Framme på Sigdes

Mormor och morfar bjöd på lax med underbar färskpotatis!! Sedan har jag och David haft en liten episod med två hundpolare (återkommer till det i ett senare inlägg när jag orkat hämta bilderna från min kamera). Vi har blivit jagade av flugor också... det var kul...

Nu ska vi mysa lite! Puss till fastlänningarna

Inlägget sponsras av Sven, David och Robert! copyright

Nu kör vi av från båten!

Gotland... here I come!!

Visst ser det skönt ut... och lite konstigt


Den varma plåten bara låg där och benet bara stod där


Fryst bacon rockar

Pust

5 limpor och 7 frallor senare

Sola med mamma=gräskrig


BAAAAAAAAAAKA, baka en liten... ett bröd


Min bunke var för liten... ska baka bröd till ca 13 pers för midsommarafton... som sagt, min bunke är för liten. Jag fick ta ett avlagd kylskåpsfack istället

Ass hug


När jag var nere på stan kom en tele2-försäljare fram till mig. Vi kan faktiskt t.o.m - utan dåligt samvete - kalla det en attack! Med långa, snabba steg kom han fram till mig och sa:
"HAR DU TELE2!!?"
"Det är bra tack!" sa jag
"HAR DU TELE2!!!?" sa han igen och blockerade min väg
"JAG HAR INTE TID!!" sa jag
När jag vill få någon att fatta vad jag säger så brukar jag lägga handen på personens axel - för då lyssnar de. Men den här snubben var så sjukt lång (fatta alltså att det är JAG som tycker han är sjukt lång) och dessutom vände han sig på ett konstigt sätt att jag missade hans axel och för ett minimalt ögonblick lade jag handen på hans rumpa. FÖRSTÅ!!! JAG MISSADE AXELN OCH TRÄFFADE RUMPAN!!! Då är man lång 

Oooooof...


Så ont i magen... hela paketet med digestive (osv) slank la ner... ooooooooooooof

Klinging passion yeah


Man kan nog säga att jag var lite trött


Efter att ha firat mamma kom jag och David hem till mig vid 01-tiden inatt. Sedan satt vi och snackade ett tag innan han var tvungen att åka hem till sig för att fixa ordning lite saker efter resan. Jag kom iaf i säng vid halvfyra tiden... och 07 skulle jag upp och tvätta.

Och upp och tvättade gick jag. Sedan gick jag och lade mig och sov till 07:50 och så satte jag igång en ny maskin. Sedan lade jag mig och sov till 0810 då jag satte igång en ny maskin.

Torktiden sträcker sig mellan 07:00 och 10:30. Nästa gång jag vaknade var klockan 10:24. Snacka att jag kände mig disorienterad och förvirrad. Allt låg ju bara inne i trättmaskinerna och var blött. Jag fick slita mig upp ur sängen genast så att jag inte skulle få min tvätt inlåst.

Som tur är så var tvättiden 10:30-14:00 ledig så jag snodde den med så jag hann göra klart. Så nu är de två sista maskinerna igång och en tvätt är i torkrummet och två tvättar är i tumlarn. Klockan tolv ska jag iväg på picknick. What a morning!

Kloster och klubbor



Världens finaste kille har varit på en minisemester på sina föräldrars "landställe". I Vadstena kloster köpte han ett bokmärke (till höger på bilden) till mig som nunnorna hade gjort. Det har blivit som en liten tradition sedan förra gången (till vänster på bilden) han köpte ett bokmärke från Maria Magdalenas systrar. Så nu har jag alltså blivit introducerad i en alldeles sprillans nunne-bokmärke-samling (otippat). Så köpte han ett polkahjärta i Gränna såklart. Mitt hjärta <3<3<3

Grattis mamma på efter-skottet




En frisbee, såpbubblor och två böcker - beach kit - och så en passionsväxt/ranka (inte passionsblomma!!) och en kokbok fick mamma av mig och David




Tack underbara söta mamma


Jag fick en sladdlös mus av mamma igår!!! =DDD Den är sååååå bra!!!!!!!

