Det är nu man ska skryta va!?


STOP SPAMMING!!!

Är så J*VLA trött på de här skitspammen på engelska som jag får dagarna i ända! Så äckeldrygt jobbigt!!!
"Excelent site."
"This page is very informative and interesting although often sad and upsetting."
"Just Surfin.. Hello From Gold Coast Australia.. Well Done."
"I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!"
"Excellent site."
"Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book."
"A very interesting read, I hope you will be adding more soon. Will be passing this onto all my friends."
"really good site!!"
"This is great please keep on the good and wonderful work."
"Hello admin, nice site you have!"

^Här ovan är alla skitmail på engelska som jag har fått under mars. HELT värdelöst!!! Fyfan!!! Så trött på skiten!!!!!!!

Kelloggs - the only cerial that understands you


Hahahahhahaha. Copyright: fugly.com

Bara fortsätt intala dig!!!


Våren är på väg, våren är på väg, våren är på vä..........

Update

Det gick bra! Åt en skål mjölk med flingor vid hemkomst :D

Ät/drick inte...

"... när Du sitter vid personaldatorn!
Det är så lätt hänt att spilla på tangentbordet
och då slutar datorn att fungera."

Detta är det som står på en liten laminerad lapp högst upp på skärmen här på jobbet. Är så charmigt att man inte stannar vid att man inte ska spilla på tangentbordet utan att man ytterligare förklarar anledningen att det går sönder då ^_^

Har kört på en ny sak nu för att se om det dämpar mina svåååååååååra mat cravings som jag har på kvällarna. Imorse åt jag en stor skål med yoghurt och müsli, sedan två mackor till det. Till lunch åt jag en fetingmatlåda med nudlar, två köttfärs- och baconbiffar och sju stekta skivor falukorv (ifrågasätt inte blandningen - den är sammansatt av tre olika måltider) och så sallad till! Så trappar jag liksom ned matmängden mot kvällen och ser om mina cravings håller i sig eller inte.

Uppdaterar om detta senare. PUSS!!

<3


Tenta - fini!!!

Tentan tog 20 minuter. Sedan satt jag och läste om den i 40 min. Jag BRUKAR slarva, men nu tycker jag ändå att det borde vara som det ska. Nu är det bara att ångestvänta....!!!! Jag ska väl nämna att jag UTAN tvekan kommer bli godkänd. Men satsar som sagt på ett A och det vore ju fantastiskt kul att få ett första tenta-A! =DDD

Nu ska jag sitta här och slösa bort min tid i 35 minuter till, sedan lunch med finaste killen i världen!

En kväll i Hufvudstaden - Kungliga operan
Jag och David firade kärleken i onsdags genom att gå på en operapremiär. Tosca, såg vi. Riktigt häftigt. TÄNK vad ljussättaren gör för en föreställning. Ljussättningen gör- eller förstör föreställningen i princip. Iaf. Prova på opera... en helt annan sak i verkligheten än på TV. Puss och tack, David, för en mysig kväll!

Professional conversation!! Yeaaaaaaaah

Je suis SIIIIII heureuse!!! J'ai été admise pour le cours "The professional conversation". J'ai recu l'admition à l'instant!!! AAAAAH!!!! Merci beaucoup l'université de Stockholm!!!! Je l'aime!!!

Jag kom in =DDDD

Il fait merde dehors

Il neige. Merde! Je veux le printemps! Mais, demain il va faire beau. Il va faire cinq(+) degrés et va faire soleil! J'espère que la neige fondra et qu'il ne sera pas glissant samedi! Je suis fatiguée de l'hiver, de la neige, de la glace et des vêtements hivernal.  Je veux porter des habits léger, mettre des éscarpins... ne pas avoir froid!!

Je sais que seulement les gens qui étudient francais comprennent ca. Mais, il y a google translade...  bien qu'il traduit très très mauvais. Mais... ca va! Maintenant il faut rentrer à la caisse. Bonne journée!!!

Katinka got squached


'Vad är det för något litet äckligt på golvet... hmmm....'


'... IIIII'll squach it!!'


'Ha-haaa-ha-haaaa...!'


'... haaaa...'


'..... *PCHTTSSSHHH*...'


'Uööööh!!!'

Söndagseftermiddag


Sitter och (av någon anledning) tittar på poänggivningen av Melodifestivalen. Detta trots att jag inte ens har sett låtarna. Iaf - gillar verkligen inte Adam Alsing som programledare. Vad har han gjort för att få ha det yrket egentligen. Känd pappa eller nåt? Iaf! Nyss sa han "blablabla poäng till melodi nummer fitta". VAR DET BARA JAG SOM MÄRKTE DET ELLER HÖRDE JAG FEL???

FANTASTISKA bilder

Klicka här!!!

Beautiful!


Massage

Hade jag inte redan fått så mycket ekonomisk hjälp under Kanadaresan hade jag nog önskat mig massage. Är alldeles desperat. Låååång skön massage i en lugn SPAmiljö!! Åååååh!!


Så kan det gå när bussen står stilla


Crazy birds - Södertälje


Svanarna stoppar in hela huvuderna på de mindre fåglarna i munnen för att komma åt brödsmulorna!

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tänkte bara säga det

Mobbing ärrar för livet


Jag har storgråtit som ett litet barn nu alla 6 avsnitt igenom. Bölat, bölat och bölat. Den här filmen borde skolorna visa för alla ungjävlar där ute.

Smile like you mean it


Håkan och Linda borde starta snett-leende-klubb...


... och hon till vänster borde sluta med botox. När kinden inte följer med munnen när hon ler så börjar det kännas lite stelt.

Gotta love the Tintin


Hade den här serieboken gjorts idag hade den hetat typ "Godisstölden". Ingen vågar ge barn någon spänning. Om serier som Tintin fanns idag kanske dagens ungar inte hade gått över till skjutspel på datorn och våldsamma filmer? Barnen måste ha lite verklighet... men på deras nivå. Eller vad vet jag? Charmigt är det iaf. Koks i lasten.. haha!

Come and shop with meeee!!


Före: Fynd - skärbräda, bläckpenna, piller, diverse maträtter, glögg.


Efter: nu ser man iofs inte hur rent och fint det blev bakom men ugnen och spisen är skrubbad ööööverallt. Nobbarna är bortplockade och skrubbade med stålull en och en.


Och kolla in bara mellan spis och skåp. Jaaaajamensan!! Mhmmmm!!

Idag har kylskåpsgrabbarna varit här igen. Lika trevligt som vanligt. Två gånger kom de dessutom. Första ggn för att konstatera att deras utrustning var trasig. Andra ggn kom de för att konstatera att mitt kylskåp var helt. Men de kom först och främst för att konstatera att jag och David hade rätt i var felet låg. Och dessutom för att konstatera att min lägenhet är som en bastu när solen skiner... OCH att konstatera att man inte ska snacka skit om andra hyresgäster inför en hyresgäst (moi).

Jag passade på att få lite hjälp med att dra ut ugnen för att rengöra också nu när jag fick hem ett par stora starka hantverkare! Det var någon metallgrej som satt snett så att den var svår att få ut så den böjde de till också. Väldigt händigt!

 Nu när jag har en frys och kyl som fungerar igen är jag väldigt lycklig och ska väl äntligen få handla nu då! =D

RSS 2.0