Kom precis hem

Ville bara erkänna för mig själv att jag precis nyss när jag kom hem gjorde något idiotiskt... igen. För fjärde gången faktiskt! Vill inte säga vad men bara en sak... att alla har rätt att se ner på mig och tycka att jag är ett jävla dumhuvud!!

Puss och kram... ps: trots detta; lyckligare än någonsin!

Kommentarer
Postat av: Drömmer om en pony

Hm, jag gissar på att du dansade framför spegeln och låtsades att du var britney - men tinken du behöver inte skämmas, för så gör vi alla (så medryckande musik) dock inte fyra gånger om dagen ;)

2008-02-05 @ 10:47:51
URL: http://parris.blogg.se
Postat av: Mr Tias

Jaha ... så det är till att avlägga sina Britney bekännelser? Suck, då måste jag måste erkänna vilken som var den första låten jag sökte efter när jag nyligen för första gången laddade ner något från The Piratebay.


"(You drive me) Crazy" är en så djäkla svängig låt, t.om. kobjällrorna är bra. Detta är precis min typ av dansmusik, jag stuffar runt som frälst på dansgolvet till detta och då behövs ingen alkohol (kanske 2-3 öl) att få mig att känns total lycka.

Nu till helgen blir det kanske dansgolv, men om jag så mycket som skulle nämna Britney skulle jag nog få en känga med stålhätta i baken.

Kolla in mina nya klädinköp för den eventuella festen i min blogg. :o)

2008-02-05 @ 22:22:09
URL: http://mrtias.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0