hittade vi henne och köpte en liten påse spettekaksbitar!SpettkakorPepparkaksform i Svedala... någon som fattar vad den ska föreställa!?
Österlen baraFö' fanYstad var ju riktigt fint! Det visste jag inte!Hjärtar SkåneREN KatinkahumorPizzerian där peppar aldrig behövsPussegullUnderbart vackert
Frukostbuffé på hotelletFoajénPå hemväg förbi ett glasbruk. Kom aldrig fram till vad den här lilla skålen med gigantiskt brätte ska användas till. Min gissning: spillfri filskålSvettigt att blåsa glas när det är 25 grader uteMärklintåg"museé"
Tanten var underbar och berättade om alla förfärliga högerpolitiker som bodde i pappers-, plast- och sockerbitshusen... och om oljekungen i huset med guldplätterad trädgårdHAHAHHAHA!!! Här bor nog många blodsugareFramme i Ödeshög i Lilla Falsberg (Davids föräldrars landställe) och VM-match igenDammen i Lilla Falsberg. Vi såg inga salamandrar men en massa trollsländor och en liten liten groda
Nä, vi var inte duktiga och klippte gräset. Vi körde gräsklippar-race över trädgårdenBritts rabarberpajPå väg hem (till jobbet) upptäkte jag en slät bak på kartanSå tycker jag det passar sig att vi avslutar hela Skåne med en SPETTEkaka!!

THE END

Gååtland i en jävle masse biiilder (återkommer med Skåne)Det är andra åldersgränser för saker man får och inte får göra på Gotland. Kasta varpe: 4,5 år. Köra bil: 2 år. Dricka brännvin: .... venneJag och David drog ut på en promenad under VM-pausen. Borta vid en gård inte så långt från Sigdes (mormor och morfars gård) kom två hundar utspringande och skällande. Jack russel och labrador(ish). De följde oss hem. Sedan vaktade de vår dörr en hel timme... trodde de skulle stanna för alltidMormor och morfar tog med oss och paddla i Närsån... David fann sig självMormor och morfar
Gruppfoto <3
Jag har hittat en som är lite längre än vad jag ärFörsta "doppet" i Sverige... Ett snoppdoppI Ronehamn: Ovanpå den här affären bodde mamma hos mormor och morfar tills hon var ungefär 1 år. Morfar ägde butiken då också!Älskar tanken på att någon verkligen blir glad över att det är rabatt på 7 liter mjölk för det var exakt 7 liter som
denna någon ville ha... eller kanske 14!?Vilket URVAL!!! Hur ska man kunna välja!?Dags att tanka cykeln med en high tech bensinpump


'
Småkusinerna (fr. vänster) Mathilda och Jolina. Döttrar till morbror Johan.
"Mathilda. Gör såhär nu"
"Mm"Vi är inte i Danmark... men legoDavid byggde ett husJag byggde en bil av resternaVoila!!


Jag, Disa, David, Helena. Jag medger tveklöst till att jag var absolut fulast i mormors glasögon!!!Fick ingen bra bild på Hoburgsgubben (en "rauk" som ser ut som en gubbe typ) men tog kort på hans grottaInnanför ringmuren efter en surpriseträff med Jenny och hennes famlilj som helt plötsligt dök upp och innan dess lunch med Hanson som nu jobbar och bor på GotlandKojsalamm. Det är morfars kusin som började göra demTill vänster: Hönshuset (det finns inga höns där nu för tiden... nu bor man där om man är människa)
Bredvid hönshuset finns en liten friggebod. Till höger är ladanLadan: ovanpå ladan är loftet där jag och David bodde och där svalorna flög in (trappa t. höger)Mormor och morfars husTime to go och kursen slår av mot Oskarshamn och sedan Skåne!


"It was the summer of 10'..." (8)


Midsommaren med tjejerna i köket... och Tobbe

RSS 2.0