Mmmmm... larvgryta!Inatt drömde jag en sådan där uuuunderbar dröm... NOT!


Jag är i Brunnsäng på Bergsättravägen där mamma bor. Men jag är med en kompis och har picknick med en massa andra människor omkring i en backe utanför ett av 6-våningshusen. Plötsligt ser vi en man falla ut från en balkong och en stor man med burrigt skägg och rutig skjorta kommer ut efter honom på balkongen med ett stort gevär och börjar skjuta. Mamma går förbi och blir skjuten.
Min kompis har bilen stående i närjeten och vi springer bland alla andra i panik och kör iväg med bilen. Men mannen pekar på mig som om jag ska dö. På vägen så säger kompisen till mig att vi nog ska dela på oss eftersom jag är hotad och det är dumt om båda ska dö. Hon släpper av mig och nu är det kolsvart ute. Jag gömmer mig i diket så fort en bil kommer och är till slut framme vid ett stort varuhus och det har blivit ljust.
Vid varuhuset är en lång kö och det delas ut gratis varor för det har brutit ut ett krig i landet. En äldre kvinna kommer fram till mig och viskar till mig och frågar om jag behöver skjuts. Jag tänker att jag kan åka hem till David (som av någon anledning är långt bort). Men hon vill först bli bjuden på Kentucky Fried Chicken. Där serverar de bara larvgryta eftersom det är brist på kyckling pga kriget.
När vi börjar åka så kommer jag på att David ju är i Kanada.

Sedan ringde min mobil och jag vaknade

Morfar satte huvudet på spiken


"... här ser ni världens fräschaste 79-åring!"

Jaa, morfar det har du rätt i. Och du är inte så tokig du heller.
Jag måste bara säga att morfars kärleksförklaring till mormor nog var julaftons höjdpunkt!

Tomten är nog kall om baken


Nu har ju iaf tomten kommit loss. Han satt fast med rumpan i en busshållsplats förra veckan!
God jul tomten och alla andra! <3<3<3

"Emportez un peu pour manger. Nous aurons un petit 'fika'."


Gillar att Julien sa "un petit 'fika'". Den blev allt annat än "petit"!

Sista lektionstillfället i "fransk kultur" goûtait très bien.

Min underbara klass som jag kommer sakna


I have a dream


Imorse somnade jag om och då kom drömmande som en störtflod. Men måste säga att den sista drömmen slog de andra:

Jag är ute på en turridning på en häst. Hästen vet själv vägen längst en vacker naturväg. Bakom mig rider en annan person på turen. Vi kommer fram till en kanal vid en skog. Vi rider ner i kanalen eftersom det längs kanten finns en ca 1 meters bred väg ett par cm under vattnet som man kan gå på. På kanalkanten sitter några personer och tittar på utsikten över kanalen.
Plötsligt styr jag ut i vattnet och de på kanten börjar skrika av upprördhet, det är ju vinter. Ryttaren bakom mig följer med mig ner i vattnet. Vi lämnar hästarna och simmar iväg i vattnet. Vi kastar oss upp i luften och flyger runt för att sedan kasta oss ner i vattnet igen.
Medan vi simmar ser vi en stor båt snabbt komma mot oss. För att inte bli överkörda simmar vi in mot kanalkanten där våra åskådare hejar på oss. Precis när vi tagit oss upp ur vattnet åker den stora båten förbi. Den åker rakt in i sovutrymmet på en liten fritidsbåt. Inga problem för den stora båten att komma in där :S
Man hör lite kras och sedan kommer den ut igen genom fören på den lilla båten men den har nu transformerats till en vattenskoter. Vattenskotern och hans förare fortsätter upp på vägen. KRAS, kanterna på skotern ramlar av och det är nu en motorcykel. Han åker vidare upp längs vägen och KRAS, hjulen ramlar av och nu åker han på små hjul som sitter på hans händer och fötter.

Sedan vaknade jag och hade en riktigt dålig känsla i magen för att innan den här drömmen så drömde jag bland annat att David hade börjat röka av "no reason at all" och inte hade några planer på att sluta för han var minsan en privat individ. och sedan så blev mitt största mästerverk stulen på en utställning i en annan dröm.

It's the bee's knees


I say no more...


... BUT I DOOOO!!! Här ska jag plugga i vår! Enjoy!!!!!

Tänk jag drömde en natt.... (inte att jag hade en katt)Inatt hade jag åtskilliga underliga drömmar. Jaa, mardrömmar skulle man nog kunna kalla dem.


Jag var och badade i havet någonstans. Jag och en hel massa andra människor. Plötsligt ser jag att en stor trådig brännmanet kommer simmande mot mig och en till och en till. Sedan slår det ner som en bomb i vattnet bredvid mig och en till. Jag ser mig omkring och märker att stora brännmaneter står som spön i vattnet och träffar folk överallt. I huvudet, i nacken, i ansiktet. Människor börjar springa och simma in mot land i panik.

Då syns en enorm mörk skugga vid vattenytan och upp höjer sig en varelse som är stor som ett hus. Den är brun och rutten med stora ögon med små pupiller mitt i. Den börjar spotta någon slags vätska på folk. De som träffas i vattnet drunknar och de som träffas på stranden faller ihop som säcker. Föräldrar står och skriker på stranden.

Och där slutade den drömmen. Sedan var det en annan dröm som jag mins väldigt väl när jag gick upp men som nu har lyckats slinka iväg!

Mammas jobbskrivbord


Älska gädjesprånget till vänster

Det var en gång en glöggig kväll


Tack, Frida, för glöggen och skumgodiset

Lite lektyr


Hommages de Fotografiska muséet

Katter vill också kolla på fotbollMen på tal om någonting helt annat så drömde jag inatt att jag födde barn - 4 stycken för att vara mer exakt. Sedan växte de upp jättefort och ju äldre de blev ju mer insåg man en sak. Att det var mina 4 bästa vänner som hade dött i en bilkrasch några år tidigare och det var jag som hade sett till att återföda dem....

RSS 2.0