Så sorgligt att jag nästan börjar gråta


Ho-ho-ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla

Igår kväll, inatt och imorse/nyss satt jag och DROG ut hårförlängningar. Jag är så tröt tpå att vänta på att Viktoria ska ringa tillbaka att jag tog saken i egna händer!!! Nu har jag hockeyfrilla... det är knepigt det här!


Japanskt hål i väggen

Japanerna är sååå mycket grymmare än vi är att bjuda på sig själva. ÄRLIGT, jag satt under hela den här videon med munnen vidöppen i ett stort jävla leende. Inte ens mellan de kvävda skratten (mamma sover) stängde jag munnen.



Nails for ma' makeover



Nu ska jag äntligen fixa mina trasiga naglar!!!

Lipshow

Jag har ont på ett ställe på insidan av underläppen och gick för ett par timmar sedan för att kolla om jag hade nåt sår eller nåt innanför läppen... men det var det inte. Jag höll läppen utspänd med fingrarna och tyckte det såg rätt kul ut men samtidigt underligt acceptabelt ut. Jag gick till mamma som stod i badrummet och sa "Tänk om jag skulle se ut såhär!". Då vänder sig mamma om och håller läppen på samma sätt utan att ha sett mig innan. Hon råkade helt enkelt göra liksadant som jag vid samma tillfälle av ren tillfällighet... HAHAHHAHAHA! Det måste vara ett genetiskt fel...


Varför är alla så deppiga för?


Jag vet att jag ser fram emot sjöslaget och halloweenfesten ^^

.


Höstfrossa!

Har precis shoppat för 2910 kr!

VILA:
- Grå stickad långkofta 599 kr
- Vit stickad långkofta (inte likadan) 599 kr
- Vit glesstickad kofta 499 kr

Cervera:
- Röd bakskål 129 kr

Lindex:
- Svart stor höst/vinterkappa 799 kr
- Svarta höstskor 299 kr
- Ljusrött läppstift 99 kr (kampanjpris, eg. 120 kr)
- Svart baskermössa med silverspänne 79,50 kr

Inspiration:

- Vitt rektangulärt porslinsfat 59 kr
- Vitt tandborstställ i porslin 79 kr
- Vitt kortare ställ i porslin 49 kr
- Och ett ännu kortare 35 kr

Twilfit:
- Vita stickade kneehighs 129 kr
- Gråa stickade kneehighs 129 kr
- Vita stickade strumpbyxor 129 kr
- Mörkgråa stickade strumpbyxor 89 kr
- Mintpastiller i en söt ljusrosa/svart 50tals Hollywoodask 29 kr (ska returneras pga brist på pastiller :| )

"Syaffären" i lunahuset:
- Sex knappar i brons 30 kr
- Sex brunbronsiga knappar 30 kr

Bilder kommer när jag har köpt en ny mobil... gjorde mig av med kameran igår!

Hmmm, 30årig fjortis?

Du är: 19.5% fjortis


Ehm... 30 år?

Din ålder borde vara 30.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


I'm not beaten

Har inte fallit för varken Ana eller Mia ännu! Yey me =D

I väntan på färskt bröd (50 min kvar)



Så nu sitter jag och äter choklad!! ^^

Aaaaaah!!! Sköööönt!



Idag är jag ledig. Jag vill bara vara idag!! Mmmmm!!! Jag ska fixa mina naglar som är trasiga i hundra bitar efter mitt kassaarbete! Jag ska snart ner och handla frukost hade jag tänkt. Eller så blir det sen frukost eftersom det enda jag är sugen på är mitt bröd och då måste jag baka i en timme först. Det  blir nog det senare faktiskt.

Mamma ringde och väckte mig klockan tio för hon behövde min hjälp med en sak. Hon väckte mig mitt i en dröm. Jag drömde att en man gick på väggen utanpå IKEAvaruhusets rundade del (jag jobbar bredvid IKEA). Sedan klipptes det över till "talang2008"studion. De tittade på en monitor på honom. Sedan började han prata med talangjuryn genom kameran och sa att han inte var rädd... och så vaknade jag med ett ryck när telefonen ringde och hjärtat slog i 180...

Nu ska jag baka!

Egoina

Läste egoinas blogg nyss... fan riktigt kul är det ibland. Såhär skrev hon:

"Herrejävlar vad jag är cool!

Jag ringde nyss till en affär i Danmark, (nu är jag desperat alltså). Det utspelade sig ungefär såhär:

Dansk person: Ueee yy uuuuuuuu.
Egoina: Ehh.. Hej. Mitt namn är Egoina blabla, jag ringer angående er annons och jag undrade om ni tar in svenska sökande?
Dansk person: Uuu ee ii UUUUUUuuu.
Egoina: Ehh.. Ska jag skicka in min ansökan då eller?
Dansk person: Ööö.. Uuu ii ii Uuu.
Egoina: Okej, tack så mycket.
Dansk person: Ööööö. 

Sedan gjorde den danska personen några kräkljud till och jag lade på. Jag tror det gick ganska bra faktiskt."

Det smakar blod i munnen


Jag vet att jag är bitter



Jag borde verkligen skärpa mig och LEVA mitt liv. Jag går hela tiden och väntar på någonting och jag vet inte vad. Jag väntar typ att något ska hända... Och nu tror jag "B" snart kan vara tillbaka. Går bara runt och tycker synd om mig själv och känner mig hopplös, stänger av... usch ja!

Patetiskt, verkligen patetiskt...Kanske måste hitta ett nytt jobb... men jag MÅSTE verkligen sluta byta jobb... det är fan pinsamt...

?

 Kan man känna sig mer ensam?

Yesterday was carroty

Igår var jag hos Micke när han var och hälsade på i Tälje. Det var Tommy, Patrick och nån som kallades Leopard där. Sedan hade de med sig en som hette André från Skåne också. Jag smockade i mig glass och godis och ignorerade "B" rätt bra och gjorde det tills jag kom hem och "MA" vaknade mitt i natten som ett monster. Då började jag känna mig "F" och ville bara dö litegrann. Iaf så ska jag få diskmaskinen! Yippieeee! ^^ Nu måste jag bara få tag på alla möbler!

Vet inte hur jag ska överleva 4 månader :|

Jag vet varför jag fick "B"...

... mamma.

Och nu är det på G igen. Jag försöker vara stark... men det är svårt när man vägrar ta hjälp.



"No man is an island"

Jag vill inte "K"

Nä jag vill inte. Jävla Ana!! Jävla Mia!!

Dödstrött



Jag tittar på min säng. Det är svart ute och mörkt i mitt rum. Det är bara datorn och sänglampan som lyser. Sängen ser mjuk och varm ut, utomhus ser det ut som  en mörk och kall vintermorgon. Jag vill inte... nä, jag vill verkligen inte. Jag saknar personalen på ICA Enhörna. Jag saknar att känna att det var mysigt även på jobbet. Jag saknar mina kompisar. Jag är ledsen för det känns som att ett föredetta problem kanske inte är så föredetta längre. Jag saknar någon att hålla om, krama, pussa på. Jag är trött och kall... och snart ska jag jobba, vara trevlig, vara artig, vara serviceinriktiad, vara underlägsen, vara skräp på marken och bjuda in kunden att trampa på mig som den vill. "Förlåt", "det var mitt fel", "ingen som helst fara, jag brukar göra samma sak själv", "ta det lugnt, jag fixar det!", "jaadå, ingen fara".

