Stress? ICA? Samma sak?


1) Slappnar av... spänner INTE ut magen det minsta
2) Drar den in så mycket jag kan!!!

VAD är det som får min stackars mage att svullna upp varje dag?

Kommentarer
Postat av: joppe

Kolla på ryggen istället för på magen. På första bilden är den väldigt sned vilket ger illusionen att magen är större. På andra bilden är ryggen rak vilket visar att magen är normal.

2009-09-14 @ 18:19:22
Postat av: Jenny

Tänkte på samma sak... Hållningen gör jättemycket. Och magen är betydligt plattare på morgonen när man vaknar, sen äter man och börjar röra på sig och då blir den större. Så är det på alla.

Jag tycker jag alltid har en fin platt mage på morgonen, på kvällen ser jag väldigt gravid ut om jag slappnar av i kroppen och inte behåller hållningen. Men det blir en enorm skillnad bara en halvtimme efter jag har gått upp ur sängen på morgonen, utan att ha ätit.

Det är sant som de säger att man ser flera kilo smalare ut om man sträcker på sig. Alltså upp med bröstet, rak i ryggen, axlarna bakåt. INTE gå och dra in magen. Den följer med automatiskt. Annars kommer det kännas vldigt onaturligt. Men visst, man spänner ju coremusklerna så lite jobb blir det magen ändå.

Visst, om man håller hållningen o slappnar av med magen så klart den kommer se större ut än om du skulle hålla hållningen där också. Men det är så. Det är inget konstigt!! Alla är så. Magen blir större under dagen. Nu menar jag inte supersmala beniga modeller, men de är ju människor också så de borde också ha så.

Jag ska ta foton och visa vad jag menar :) Ta hand om dig gumman!!! Massa Pussar och Kramar!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0