Picknick med MaCa


Det började med shopping på Plantagen och Elgiganten i Moraberg. Sedan åkte vi hem till mamma och förberedde picknick - tunnbrörullar med rostbiff och diverse sallad. Vi blev så hungriga så vi satte oss på gräsmattan bakom höghuset på berget och käkade. Men det var inte mindre mysigt för det!



Jag ritar mamma



Mamma ritar mig

Sedan fick jag som ofta annars en utomordentlig idé - min favoritlek. Att vi skulle rita av varandra... utan att titta på pappret!!! =DDDD Jag gillar mina korvläppar på mammas första bild och mitt pannhorn på den andra. Men mest av allt gillar jag mammas kroknäsa på min bild nr 2!!!

Sedan kastade vi frisbee... eller mamma kastade frisbee... jag kastade bort frisbee. Utför berget flög den många gånger. En gång gled jag nästan av berget och en annan gång kastade jag frisbeen rakt i ett buskage med hallonplantor. Jag stal en kan man säga!


Hallonplanta

Grattis kungahuset




ÅÅÅÅH! Så fantastiskt gulligt! Känns som att de var då som det känns att de är nu!!

HAHHHA

Kolla denna!!!

Saftigt yoghurtbröd


This is someones car... and someone is not ashamed


Det här är en sådan bil man bara köper för att man påstår att den är så ful att den är charmig

Inatt jag drömde någonting jag aldrig drömt förut


Jag drömde att jag var med i nåt slags bachelorprogram. Skillnaden var rätt liten... men rätt stor. Bachelorn var prins. Man skulle ha en jäääääääääääättefin och dyr klänning som man fick välja. Jag ska till jobbet om 14 min så jag hinner inte vara långrandig för jag måste klä på mig också.

Men iaf så gillade hovmarskalken inte mig och ordnade så att jag bara hann med halva min sminkning på den viktiga dagen då han skulle välja vem han skulle gifta sig med. Han valde ju självklart inte mig. Min kammardam och jag satt efteråt och var sura på hovmarskalken... skumt

(PS: vet att Gustav Vasa aldrig var prins)

Asså det här med hår!!


Det är den där lilla nedstickande punkartjoffen i mitten av mitt hårfäste - ser du!? Det är den som förstör allt. Det är den som alltid ligger i ögonen! Jävla hår!

Sitter och funderar SERIÖST på lugg. Nu har jag väntat så himla länge på att luggen ska växa ut så funderar jag. VAD passar jag i. Det här med inte lugg känns inte bra just nu. Tänk om det är lugg jag borde ha. Tänk. Jag känner att jag har ju så hiiiiiiiiiiimla lågt hårfäste. Det ser bara inte bra ut. Kanske jag borde klippa lugg! Kanske!?

Verkar som att allt är dömt att misslyckas!! Min lugg VILL inte hänga vid sidan av ansiktet. Den vill hänga I ansiktet!!! Jag, med lågt hårfäste, ska tydligen ha snelugg och det är OMÖJLIGT för mig!!!!! Varför vill mitt hår så gärna ligga i pannan som en lugg men samtidigt se förjävligt ut när den gör det!?

Kuriosa: Damerna i 1400-talets Frankrike ville ha hög panna. Lågt hårfäste togs bort permanent med en blandning av myrägg, kvicksilver, safter av murgröna och vinäger.

Kanske nåt jag borde prova...?

... men jag vann inte ändå


Jag lagade min tomte idag


Det är så jävla fint väder...