Jag blir så trött på "kunden har alltid rätt" att jag skulle kunna krypa ner och dö under kassan. Jag är som en jävla japan som inte slutar bocka eller vänder ryggen till förän man har kommit ut genom dörren.

Jag är helt jävla utpumpad



Jag åt sjukaste frukosten och jag tyckte inte ens att det var gott.

Avocado, svart kaviar och kräftstjärtar...

Och så är jag så trött och utsliten att jag tror jag ska dö!! Tittade på US marchals igår som slutade 01 och så hade jag svårt att somna efter det av någon anledning och så gick jag upp 05... jag är döööd. om ca 40 min ska jag gå till bussen, åka till Fittja, vänta 30 min på nästa buss och åka med den mot Fruängen, gå av på Ekgårdsvägen typ 5 över 08, gå till jobbet, byta om, jobba till 15:30, åka till Micke - Enhörna -, vara där, åka hem och så börja om imorgon igen och jobba. Jävla kuk vad trött jag är!!!

Funderar om man ska bo andra hand nånstans sålänge

Månadshyra: 500:- Antal rum: 1,5 Skärholmen/Bredäng: Visa var
Bostadsform: Hyresrätt Boyta: 48 m² Gatuadress: Vårbergsplan 10
Typ: Lägenheter, Uthyres

Jag är en ung killa och jag bor ensam . Jag vill en kvinna bor hos mig. mina lägenhet nära tunnelbana 2 minutter .
maila
[email protected]

Min framtida lgh

Här ska jag bo!! ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!


Inflyttning... men inte särskilt omedelbar...

1 februari flyttar jag in i min alldeles egna lägenhet på 43 kvadrat. No lie!!

Girl on girl

Jag undrar hur många tjejer det är som skulle kunna ha sex med en annan tjej! Tänker eftersom i princip alla tjejer inom porrindustrin (iaf under Jenna Jamesons tid) hade sex med tjejer. Så jag undrar - är tjejer bara i allmänhet pryda av sig när egentligen alla är bisexuella?

Och nu förstår jag...

... varför Jannike inte gillade den. Den är rätt patetisk. Hon dansar inte så fantastiskt - bättre än jag dock - och tar mest på sig själv bara.  Men bra låt tycker jag fortfarande!!

Vad fan är det här!!?

Det är en låt som jag såg EN gång för flera år sedan på MTV. Jag tyckte den var bra och Jannike tyckte den var dålig. Sedan har jag faktiskt letat efter den då och då. Jag har inte kommit ihåg någonting om den förutom att hon dansade i en liten dansstudio ensam och att hon var svart. Nu kollade jag på en låt Try again med Aaliyah! Jenny hade länkat den på sin blogg. Jag gick in på youtube för att se den på helskärm. När jag har sett klart den så tittar jag på relaterade videos. Detta är vad jag ser:



Helt ur det blå drar jag tanken 'Haha, tänk om det skulle vara den med dansstudion'. Jag tänker att jag ska stänga ner rutan men något får mig ändå att trycka på den. Det gör det inte mindre sjukt att jag verkligen inte trodde att det skulle vara den eftersom jag tyckte det såg ut som att tjejen på bilden ovan var datoranimerad. Jag går in på den... den går igång... det är den...:|

En flundra



Jag råkade göra ^^_ istället för ^_^

DET ÄR JU EN FLUNDRA!!!

Starta eget?

Jag vill starta eget... men utan för mycket ansvar så att jag fortfarande har ett liv. Men jag vill fortfarande att det ska kunna vara en fast bas att stå på... Vad ska jag hitta på?

Är det bara jag?



... eller ser det ut som att tändsticksasken brinner och svävar?

Ööööh!

Det är någon som heter Rick som håller på och ringer och... nä, vette fan!!

Jaha... så har man skaffat abonemang också



Nu har jag - istället för kontantkort - abonemang hos tele2 med tilläggspaket så jag skickar gratis sms till alla... för - let's face it - det är allt jag gör med min mobil typ.

Avslutade dagen igår med att...



... klockan 00 äta en helt förpackning med mangosorbet! Det var gott ^^ Nu ska jag göra massa viktiga saker innan jobbet!! Och vid 17 igår låg jag och mamma på bryggan nere vid Maren... var så hiiimla fint väder. Puss!!

Note to self

Har sorterat till nr 55

Vafan Micke

Förstör inte min vision!!

Salsa och BJ vid en flygel



Jag orkar inte göra någonting så jag sitter vid datorn nu... Spelade två parti Kungen och åt gogreen salsa. Jag åt den kall i förpackningen med en lång lattesked.  Jag satte igång alla låtar i min musikmapp: tydligen 4295 låtar. Sedan gick Queens Bohemian rapsody - som jag kan utantill - igång. Det tycker jag är lite lustigt! Jag ska förklara varför!

Jag håller på och läser The Dirt med Mötley Crüe. Alldeles nyss på tåget hem från Sthlm läste jag en utläggning av han som fixade ett skivbolag åt bandet... Tom någonting hette han. Han berättade om att bandet och han brukade gå på fester hemma hos deras manager. Freddie Mercury - Queens sångare - hade suttit hemma hos managern på en av hans knark-och-knull-fester. Han satt vid managerns plexiglasflygel och blev avsugen och skrev Bohemian Rapsody. Du kan ju tänka dig vad jag såg i huvudet när just den låten går igång på min dator...?

Detta särskilt som Mercury var bög och en man som suger av en annan man under en genomskinlig flyger gjord av glas inte - iaf för mig - känns särskilt upphetsande... och verkligen inte när det utförs på lilla studsbollen Freddie Mercury!! När man lyssnar på låten och framför sig ser hur man sitter och sjunger den i samband med det jag har förklarat ovan...

Jag är RIK!!!



Jag fick hem lönespecen idag! Sista lönen från ICA Enhörna för augusti månad. Jag tittade på den... tittade på vad det stod under "att utbetalas", tittade på flera andra ställen, tittade där igen, letade efter en rimigare siffra men blev tvingad att titta där igen eftersom det var den lägsta siffran på pappret... och låg... det var den inte.

JAG FÅR - 4 FUCKS SAKE - UT 18 000 KR EFTER.... EFTER SKATT IMORGON!!! GAAAAAAAALET!!!

HAHAHAHAHHAH!!! Oooh... yeeeeeeeaaaaaaaah!!!!

Min personlighetstyp

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

 

Samma som Jenny...

 


Tror jag är sjuk eller nåt



Vågor av värme har svallat genom min kropp idag!! Jag har varit yr och slocknade på sängen en timme mitt på dagen och hade ingen lust att gå upp när jag skulle till jobbet! Huu! Ska lägga mig nu så kanske jag mår bättre imorgon!?

Med drägel på kudden och märken efter läsglasögonen i ansiktet...

... så släääpar jag mig till bussen. Pusssst.... zzzzzzzzzzz

Att älska som en porrstjärna

Läst ut den nu! Klart värd att läsa!!

