Sjukaste kvällen EVER


Okej.......................
Drinkar och massa gratis shots på bar Las Vegas (eller vad fan den hette). Sedan vidare på en klubb där vi blir fasthållna av två galna holländare.
Flyr!! Tillbaka till puben där vi dricker strawberry daquiry. En asiatiskt tjej kommer och säger att hon inte vill ha sex med turkar. Tröstar. Håller tillbaka håret. Hon kräks på golvet. Hon anklagar de i baren för att ha stulit hennes kamera. Hon tjatar och försvinner.
Vi får en ny - spyfri - strawberry daquiry. Dricker. Träffar en svensk. Pratar. Åker en galen mobbefärd. Upptäcker en höna och en katt på hotellet. Jag skrämmer bort katten.
Utanför hotellrummet(??) väntar kåta tyskar som vill prata. Ena vill prata - andra bara titta på. Ena säger att han har sett mig vid poolen... andra tittar. Jag säger att jag måste stänga för att Jenny ska byta om.
"Oh, okey".
Jag stänger.

Jag har sex drinkpinnar i väskan...

Blogg

Blogga?

En dag på strandeeeeeeeeen


Yrs-pyrsLukas tog hand om sig själv i princip hela tiden


Efter avhämtning på cykelverkstan blev det en rejäl dusch


Man riktigt ser hur den glänser tycker jag!

Gick upp runt nio på en helt ledig dag :) Lagom.

Efter en kortispromenad med Jannike bar det av med Lukas, Yrsa, Yrsas nya körkort och Yrsas mamma(Helena)s bil till stranden. Lukas var superduktig och det enda var att han försvann ur synhåll så Yrsa fick springa och se att han inte hade blivit kidnappad eller drunknad då och då.

Efter en varm dag på stranden åkte vi och handlade. Ikväll blir det färskpotatis, köttfärsbiffar och sallad till mig och min journalist som är på väg hem från jobbet i skrivande stund.

Tillbaka till beskrivningen av dagen:
Väl hemkommen från strand och Maxi bar det av igen. Jag promenerade bort till cykelcenter och hämtade ut inlämnad cykel. Servade bromsar, fastskruvat stänkskydd och en sprillans pakethållare (YEEEEYYYY!!). Jag hade nämligen på tidigare cykelverkstad fått veta att det inte fanns någon pakethållare som passade min cykel. Men man var bara tvungen att modifiera den lite så att det fanns ett fäste vid naven. Så vips, efter två år, så har jag äntligen en pakethållare :D

Hemma igen så var det raka vägen in i duschen med den. Efter en rengöring av ramen är den glänsande fin :D

Nu sitter jag härligt matt i soffan och samlar mig för middagen

PUSS <3


"Para er då!!"


Pickenicken i Dalis

Frankrikeresan dag 20 (20/6) - Sista dagen... nu kommer vi hem

Nej, David! Gör det inte!


Braaa! PUSSSjukt creepy!!!


Och så tillbaka ut på regnvägen igen! Mot Täljet

Sista dagen (måndag) spenderade vi i Ödeshög i solen. När vi väl kom iväg efter en lugn dag på landet kom även regnet. Tajming säger jag. Hej hå så var resan slut. Tack för mig

RSS 2.0