... och jag jobbar

Jag hade sönder min tomte idag


Mannen som pratar med hela Stuvsta



Igår så gick en man på bussen mot Skärholmen från Stuvsta. Han pratade med fantasifostren som irrade runt i hans huvud. Jag undrade om han hade någon tröja när jag såg att han gick runt i jacka med bröstet bart

Han satt hela tiden och pratade hetsigt med flera olika låtsaskompisar. När den inspelade kvinnorösten upplyste om att nästa station var Heimdalsvägen skrek mannen "HÅLL KÄFTEN!!". Det var tydligen bara fantasifostrena som fick tala

Kiwi in a mad world


Favorit i repris

Jannike får förlåta mig



(Censur på begäran)

Baglady and balloonlady på gallej



Lycka till och gissa vad Frida fick av mig och Frida. Det är iaf inte ballonger! I promise


Skön bild!!


Syrran å ja

Hår


Jag hatar hår!! Hår är någon elak jävels påfund!!

"... inte som Anna Anka, number one planka..."


Sean Banan - Rumpa

Hahhahaha!!! Min nya favorit!!

Barn i kassakön mittemot


Barn: "Hej!"
Jag: "Hej, hej!"
Barn: "Vad heter du?"
Jag: "Katinka! Vad heter du?"
Barn: "Lina!"
Jag: "Vilket fint namn!"
Barn: "Du har också ett fint namn tycker jag!!"
Jag: "Tack, vad snäll du är!"
Barn: "Och ditt hår är jättefint!"
Jag: "Men ditt hår är ännu finare!"
Barn: "Men jag tycker ditt hår är fint!!! Hejdå!!"

Mina växter växer!!


Chili!


Passion


Kiwi


Granat


Mango


Granny smith äpple


Fuji äpple (stackars liten)


Avocado (fick plantera om eftersom den andra kärnan inte ville ta)


Körsbärstomat


Apelsin (flera år gammal)

1 h och 37 min kvar

Vill heeeeeeeeeeem!!! Imorgon är jag ledig. HALELUUUUJA!!!! Jag är så himla trött!!! Måste sova!

Japp, jag lyssnar på smurfhits!!


Smurfarna - Tänker på dig

Tror bestämt att det finns en viss erotisk underton i den här låten:

"... när jag tänker på din vita luva och din kropp så blå..."
"... åh, jag längtar så tills vi ska smurfa hos dig..."

Vad ÄR egentligen att smurfa??

Hmbrrrrrrrgrrrrrrrrrrrrrrr

Krrrrrrrrrrrrv!!!

Mcngts

Pmfrts

Frstr d vd jg prtr m? Llr r dt br jg sm r ttrkd?

Jg vll hm!

Från tussenuss till monster





Först var de jättesöta. Nu ser de jättecreepy ut!! Som färdiggrillade kycklingar med ludd på

Var är de???


Var har mina paraplyer tagit vägen? <=(

LE för fan!!



Varför man inte ska lita på en clown

HAHAHAHHA!!!


Satt och kollade på gamla bilder på min dator och så hittade jag den här!! VAR kommer den ifrån!? Hahahhahha!!!

Britney Spears - Everytime


Jag kommer ihåg när den här kom ut. Jag tittade på scenen när han slet upp henne ur badkaret om och om igen och fick rysningar och började nästan gråta. HAHAHA! Jag tyckte att han var så himla het. Men man förändras. Jag kände ingenting när jag såg den nu

Discobitch


Grattis MAMMA!!

PUSS

Grattis David, grattis Blackhawks


Inatt vann Chicago Stanley cup! När SSK vinner nästa år är skålen full

Ahmen kom igen!!


Love Mariehamn 2010 :P


David in Mariefred... peace!


Hälsokost... å så skor förstås!



Världens snuttigaste and kom och gjorde oss sällskap där vi satt vid vattnet. Jag tror den var lite ensam =(



Sedan skulle jag ta kort på den här måsen som väl låg och ruvade sina ägg men då kom måspappan dykande från himlen och svepte in för att döda. Jag sprang... men jag hann få bilden. HA!!