Jag har blivit kär



Men bara i kärleken! Varför ska jag vara så skygg? Varför låter jag inte mig själv bli kär? Ska det vara så svårt? Varför letar jag fel? Varför blir jag lättad om jag hittar nåt fel? Jag börjar sakna att älska någon! Varför ska det vara så svårt!? Jag måste släppa på tyglarna och sluta vara så jävla rädd!!!

Nu ska jag snart fixa ihop lite lunch och fröjdas över min sovmorgon. Men imorgon smäller det och jag är jävla nyfiken på hur det kommer gå... även om det inte kommer på en gång!


Inte färdigt... men närmare iaf


I garderoben är det fint och rensat... tack gode gud


Sängen är bäddad och redo att sova i

Men resten är fortfarande lite i kaos...

Gammal kurslitteratur, kataloger och tidningar och annat grejs på nattduksbordet och papperskorgen är full med skit


På golvet står två kassar flytta-hemifrån-grejor, en kasse shorts och andra sommarbyxoroch en påse med vinterskor. Där står också en tom påse från kina och en skokartong med 7 år gamla aerobicsskor... och så lite papper och en annan tom kasse och en brux...


På datorstolen ligger en morgonrock, en fleecefilt och en gosedjurskrodda som låg inklämd i en garderob - allt detta sitter jag på nu... På datorbordet ligger en tidning om KY-utbildningar, en tallrik med brödsmulor på, massa ful origami, tre pocketböcker (Mötley Crüe - The Dirt, Jan Guillou - Madame Terror och Khaled Hosseini - Tusen Strålande solar), en rosa trådrulle, en internet-bank-dosa, namnskylten från ICA Enhörna, tre pennor och ett neonarmband. På scannern ligger min kassörska-handbok/pärm till ICA kvantum, en massa viktiga papper, en DVD RW-skiva och två ludna kuddar (en svart och en vit).

Men jag kom över en del hinder och hann med en hel del!!

Jag hann upptäcka att  paraplyet jag hittade på villan inte var mitt och att det var VÄLDIGT likt mitt paraply!!


Jag orkade äntligen packa ner min sovsäck i det lilla, lilla australien-anpassade fodralet!!


Jag hann beundra min nyförvärvade kondomsamling från i lördags...


Jag hann baka 9 glutenfria frallor med russin i (och äta upp fem av dem)...


Jag hann till och med se en väldigt vacker solnedgång!

Så, trots att jag inte orkade städa klart helt och hållet så säger jag puss och kram på er och hoppas ni sover gott i natt.

Kärlek//Katinka

Nu ska jag städa klart

Hoppas det iaf!

På onsdag...

... då smäller det igång på riktigt och resan börjar. Går det vägen så kommer jag gråta... av lycka...

Paniiiiiiiiik

Jag har inte städat klart och har så jäääääävla ont i magen. Urk! Vad åt jag som jag inte borde ha ätit. Det kankse inte är laktos... det kanske är mjölkprotein...

Jag orkar inte mera!!!


It's getting better


Hittade en förmögenhet

200 kronor från juni i ett par shorts!! ^^

3 dagar till LÖNING!!

Oh yeah!! Och jag har lyckats spara 3,5 tusen den här månaden! I'm da (wo)man!!!!

The cleaning continues


Det kanske inte ser så farligt ut... men uppmärksamma att högen är en meter hög..... aaall over!!!


Såhär ser jag ut när jag städar. Såhär ser mitt hår ut när jag har duschat utan att bry sig om hur håret ser ut efteråt. Här (runt min hals) placerar jag diverse band och skärp som jag hittar när jag rensar garderoben.


Jag har - efter strumpsortering/uppdelning/kassering - börjat med att sortera linnen och T-shirtar!!

Fan vad jag har saknat rockmusik

Jag märkte när jag satte igång samtlig musik på min dator att när den här gick igång så blev jag nästan gråtfärdig för den är så bra! Ska nog börjar lyssna på rock igen ett tag!!


Städar... and it's not funny at all!!!


Just nu ser det ut såhär i mitt rum. Jag har adderat innehållet i mina väskor, högen på stolen (under stolen och bredvid stolen också) i hallen till högen som har pendlat mellan sängen och stolen i mitt rum. Sedan förstås det som ligger på golvet och nattdugsbordet också... Och detta ska jag nu städa efter att jag har dammsugit och dammtorkat resten av lägenheten och bakat bröd och diskat. Det är det här steget som är petigast och tråkigast.  Sedan ska jag gå bort med 5 stora papperskassar fulla med papp och tidning till återvinningsstationen borta vid parkeringarna. Uhuuu... TRÅÅÅKIGT. On top of that var jag hos tandläkaren imorse också utan att äta frukost för det fanns inget hemma. MEN! Nog med gnäll!!

Jag har varit duktig och inga hål hade jag nu heller!! ^^

Friends wheel

Fattar inte hur man ska se vilka som känner vilka... iaf inte på vänster sida av hjulet...

Johan!

Vad gjorde du på min blogg 4:30 inatt/imorse?

Bästa bordet!!


Hetaste vinkeln. PS: Savas ser ut som en tjej >_<

"Jaaag har aldrig vart' på snuuuuuuuuuuusen..." (8)

Citat:

"Haha, det kanske är dina svarta stringtrosor som hänger på räven!!"
"Åh, nej!!"

"It's a baaag in box, it's a bag in a boox (8)"

"BÄSTA-BORDET-SKÅÅÅL!!"

Dagen började nyktert och lovande


... sedan gick det som det gick och inom kort var mamma Tove framme och skulle få mig att dricka vatten...


Jag skyller på Savas som lade på botten-upp-golfbollen på min fulla 50 cl med äcklig halloncider.

Iaf! Med trosorna på en uppstoppad räv, strumporna på toaletten samt BHn och tröjan i en låda med böcker så måste jag - trots däckningen - säga att jag hade det himla kul!

PS: från och med idag heter jag Kevin i andra namn istället för Jessica!

Nu är jag ON THA PAAAARTYYYY

Vi är i en jävla scoutstuga... and I'm a tiger!! ^^ Jag är Potter och Jwann är Harry!!!

Nu kommer Jwann AKA Joel AKA Joanne:

Jag har just blivit Joel som diggar makrillarna. Han är slarvig och har inga stövlar. Därför får han lånestövlar :D


PUSS!!!!

Let's paaaaaaaaaaaaartyyyyy

HIHIHIIHHI!!!

Ang. bulimin

Vill bara skriva att jag uppskattar mina vänner och att jag inte menar att de inte bryr sig. Jag bara inbillar mig massa saker! Jag fattar att det inte är så lätt att veta hur man ska ta upp nåt så otroligt känsligt som en ätstörning - eller om man ens bör ta upp det.

Massa kramar till alla!

Nu kom de (UPS)

Mitt Xbox 360 är här... och det funkar... GRATIS!! ^_^ Love to Microsoft och garantier!

Trött på mat :S

Åt frukost imorse: mackor, rätt gott. Kl var 08

Åt lunch vid 10:30 (vanlig frekvens på måltider för mig). Åt blodpudding, med lingonsylt och rivna morötter. Var rätt äckligt...

Efter måltiden stal jag lite lite av mammas fil och hade müsli på... var helt meningslöst! Läskigt!! Vad händer? Vad ska jag äta för jag är inte sugen på nåt förutom choklad... och det kan man inte leva på...

Jippie!!!

