Dag 4 - Katastroftrött

Dagen började riktigt jävla sopigt. Gick och lade mig kl 01h30. Klockan 06 vaknade jag som vanligt för att mina grannar ALDRIG NÅGONSIN bara sitter ner. Förutom när de sover. Fram till klockan 06. De går med sina mastodonthälar rätt ner i golvet dunk dunk dunk. Barnen springer. Ja hela den familjen dundrar oavbrutet fram mot mitt tak. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Som en jord vattenbufflar på migreringståg. Fortsätt gå bara. DUNK DUNK DUNK. 
 
Så när jag vaknade imorse kände jag bara att 'Nä. idag ska jag bara ta det lugnt. Jag är verkligen helt slut'. Jag kände mig rätt ensam så jag gick och käkade på en diner med en bok som sällskap. Nu är jag hemma. Tänkte ta det lugnt som sagt. Men NEJ!!! Igår skaffade sagda grannar en valp. En stor och fet valp. Han gnäller och skäller O-AV-BRUTET. Krafsar på golvet. Går in i saker. Hoppar upp på saker. Gnäller. Skäller. Ylar. ALLTSÅ SERIÖST!!!! Se till att nån är hemma med hunden. Det är jävligt synd om hunden och jävligt synd om resten av byggnaden. 
 
Tack och hej från mig och byggnaden med väggar gjorda av papper...
 

Dag 3 - East side to square to square

En utflykt ner till Union square tänkte jag. För att shoppa tänkte jag. Vi kör en sightseeingtur längs eastside tänkte jag. 

Fick äran att se sopbåten
 
Och en fin... hus... grej!
 
En uppblåsbar(?) tennisbana!!
Är det bara jag som får 101 dalmatinerna-vibbar?
 

Jag undrar vad de här konstiga skorstenarna  släpper ut och varför!?
 
Fint bara
 
Rockefellar centre
 
Naked cowboy respect - Times square
 
Dressed cowboy and princess dressed in a dress - having a conversation
 
Väl nere vid Union square var jag så utpumpad efter 3 h promenad att jag bara satte mig i parken och läste. Jag får ta metron ner och shoppa nån annan dag!
 
När jag kom hem och alla svennar höll på att fira valborg tog jag stegen till "Två små röda hönor" och köpte mig lite firande till mig själv
 
Banana-peanutbutter-fudge och blackout. De mastigaste cupcakeserna som jag någonsin stött på. Den chokladiga var så tung på fyllning att den inte gick att lyfta ur sin form. Den fick jag äta med sked! 

Glad valborg på er allihopa iaf!! <3
 
 
 

RSS 2.0