Morgonmusik

Gissa vad jag har lyssnat på! Du kommer aldrig kunna gissa. Jag vaknade med musiken i huvudet och sedan var jag tvungen att spotifya det! Gissa nu!





Fel!!! Här är svaret.

Cabaret Sandy


H&M's barnavdelning typ


Kusi'n är här...


... och vi har käkat TAAAAAAcos BYOTCH!

"Sommar och sol och vi har korta..." shorts




Förutom hallon så blev det också lite jordgubbar på nationaldagen! Jag och Jenny passade på att lapa lite sol i Dalparken... men snart kom ett gigantiskt moln och bestämde sig för att stanna... Men, men... det var bra så länge det varade

Hur man suger upp ett hallon






Mamma bjöd in mig på en nationaldagsmiddag inklusive fördrink med hallon i. Jag lärde mamma hur man suger upp ett helt hallon genom ett sugrör och vi skrattade som bara vi kan. Puss mamma och tack för en skön kväll!

Standup och ölcider


Standup på Långholmen - Skratt Stock




Eh, sorry killar. Var är inlevelsen om jag får be!?




Riktigt mysigt ställe faktiskt! Synd bara att de stängde så tidigt! Fast de blev tvugna att hålla öppet typ 1 h för mycket för att det fortfarande var mycket folk - perfa. Och så fick Mattias (till vänster ovan) en gratis shot som egentligen var menad till bordet bakom. Servitrisen hade bara fått beskrivningen "till den snaggade killen". Det tackar man la inte nej till. Fast den smakade skit!!!

Jag är...

... vrickad, stukad, bruten och amputerad.

Men nu har jag stormgråtit som det passar för en hormonbebis och det är liiite bättre.

Stackars er

Jag är så jävla arg nu

Jag har kläder... men alla är så JÄVLA FULA!!! På mig iaf. Jag har drabbats av en seriös "jag-är-så-jävla-ful"period. Jag kan INTE komma ur den. Just nu sitter jag i bara underkläderna med en stor hög av äckligt fula kläder på sängen. Jag känner den där paniken bubbla upp i halsen. Vet inte vad det är med mig. På senaste tiden har gråten varit nära till hands mest hela tiden. Någonting har hänt... men jag kan inte sätta fingret på vad. Jag håller på att bli helt galen

Jag VILL inte börja gråta för ingenting. Vad fan ska det vara bra för????

KOLLA trummisen!!!! Grymmast i världen!!!!!


När är det dags att byta skosnören?



Om vi skulle ha varit med


Han kunden som tänkte på mig när han såg Timoteij i melodifestivalen kom förbi häromdagen efter eurovision:

"Om ni hade gått vidare så hade Sverige vunnit, eller hur!"
"Självklart!"

Sitter och velar i kortkort

Är det så pass varmt ute månntro?

Den här är ju faktiskt grym


Min resekarta


Topp tre eurovision 2010 (enligt mig)


Sångaren sjukt lik pappa på munnen och ironiskt nog är pappa i Grekland just nu. Smyginhopp?


Skön låt


Saxofonjuckningarna var UTAN TVEKAN det bästa på hela eurovision!!!

Mysigt. Mer sånt!


"... å han åt bara sill å potääääter... "


Lunch idag. MMMMMMM!!!! Sill och hemmagjord färskpotatissallad. Sjuuuukt gott!! Nam, nam!!

Jag är en smart virrhöna vettu!


Tittar på Fråga doktorn på SVT1. Mitt hypokampus funkar inte helt och hållet. Jag kan inte bygga upp en inre karta. Men sådana människor brukar vara intelligenta i övrigt! Så ni som blir chockade när jag går åt fel håll kan ju sluta med det!

Svenska våren/sommaren är underbar ibland



PS: David är bäst också. Han slog min mobil halvt ihjäl och blåste på den så jag vet inte vad... så nu funkar den!: DS

RSS 2.0