Jag vet att jag inte - på långa vägar - har en lägenhet med säkerhet ännu... men jag är så glad! TÄNK!!! Om jag får en lgh snart... VAD KUL DET KOMMER BLI!!! Att bo själv, att ha egna möbler, att... ja allt!!! ÅÅÅH! Jag är så glad!! ^_^

Nä fan

 

Nu klappar jag ihop för ikväll. Kiosken är stängd för kvällen och Katinka stänger av nu. Huuuva!!! Jag kanske är överkänslig men jag känner mig som ett bihang!

Jag tror inte folk har insett att jag mår bra...

... eller så kan de bara inte släppa att jag har haft bulimi... eller så har de inte insett att jag har det. Det känns som att min sjukdom har blivit ignorerad. De som jag känner att de - självmant och kontinuerlig - har pratat med mig om det egentligen, är Micke och Jenny. Jag har säkert uttryckt mig någon gg om att jag inte vill prata om det men... det känns bra att veta att folk bryr sig. Det kanske känns jobbigt och är lättare att ignorera... jag vet inte.

Vet inte riktigt vad jag ska göra! Jag känner mig befriad och vet inte vem jag ska dela glädjen med för det känns inte riktigt att det är någon som inser att jag är över huvud taget glad!!! De som förstår bor i Helsingborg och Kalmar.... jag känner mig lite utelämnad... känner att jag behöver någon... känner mig förvirrad och vilsen... känner att jag måste presentera mig själv för världen igen... men jag känner att jag är ett dött medium och att jag har förbrukat min plats i den kretsen jag rör mig i... jag vet inte... var fan är jag egentligen?

Det är inte det att jag är deprimerad och ledsen. Jag mår bra men är vilsen...

Min bulimi är sååå borta



Åt två hela chokladkakor idag!! Inga skuldkänslor alls. För två veckor sedan skulle jag ha velat kasta upp efter bara en ruta choklad. Den nya funktionen att kunna äta mer än normalt har dock fått mig att tappa matlusten. Jag har ingen energi till att laga mat eftersom jag inte är sugen... det är ett nytt helt främmande problem...

Tove...

... alltså... du hänger ju inte ens med! Jag har hunnit till bussen och du har inte ens lyft på täcket lilla gumman! Om du förstår vad jag menar (I doubt it...)

Panik



Jag måste skaffa en ostkupa. Det är så jobbigt att packa upp osten ur plastpåsen!!!

Att sväva under vattnet



Jag lade mig i badet för ett tag sedan. Det var för lite mindre än en timme sedan. Klockan åtta sa jag att jag skulle titta på top model med mamma. Jag lade mig i badet. Jag läste lite. Jag hade dock inte mycket vatten att ligga i. Jag låg med hälen i "vattenhålet" (kommer inte på vad hålet där man sätter badkarsproppen i heter). Jag var ganska inne i boken så ibland åkte hälen ur och vatten åkte ut så efter en kvart kanske låg jag där i en dm med vatten och tänkte att jag skulle sätta i proppen i hålet för jag ville lägga mig under vattnet. Jag fyllde badkaret med ducshslangen för att kunna duscha håret medan jag låg och lät badkaret fyllas. När vattnet hade nått upp över magen kände jag den välkomnade lite kvävande känslan - jag är lite konstig - när hudens porer täpps till från luften ovanför vattenytan. Till slut var det fullt och jag höll andan... och gled ner under ytan. Sedan låg jag under vattnet och hörde mammas avlägsna stämma från vardagsrummet där hon troligtvis ropade att top model hade börjat. Jag låg under vattnet tills det kändes som att magen skulle sjunka ner genom sig själv. Sedan dök jag upp igen och tvättade håret... och nu börjar top model efter pausen!!

Mitt Xbox 360 är på väg tillbaka ^_^

BROMMA,
SE
18/09/2008 5:37  UTE FÖR LEVERANS
  18/09/2008 5:37  IMPORTSKANNING

Boken är bra

Tänkte bara meddela innan jag drar till jobbet! Kommer ha läst klart boken imorgon tror jag! Ciao!!

A girl's gotta' know, when it's time to go

Så nu ska jag sussa... efter jag har läst lite! Nya boken (för mig... att läsa alltså): Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna. Det var sista boken på ICA - av sitt slag - (2 pocket för 50 kr).

Den är sliten och det ser ut som jag resan har läst den!!! Kram på er... pusspuss!!

PS: Detta är den som finns ute nu... undrar vad skillnaden är... (förutom att den är snyggare...?)

Opålitlig hyresgäst

Var lite kul... inte! Jag och mamma stod tillsammans med tre andra potentiella lghts-spektanter och väntade på han som skulle visa lägenheten... I slutet var det bara jag, mamma och en annan ung tjej - på plats 15 (jag är nr 10) - kvar. Efter 45 minuter då visningen skulle varit slut - om någon hade kommit - gick vi! Jag får se vad som händer... =/

Sjukvården ringer upp alla idag...


Nervööös



Tänk om jag får lägenheten!!! TÄNK!!! :| Det vore så sjukt underbart!!!! 5 min från tåget! Visst det är i Södertälje... men det är iaf MITT!!! Jag blir alldeles pirrig i kroppen vid tanken!!! Jag ska gå om ungefär 45 min och kolla. Funderar på att låta mamma följa med... men får se... det är nämligen lite fuffens inblandat i det här...

Naw! Men nervös är jag! Hoppas de 9 personerna innan mig inte vill ha lägenheten... HOPPAS!!! Ååååh, känns hopplöst men jag VILL verkligen!!!

PUSSAR PÅ ALLA!

Grattis Tove på körkortsdagen!!! ^_^

Och nej, Johan, det är inte elitserien som är "smällen". Det smäller till på riktigt nästa onsdag!!!! HIIIIIHIIIII!!!!

Första ggn på länge

Idag läste jag Parres blogg för första ggn på jättelänge! Men läste bara första och andra inlägget. I inlägg nr två hittade jag denna lista!! Jag blev lite sugen på att göra den själv... så det gör jag!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jobbar på ICA kvantum. Fan! Så segt att jag inte kommer på nåt!


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Vet inte vad de var...

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Naej! Faktiskt inte! Ännu är de för smååå... de glina!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nä! Fast Kaijus dog <=( (vet fortfarande inte hur hans namn stavas)

5. Vilka länder besökte du?
Fucking skitsverige alone...

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Resor, miljoner och kärlek

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Inget!

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag blev av med bulimin!!!

9. Största misstaget?
.... mest en massa små ena... en massa!!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bulimi och en ständigt stukad stortå!

11. Bästa köpet?
Min blåa jacka och mina eklektiska skor!!!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, kläder och böcker

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jo, men inget jag kan komma på!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2008?
"I'm yours" brrr... alldeles för ofta spelades den på MIX megapol när jag jobbade på ICA Enhörna!!!


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigar år?
Gladare förra året <=(

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Skitit i min vikt! Letat lägenhet tidigare. Massa saker.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat helger. Spytt. Varit ledsen

18. Hur tillbringade du julen?
I sinom tid så lär jag veta det...

19. Blev du kär i år?
Nä =(

20. Hur många one night stands?
One... night stand!

21. Favoritprogram på TV?
SYTYCD

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Inte hatar... är jävligt irriterad på stämmer in bättre!!!

