The day after yesterday
Igår var alltså den länge planerade middagen. Tack alla för att ni kom, jag hade det jättekul.
Dricka till maten: Vitt vin, Black Tower.
Fördrink: Varsitt glas bubbel, Asti Martini
Förrätt: Glutenfritt hembakat bröd (valnötter och torkad frukt i) med kycklingröra (bestående av kyckling, laktfri créme fraise, purjolök och kryddor: curry, aromat, örtkrydda)
Mellanshot: Shot med vidrig plommowhisky, Sljivovica
Huvudrätt: Fisksoppa (krossade tomater, vatten, laktfri mjölk, laktfri matlagningsgrädde, palsternackor, kålrot, rotselleri, ishavstorsk, skalade räkor, pressade vitlöksklyftor, curry, fiskkryddor, grönsaksbuljong, peppar, örtsalt, cayennepeppar, vitlökspulver och salt
Mellanshot: Sötsliskig melonlikör, Midori
Efterrätt: Cheesecake (150 g krossade glutenfria digestivekex och 50 g laktfritt margarin i botten. 200 g laktfri creme cheese, 2 dl råsocker, 3 äggulor. Vispa 3 dl grädde och häll i smeten. Vispa 3 äggvitor och vänd i dem med. Häll på botten och ställ in i frysen. Ta fram ca 20 min innan servering)
Eftershot: Good old tropical liqour, Passoa
Efterdrink: Frozen berrie delight á la Katinka, för 7 pers (1 liter jordgubbar, ca 0,5 dl råsocker, ca 2 dl Sourz red berries. Krossa samman med mixerstav till en jämn massa. Servera i önskat glas. Rekomenderas. Blev faktiskt gott!)
Högpunkt of the morning var när man kom ut i vardagsrummet. Tove och Jocke satt i soffan och pratade. På golvet hittade jag det här:
Jag höll på att dö av skratt! Stackars Magnus!!!
Dricka till maten: Vitt vin, Black Tower.
Fördrink: Varsitt glas bubbel, Asti Martini
Förrätt: Glutenfritt hembakat bröd (valnötter och torkad frukt i) med kycklingröra (bestående av kyckling, laktfri créme fraise, purjolök och kryddor: curry, aromat, örtkrydda)
Mellanshot: Shot med vidrig plommowhisky, Sljivovica
Huvudrätt: Fisksoppa (krossade tomater, vatten, laktfri mjölk, laktfri matlagningsgrädde, palsternackor, kålrot, rotselleri, ishavstorsk, skalade räkor, pressade vitlöksklyftor, curry, fiskkryddor, grönsaksbuljong, peppar, örtsalt, cayennepeppar, vitlökspulver och salt
Mellanshot: Sötsliskig melonlikör, Midori
Efterrätt: Cheesecake (150 g krossade glutenfria digestivekex och 50 g laktfritt margarin i botten. 200 g laktfri creme cheese, 2 dl råsocker, 3 äggulor. Vispa 3 dl grädde och häll i smeten. Vispa 3 äggvitor och vänd i dem med. Häll på botten och ställ in i frysen. Ta fram ca 20 min innan servering)
Eftershot: Good old tropical liqour, Passoa
Efterdrink: Frozen berrie delight á la Katinka, för 7 pers (1 liter jordgubbar, ca 0,5 dl råsocker, ca 2 dl Sourz red berries. Krossa samman med mixerstav till en jämn massa. Servera i önskat glas. Rekomenderas. Blev faktiskt gott!)
Högpunkt of the morning var när man kom ut i vardagsrummet. Tove och Jocke satt i soffan och pratade. På golvet hittade jag det här:
Jag höll på att dö av skratt! Stackars Magnus!!!
Kommentarer
Postat av: Johan
hahaha sexy as! :D
du kunde väl ha givit han en madrass? lr en säng :D
Tack för igår oxå! :D
Trackback