Lumpen

Detta är otroligt... jag har väldigt dålig kondition.... jag har dock kommit fram till en sak som jag är LIIIIVRÄDD för att jag har kommit på!!! Jag funderar... ALLVARLIGT, på att söka till lumpen :| Alltså skrattretande, jag vet! Men fatta utmaningen! Fatta vilken sjukt effektiv personlig utveckling! Alltså jag måste nog förklara detta:

Personlig utveckling är nog det viktigaste och mest belönande som finns på hela jorden!!! Fatta vilken jävla tönt jag kände mig som innan jag började på universietet! Jag är en helt ny människa här inuti! Alltså... jag mår helt sjukt mycket bättre nu än jag någonsin har känt för mig själv! Jag behöver personlig utveckling... jag KRÄVER det! Det är så sjukt viktigt för mig!

Jag ska iaf tänka vidare på detta!! Jag får se helt enkelt... känner mig lite gammal för det dock =/ Jag fyller ju 21 nu i mars... de flesta är väl typ 18... Aja, jag ska kolla upp detta för ärligt... finns det något bättre för personlig utveckling än lumpen... förutom att typ störta på en öde ö och leva ensam där i ett år ellet tjugo...? Nä, just det!!

image738

Kommentarer
Postat av: Mr Tias

Självklart ska du göra lumpen. Själv fick jag frisedel (mot min vilja) efter några dagar i Boden, mitt nyopererade knä pallade inte med ansträngningarna.

Det kan bli en riktigt skoj upplevelse. Men tänk igenom vad du vill ha ut av det - det finns flera olika inriktningar och man kan ju lära en del saker som man kan ha nytta av i livet efteråt. Vad vet jag - körkort för lastbil eller kunskaper i att köra båt?!

2008-02-22 @ 23:04:20
URL: http://mrtias.blogspot.com
Postat av: Tove

Jag tror de är en bra idé... Tänkte själv söka in förut men det blev universitetet istället. Du skulle nog ha sjukt kul i alla fall.

2008-02-23 @ 21:18:04
Postat av: Anonym

Va coolt :D:D Go girl!

2008-02-24 @ 11:16:28
Postat av: Parre

Nej FyFarao! Sök inte till lumpen.. köp lite rosa kläder, skaffa blonda extensions, fixa fransk manikyr och införskaffa en personlighetslös chiuaua.. Då behöver du varken kondition eller åldersnoja, samt att du kommer få grymma vadmuskler av att gå i stilettklackar hela dagarna..

Ska se över det där med kläderna, du ska få alla rosa plagg - lovar & svär! ;)

2008-02-24 @ 18:21:14
URL: http://parris.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0