23. Bästa boken du läste i år?
"Jag vill sjunga dig milda sånger" av Linda Olsson!!! TOPPENFIN!!!!

24. Största musikaliska upptäckten?
Kan inte komma på någon. Jag hatar sångare just nu. Tycker bara om att lyssna!

25. Något du önskade dig och fick?
Ehm... vet inte... säkert något på min födelsedag...

26. Något du önskade dig men inte fick?
Kärlek... lgh i Sthlm... osv?

27. Årets bästa film?
Vet inte... ska se batman och Mamma Mia snart och hoppas på dem!!!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Åh, vad gjorde jag? JO!!! Jag var på torsdagspuben och blev full och fick konstiga drinkar! Det var så kul!! Eeller nä... det var ju dagen efter. Min födelsedag fick jag massa telefonsamtal på och så åt jag på indisk restaurang med mamma och åt glass och kollade på film sedan!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut.... ett mål för mitt liv!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Oj!!! Först: punk. Sedan: sött. Nu: mysigt.

31. Vad fick dig att må bra?
Att bli av med bulimin... Usch, känner att svaren liksom cirklar runt detta svar...

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
ÅÅÅH!!! Det var ju någon... TWITCH!!! Från SYTYCD!!! I sooo want him!!!

33. Vem saknade du?
....

34. Den bästa nya människorna du träffade?
Gulliga Lisa på förra jobbet!!! Just nu söta Linn på nya jobbet!! En riktig solstråle!!! Sedan är det säkert massa fler men året är för långt för mitt guldfiskminne. Ååååh! Det var en urhet kille och handlade av mig två ggr igår! Det är nog den första killen i år som jag skulle kunna vara seriöst intresserad av... men men...


Imorgon smäller det...

... ååååh, jag ser så fram emot det! HIHIHHIHI!

Och så ska jag kolla på en lägenhet också!!! ^^ Ligger på 10e plats... och nästa onsdag ska jag kolla på ännu en där jag ligger på 7e plats! Var och kollade på stället nu... ÅÅÅÅH!!! Hoppas jag får det!!! Tog 5 min att gå därifrån från tåget!

Min mun känns sådär fräsch...

... du vet som när man nyligen har borstat tänderna! Men det har jag inte! Bra betyg tycker jag! ^_^

I övermorgon smäller det alltså!

Tog faktiskt tag i det och fick tom hjälp på traven utan att be om det. I övermorgon börjar resan!! Förhoppningsvis blir den smärtfri!!! =DDD

Mu


Är det en snigel som tror att den är en ko... eller en ko som ser ut som en snigel...?

Pinsamt...

... det står Wednesday på mina trosor...

Urk

Vill aldrig äta choklad igen... ikväll...

MTV



Jag kollar på MTV om kändisar som döper sina barn till konstiga namn! Det kommer namn som Daisy Boo, God'iss Love, Sahara Saffron, Apple och.... mitt i allt säger de - som om det vore värst av allt - "... but there's no explaination to WHY Will Ferrell would name his son... Magnus!?".

Jag höll på att dööö av skratt!!! Magnus, att du inte skäms över ditt namn! Vad tänkte dina föräldrar egentligen...?

//Hälsningar Katinka

Jag gick från Rock till R'nB

... från Alter Bridge till Rihanna... från Seether till Chris Brown... från Muse till.....

Jobb jobb jobb jobb



Inte får man en ledig stund. Dagen som skulle vara ledig (imorgon) börjar istället på ICA 11:30... mjaha...tor, fre, lör, sön, mån, tis kommer det vara i rad... börjar bli sliten... zzzzzzz

Pang, sa tgb

Satt i sängen och surfade lite och sa lade jag mig ner med tangentbordet i knät och somnade. Sedan vaknade jag och *pang* så låg det på golvet...

Intressesmurfarna exploderar av överbelastning

Jag behöver an kram

<=(

För alla som har missat...

Har har inte B längre!!!!!

Tack David och Helena

Nu vill ni väl inte äta hallon mer någonsin!

Näh

Jag känner mig sviken och lite smått obetydlig... eller nä... JÄVLIGT obetydlig känner jag mig... och det har jag rätt till att känna!!

Helena, du är bäst!

Det känns som att ända sedan folk fick reda på att jag hade "en sjukdom" så tar folk avstånd från mig! Säg mig, är det sant?

Börjar om 7 minuter

Sitter vid jobbdatorn... äter ett äpple, tycker äpple smakar skit, slutar äta ett äpple...

Ska jobba 08:30-15:30... sedan ska jag hem och städa!! Och diska!! Och... mjo... vetefan! Kanske baka mera bröd... brödet som jag bakade igår liksom försvann det mesta av det... bara tre små frallor kvar!

Det är bara jag och två andra i lunchrummet nu! Ska nog gå på toa innan jag börjar!

Kram!

Tlööööött!!!



Vaknade dårå av väckarklockan kl 05 imorse. Igår skulle jag gått upp 06 för att ha 3 underbara timmar att göra mig iordning, äta frukost, duscha och läsa ochbara ta det lugnt. Jag hade satt igån larmet kl 06 och två påminnelser i kalendern (kan bara ställa in ett larm på min mobil) kl 06:05 och 06:10. Om jag inte stänger av larmet ringer det sedan var 10e minut. Men det hade jag - typ i sömnen - lyckats stänga av. Upp med locket på mobilen, tryck på stora knappen i mitten och lägg tillbaka på natduksbordet... och sov! Trots allt detta vaknade jag först kvart i 8! Hur jag lyckades - det vet jag inte!!!

Idag ska jag iaf gå ungefär 06:30 och 1,5 h tycker jag är i nedersta kant att starta morgonen med. Men iaf så MÅSTE jag ju vakna 05 då! Det lyckades jag!! ... med men jag hade massa försiktighetsåtgärder!!!

Larm 05
Larm på klockradion 05
Påminnelse 05:05
Påminnelse 05:10
Påminnelse 05:30
Påminnelse 06:00

Så - eftersom jag vaknade av första larmet - jag fick snällt stänga av alla säkerhetsåtgärder igen! Nu ska jag packa väskan och gå till bussen! Ciao och puss!

Nä! Måste sova

Har försökt sova sedan jag slutade snacka med Johan i telefon typ... hmmm, 22?

FUCKING glorious... det har jag velat nästan hela mitt liv...



... och nu ska det bli av! Jag är FUCKING HYSTREEEERICAL!!! HAHAHahHAAHhahaahhhHahahhAHah!!!!!


Underbart så jag nästan börjar gråta! Nu ska jag ta tag i det! Fyfan, nu ska det bli av!!

Nattinatti


Katinka-solo epedimi

Coolt! Jag har genererat ett inlägg i en annans blogg!! ^^ Nu sitter jag och trycker i mig hembakat bröd!! Så jäääävla gott!!!

Två mackor med margarin, kalkon, medellagrad ost och gurka
Två mackor med margarin, långlagrad ost och hallon- och granatäpple.marmelad


Mmmmmm!!!

Buss... buuuuss


Detta är en lite hemsk bild... men jag kom fram till att jag NÅGON gång måste lägga ut en bild som någon annan har tagit!... så HÄR är den!

