Ett dygn eller så...


I onsdags lade jag mig vi 22 och somnade vid 23... jag vaknade av ett sms vi 00 och somnade efter ett telefonsamtal vi 00:30-01 nånting. Sedan vaknade jag vid 04 och var på jobbet vi 06. Jag slutade 14:45 och satt på bussen vid 15:37. Det var så sjukt mycket köer att bussen tog nästan en timme och vi var i Tälje 16:30.

Jag var sjukt trött... sjukt kissnödig och så hade jag ett 12pack ägg i min lilla väska så jag ville ta ytterligare en buss för att komma närmare. Alla bussar (i princip) från Tälje går 01-, 16-, 31- och 46. Alltså hade jag en minut på mig till 31-bussen mot Pershagen som går förbi precis bakom min lgh.

Jag brukar åka 754an men igår stod där 755an. Men båda går mot Pershagen så det gör väl detsamma tänkte jag. Men ändå ingick jag i en dialog.

Katinka:
Hej! Går den här förbi Värdsholmsgatan?
Busschaufför (ser förvirrad ut): Ehm.. nää... den här går mot Södertälje syd.
Katinka (med auktoritet och vana vid att busschaufförerna i Kungens kurva oftast inte riktigt vet var de åker): Jamen! Visst åker du förbi Folkets Hus!!
Busschaufför: Ehm... jaa... jo..
Katinka: Dåså!!!
Och så går jag på!

När bussen sedan inte åker in åt vänster efter Hertig Carls Väg inser jag mig slagen och borta vid Scanias Centralkontor går jag av och får gå dubbelt så långt som jag egentligen skulle gått och efter en 5 minuters bussfärd är jag dessutom ännu mer kissnödig och tre ggr så trött.

När jag kommer hem slänger jag ytterkläder och skor på hallgolvet i en röra och går på toa. Jag sitter ett tag vid datorn. Jag äter en gigantisk skål med yoghurt och 6 mackor med kokt ägg på utan lyxen av varken kaviar eller smör på så gott kan jag inte påstå att det var. Sedan vid 18 lägger jag mig i sängen med lite korsord. Jag somnar någon gg långt innan 19 med kläderna på och vaknar relativt "morgon"pigg vid två.

Jag reser mig spikrakt upp och är vettskrämd för "jag börjar ju två!!!". För mig såg det ut som en mulen dag eftersom jag hade somnat utan att släcka lamporna eller stänga av datorn. Men så såg jag på mobilen att klockan var 02 och inte 14 och så kollade jag ut och det var kolsvart.

Jag var ju rätt pigg eftersom jag hade lyckats sova ca 8 h så jag gick upp och satt vid datorn i en minut. Sedan gick jag och lade mig, somnade omedelbart och vaknade strax innan 07. Nu har jag ätit en SKITGOD omelett på tre ägg och duschat och tvättat håret. Aaaa! Behöver massa mer sömn. Skulle kunna sova ett helt dygn till! Börjar dessutom 11... inte 14.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0