Är helt besatt av LHC-rappen!!! Det är deprimerande!! Den har spelats (det lilla jag kan av låten) om och om igen i huvudet när jag har suttit i kassan ikväll! Nu satte jag igång den! Jag borde verkligen sova... ska jobba 11-19 imorgon! Få se hur det blir

11-13 i kassan

13-13:53 lunch

13:53-15:53 i kassan

15:53-16:16 fika

16:16 - 19:00 i kassan

Detta på ett ungefär!

Ska kolla om 748an går som den ska! Nähä! den slutade visst gå 08:33... fan!

"Ta pendeltåg 36 från Södertälje centrum mot Märsta.
Det går från Södertälje centrum 09:33 
och kommer till Flemingsberg 10:00.

Vid Hälsovägen byter du till buss 740 mot Kungens kurva.
Den går från Hälsovägen ca 10:09.
Du är framme vid Ekgårdsvägen ca 10:40.

Gå 250 meter till Kungens Kurva, Ekgårdsvägen 1.

Restid 1 timme och 7 minuter.

Trevlig resa!"

 

Uhu!!! Hade den gått ifrån där jag ville hade jag bara behövt gå hemifrån kvart i tio... nu måste jag gå kl 09... uhuuuu! 45 min tidigare liksom! Det känns! Nä! Nu måste jag nog sova... jobba - hem - sov!


Crazy me!!!



Fråga mig inte varför...

The bulimic death and the rising of the healthy



Jag har nu varit "frisk" i snart 5 dagar och det känns otroligt och skrattretande att det var så lätt "Nä, nu skiter jag i det här! Jag måste acceptera att jag ska vara normalviktig och att det bara är jag som bryr mig!". Och så POFF!! Inga mera problem! Det är helt sjukt egentligen! Jag är som en alkoholist som har varit nykter i flera år... fast som lever i en värld helt utan alkohol i det anseendet att jag inte ens känner ångest när jag äter för mycket... inte det minsta. Jag är stolt över mig själv. Tänk! Vad stark jag egentligen var!!

Konstnärligt kaos

Just nu lever jag i symbios med allt "skräp" i mitt rum. Jag har så mycket saker som inte får plats någonstans och såååå lite arbetsyta att hälla ut min kreativitet över... sååå... såhär blir det då!!


Här låg jag - för ca 5 minuter sedan - och kollade på So You Think You Can Dance på min dator. Jag låg på mage med fötterna vid huvudkudden och med allt ludd från den vita kudden rakt i munnen... Kläderna bara råkade hamna under madrassen eftersom madrassen började växa ihop med golvet och under sängen hittade jag kläderna... det kändes bara naturligt att mosa upp allt på samma ställe...


För det första... MÅSTE sälja min kurslitteratur!!! För det andra - jag hade ut en hel burk med bläckpennor för en vecka sedan när jag var PISSED OFF och tror ni att jag orkade plocka upp dem...??


Här är då datorn med lite origami...


... fuuuul origami... HAHAHAHA!!!! (och en gul penna)


Sedan vaknade jag typ kl 06 imorse och såg att mobilen var färdigladdad. Då drog jag ut sladden och lade mobilen på nattduksbordet. När jag vaknade låg sladden kvar på samma sätt... - stående!! ^_^

Oprdfboken

Itne

Kaskne

Tvoe! Kpö dne un!

LHC världens undergång?

Hmm, det är väl bara och vänta och se!?

Den imaginäre sanningen



Jag blir ofta en aning filosofisk när jag står i duschen på morgonen - med förutsättningen att jag inte har bråttom. Just denna morgon började jag tänka på kärleksförhållanden i samband med misstro. Jag själv - i mitt förhållande med Micke som varade i 3 år - fann mig själv efter ett tag väldigt misstänksam och svartsjuk. Med stor säkerhet beror detta på att han var en sån bra försäljare... om han ljuger så bra för de stackars köparna/offren ;) så kan han väl ljuga lika bra för mig. Även saken att han aldrig kunde erkänna att någon annan tjej var snygg plågade mig eftersom jag visste att jag omöjligen - för honom - kunde vara den enda snygga tjejen som existerade. Man kan inte hjälpa om man tycker att någon är snygg... det är inte precis som att man slutar tycka när man ingår i ett förhållande.

Iaf så blev jag misstänksam och det var till och med en gång som jag gick in i en konversationslogg på Mickes dator. Det var nämligen en tjej nsom hette Wiktoria som Micke hade träffat innan mig. Micke sa att han inte varit intresserad men Johan (min kompis) sa att de hade dejtat. Detta som Johan sa har jag orsak till att misstro likaså det som Micke sa. Varför jag hade anledning att misstro Johan tänker jag dock inte ta upp här. Johan, hoppas du förstår vad jag menar?

Iaf kunde jag inte hålla mig ifrån att läsa lite av konversationsloggen och efter bara några sekunder kände jag att jag kunde bekräfta min oro. Mitt hjärta hotade att slå sönder hela mig och jag fick en sån stark ångest att jag bara ville dö. Jag kände mig så förrådd. Jag gick ner till Micke som var i verkstaden och lagade en bil tillsammans med Tommy (en kompis). Jag bad Micke komma ut med mycket stel röst och Micke måste ha förstått på en gång att nåt var väldigt fel. Jag darrade i hela kroppen men jag var i ett sådant tillstånd av chock att tårarna inte ens hade kommit på tanken att börja rinna. Jag berättade för Micke att jag hade suttit vid hans dator och "råkat" komma in på fel logg när jag skulle gå inte på en annan som jag hade pratat med för att kolla upp ett nummer - förlåt Micke för att jag ljög och jag kan säga att jag aldrig mer gjorde om det!

Micke förklarade att han bara hade skrivit det för att Wiktoria hade varit ledsen. Han hade skrivit att hon skulle ringa för att han ville höra hennes röst. Varför detta kändes som ett sådant svek för mig var därför han även brukade säga så till mig. Iaf när chocken hade släppt och Micke försäkrat att han inte menat någonting med det började jag gråta med en sådan lättnad och våldsamhet att hela hans axel blev alldeles blöt. Trots att jag blev lättad har jag aldrig kunnat släppa vad jag läste och det präglade vårt förhållande till den kanten att jag aldrig slutade vara svartsjuk.

Det jag filosoferade på i duschen nu imorse var: lita alltid på din partner. Läs aldrig sms, konversationsloggar eller mail. Tro aldrig det värsta om du får reda på att din partner har sagt något till någon av det motsatta könet... någon gång under erat förhållande har du allra troligast sagt något som - om det skulle komma fram - skulle låta minst lika illa även om det är helt oskyldigt på ett handlingsplan. Du måste inse att du inte är perfekt och inte han/hon heller. Oskyldig innan motsatsen är bevisad. Lita på varandra och prata.

Gå inte runt och låtsas att ingen annan är snygg. Visst, gå ABSOLUT inte runt och säg "åh, hon är så het" eller nåt. Håll det för all del för dig själv. Frågar hon om någon är snygg; säg att det inte spelar någon roll eftersom det faktiskt är hon som du älskar/vill vara med. Envisas hon så säg "ja" om det är så men att det faktiskt inte har någon betydelse. Säkert blir hon lite sårad men du vinner på att förebygga mot misstro i förhållandet. Jag lovar, det här är något som sliter i förhållandet så lyd mitt råd!

Jag önskar er - som är i ett förhållande - all lycka! Massa kärlek från mig ^_^

Old Katinka is back!

Idag stekte jag massa köttbullar och kokade spaghetti och åt med ketchup. Fucking unhealthy and I don't give a fuck!!

Fucking old don't-care-Katinka is back... and it's beauuuuutiful!

Det är lite svårt att söka lägenhet ibland...

Mail till Telgebostäder:

Hej! Jag bor på Bergsättravägen 37 och jag - som har telge nät - kommer
nästan aldrig in på eran hemsida... det blir lite svårt att söka
lägenhet då om man bara kommer in på sidan var 20e gång man försöker.
Det är nämligen så att jag kommer in hur lätt som helst från
Göteborg... men inte från erat eget nät i Södertälje...

Smuts på tutten

Jag skulle egentligen gå och lägga mig men så gick jag förbi spegeln i hallen - i bara trosorna. Jag har varit allmänt däckad idag och har inte duschat sedan jag kom hem från gasquen imorse. Inte heller har jag bytt om... Det enda jag gjorde var att byta från kjol till mjukisar... allt annat stannade kvar. Iaf när jag gick förbi spegeln så såg jag en mörk och sotig fläck på ena bröstet! Vilken lortgris var där och tafsade igår va!?

My first origami

  1   2
  3   4
  5   6
  7   8
  9 10
11 12
13

1) Svan
2) Låda
3) Lotusblomma
4) Diamantros
5) Pegasus
6) Ännu en slags lotus
7)Trana
8) Groda
9) Fjäril
10) Vattenflytande blomma
11) Bok
12) Fyruddig stjärna
13) Åttauddig stjärna

 

Le Gasque!! Me Love!

Igår var då gasquen för naturvetarynglena. Som de mer trogna läsarna vet fick jag - när jag jobbade på insparquesfesten - göra ett Katinkasolo pga biologAndreas (och många mer)! Igår gick jag på festen och satt tillsammans med de andra ca 150 gästerna och hade det trevligt. Helt plötsligt säger de att det ska bli ett Katinkasolo. Jag kryper genast ner under bordet men blir uppsläpad. Vid det här laget var jag lite lagom berusad... och då menar jag lagom... alltså inte aspackad! Jag gick upp på scen och hade inte förberett ett skit!!! :| Folk börjar ropa saker som de tycker jag ska göra.  Dra en fräckis!! Ropar någon.

- "Okej!... Ska jag dra en fräckis!?" säger jag utmanande till publiken för att få respons.
- "Jaa!" säger publiken.

Sedan berättar jag historien om två nekrofiler med ett sugrör på en kyrkogård.... fan vilken tur att man hade den på lager! Den går ut på att de tar ett lik i rumpan (jag sa "och så börjar de *hrrmrrhmrhrrm* på liket"), när jag berättade den delen så började folk - i riktig universitetsanda - skrika "Visa vad du menar, visa vad du menar, visa vad du menar...!!!!". Någon kille slänger sig upp på scen och spelar död och folk fortsätter skrika att jag ska visa vad jag menar. Jag förklarar att han är för död för mig och att jag inte tänder på det. Efter ett tag fortsätter jag på historien och kommer in på delen då nekrofilerna ska suga ut satserna ur rumpan på liket... Så fort killen som slängt sig upp på scen inser vad jag pratar om börjar han - sjukt fort som fan - kräla sig ner från scen i spelad panik. HAHAHA!!

- "... nä fyfan vad äckligt... inte i samma sugrör som du!!!" slutade jag och publiken skrattade och applåderade.

Sedan sjöng gästerna hugg-i-och-dra-låten... så när jag skulle svara fick jag springa tillbaka upp på scenen till mikrofonen igen!

Det var i vår ungdoms fagraste vår

Melodi:

Alla:
Det där det gjorde hon fan så bra,
en skål uti botten för henne vi tar
hugg i och dra,
hugg i och dra,
en skål uti botten för henne vi tar.

Och alla så dricka vi nu Katinka till.

Katinka:
Och Katinka hon säger inte nej därtill.

Alla:
För det var i vår ungdoms fagraste vår
vi drack varandra till och vi sade gutår.


Fast där jag skulle sjunga "Och Katinka hon säger inte nej därtill" sjöng jag - som erfodras - någonting annat. Men vad jag sjöng där minns jag inte... någon som kan fylla i mitt minne där? Men det var kul och jag fick massor av kommentarer och att jag var asbra efteråt hahaha. Känns som jag tog lite revansh för det förra fiaskosolot!

Sedan var det efterfest på villan. Jag förlade min väska och Bea och nån annan hjälpte mig att leta. Jag hade ställt den själv vid soffan HAHAHA! Jag var rätt upprörd där! "Mitt liv finns i den väskan!!"

Han i kårslaget med krulligt hår som assisterade Glam (Tove, du vet han som "sviker oss" hela tiden), han hade skitdåligt samvete för att mitt tåg inte gick förän 6 på morgonen och erbjöd att jag skulle vara hos honom eller någon medan jag väntade och massa propsade på att jag skulle gå upp och sova på övervåningen. Framförallt han, Affe och Gus tyckte jag såg himla trött ut... och det var jag. Jag hade gått upp kl 05 och gick nu runt som en zombie och sa att jag var sååå trött... så inte så konstigt att folk tyckte jag såg trött ut. Men jag sa att jag skulle vänta på villan, klockan var liksom 05 (24 h vakenhet) så lite till kunde jag vänta!

Till slut gick jag och lade mig i soffan och klockan 09 ca vaknade jag. Detta är då vad jag får se!

En kille som sitter och sover i en fåtölj med handen som stöd... OCH SNARKAR SOM EN TOK!!! I soffan bredvid ligger en annan kille och sover. Så där ligger vi tre. Och så vaknade han i soffan och väcker sin kompis. Sedan börjar de prata om vad fan det här är "för nån jävla krog!!".

- "De skulle ju kasta ut mig och så får man sova här!!!? :| "

De två killarna hade en kompis som hette Sara som var med på gasquen som hade tyckt att de skulle dit. De visste knappt var de var. De bodde på Söder och vi traskade ner mot tunnelbanan som skulle gå mot T-centralen. Jag och sittande killen var fiskar båda två och skämtade om att starta en förening. JUST DET! Måste söka på "groda" och "Simon" på youtube! Han skulle lägga ut en film där liggande killen (Simon) hånglade med papperskorgsgrodan på Greens! HAHAAHA! När jag skulle av tackade sittande killen mig för att jag hade väckt dem och Simon påminde om att det faktiskt var han som hade väckt honom. "Aja!" sa sittande killen. Så sa jag "Bye bye" och gick av.

Sedan tog jag pendeltåget hem - efter att ha köpt en Brämhults blåbärs-och-lite-annat-smoothie. 09:42-tåget blev det. Typ i Stuvsta kanske så vaknar jag till men blundar igen. Mitt emot mig sitter en Indier i 30årsåldern. Han skrattar och säger "are yo died?". Jag ba "Va?? Died???". Han va  "Yesh, died!" Sedan upprepar han tills jag inser att han försöker säga "tired". "Oh! Tiiireeed!" säger jag och svarar jakande. Sedan sitter han och pratar och så frågar vem som ska få två rosor som han har i sin kasse. Då ger han en av dem till mig.

"Aaaw, thaaank youu" säger jag. Men mest sitter jag och nickar och ler för jag förstår typ varannat ord. Strax innan Tumba där han ska av frågar han "Cann I gert yorr 'contact irnformation?". "No, sorry... I don't do that!" Säger jag! Haha. Diss i äh-vi-ses-i-skolan-standard.

Sedan kom jag hem - värsta huvudvärken - och sov till typ 13!

Nä.... jag ahde det så jäääävla roligt på gasquen!!! LOVE LOVE!

Brrrr *hulk*


Bara jag som kräks på den här lägenheten?

Tekoppsmassakern


Frukost idag:

Honung... meeed vatten. Har la ingen mat hemma och är så sjuk att jag inte orkat komma på vad jag vill handla... TROTS att jag jobbar i Sveriges tredje största livsmedelsbutik...

Och jag ska festa ikväll... HA!!! Skrattretande!! I varje fall... om det blir förfest hos Affe... - kom på att jag inte vet var på lappis han bor!! Hur ska jag komma dit?? HA! Också skrattretande!  Om, iaf... så har jag ett kladdpapper som han ska få! Han ville nämligen ha en teckning och jag - i mitt tillstånd - orkade inte rita någon. Så jag - med hans vetskap - tog ett kladdpapper med busstider och massa kladd på och skrev hans namn på två ställen... TADA!! Färdigt.... Men självklart hittar jag inte elkabeln till min scanner så... den får ni inte se!!

Men ni kan få se mina nya arbetskläder!


Vatten med håning

Bliii friiiiiiiiiisk!!!!

Snoooor!!!

Sitter här och snorar! Har nyst ett 30tal ggr på en timma... uhuuuu! Så ska man iväg till ICA imorgon och snora ner kunderna?

Förkyld te-knarkare

Sitter här, 15 minuter innan jag ska till jobbet och dricker te... det är hett och fort ska det drickas... herregud!!! Måste ju vara frisk på gasquen... fat chance... Är nervösare än igår på något vis idag! Idag ska jag sitta ensam och jag vet knappt var jag ska gå på personalutrymmet... ojojoj! Sedan var det massa fyrsiffriga PLU-koder som man skulle kunna i huvudet :| I'm dead!!!!

Aja, måste skålla tungan och dra nu! Puss

Love it!!!

Jag kollar lägenheter! Titta denna annons! Säg, är den inte frestande?

Superbilligt inneboende

Sökresultatet  |  Nästa »

Uthyres av John. Insänd 3 sept 22:13. Ta bort, ändra, förnya

Månadshyra: 150:- Antal rum: 2 Enskede/Årsta/Skarpnäck: Visa var
Bostadsform: Bostadsrätt Boyta: 60 m² Gatuadress: -
Typ: Lägenheter, Uthyres

LÄS HELA ANNONSEN - VILL INTE HA EN MASSA MASSUTSKICK!

Jag kan erbjuda superbilligt inneboende i min 60 kvadratmeter stora tvåa.
I lägenheten finns tvättmaskin, diskmaskin och all övrig utrustning.
Även bredband.

Uthyrningen är i första hand av sociala skäl då jag redan har en massa pengar- men jobbar mycket och har begränsat socialt liv.

Vem är jag då?
Jag är en 26 årig manlig nudist/naturist som jobbar mycket och hårt. Tränar även en hel del och är mån om min hälsa. Har ingenting emot fest och social samvaro.

Jag är bland annat diplomerad i läran om den kvinnliga orgasmen och dess funktioner och hemligheter. Håller kurser i ämnet, vilket ni kan läsa om här:
http://www.blocket.se/vi/17941944.htm

Vem söker jag då?

Du bör vara någonstans i min ålder. Rimligen mellan 18-30 år.Svensk eller invandrare har ingen betydelse - jag tycker om alla människor.

Maila helst in din ansökan på [email protected] eller lägg till mig på msn på [email protected]

En bra ansökan bör innehålla en presentation av dig, gärna en bild och kontaktuppgifter.

BOENDET KAN VISAS NU PÅ FREDAG-TISDAG.
Tider efter det kan fixas i undantagsfall - om rummet finns kvar.

So you think you can dance... fucking aaawsome routines


Jag är så nervös!

Strax ska jag iväg... till mitt nya jobb! :| Jag är så himla nervös! Och så regnar det ute så jag kommer väl se ut som ett missfoster i håret när jag kommer fram också! DESSUTOM vet jag inte var jag ska gå när jag kommer dit!!! Det var väl någon jag skulle prata med som jag inte kommer ihåg... fan usch! Önska mig lycka till!!

Puss på er

Känns bra att hon är från Södertälje...?


Nattuggla ringer till radio

Surkärring om natten

Så jävla fantastiskt underbart!!! Läs kommentaren från hennes granne!

Omärkt kartong

Någon som vet var jag kan få tag i en omärkt kartong för mig att skicka mitt xbox 360 i???

FUCKING KUKHELVETE!!!

Jag håller på att dö av irritation. Jag ska köpa ett par elekronikprylar och sökte på pricerunner. På Josefssons/ellos var det billigast! Så skulle jag registrera mig som kund... men NEJ, jag existerar ju inte... mitt personnummer är inte gilltigt... "Fel i personnummer. Försök igen". FAN HELLER! Gå och dö!

Formatering klar!!!

Nu har jag - med hjälp av stackars Micke över telefon - formaterat min dator. YES! Inga virus... hopefully!!!

Xbox 360 garanti I love you

Grymmaste trevligaste supportkillen! Man får alltså ett mail och så ska man packa ner xboxet i en neutral kartong och så hämtar de paketet! Sedan fixar de consolen... GRATIS!!!!!! Fucking underbart! Och värsta trevliga killen i telefon... från Skåne tror jag! Grymt kul! Tack xbox... ni ROCKAR!!!!

Xbox 360 HJÄLP!



På vilket sätt är consolen trasig om powerknappen blinkar rött när man försöker sätta igång den???

CP-acossiationer

Jag köpte en tandkräm när jag åkte till pappa men jag hade redan en hemma. Jag hade Sensodyne Vital hemma och köpte Sensodyne Flour. När jag sedan kom hem ställdes jag inför frågan 'vilken ska jag använda?'. Jag bestämde mig för att jag kunde använda en på kvällen och en på morgonen. Senil som jag är glömde jag hela tiden vilken jag använde när så igår kom jag på en  "jättesmart" acossiation:

Vital/levande på dagen och flour - sleeping on the floor på kvällen. Långsökt, jag vet... inte precis som jag sover på golvet eller att jag är död när jag sover heller... men det hjälper mig att komma ihåg iaf ^^

Jag hjälpte även Lisa på jobbet med att komma ihåg vilka som var persikor och vilka som var nektariner


Nektarinen är näck
Persikan är hårig som en persisk katt


Jag ska klä på mig

Sedan ska jag ner och hämta ut ett paket! ^_^ Men nu ska jag borsta tänderna och sminka mig först och främst!!! 

Synd bara att man ska ha ångest på sin ta-det-lugnt-dag!

Får väl vara tacksam för att det inte har dykit upp en virusruta på hela tre minuter!!!

PUSSAR!!! Och så en hälsning till min Jenny i Kalmar! =D

RSS 2.0